Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 hours ago, karlajo said:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

12 hours ago, karlajo said:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο καρναβαλι του ρεντη ειχε ενα αρμα μονο με μαμαδες και παδακια στα καρτσια....πλυ γελιο...

why not sugar???

ας πρωτοτυπησουμε κι εμεις λοιπον!!!

πως ηταν στο καρναβαλι?κι εγω ηθελα να τον βγαλω αλλα ηταν ετοιμος για βροχη-τωρα ριχνει καλα-κ τον πηρε ο μπαμπας στην αυλη κ φτιαχναν το μηχανακι μαζι..:tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αποκλειεται...και τι τρωτε???

θα ηθελα καποια στιγμη να συμετασχω σε κατι τετοιο..γνωρισα περσι μια κοπελα που καθε χρονο αυτη και η παρεα της δηλωνουν συμμετοχη στο καρναβαλι της ξανθης και περναν υπεροχα...θα μου πεις τωρα με 3 κουτσουβελα μονο για τετοια ειμαι!!!αν μεγαλωσουν λιγο θαναι οκ!!!;)

δε τρώμε σπίτι. ή στη μαμά μου ή στο μαγαζί. τα μεγάλα αν φάνε στον παιδικό...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κι αυτο επισης σας το αφιερωνω λογω της ημερας μια και ειναι απο τα αγπημενα μου!!πρωτα απο ολους ομως στον αντρουλη μου κι ας μη γιορταζουμε σημερα!;)

καλα και ο δικος μου δεν το πολυχαρηκε...συνηθισε στην απομονωση ο δόλιος...Αλλα ενταξει, να δει και κατι....

Εβαλα φωτο στο φεις με τα γατακια μου, για να μην τις ξανανεβαζω δειτε εδω

http://www.facebook.com/album.php?aid=52732&id=1270598192&saved

εσεις τι ντυθηκατε??? Εγω του ειχα παρει αλαντιν, τυ πηρε και η μανα μου το Μικι. Ειχαμε απο τα χριστουγεννα απο τη νονα του, το γατο και φυσικα τη μονιμη στολη μπεν τεν, που δεν τη βγαζει ποτε. Εχω παρει 3 για να πλενω και να βαζω.

Και από όλα αυτα εβαλε το γατο και μετα παλι μπεν τεν....κριμα οι στολες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε τρώμε σπίτι. ή στη μαμά μου ή στο μαγαζί. τα μεγάλα αν φάνε στον παιδικό...

ενταξει..αρα ξερεις να μαγειρευεις..απλα δεν τυχαινει.τι τυχερη...εγω πρεπει να αρχισω σιγασιγα παλι το μαγειρεμα γιατι αρκετα φορτωθηκαμε στην πεθερα..

Διαφημίσεις

η ομορφακια βρε εχει φαγαδικο...εκει ειναι το μυστικο. Και εγω όταν δουλευα στο μαγαζι στην Αγγλια, και δουλευε και ο Νικος εκει, ποτε δεν μαγειρευα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα και ο δικος μου δεν το πολυχαρηκε...συνηθισε στην απομονωση ο δόλιος...Αλλα ενταξει, να δει και κατι....

εσεις τι ντυθηκατε??? Εγω του ειχα παρει αλαντιν, τυ πηρε και η μανα μου το Μικι. Ειχαμε απο τα χριστουγεννα απο τη νονα του, το γατο και φυσικα τη μονιμη στολη μπεν τεν, που δεν τη βγαζει ποτε. Εχω παρει 3 για να πλενω και να βαζω.

πολυ καλες!!!!τα γατακια κουκλακια!!!

λυσε μου ομως μια απορια:παντα βγαινεις φωτο με το ιδιο προφιλ!!γινεται επιτηδες,σαν την ντενιση εχεις κι εσυ καλο το αριστερο η απλα τυχαινει???:tongue:;)

που πουλανε τις στολες βεν τεν?? να παω να του παρω κ εγω μια να κατουρηθει επανω του? ο νικηφ. ρομπεν, η χριστ. μελισσουλα, κ ο μπεμπακος αρλεκινος-κλοουν...whatever

ενταξει..αρα ξερεις να μαγειρευεις..απλα δεν τυχαινει.τι τυχερη...εγω πρεπει να αρχισω σιγασιγα παλι το μαγειρεμα γιατι αρκετα φορτωθηκαμε στην πεθερα..

λιτσακιον δεν μαγειρευω κ ουτε ξερω να μαγειρευω. ενα αυγο βραζω κ ποτε σωστα. το θελουν μελατο το βγαζω σφιχτο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

η ομορφακια βρε εχει φαγαδικο...εκει ειναι το μυστικο. Και εγω όταν δουλευα στο μαγαζι στην Αγγλια, και δουλευε και ο Νικος εκει, ποτε δεν μαγειρευα...

ναι βρε το ξερω..τυχερη!!

πολυ καλες!!!!τα γατακια κουκλακια!!!

λυσε μου ομως μια απορια:παντα βγαινεις φωτο με το ιδιο προφιλ!!γινεται επιτηδες,σαν την ντενιση εχεις κι εσυ καλο το αριστερο η απλα τυχαινει???:tongue:;)

όταν βγαζω μονη μου με το κινητο... τυχαινει! Δε μπορω να βγαλω με το αλλο χερι. Δεν ηξερα ότι υπαρχει καλο και κακο προφιλ....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

που πουλανε τις στολες βεν τεν?? να παω να του παρω κ εγω μια να κατουρηθει επανω του? ο νικηφ. ρομπεν, η χριστ. μελισσουλα, κ ο μπεμπακος αρλεκινος-κλοουν...whatever

λιτσακιον δεν μαγειρευω κ ουτε ξερω να μαγειρευω. ενα αυγο βραζω κ ποτε σωστα. το θελουν μελατο το βγαζω σφιχτο.

δε σε πιστευω οτι δεν ξερεις να μαγειρευεις..

όταν βγαζω μονη μου με το κινητο... τυχαινει! Δε μπορω να βγαλω με το αλλο χερι. Δεν ηξερα ότι υπαρχει καλο και κακο προφιλ....

κι εγω απο την ντενιση το ακουσα!!!:tongue::tongue::tongue:

.

Τωρα τελευταια ειδα και στον Μουστακα. Αλλα επειδη πηρα και μια τετεοια, δε μου αρεσε πολυ το υφασμα του παντελονιου. Τις παιρνω απο το σαιτ του Μπεν 10 από Αγγλια, περιπου 15 ευρω

221882cb0gkyh7q4.gif

κι εγω απο την ντενιση το ακουσα!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω ακου τι ακουσα: Οι ανθρωποι που λενε δεν εχουν φωτογενεια, υπερτιμουν τον εαυτο του και νομιζουν ότι ειναι πιο όμορφοι απο την πραγματικοτητα. Το αντιθετο λεει για αυτους που λενε ότι εχυν φωτογενεια...Αυτο με συμφερει γιατι πάντα μου αρεσω πιο πολυ στις φωτ απο την πραγματικοτητα:rolleyes:

Α την φωτο μου την εβαλα για να δειτε το γκρι μου ματι....:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...