Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Ασπούλα περαστικά!!!! Ο μικρουλης καλά είναι??? Μαριάνθη μου έχεις δικιο. Αν σιγουρευόμουν και εγω ότι κάνοντας το εμβόλιο εξασαφαλίζω το μωράκι μου, θα το έκανα. Αλλά δεν ισχυει κάτι τετοιο. δυστυχώς. Πρωτον με το εμβόλιο απλά εσυ δεν θα νοσησεις ή θα την περάσεις ελαφρυά. Τον ιό όμως μπορει να τον μεταφερεις. Δευτερον, δεν μπορω να διανοηθώ ότι θα κάνω αυτο το εμβόλιο στο Αγγελακι μου. Όπως έχω υποχρεώση να προφυλάξω το ένα μου παιδί έτσι έχω υποχρέωση να προφυλάξω και το άλλο. Και τρίτον, υπάρχουν και άλλες αρρωστειες γμτ...η απλή γρίπη, οι παιδικες, οι βαριές ιώσεις. Ανα πάσα στιγμή μπορουν κατι να κολλήσουν και ό,τι και αν ειναι αυτό θα ειναι κακό για τα μικρούλια. Για αυτό θα τα προφυλάξω καλώς κακώς όσο μπορώ, και ο θεός βοηθός.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γωγούλα, κατάλαβες γιατί έχω σαλτάρει??? άσε τρέμω!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μπήκα να πω κι εγω μια βιαστική καλησπέρα γιατί το σίδερο με περιμένει...

Dalida μια από τα ίδια με το βούρτσισμα των δοντιών. Καταπίνει την οδοντόκρεμα, του βαζουμε βέβαια λίγη ποσότητα αλλά την καταπίνει..

Μαριανθη μου τις παραδόσεις αυτες δεν τις τηρώ. Εδω δεν προλαβαινω να πλύνω και να σιδερώσω, δεν θα δωσω σημασία και στο άπλωμα..

Σήμερα το απόγευμα έχω εξοδο. Θα πάμε με το Μάρκελλο στο Ωδειο του μετά απο 40 μέρες που τον πήγαινε ο μπάμπας του και ανυπομονώ να δω λίγο κόσμο. Αυτά για την ώρα

Διαφημίσεις

ευχαριστω αλεκακι μου!ο μικρουλης ειναι πολυ καλυτερα!μυξουλες εφυγαν αμεσως με μια φορα που βαλαμε ορο και ανασαινει τελεια το παιδακι μου!και εμεις δεν θα το κανουμε το εμβολιο..δηλαδη αν παθουμε κατι θα ναι καλυτερα το παιδακι χωρις τους γονεις του?θα προσπαθησουμε να το προφυλαξουμε οσο καλυτερα μπορουμε αλλα χωρις εμβολιο!

Kαλημερα,

τελικα μετα απο εκατονταδες τηλεφωνηματα μου ειπαν πως δεν υπαρχει διαθεσημο ραντεβου στο Τζανειο για το τριπλεξ και ετσι εκλεισα ραντεβου στο Μητερα για την τεταρτη......εν αναμονη λοιπον.

Ελενη μουποτε περναει ο πονος απο το στηθος???????????εχω ξεκινησει αντιβιοση και ετσι εκανα μονο δεκατα αλλα ο πονος με εχει διαλυσει..μεχρι που οταν πρεπει να βγαλω το γαλα κλαιω προκαταβολικα απο τον πονο....

παυσιπονο δεν κανει να πάρεις βρε άσπα μου?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ελενη μουποτε περναει ο πονος απο το στηθος???????????εχω ξεκινησει αντιβιοση και ετσι εκανα μονο δεκατα αλλα ο πονος με εχει διαλυσει..μεχρι που οταν πρεπει να βγαλω το γαλα κλαιω προκαταβολικα απο τον πονο....

Ωχ... κουραγιο Ασπα μου,

μετα απο 3 καψουλες μου περασε ο πολυς πονος ,τα επινα καθε 6 ωρες.

Θα περασει μην στεναχωριεσε,προσπαθησε να μην σε ακουμπαει τιποτα στο στιθος τωρα που πονας.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ωωωχχχχ!!!αν εξαωρο ε???εμενα μου εδωσε αντιβιωση που ειναι ανα 12 ωρο!!πικρααααα...εχω πιει μια οπως καταλαβαινεις..μου ειπαν και χλιαρες κομπρεσσες βοηθανε ??ασε που σημερα ο μικρος τον πηρα αγκαλια και χτυπουσε εκει!!αν ειναι δυνατον λεω...επειτηδες το κανει???χαχα παντως να σου πω την αληθεια ετσι που ποναω μου ερχεται να το κοψω το γαλα!αλλα .......τελοσπαντων..ειδωμεν!

Του μικρούλη μου του έπεσε ο αφαλός εχθες αλλά ειχε μεινει ένα κομματάκι.Και τωρα που τον έπλυνα, ειδα ότι είχε ματωσει λίγο. Δεν έτρεχε αίμα αλλά είδα ξεραμενο αίμα γυρω γυρω. Φυσικά λειπει και το κομματάκι που ειχε μεινει. Πήρα το γιατρό... δεν πειράζει μου λέει αυτά συμβαινουν και ειναι φυσιολογικά. Τι να πω, ψιλοτρόμαξα πάντως.

221882cb0gkyh7q4.gif

ωωωχχχχ!!!αν εξαωρο ε???εμενα μου εδωσε αντιβιωση που ειναι ανα 12 ωρο!!πικρααααα...εχω πιει μια οπως καταλαβαινεις..μου ειπαν και χλιαρες κομπρεσσες βοηθανε ??ασε που σημερα ο μικρος τον πηρα αγκαλια και χτυπουσε εκει!!αν ειναι δυνατον λεω...επειτηδες το κανει???χαχα παντως να σου πω την αληθεια ετσι που ποναω μου ερχεται να το κοψω το γαλα!αλλα .......τελοσπαντων..ειδωμεν!

Εγω δεν εκανα κομπρεσες αλλα οταν εβγαζα ολο το γαλα με ανακουφιζε πολυ.

Πιο ευκολο απο τις κομπρεσες ειναι να μπεις κατω απο το ντουζ με ζεστο νερο και το γαλα θα τρεχει απο μονο του.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Του μικρούλη μου του έπεσε ο αφαλός εχθες αλλά ειχε μεινει ένα κομματάκι.Και τωρα που τον έπλυνα, ειδα ότι είχε ματωσει λίγο. Δεν έτρεχε αίμα αλλά είδα ξεραμενο αίμα γυρω γυρω. Φυσικά λειπει και το κομματάκι που ειχε μεινει. Πήρα το γιατρό... δεν πειράζει μου λέει αυτά συμβαινουν και ειναι φυσιολογικά. Τι να πω, ψιλοτρόμαξα πάντως.

εγω πηρα ετσι την μπεμπα απο την κλινικη,και μου ειχε ματωσει λιγο και εμενα,η παιδιατρος μου ειπε να συνεχισω το μπενταντιν για λιγες μερες ακομα(ηταν δευτερα μεχρι την τεταρτη ειχε φυγει και αυτο το κομματακι)

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...