Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα,

τελικα μετα απο εκατονταδες τηλεφωνηματα μου ειπαν πως δεν υπαρχει διαθεσημο ραντεβου στο Τζανειο για το τριπλεξ και ετσι εκλεισα ραντεβου στο Μητερα για την τεταρτη......εν αναμονη λοιπον.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το μωρο εννοειται δεν καταλαβαινει αλλα εγω αισθανομαι πολυ καλυτερα και αυτο σιγουρα το νιωθει...παω να ξαπλαρω γιατι 5 εχει εγερτηριο για τον Παυλιτο...

Georgialias ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!

Φιλακια τα λεμε το πρωι. Ματσ μουτσ.

Καλημέρα καλημέρα!!

Ομορφάκια να χαίρεσαι την κορούλα σου και Μιτσάκι εσύ να χαίρεσαι τον μεγάλο αντρούλη σου!!!!

Μαριανθάκι μια χαρά καταλαβαίνουν τα πάντα κ ας είναι τοσοδούλια!!! Θα το δεις στην πορεία, θα κουφαθεις το τι αντιλαμβάνονται!!!!

Πάντως εγώ σε συγχαίρω για την εμφανιση σου, γιατί για λεχώνα, ξενυχτησμένη κ ταλαιπωρημένη είσαι μια κουκλίτσα!! Μπράβο κορίτσι μου!

Εγώ θέλω σοβάτισμα να σβήσουν οι μαυροι κύκλοι και να κρυφτει λίγο η ταλαιπωρία,χααχαχαχα:-P:-P

Αλεκάκι αν γνωρίζεις προσπαθώ να μάθω στον μεγάλο (που είναι τεσσάρων) να πλένουμε τα δόντια με οδοντόκρεμα γιατί μυρίζει το στόμα του, αλλά μου το καταπίνει, δεν το φτύνει!!! Εσείς έχετε κάνει καμμιά προσπάθεια; Υπάρχει κόλπο;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ελενιτσα μου καλά εποτελέσματα να πάρεις και να μην ειναι τιποτα!!!

Ομορφακια να χαιρεσαι την Χριστιάνα σου (με ένα ν!)

Δαλιδά μου εμεις τα πλένουμε από 2 χρονών... ευτυχως είναι καλός παπαγαλος ο δικός μου και μας έβλεπε και ηθελε και αυτός. Κολπο δεν έχω...του δικού μου του έλεγα κανε ό,τι κάνω, και το έκανε. Ίσως αν τον φοβιζες λίγο ότι κατι θα πάθει αν την καταπίνει...είδες μωρε? Στο παιδί είναι... αν θέλει κάτι όλα τα καταφερνει αν δεν θέλει δεν πας να σκοτωνεσαι... του κεφαλιου τους κάνουν!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημεραααααα!!!! Μητσακι μου όταν παιρνεις αντισυλληπτικα δεν έχεις πριοδο και σου έρχεται όταν τα σταματησεις. Για αυτό και στοκουτι έχει 28 χαπακια όσα και οι μέρες του μήνα. Οπότε 10 μερες πριν το γαμο, τα παιρνεις. Εγώ έχω χασει 15, δοξα τον Θεό. έχω 19 ακόμη... οέο...αν μέχρι τα χριστουγεννα έχω χασει άλλα 5 που θα σαραντησω, θα ειμαι χαρούμενη. Θα μου έχουν μεινει 10 μόνο.

ΜΗΤΣΑΚΙΙΙ να χαιρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!! Και όλους όσυς γιορταζουν και αγαπάτε κοριτσαρες!!!!!

super!!! Εδώ χάσαμε τα πολλά κιλάκια στον Αγγελάκο, εδώ θα κολλήσουμε? Δε σε φοβάμαι εσένα.. ;) ;) ;)

Ελενίτσα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου αγάπη μου!!!! Και φυσικά όλη την οικογένεια.. :D

Διαφημίσεις

Του τα πλένω χωρίς οδοντόκρεμα τόσο καιρό!!! Του το έχω δείξει άπειρες φορές, κάνουμε πρόβες με σκέτο νερό πως να το φτύνει, το κάνει αλλά όταν του βάζω την κρέμα τσουπ την καταπίνει κ μου λέει δεν μπορώ!!!!

Υπάρχει τουλάχιστον καμμια που να μην πειράζει κ πολύ να την καταπιεί;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Dalida μου ο γιατρός λέει ότι δεν πειράζει αν την καταπίνει αρκεί να είναι αυτές που είναι για παιδιά και η ποσότητα που χρησιμοποιείτε να μην είναι μεγάλη (μικρή μπίλια, να μην καλύπτει όλη την επιφάνεια της οδοντόβουρτσας όπως στις δικές μας)

Omorfakia και Mitsaki Χρόνια πολλά για τοςυ δικούς σας (κόρη και άντρα αντίστοιχα) !!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κοριτσια βοηθεια Εκανε καμια σας σε παιδακι πανω των 2 το εμβολιο;Εγω θα παω αυριο αλλα για την μικρη μου δεν ξερω η παοδιατροσ μου ειπε πως αυτη δεν μπορει να μου πει ναι η οχι.οι γνωμες ειναι διχασμενες.Αν δεν το κανει θα πρεπει να μεινει μεσα στο σπιτι.Για τους ενηλικες με νεογνο ειναι μονοδρομος.Θα ειναι μοιραιο.Αυτα τα λογια χρεισημοποιησε

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Ομορφακια μου να χαιρεσαι το ομορφακι σου και μητσακι μου και εσυ τον αντρουλη σου!!!Να ειναι παντα γεροι και δυνατοι...!!!!

Δαλιδα μου συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα η φωτο ειναι μετα απο σοβαντισμα..αν με δεις πως ξυπναω το πρωι θα τρομαξεις.Πριν λιγο φτιασιδωθηκα παλι γιατι περιμενω τον Παυλιτο...και το βραδυ εχω ραντεβου με την διαιτολογο μου και απο 7 Δεκεμβριου γυμναστηριο!!Αντε γιατι τον Παυλιτο δεν τον βλεπω να με πλησιαζει ουτε του χρονου :ΡΡΡ Ρε κοριτσια εσεις εχετε ορεξη για γουτσου γουτσου???Γιατι εγω ειμαι τοσο κουρασμενη που ουτε μου περναει απο το μυαλο. Το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα ξαπλωσω να ισιωσει η μεση μου και να κοιμηθω λιγο...

Αααα και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω!!Το τηρειτε αυτο που λενε οτι μεχρι να σαραντησει το μωρο πρεπει το βραδυ να μαζευετε τα ρουχα που εχετε απλωσει??Εγω το κανω αλλα κουραστηκα ρε γμτ..καθε μερα πλυντηριο γιατι ο μικρος κατουραει παρα πολυ και επισης χεζεται και συνεχεια και περναει και στο φορμακι μερικες φορες και ετσι πλενω συνεχεια. Σημερα το πρωι τον αλλαξα και ειχε κανει μπανιο στο κατρουλιο και το παμπερς ηταν επισης τινγκα!!!Τεσπα το Σαββατο σαραντιζουμε οποτε θα λυθει το προβλημα μου...απλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην τα απλωνουμε το βραδυ??Για το κακο το ματι??Δλδ το κακο το ματι δεν κυκλοφορει το πρωι???Κανει διακρισεις ή κοιμαται???Νυχτωνει και απο τις 5...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια βοηθεια Εκανε καμια σας σε παιδακι πανω των 2 το εμβολιο;Εγω θα παω αυριο αλλα για την μικρη μου δεν ξερω η παοδιατροσ μου ειπε πως αυτη δεν μπορει να μου πει ναι η οχι.οι γνωμες ειναι διχασμενες.Αν δεν το κανει θα πρεπει να μεινει μεσα στο σπιτι.Για τους ενηλικες με νεογνο ειναι μονοδρομος.Θα ειναι μοιραιο.Αυτα τα λογια χρεισημοποιησε

δεν καταλαβα οταν λεει μοιραιο τι εννοει????

fCS8p3.png

ριάνα μου μεις δεν θα το κάνουμε. Θα σου γράψω τελικά ό,τι έγραψα πριν από λίγο.Στον Άγγελο δεν θα το κανω έτσι και αλλιως, έλεγα για εμενα και τον Νικο. Η αδερφη μου ειναι βιοχημικός, δουλευει σε φαρμακοβιομηχανία και μόλις άκουσε ότι θα κανω το εμβόλοιο με πηρε τηλεφωνο ουρλιάζοντας να μην!!! Τρια εμβολια υπάρχουν, Τα δύο έχουν παρενεργειες νευρολογικής φυσης ( αυτοάνοσα, σκληρυνση κλπ), το τριτο που κανουν οι έγκυες, δεν έχουν υδραργυρο που προκαλει όλα αυτά αλλά έχει άλλα που ευθυνονται για καρκινογεννεση...

Αν το κολλήσουν τα μεγαλύτερα παιδακια μας, θα το ξεπερασουν μην αγχωνεσαι. έχουν κανει του πνευμονιόκοκκου και της εποχιακής. Δεν θα έχουν θέμα. Το κακό ειναι τα μικρούλια μας. Οπότε σχολαστική τηρηση κανονων υγιεινης, μασκες κλπ. έτσι και αλλιως και να κανουμε το εμβόλιο δε σημαινει ότι δε μπορουμε να μεταφερουμε τον ιό παρά μόνο ότι δεν θα νοσησουμε βαριά.

:ΡΡΡ Ρε κοριτσια εσεις εχετε ορεξη για γουτσου γουτσου???Γιατι εγω ειμαι τοσο κουρασμενη που ουτε μου περναει απο το μυαλο. Το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα ξαπλωσω να ισιωσει η μεση μου και να κοιμηθω λιγο...Αααα και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω!!Το τηρειτε αυτο που λενε οτι μεχρι να σαραντησει το μωρο πρεπει το βραδυ να μαζευετε τα ρουχα που εχετε απλωσει??Εγω το κανω αλλα κουραστηκα ρε γμτ..καθε μερα πλυντηριο γιατι ο μικρος κατουραει παρα πολυ και επισης χεζεται και συνεχεια και περναει και στο φορμακι μερικες φορες και ετσι πλενω συνεχεια. Σημερα το πρωι τον αλλαξα και ειχε κανει μπανιο στο κατρουλιο και το παμπερς ηταν επισης τινγκα!!!Τεσπα το Σαββατο σαραντιζουμε οποτε θα λυθει το προβλημα μου...απλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην τα απλωνουμε το βραδυ??Για το κακο το ματι??Δλδ το κακο το ματι δεν κυκλοφορει το πρωι???Κανει διακρισεις ή κοιμαται???Νυχτωνει και απο τις 5...
Εγω Μαριάνθη μου δεν τηρω τίποτα από τις παραδόσεις. Δεαν τα πιστευω αυτά. τωρα τον καθένα ό,τι τον κανει να νιωθει καλύτερα. Μια που ειπες για γουτσου γουτσου για θυμισε μου, πόσο καιρό έχουμε λόχεια???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

γουτσου γουτσου????????τι ειναι αυτο???????????

μια απο τα ιδια με την μαριανθη ειμαι και εγω!!!!!

αληθεια ρε κοριτσια τι θα γινει με αυτα τα λοχεια,3 εβδομαδες εχω κλεισει........

fCS8p3.png

Ριάνα έχω βάλει σχετικό ποστ και από ό,τι βλέπω καμια δεν θα το κανει. Και πιστευω ότι ειδικά στο μικρούλι πρπει να το σκεφτεις πολύ για να το κάνεις.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51875

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκακι εμενα μου εφυγαν πριν καμμια βδομαδα...στο τελος μαλιστα ειχαν ενα κιτρινοπρασινο χρωμα!!!Ελαφρυ μην φανταστεις και κανενα λαχανι :ΡΡ

Παω γιατι ο μικρος αγκομαχαει...μην ξεχνατε οτι ολα τα εμβολια εχουν παρενεργειες και για εμας και για τα παιδιακια. Εγω θα το κανω. Δεν θα συγχωρουσα ποτε τον εαυτο μου αν κολλουσε απο μενα το μωρο και παθαινε το παραμικρο. Ειναι μολις 33 ημερων...Ο καθενας πραττει κατα το δοκουν...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...