Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχχχιιι εμεις παιρνουμε απο ΜΑΛΛΙΩΡΑ,βγηκανε κ συγγενεις με Θανο κ μας προσεχει ιδιαιτερα ..μια φορα ειχα βρει ενα δαχτυλο απο γαντι χειρουργικο..απο τη μια χαρηκα γιατι ειναι καθαροι κ βαζουν γαντια..απο την αλλη αναρωτιεμαι το δαχτυλο που πηγε???του το παμε κ μας εστειλε μια κοκα που τα σκοτωνει ολα..απεναντι απο Αγιο Αρτεμιο ειναι..

ξερω που ειναι...

δεν θυμαμαι να μας εχει στειλει φυλλαδιο ομως... θα πω οτι ειμαι πρωτοξαδερφη του Θανου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πως κατανταει ο ανθρωπος...πριν χρονια τετοια ωρα ετοιμαζομουνα να βγω κ τωρα βλεπω κατι τενορους!!!!!στον παπαδοπουλο.....κ που σαι ακομα.....

Ξερεις τι θα σ' απαντουσε η μεφη τωρα: "πριν ποοοοοοοοοσα χρονια;;;την εποχη του χαλκου;;;" Χιχιχι!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

αστην χρυση μου,κοιμαται τωρα η καημενη..

και η ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ μου αρεσει και εχω παει κ απο κει,γιατι ο αφεντης δεν κρατιοταν να παραγγειλει..θα του πεφτε το παιδι..πεντακαθαροι ειναι,απλα το εχουν αλβανοι,αλλα εμενα δε με νοιαζει..

Ξερεις τι θα σ' απαντουσε η μεφη τωρα: "πριν ποοοοοοοοοσα χρονια;;;την εποχη του χαλκου;;;" Χιχιχι!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

ειδικα αυτη η Μαρα, δεν υπαρχει... ειχα παει κ στη Λυρικη τρομαρα μου, δεν θυμαμαι καν πως βρεθηκα εκει, κ επαιζε στους Απαχηδες των Αθηνων. τι μλκες εχουν δει τα ματακια μου δεν λεγεται!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αστην χρυση μου,κοιμαται τωρα η καημενη..

και η ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ μου αρεσει και εχω παει κ απο κει,γιατι ο αφεντης δεν κρατιοταν να παραγγειλει..θα του πεφτε το παιδι..πεντακαθαροι ειναι,απλα το εχουν αλβανοι,αλλα εμενα δε με νοιαζει..

ειχαμε παρει κ απο κει, αλλα αυτη που ειναι στη Χρυσ.Σμυρνης. ρευομασταν 3 μερες...οποτε..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

βρε κοτοπουλο εσυ δεν ποτιζεις??? ή λειπει στα ξενα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

στα μπουζουκια εχω να παω απο 1/1/2007!!ΚΟΚΚΙΝΟΥ ...γουρι μου φερε,μετα απο ενα μηνα εμεινα εγκυος..κ για μπατσελορ(ολλοοι μαζι,σιγα μη τον αφηνα να κανει βλακειες)παλι ΚΟΚΚΙΝΟΥ ειχαμε παει..600ευρω ειχαμε δωσει.ακομα τα θυμαμαι..και μου χε πει Θανουλης δε μας αφηνες να παμε σε κανα κωλ&*^%παρο..λιγοτερα θα διναμε....λογικο..

στα μπουζουκια εχω να παω απο 1/1/2007!!ΚΟΚΚΙΝΟΥ ...γουρι μου φερε,μετα απο ενα μηνα εμεινα εγκυος..κ για μπατσελορ(ολλοοι μαζι,σιγα μη τον αφηνα να κανει βλακειες)παλι ΚΟΚΚΙΝΟΥ ειχαμε παει..600ευρω ειχαμε δωσει.ακομα τα θυμαμαι..και μου χε πει Θανουλης δε μας αφηνες να παμε σε κανα κωλ&*^%παρο..λιγοτερα θα διναμε....λογικο..

στα μπουζουκια εχω να παω απο 1/1/04 ή 05. που να θυμαμαι πια... Δημητριου-Γονιδης στο παλιο ΛΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ. τα ειχε τοτε η δημητριου με τον νοραι...εκει να δεις ντυσιμο... κατι ασπρα λαμε κουστουμια το σοι του νοραι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμεις το κανελωσαμε το ρυζογαλο χθες το βραδυ,τσακωμενοι..μετα τη πεθερα..σημερα ειμαι μονη..εχει υπηρεσια το καμαρι μου.

εσας ακουσε κ κατεβασε ορεξη κ το χρυσο μου?

ειδες αμα εισαι τσακωμενη που δεν πιανει το κολπακι σου? ουτε σε σενα μαρη!!! που το προτεινεις κ σε αλλους, που ειναι κ επικινδυνοι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τωρα ειναι ο ΣΑΚΗΣ εκει...200 το τραπεζι!!!παντως οταν γινουμε ενθρωποι θα περναγαμε τελεια να πηγαιναμε κανα μπουζουκι..με τα μεγαλα μας μωρα ομως...μου εχει λειψει..η επομενη συναντηση να ειναι σε μπυζουκια..

δεν ημασταν πολυ τσακωμενοι...αν το παιξεις καλα...πιανει..ΣΥΒΟΤΑ ειχα φαει κολλημα να παω..περισυ..εχει παει φιλος μας..τελεια ειχε πει οτι ειναι κ για οικογενεια/..εσυ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ δεν εχεις χωριο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...