Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα...τελειωσα κ εγω και εβαλα τη βοτκιτσα μου να πιω..και εγω μονη μου ειμαι,με το ψυγειο αλλα καθολου δε μενοιαζει γιατι ειναι αδειο..παω να κανω κ ενα τσιγαρακι\

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ακομα δεν κρυφτηκες εσυ???τα θελει ο πωπος σου..σε 1 ωρα ξεκιναει η κυνηγετικη περιοδος ΕΛΕΝΗΣ....δε σε βλεπω ελαφινα μου να προλαβεις να κρυφτεις..σαν αρκουδιτσα στην Εγνατια σε βλεπω....αντε κ του χρονου διπλη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα...τελειωσα κ εγω και εβαλα τη βοτκιτσα μου να πιω..και εγω μονη μου ειμαι,με το ψυγειο αλλα καθολου δε μενοιαζει γιατι ειναι αδειο..παω να κανω κ ενα τσιγαρακι\

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ακομα δεν κρυφτηκες εσυ???τα θελει ο πωπος σου..σε 1 ωρα ξεκιναει η κυνηγετικη περιοδος ΕΛΕΝΗΣ....δε σε βλεπω ελαφινα μου να προλαβεις να κρυφτεις..σαν αρκουδιτσα στην Εγνατια σε βλεπω....αντε κ του χρονου διπλη..

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

ναι νυστευει κ προχθες που παρηγγειλε σουβλακια το πρωτο πραγμα που ρωτησε ηταν αν εχει μπιφτεκι λαχανικων η σουβλακερι!!!ΟΧΙ απο το αλλο δε νηστευει,μου το ξεκαθαρισε...

Διαφημίσεις

ναι νυστευει κ προχθες που παρηγγειλε σουβλακια το πρωτο πραγμα που ρωτησε ηταν αν εχει μπιφτεκι λαχανικων η σουβλακερι!!!ΟΧΙ απο το αλλο δε νηστευει,μου το ξεκαθαρισε...

ευτυχωωωςςςςςς..............

ΜΑΙΡΗ πολυ ωραιο το φουστανακι..εμεις θα εχουμε 2 νονους κ ετσι θα τους ξεφραγγιασω χωρις τυψεις...

να τη...ενθουσιαστηκε! στα'λεγα μαιρουλα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πω πω ρε κοριτσια ηταν ο αντρας εξω στο μπαλκονι για τσιγαρο και δεν κυκλοφορει ψυχη στο χωριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεις και αλλοι 3 γειτονες μειναμε μονο....την ψωνισε και λεει αντε μην σας μαζεψω και φυγουμε τωρα στην ποτιδαια(χαλκιδικη)

fCS8p3.png

ΜΑΙΡΗ πολυ ωραιο το φουστανακι..εμεις θα εχουμε 2 νονους κ ετσι θα τους ξεφραγγιασω χωρις τυψεις...

μωρε και εγω την κουνιαδα μου δεν την χαριζω:tongue::tongue: αλλα ειναι πολυ ωραιο.....

fCS8p3.png

ΜΑΙΡΗ--πω πω ρε κοριτσια ηταν ο αντρας εξω στο μπαλκονι για τσιγαρο και δεν κυκλοφορει ψυχη στο χωριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεις και αλλοι 3 γειτονες μειναμε μονο....την ψωνισε και λεει αντε μην σας μαζεψω και φυγουμε τωρα στην ποτιδαια(χαλκιδικη)

και δε χαιρεσαι μωρη???ο δικος μου θα ελεγε..πωπωπω ψυχη δεν κυκλοφορει εξω..παω για υπνο μωρο μου..

Διαφημίσεις

και...σημαντικο... απο τους Πρωταθλητες παιρνετε? απο που??? εμεις παιρναμε απο τον Ιακωβο, αν τον ηξερες, αλλα απο τοτε που το εδωσε δεν ηταν κ πολυ σοι. τωρα βολευομαστε απο καπου...κ ψαχνουμε κατι καλυτερο. δωσε καμμια πληροφορια.

αν παιρνετε απο DAFFYS να μη μου το πεις.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΜΑΙΡΗ--πω πω ρε κοριτσια ηταν ο αντρας εξω στο μπαλκονι για τσιγαρο και δεν κυκλοφορει ψυχη στο χωριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεις και αλλοι 3 γειτονες μειναμε μονο....την ψωνισε και λεει αντε μην σας μαζεψω και φυγουμε τωρα στην ποτιδαια(χαλκιδικη)

και δε χαιρεσαι μωρη???ο δικος μου θα ελεγε..πωπωπω ψυχη δεν κυκλοφορει εξω..παω για υπνο μωρο μου..

:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

εχει καποια ελενιτσα που αμα στα δειξω δεν προκειται να ποτισεις για μερες:tongue::tongue::tongue:

ελα μαιρουλα!!!!!! δειξτα ρε μπας κ γλυτωσω!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οχχχιιι εμεις παιρνουμε απο ΜΑΛΛΙΩΡΑ,βγηκανε κ συγγενεις με Θανο κ μας προσεχει ιδιαιτερα ..μια φορα ειχα βρει ενα δαχτυλο απο γαντι χειρουργικο..απο τη μια χαρηκα γιατι ειναι καθαροι κ βαζουν γαντια..απο την αλλη αναρωτιεμαι το δαχτυλο που πηγε???του το παμε κ μας εστειλε μια κοκα που τα σκοτωνει ολα..απεναντι απο Αγιο Αρτεμιο ειναι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...