Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουτε εγω θα κρατιομουν!!!!

χθες στα νυφικα..οχι σημερα..γιατι 2 οικοι δεν μου δειγματιζουν πριν το μαιο....και τα πηρα κρανιο!!!εγω κυριες μου τωρα το θελω το νυφικο......:confused:

ειναι ψευτρες τελικα... αφου ολα χειμωνιατικα-καλοκαιρινα ιδια ειναι... τωρα εχουν τα μαλλινα τα ζιβαγκο τα νυφικα??? θα σου λενε μετα για τη "νεα κολεξιον μας" κ τα ρεστα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ειναι ψευτρες τελικα... αφου ολα χειμωνιατικα-καλοκαιρινα ιδια ειναι... τωρα εχουν τα μαλλινα τα ζιβαγκο τα νυφικα??? θα σου λενε μετα για τη "νεα κολεξιον μας" κ τα ρεστα...

στον εναν ετσι μου ειπαν...αλλα δε μασισα...τους την ειπα; και εκαναν τουμπεκισταν και μου γυρισαν εργο οτι δεν γινεται να μην το νοικιασουν αλλου μεχρι τον αυγουστο κτλ...και τους λεω δεν με νοιαζει αν θα νοικιαστει αλλου με πειραζει να νοικιαστει στην περιοχη που θα γινει ο γαμος μου....και παλι τουμπεκισταν εκαναν....και τους ειπα και για να το παιξω κιολας αφου τα πηρα κρανιο οτι εγω κυριες μου θα το αγορασω το νυφικο μου!:tongue:

ελενιτσα δεν το γλυτωνεις το 4ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε φιλεναδα εδω εσεις εχετε φτιαξει και το σκηνικο και θες και να ξεφυγεις??:tongue::tongue::tongue::tongue:κοπελια την γ........ες:tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως περαν της πλακας,χαρας στο κουραγιο σου,ειδες τι επαθα με τον λιγο υπνο,γυρω στις 5 ωρες κοιμαμαι συνολο και εγω....

α δεν σας ειπα,επισκεπτη το ξερεται εχω καθε βραδυ τον μπεμπη στο κρεβατι επειδη λοιπον εχω το νου μου σε αυτον δεν αλλαζω μερια και πιαστηκα....εχθες ηταν η πλατη και σημερα εφτασε και στον λαιμο κια δνε μπορω κουνησω το κεφαλι μου................

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ταιζει κοιμιζει τωρα... αλλα σε λιγο θα μπει.

εχει κ τον αγγελακο τωρα, τον πελατη...

χαχαχαχαχαχαχα!!!εμενα ο μικρος ξυπνησε μετα απο μισαωρο υπνο και σε λιγο θα θελει φαγητο...

στον εναν ετσι μου ειπαν...αλλα δε μασισα...τους την ειπα; και εκαναν τουμπεκισταν και μου γυρισαν εργο οτι δεν γινεται να μην το νοικιασουν αλλου μεχρι τον αυγουστο κτλ...και τους λεω δεν με νοιαζει αν θα νοικιαστει αλλου με πειραζει να νοικιαστει στην περιοχη που θα γινει ο γαμος μου....και παλι τουμπεκισταν εκαναν....και τους ειπα και για να το παιξω κιολας αφου τα πηρα κρανιο οτι εγω κυριες μου θα το αγορασω το νυφικο μου!:tongue:

με δοξα κ τιμη!!!

ειχα ακουσει ιστορια οτι πουλησαν σε μια νυφικο "πρωτοφορετο" κ το ειδε στη φωτο μιας γνωστης που παντρευτηκε πριν απο αυτη, κ τους ζητησε(κ πηρε), λεφτα πισω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε φιλεναδα εδω εσεις εχετε φτιαξει και το σκηνικο και θες και να ξεφυγεις??:tongue::tongue::tongue::tongue:κοπελια την γ........ες:tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως περαν της πλακας,χαρας στο κουραγιο σου,ειδες τι επαθα με τον λιγο υπνο,γυρω στις 5 ωρες κοιμαμαι συνολο και εγω....

α δεν σας ειπα,επισκεπτη το ξερεται εχω καθε βραδυ τον μπεμπη στο κρεβατι επειδη λοιπον εχω το νου μου σε αυτον δεν αλλαζω μερια και πιαστηκα....εχθες ηταν η πλατη και σημερα εφτασε και στον λαιμο κια δνε μπορω κουνησω το κεφαλι μου................

μαιρουλα περαστικα!!!!!!προσεχε γιατι ο μπεμπης τωρα θα αρχισει να συνηθιζει να κοιμαται μαζι σου!

αμα με ματιασεις κ ξαναγραφτω σε μανουλες νοεμβριου 2010 θα ερθω εκει για να στις βρεξω!

τωρα για τις ωρες του υπνου, πιστευω οτι οταν μεγαλωσουν λιγο θα μου χαρισουν καμμια ωριτσα παραπανω...σε καμμια 10αρια χρονακια δλδ...

χαχαχαχαχαχαχα!!!εμενα ο μικρος ξυπνησε μετα απο μισαωρο υπνο και σε λιγο θα θελει φαγητο...

ταισε κ ετοιμασου. τωρα τα ξερεις;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

με δοξα κ τιμη!!!

ειχα ακουσει ιστορια οτι πουλησαν σε μια νυφικο "πρωτοφορετο" κ το ειδε στη φωτο μιας γνωστης που παντρευτηκε πριν απο αυτη, κ τους ζητησε(κ πηρε), λεφτα πισω...

εχει γινει κ εδω αλλα λεφτα δεν πηρε πισω....:confused:

Διαφημίσεις

αμα με ματιασεις κ ξαναγραφτω σε μανουλες νοεμβριου 2010 θα ερθω εκει για να στις βρεξω!

τωρα για τις ωρες του υπνου, πιστευω οτι οταν μεγαλωσουν λιγο θα μου χαρισουν καμμια ωριτσα παραπανω...σε καμμια 10αρια χρονακια δλδ...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

κοιτα μη γραφτουμε παρεα παλι!!!:lol:

τα ξερω αλλα θα πρεπει να εχω κ παρτενερ να τα εφαρμοσω...κ ο συζυξ δουλευει εως 5 το πρωι:-(

αστα ασπα το συνηθισε........μπελα βρηκα.....

πω πω και εγω θα τα επερνα με τα νυφικα καλα τους την ειπες:mad::-x:-x

μακακιες για να στο νοικιασουν διπλασια τιμη μετα....

μετα 2 μερες στο κρεβατι του κλαιει, κ ξανασυνηθιζει το παλιο του περιβαλλον.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοιτα μη γραφτουμε παρεα παλι!!!:lol:

τα ξερω αλλα θα πρεπει να εχω κ παρτενερ να τα εφαρμοσω...κ ο συζυξ δουλευει εως 5 το πρωι:-(

καλα...κανεις αλλη μερα practice...

το μητσακιον που ειναι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...