Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katiamaxiking είπε:

Καλά είμαι γενικά!!νυσταζω αρκετά από την προγεστερόνη και ψυχολογικά είμαι ήρεμη..ακόμα!! Εσύ;; 

Κ εγώ καλά είμαι για την ώρα χαχα.Με ποιανει κ μένα η προγεστερόνη,αλλά το βράδυ μου φέρνει αϋπνία.Όλα τ ανάποδα σε μένα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααααα......

πες το παιδάκι μου.......και εγω καθε πρωτη του μηνός .....σαν ενοίκιο.:lol::lol::lol:

Εμείς σε λίγο πάμε μια φορά το χρόνο....

Ακόμα περιμένω την Ομορφάκια να μου πει τον τρόπο με τα τρια παιδιά!:?:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααα......

πες το παιδάκι μου.......και εγω καθε πρωτη του μηνός .....σαν ενοίκιο.:lol::lol::lol:

κ εμεις τα λουλουδια που ποτιζουμε ειναι κακτοειδη....;)

Και δεν σηκώνουν και πολλά πολλα στην Κρήτη γι'άυτο το νού σας, πές της !!!!

Πολυ μου αρεσει η Κρήτη!!!! :rolleyes:Πήγαινα ....στα νιάτα μου στο Ρεθυμνο σε μια φιλη μου που ηταν στο πανεπιστημιο και μια μερα ηπια νερο απο μια πηγη και μου λενε, μηηηη.....αν πιεις απο εδω θα παντρευτεις κρητικο.....και λεω δεν τα πιστευω εγω αυτά ,αλλα και να γινει ετσι ωραια ειναι εδω !!!!

μμμμ, ετσι εξηγειται...

εγω εχω 3 χρονια να παω αλλα φετος το καλοκαιρι θα παμε οπωσδηποτε!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Εμείς σε λίγο πάμε μια φορά το χρόνο....

Ακόμα περιμένω την Ομορφάκια να μου πει τον τρόπο με τα τρια παιδιά!:?:

καλε που ειναι??θα ναι καλα η χριστιανα??ας ειναι το κοριτσακι καλα!!

κ εμεις τα λουλουδια που ποτιζουμε ειναι κακτοειδη....;)

μμμμ, ετσι εξηγειται...

εγω εχω 3 χρονια να παω αλλα φετος το καλοκαιρι θα παμε οπωσδηποτε!!!

δηλαδη???:o

να πας και να περασεις τεεεελεια!!:-P

μηπως αν βαζατε παρεα πλυντηριο???:lol::lol:

Πόσο αγνό παιδι και απονήρευτο είσαι .....

τα παιδιά σε βρίσκουν παντού....δεν κανεις ρούπι χωρις αυτά....αν δεν κλάψει το μωρό ,υπάρχει το μεγαλύτερο παιδι.......και στο παταρι της Ευανθίας να ανέβούμε για πότισμα απο καπου θα ξεμπουκάρει ο Γιάννης....:rolleyes::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλε που ειναι??θα ναι καλα η χριστιανα??ας ειναι το κοριτσακι καλα!!

δηλαδη???:o

να πας και να περασεις τεεεελεια!!:-P

δηλαδη...δε θελουν πολυ νερο!!!!! το πιασες το υπονουμενο???;)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Πόσο αγνό παιδι και απονήρευτο είσαι .....

τα παιδιά σε βρίσκουν παντού....δεν κανεις ρούπι χωρις αυτά....αν δεν κλάψει το μωρό ,υπάρχει το μεγαλύτερο παιδι.......και στο παταρι της Ευανθίας να ανέβούμε για πότισμα απο καπου θα ξεμπουκάρει ο Γιάννης....:rolleyes::lol::lol:

:lol::lol::lol:

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλε παλι για ποτισματα μιλατε??

Πότε με το καλό?

Αααα...και πάντα τα παιδια στα καρεκλάκια δεμένα!!!!!

εννοειται οτι θα υπαρχουν 3 καρεκλακια!!!

οσο για το ποτε..μαλλον τωρα ταξιδευει και γαμωτη μου θα πεσουμε πανω στις απεργιες των τελωνειακων!!:(:(:(ελπιζω μεχρι το τελος του μηνα ναναι εδω..

παιδι μου ΄χι απλα μου παταει τα πληκτρα. Δε μου δινει το λαπτοπ...στα κλεφτα μπαινω λιγο...
:tongue::tongue::tongue:
επανηλθα...καλε δε μιλησα ασχημα..απλα με εχει πρηξει ο Θανος με τη νηστεια του,και δε θα φαω 40 μερες κρεας κ ενα μηνα γαλακτοκομικα...και τον ρωταω κ εγω τι θα τρως??κ πεταγεται η τσουτσου η πεθερα κ η γιαγια ΚΑΡΔΙΤΣΑ.ε λενε θα του φτιαχνεις λαδερα οσπρια καλαμαρακια,γαριδουλες,γιγαντες.... ε και τα περνω κ εγω κ λεω..no way..εγω πηζω ολη μερα θα κανω κ ιδιαιτερα??οτι εχω για Χρηστακο προσαρμοσμενο στη νηστεια σου..ε μα με εχουν γραμμενη ολοι κανονικα..μια φορα δε με ρωτησαν για βοηθεια κ ανησυχησαν για τη νηστεια του γιου τους?εν τω μεταξυ του λεω του Θανου,πες που θα γινει η βαφτιση..να ξεμπερδευουμε..και ολο το αναβαλλει..και μου πετανε χθες πεθερικα..ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ....δε μιλησα..
πεθερα να σου τυχει..:(
Δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις άντρα!!!!!:rolleyes::tongue:

Οσο για τα πεθερικά....ειναι να μην σου τύχει...δεν υπάρχει γιατρεία απλά κάνεις τον κίνεζο.........

;);)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!εδώ είμαι και γώ!Μες τα νεύρα είμαι!!!Πονάει το κεφάλι μου!Πήγα με την Εφη και την μπουμπού στην πλατεία οπου είχε 3000 κόσμο γιτί τραγουδούσε το αγγούρι η Βανδή και πιέστηκα μην τυχόν και χάσω την Έφη μεσα στον πανικό!Στην επιστροφή μας έπιασε και μια βροχή και συμπληρώθηκε το σκηνικό!!

Δαλιδά,μου ανεβάζεις κι'άλλο την πίεση μ'αυτά που διαβάζω!!Δεν έχω λόγια με κάτι γονείς και κυρίως μάνες που υπάρχουν!!!!

κι εσυ τι τοθελες μονη??

εγω παντως κοριτσια σαν την ασπα..εχω μαλαμα πεθερικα!!αλλα δυστυχως γι αυτους καποιοι αλλοι τους εκμεταλλευονται..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

βρωμες παλι για ποτισματα λετε??? Αχ....υποομονη μεχρι να βρουμε όλοι τους ρυθμους μας,..

ευτυχως σημερα ο μικρος εφαγε μια χαρα....ενω σταματησε να πινει απο τα ΝΥΚ και επινε μονο απο κικο, ξαφνικα θελει παλι μονο ΝΥΚ....ουφ....τα νυχια μου θα μυριζω σε λιγο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευακι την ιδια απορια ειχαμε...για τα ποτισματα λεω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

βρωμες παλι για ποτισματα λετε??? Αχ....υποομονη μεχρι να βρουμε όλοι τους ρυθμους μας,..

ευτυχως σημερα ο μικρος εφαγε μια χαρα....ενω σταματησε να πινει απο τα ΝΥΚ και επινε μονο απο κικο, ξαφνικα θελει παλι μονο ΝΥΚ....ουφ....τα νυχια μου θα μυριζω σε λιγο...

και τα δικα μου τα ιδια κανουν με τις ρογες..:P:p

ευακι την ιδια απορια ειχαμε...για τα ποτισματα λεω...

ασε και πως θα ποτιστω ανεμελα τωρα?;):?::?::?:;)

μηπως αν βαζατε παρεα πλυντηριο???:lol::lol:

Nα είναι ξύπνια τα παιδιά;;; Που είμαστε ίδιοι με το άβαταρ της Ομορφάκια;;; Μπροστά εγώ κ πίσω αυτά κατά ηλικία;;;; Πλάκα με κάνεις;;;

omorfakia εχεις μηνυμα απο την μαριανθη "ΠΡΟΣΕΧΕ αυριο κακομοιρα":lol::lol::lol::lol::lol:

Γιαυτό εξαφανίστηκε η τρελέγκω!!! Φτιασιδώνεται για αυριο!!!!:lol::lol::lol:

Πως τα περνάτε στα βόρεια;;; Πιείτε καφεδάκια κ για μας!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

μπα δε θα συναντηθουμε..η μαριανθη ειναι ψιλοαρρωστουλα..εγω δεν εχω αυτοκινητο..που θα παει καποια στιγμη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...