Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Μπράβο κορίτσι !! Συνήθως με τα δυο μωρά έτσι γίνετε ποτέ δεν φαίνονται ακριβώς τα ίδια !!! Όλα καλά θα πάνε !!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tέρμα οι δουλειές, ώρα για βόλτες!!!

Εμάς ο άντρας δουλευει μέχρι το βράδυ, αλλά αυριο κ μεθαυριο θα μας χασει το σπίτι!!

Κίμι το είχε η μέρα με τα πεθερικά!

Εμάς τι μας πέταξε ;;;(θα ξεκατινιαστώ πάλι, αλλά με πνίγει το δικιο!)

Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μεγαλη αγορά κ για να μην παρουμε συμπληρ. δανειο της ζητησαμε το 1/20 της αγορας που θα κάνουμε κ τι είπε;;; Εσυ μου έχεις δώσει 100Ε τόσα χρόνια που δουλευεις;;;:mad::-x:-x:-( Εγώ τα μαζευω κ εσυ θα μου τα παρεις!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: με τα λεφτα μας τρωει, πινει, γιατροπορευεται, τα δικά της όλα στην τραπεζα!

Α κ δωρα έχει κανα χρόνο να δωσει στα παιδια γιατί μαζευει γιαυτα που της ζητησαμε!!!:lol::lol::lol::lol:

Αλλά έπρεπε να έχουν παιδιά σαν έναν γνωστο μου που πήγε κ έφαγε όλη την περιουσία των γονιων του στα φρουτάκια κ σε λίγο αν πιάσουν τιποτα θα πουλήσει κ τους ίδιους :lol::lol::lol:

Κ το κόλλημα που λες με την νηστεια το έχει κ ο δικός μου, αλλά σηκώνω τα χερια ψηλά.Σε λίγο θα μαγειρευουμε κ ιδιαιτερα για τον μπεμπη, να αρχίσω από τωρα τις υπερωρίες;;;; Αν τυχει να είναι νηστίσιμο καλώς, αλλιώς ας τηγανίσει πατατούλες όταν επιστρεψει....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tέρμα οι δουλειές, ώρα για βόλτες!!!

Εμάς ο άντρας δουλευει μέχρι το βράδυ, αλλά αυριο κ μεθαυριο θα μας χασει το σπίτι!!

Κίμι το είχε η μέρα με τα πεθερικά!

Εμάς τι μας πέταξε ;;;(θα ξεκατινιαστώ πάλι, αλλά με πνίγει το δικιο!)

Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μεγαλη αγορά κ για να μην παρουμε συμπληρ. δανειο της ζητησαμε το 1/20 της αγορας που θα κάνουμε κ τι είπε;;; Εσυ μου έχεις δώσει 100Ε τόσα χρόνια που δουλευεις;;;:mad::-x:-x:-( Εγώ τα μαζευω κ εσυ θα μου τα παρεις!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: με τα λεφτα μας τρωει, πινει, γιατροπορευεται, τα δικά της όλα στην τραπεζα!

Α κ δωρα έχει κανα χρόνο να δωσει στα παιδια γιατί μαζευει γιαυτα που της ζητησαμε!!!:lol::lol::lol::lol:

Αλλά έπρεπε να έχουν παιδιά σαν έναν γνωστο μου που πήγε κ έφαγε όλη την περιουσία των γονιων του στα φρουτάκια κ σε λίγο αν πιάσουν τιποτα θα πουλήσει κ τους ίδιους :lol::lol::lol:

Κ το κόλλημα που λες με την νηστεια το έχει κ ο δικός μου, αλλά σηκώνω τα χερια ψηλά.Σε λίγο θα μαγειρευουμε κ ιδιαιτερα για τον μπεμπη, να αρχίσω από τωρα τις υπερωρίες;;;; Αν τυχει να είναι νηστίσιμο καλώς, αλλιώς ας τηγανίσει πατατούλες όταν επιστρεψει....

Δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις άντρα!!!!!:rolleyes::tongue:

Οσο για τα πεθερικά....ειναι να μην σου τύχει...δεν υπάρχει γιατρεία απλά κάνεις τον κίνεζο.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κοριτσακια εχουν πολυ πλακα τα σχολια στις φωτο..εισαστε βρωμιτσες, τπο ξερετε ε??

Ο Αγγελακος μου όντως φαινεται μεγαλυτερος...και στην εμφανιση και στον τροπο. Από τη μια καμαρωνω όπως ειναι φυσικο αλλα από την άλλη τον λυπαμαμαι τον δολιο γιατι όλοι εχουμε παραπανω απαιτησεις απο εκεινονν από ότι εχουν οι αλλοι στα παιδακια της ηλικιας του.

Ο μικρος μου πριγκιππας εχει κοψει το φαγακι και με στεναχωρει....θα δουμε.

Ο Νικος ναι Δαλιδα μου....θα τον έλεγε κανεις 'σοβαρο'. Επίσης αν ειχα χασει καποια κιλα αυτη την εβδομαδα τα πηρα μεσα σε τρεις μερες που εχω φαει τα κερατα μου. Μη με ρωτησετε γιατι... δεν ξερω.

Η φωτο στο σαλονι μου ειναι απο το γαμο μου βρε ρουφιανες.....Εσεις δεν εχετε φωτο ως 'νυφιτσες?''.

Βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεφτη και ταραζομαι...από την άλλη όμως λεπω τα παιδακια μου και καταλαβαινω που πηγε όλη η ομορφια....χαχα!!!!!

Χαλαλι όλα.... τα παιδακια μας να ειναι καλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ο δικός μου δεν νηστευει ουτε Μ.Παρασκευή.......το άλλο άκρο.....

ουτε εγω,,,,

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ελενη κ μενα ετσι, δε νηστευει.

μην αρχισουμε με τις πεθερες γιατι δε θα τελειωνουμε!!!

της δικιας μου της τρυπησε χθες ο θερμοσιφωνας κ το βραδυ εφευγε για κρητη να παει στη κορη της. ψιλομαζεψε τα νερα κ εφυγε!!!! κ παρηγγειλε του γιου της να παει να τα μαζεψει κ να της βαλει κ καινουριο θερμοσιφωνα!!!!

του ειπα ετσι κ πας εκει να μεινεις!!!!!! 2 μερες θα κατσεις κ θα κανεις το χαμαλη? κ πηρα κ τη πεθερα σημερα κ της τα ειπα ενα χερακι! οτι εγω δε θα εφευγα στη θεση της κ οτι μια κυριακη εχει ο γιος της να παει να κανει κ δουλειες? κ τι μου ειπε ρε σεις? οτι δεν του ειπε να παει τη κυριακη αλλα να παει μια μερα μετα τη δουλεια!!! δηλ δε του φτανει το ξενυχτι του, να σκαρφαλωνει κ στα παταρια!!!!!! γι'αυτο κ εγω κονομησα τωρα εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις άντρα!!!!!:rolleyes::tongue:

Οσο για τα πεθερικά....ειναι να μην σου τύχει...δεν υπάρχει γιατρεία απλά κάνεις τον κίνεζο.........

Εγώ τον πήρα κ μεγάλο για να μην μεγαλώνω αλλά που....:rolleyes:

Οσο για την πεθερα, εγώ δεν θελω από κανεναν βοηθεια γιατί γυρνάν στο τέλος κ σου λένε "εγω που σε βοηθησα" (σιγά τη βοήθεια), καλύτερα να δανειστω από ξένο!!!:lol::lol:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!εδώ είμαι και γώ!Μες τα νεύρα είμαι!!!Πονάει το κεφάλι μου!Πήγα με την Εφη και την μπουμπού στην πλατεία οπου είχε 3000 κόσμο γιτί τραγουδούσε το αγγούρι η Βανδή και πιέστηκα μην τυχόν και χάσω την Έφη μεσα στον πανικό!Στην επιστροφή μας έπιασε και μια βροχή και συμπληρώθηκε το σκηνικό!!

Δαλιδά,μου ανεβάζεις κι'άλλο την πίεση μ'αυτά που διαβάζω!!Δεν έχω λόγια με κάτι γονείς και κυρίως μάνες που υπάρχουν!!!!

αχ δαλιδα μου....

εμεις εχουμε ενα αυτοκινητο κ οσο δε δουλευα πηγαινε δουλεια με αυτο ο γιωργος.

τωρα που ξεκινησα δουλεια το παιρνω εγω κ εκεινος παει με το μηχανακι. κ επειδη εκανε κρυα την περασμενη βδομαδα με επαιρνε κλαιγοντας η πεθερα για το γιο της που κρυωνει. κ της ειπα πως οταν το επιτρεπουν τα οικονομικα μας θα παρουμε κ 2ο.

κ πηγε κ ειπε του γιοκα της να σας βοηθησω κ εγω να παρετε αμαξακι, κ η αληθεια ειναι οτι ψαχνουμε τωρα. κ του ελεγα του δικου μου πες της βρε να σου δωσει λεφτα...τιποτα εκεινος!

α, κ θελει να βοηθησει κ τη κορη να τελειωσουν το σπιτι στη κρητη!

μωρε θα τη ξεζουμισω εγω κι ας λεει οτι θελει μετα!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

κοριτσακια εχουν πολυ πλακα τα σχολια στις φωτο..εισαστε βρωμιτσες, τπο ξερετε ε??

Ο Αγγελακος μου όντως φαινεται μεγαλυτερος...και στην εμφανιση και στον τροπο. Από τη μια καμαρωνω όπως ειναι φυσικο αλλα από την άλλη τον λυπαμαμαι τον δολιο γιατι όλοι εχουμε παραπανω απαιτησεις απο εκεινονν από ότι εχουν οι αλλοι στα παιδακια της ηλικιας του.

Ο μικρος μου πριγκιππας εχει κοψει το φαγακι και με στεναχωρει....θα δουμε.

Ο Νικος ναι Δαλιδα μου....θα τον έλεγε κανεις 'σοβαρο'. Επίσης αν ειχα χασει καποια κιλα αυτη την εβδομαδα τα πηρα μεσα σε τρεις μερες που εχω φαει τα κερατα μου. Μη με ρωτησετε γιατι... δεν ξερω.

Η φωτο στο σαλονι μου ειναι απο το γαμο μου βρε ρουφιανες.....Εσεις δεν εχετε φωτο ως 'νυφιτσες?''.

Βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεφτη και ταραζομαι...από την άλλη όμως λεπω τα παιδακια μου και καταλαβαινω που πηγε όλη η ομορφια....χαχα!!!!!

Χαλαλι όλα.... τα παιδακια μας να ειναι καλα

Κ δυστυχώς αυτό θα συνεχιστεί κ όταν μεγαλώσει κ μάλλον είναι κακό για τα ώριμα παιδάκια, στην εξέλιξη τους...

Ως νυφίτσα προσπαθώ εδώ κ 4 χρόνια να την βγάλω αυτή τη μέρα από την μνήμη μου, όχι να κρεμάσω κ φωτό. Αλλά εσύ ήσουν κουκλάρα οπότε κ εγώ στην θέση σου θα έβαζα...

Εγώ έχω έναν ολόσωμο καθρέφτη στενόμακρο, πάω κ μακρυά κ με δείχνει μοντέλο, πολύ καλά περνάμε. Μόλις πέσω σε κανέναν σε καμμιά βιτρίνα μου έρχεται να βάλω τα κλάματα αλλά κ εκεί πολύ καλά περνάμε....:lol::lol:

ελενη κ μενα ετσι, δε νηστευει.

μην αρχισουμε με τις πεθερες γιατι δε θα τελειωνουμε!!!

της δικιας μου της τρυπησε χθες ο θερμοσιφωνας κ το βραδυ εφευγε για κρητη να παει στη κορη της. ψιλομαζεψε τα νερα κ εφυγε!!!! κ παρηγγειλε του γιου της να παει να τα μαζεψει κ να της βαλει κ καινουριο θερμοσιφωνα!!!!

του ειπα ετσι κ πας εκει να μεινεις!!!!!! 2 μερες θα κατσεις κ θα κανεις το χαμαλη? κ πηρα κ τη πεθερα σημερα κ της τα ειπα ενα χερακι! οτι εγω δε θα εφευγα στη θεση της κ οτι μια κυριακη εχει ο γιος της να παει να κανει κ δουλειες? κ τι μου ειπε ρε σεις? οτι δεν του ειπε να παει τη κυριακη αλλα να παει μια μερα μετα τη δουλεια!!! δηλ δε του φτανει το ξενυχτι του, να σκαρφαλωνει κ στα παταρια!!!!!! γι'αυτο κ εγω κονομησα τωρα εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα!

Αυτά είναι!!!! Κ οι τεχνικοί να πεινάσουν δλδ;;; Ή να γίνουν κλέφτες, που βρήκαμε κ κάνουμε!

Διαφημίσεις

Εγώ τον πήρα κ μεγάλο για να μην μεγαλώνω αλλά που....:rolleyes:

Οσο για την πεθερα, εγώ δεν θελω από κανεναν βοηθεια γιατί γυρνάν στο τέλος κ σου λένε "εγω που σε βοηθησα" (σιγά τη βοήθεια), καλύτερα να δανειστω από ξένο!!!:lol::lol:

Πόσα θές? Να βάλουμε όλες απο λίγα να μην μας φανούν κιόλας....;)

αχ δαλιδα μου....

τωρα που ξεκινησα δουλεια το παιρνω εγω κ εκεινος παει με το μηχανακι. κ επειδη εκανε κρυα την περασμενη βδομαδα με επαιρνε κλαιγοντας η πεθερα για το γιο της που κρυωνει. κ της ειπα πως οταν το επιτρεπουν τα οικονομικα μας θα παρουμε κ 2ο.

κ πηγε κ ειπε του γιοκα της να σας βοηθησω κ εγω να παρετε αμαξακι, κ η αληθεια ειναι οτι ψαχνουμε τωρα. κ του ελεγα του δικου μου πες της βρε να σου δωσει λεφτα...τιποτα εκεινος!

Κράτα μέγάλο καλάθι........βλέπω να βάζεις μέσα χοχλιόυς!!!!:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αχ δαλιδα μου....

Κοίτα μην το κλείσετε κ βρεθεί σε καμμια στενότητα κ μείνετε με το π%$#λι στο χέρι. Γιατί εμείς έτσι έχουμε πάρει πολλά όχι μονο αυτοκινητο, τα λέγαμε με την Κίμι τις προάλλες!

Πόσα θές? Να βάλουμε όλες απο λίγα να μην μας φανούν κιόλας....;)

:lol:

Ευχαριστώ πολύ αλλά άστο καλύτερα! Μετά να βγω σε αυτούς με τα χρέη κ να μου πει ο ....(δεν θυμάμαι πως τον λένε) χρωστάς 1000Ε στην Ελένη, 1000Ε στην Αλέκα, 1000Ε στην Ευανθια, 1000Ε στην Μέφη κλπ, να γίνω κ ρεζίλι πως μπήγνω τις φίλες μου;;;;

πολλα νευρα βλεπω σημερα!!!ελα μωρε γραψτε τες τισ πεθερες που σας νευριαζουν ...εμενα παντως ειναι μαλαμα!!!!

ο μπεμπης δεν πρεπει να θελει αδερφακι...και το λεω γιατι οποτε παμε να ποτισουμε τον κηπο τσουπ κλαιει ....

αλλα τη χαρη δεν του την εκανα;)..κατα τα αλλα ολες καλα ε???καλο ταξιδι σε τζια και αννουλα που πανε εκδρομουλες!!!!εμεις εδω!!σπιτι!!και σημερα το βραδυ θα μαστε τα 2 μας!εχω και ο μπεμπης...και το ψυγειο!αχρειαστο να ναι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...