Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα το παει μια μια....μια μερα καλα μια μερα γκρινια!!!

Το πηρα σημερα την αλοιφη για τα ουλα,αν δω και τα τριβει και γκρινιαζει πάλι θα του βάλω,αν και απ'οτι θυμαμε απο τον Γιαννη ,δεν εκανε και πολλα πραγματα.

γεια σου ρε λενακι!!ποια πηρες?την bexident?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοριτσακια μυ εχω δοκιμασει και τις δυο (στα ουλα μου για να δω πως νιωθει το μικρο μου), και πιο καλη ειναι αυτη που λεει η ελενη, η ροζ!!! Αλλα ενταξει...τι να σου κανει μια αλοιφουλα???? Και εμενα εχει γκρινια, δεν καλοτρωει κλπ..Τι να κανουμε?? Τα αναμενομενα ειναι.

Κιμι...και εμενα ο αντρουλης μου μια φορα μπροστα στη μανα του το επαιξε και πολυ αντρας. Και τα ακουσδε απο τρεις πλευρες εμενα, την πεθετα και τον πεθερο. Και μετα με πηρε η πεθερα τηλεφων0ο και μου ελεγε ασ'τον κοριτσι μου... όλοι ιδιοι ειναι. Το παιζουν αντρες. ειδες λοιπόν?? Όλοι τα ιδια κανουν.

Εχουν κανει καταληψη στο κομπιουτερ μου... ο Αγγελακος παιζει μπεν 10..αχ τι θα κανω με αυτο το σκατουλι??

Ελενη αυριο λεω να τον παω στο Ρεντη...τι λες??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω κοριτσακια μυ εχω δοκιμασει και τις δυο (στα ουλα μου για να δω πως νιωθει το μικρο μου), και πιο καλη ειναι αυτη που λεει η ελενη, η ροζ!!! Αλλα ενταξει...τι να σου κανει μια αλοιφουλα???? Και εμενα εχει γκρινια, δεν καλοτρωει κλπ..Τι να κανουμε?? Τα αναμενομενα ειναι.

Κιμι...και εμενα ο αντρουλης μου μια φορα μπροστα στη μανα του το επαιξε και πολυ αντρας. Και τα ακουσδε απο τρεις πλευρες εμενα, την πεθετα και τον πεθερο. Και μετα με πηρε η πεθερα τηλεφων0ο και μου ελεγε ασ'τον κοριτσι μου... όλοι ιδιοι ειναι. Το παιζουν αντρες. ειδες λοιπόν?? Όλοι τα ιδια κανουν.

Εχουν κανει καταληψη στο κομπιουτερ μου... ο Αγγελακος παιζει μπεν 10..αχ τι θα κανω με αυτο το σκατουλι??

θα την παρω κι εγω αυτη..αλεκα καποιος σου παταει τα πληκτρα?εμενα ο στρατος δε με αφηνει να γραψω!!

κι εγω θα ηθελα να τον παω καπου αλλα εχει λιγο κρυο..

Διαφημίσεις

Αυριο θα πάμε απο το πρωι στα πεθερικά για παιδάκια στα κάρβουνα!!!!!

Θα πεταξω λιγο τον Γιαννη στο Δημαρχείο κατα τις 11.30 για καμμια ωριτσα να παιξει !!!

Αν αλλάξει κάτι θα σε πάρω τηλεφωνο για να ερθουμε μαζί σας.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κοριτσια η ιρκα δεν ηταν στο καφε μας?την βλεπω στο φεις αλλα εδω δεν μπαινει..

anyway...

αχ να ρθει το αυτοκινητο να βγω λιγο καμια βολτα να ξελαμπικαρω..

anyway...

αχ να ρθει το αυτοκινητο να βγω λιγο καμια βολτα να ξελαμπικαρω..

Πότε με το καλό?

Αααα...και πάντα τα παιδια στα καρεκλάκια δεμένα!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

θα την παρω κι εγω αυτη..αλεκα καποιος σου παταει τα πληκτρα?εμενα ο στρατος δε με αφηνει να γραψω!!

παιδι μου ΄χι απλα μου παταει τα πληκτρα. Δε μου δινει το λαπτοπ...στα κλεφτα μπαινω λιγο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

επανηλθα...καλε δε μιλησα ασχημα..απλα με εχει πρηξει ο Θανος με τη νηστεια του,και δε θα φαω 40 μερες κρεας κ ενα μηνα γαλακτοκομικα...και τον ρωταω κ εγω τι θα τρως??κ πεταγεται η τσουτσου η πεθερα κ η γιαγια ΚΑΡΔΙΤΣΑ.ε λενε θα του φτιαχνεις λαδερα οσπρια καλαμαρακια,γαριδουλες,γιγαντες.... ε και τα περνω κ εγω κ λεω..no way..εγω πηζω ολη μερα θα κανω κ ιδιαιτερα??οτι εχω για Χρηστακο προσαρμοσμενο στη νηστεια σου..ε μα με εχουν γραμμενη ολοι κανονικα..μια φορα δε με ρωτησαν για βοηθεια κ ανησυχησαν για τη νηστεια του γιου τους?εν τω μεταξυ του λεω του Θανου,πες που θα γινει η βαφτιση..να ξεμπερδευουμε..και ολο το αναβαλλει..και μου πετανε χθες πεθερικα..ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ....δε μιλησα..

καλησπερα κοριτσακια!!!!

ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!

Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΕΣ ΦΥΓΕΤΕ!!!!

εγω μολις τελειωσα δουλειες (η καθαριστρια δηλ), μαγειρεψα, κ ειπα να δω τι κανετε!!!

περαστικα στους αρρωστουληδες!

ασπουλα θα πας για νυφικο κ εκει που σου προτεινα?

κιμι, γραψτους...

αγγελικη, φτυστον καλε μη τον ματιαξεις!!!

α, κ προσοχη αυριο, ε???? επικινδυνη μερα....

παω...γκρινιαζει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...