Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιμηθηκε ο παιδαρος και παω να κανω καμια δουλεια...τα λεμε αργοτερα κοριτσαρες!!!!

εγω σημερα ζηλευω που δε βγαινω καρναβαλι...θα την πεσω σε κανα ζαχαροπλαστειοαπο τη στενοχωρια στο τελος....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera kales mou!!!! Aspoula, me to kalo vre!!!!

Mefh, Xronia Polla gia xthes, na ta ekatostiseis :-ppppppp

Ti alla nea, peite tipota giati oi prwines eimetha ligotero omilitikes.

Emeis edw stathera, grinitsa, masame thiles tou mpipero, theloume aggalitses, trwme sintiritika min paraparoume varos (pros theou!!!).

Gia ta wraria pou legate, i dikia mou den mporei na koimithei argotera me tpt.

Gia vradi koimatai stis 18:30 ante 18:45. Tin ksipnaw stis 22:00 gia fagito kai meta sinithws ksipnaei stis 6:00 gia fagito. Meta koimatai ws tis 7 i 7:30. Alla stis 5 tin akouw pou milaei moni tis kai meta ksanakoimatai. Mallon kanei kakakia ekeini tin wra.

Gia ton antra den exw na paraponethw, kremase xthes tis kourtines sto saloni. Opote, de griniazw gia kammia evdomada!!!

εγω σημερα ζηλευω που δε βγαινω καρναβαλι...θα την πεσω σε κανα ζαχαροπλαστειοαπο τη στενοχωρια στο τελος....

ασε με με αυτα τα γλυκα...κλαψ!!!

Αγγελικη εσυ δεν ειπες ότι δεν εχει ποτισμα αλλα θα κρεμασει κουρτινες?? :P Ειναι σαν το 'δεν γ......που δεν γ...δεν πας για κανα ψαρεμα!!!' :tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ασε με με αυτα τα γλυκα...κλαψ!!!

Αγγελικη εσυ δεν ειπες ότι δεν εχει ποτισμα αλλα θα κρεμασει κουρτινες?? :P Ειναι σαν το 'δεν γ......που δεν γ...δεν πας για κανα ψαρεμα!!!' :tongue::tongue::tongue::tongue:

Exactly!!! Asta, metakomisame se afto to spiti ton Ioulio kai den tairiazan oi kourtines pou eixa sto proigoumeno spiti (koinws itan 30cm pio kontes...). Pira kainourgies giati mas vlepane apo pantou kai to ipnodwmatio de mas ... empneei gia potisma, logw mwrou pou einai sta 2 metra to diko tis dwmatio. Tespa, pira xthes to prwi kourtines apo to IKEA giati pou na trexw twra kai to apogevma tis kremase!!!! Eides ama exei kinitro o antras????? Sto palio spiti, otan eimoun eggios, parakalaga kana mina na tis kremasei otan tis eplena. Twra, se misi writsa sti thesi tous...

Episis, epeidi imoun mesa sti grinia oli ti vdomada (afta exei ama den potizeis) girise tin Paraskevi apo ton OAED kai mou efere kai ena ekmek me kaimaki kai ena trigwno panoramatos me sokolata apo ton Hatzi!!!! Einai enas glykas, den einai??? Kai twra exei paei super market. A, xthes epline kai ti friteza kai tis allakse ladi!!! Kale, tha ton matiasw moni mou...

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κοριτσακια τα πρωινά!

Ετσι μπηκα μεχρι να πάρουν χαμπαρι τα πιτσιρικια πως ειναι Σαββατο κ να θέλουν παιδικά!

Εγώ μια φορά τον έβαλα για κουρτινες καθότι ψηλος κ ξεμπερδευει γρηγορα κ τα έκανε μανταρα με τα θυλάκια κ στο τελος τα έκανα μόνη μου από την αρχή!

Κ του είχα κ υποχρεωση τσαμπα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Episis, epeidi imoun mesa sti grinia oli ti vdomada (afta exei ama den potizeis) girise tin Paraskevi apo ton OAED kai mou efere kai ena ekmek me kaimaki kai ena trigwno panoramatos me sokolata apo ton Hatzi!!!! Einai enas glykas, den einai??? Kai twra exei paei super market. A, xthes epline kai ti friteza kai tis allakse ladi!!! Kale, tha ton matiasw moni mou...

φτου φτου..

Δαλιδα μου κανε δουλεια σου παιδι μου.....;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

περαστικα στον μπαμπα της ευανθιας,στο αντρα της θεανως στην ιδια στην μπεμπουλα,στον γιο της δαλιδας,στον νικηφορο.

Περαστικά και από μένα τι έγινε καλέ τι πάθανε όλοι; Επειδή δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω βλέπετε ετοιμάζω τα μπαγκάζια μας, φορτώνουμε το αμάξι και φεύγουμε για το τριήμερο. Τα αγόρια μου φύγανε από χτες και με περιμένουν.

ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα...και απο μενα...εγω γυρισα χθες απο γυμναστηριο 18.00 κ μεου εβαλε χερι ο αντρουλης οτι αργησα/!!!!!κ σας θυμηθηκα με τους αντρες σας..18.30 πηγε σαν καλος ταριφας να φερει με αυτοκινητο τη μανα του που μενει 20 λεπτα με τα ποδια απο εμας κ ειναι 53 χρονων!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ....με τσαντησαν,οι μαλακ*&*(ες που ελεγαν σαν σκαγια επεφταν χθες...ατελειωτες ηταν μιλαμε...ειχα τον πονο μου απο το διαδρομο ειχα κ τα βουρλα..τους πηγε ΤΑΡΙΦΑΣ σπιτακι τους κατα τις 21.30 ,ο Θανος δε μου μιλαγε γιατι μιλησα αποτομα μπροστα στη μανουλα..χε^%*κε η φοραδα στο αλωνι..και μετα δεν μ πηκα γιατι ειδα το ποιοτικο εργο στο ΜΕΓΑ ..ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..αν και θα πρεπε α δειχνει το ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ για να παρω καμμια ιδεα...

καλημερες κι απο μενα!!!

τι μου κανετε κοριτσουδες??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

η μπεμπα εχει πολυ γκρινια αυτες τις μερες...

Εμενα το παει μια μια....μια μερα καλα μια μερα γκρινια!!!

Το πηρα σημερα την αλοιφη για τα ουλα,αν δω και τα τριβει και γκρινιαζει πάλι θα του βάλω,αν και απ'οτι θυμαμε απο τον Γιαννη ,δεν εκανε και πολλα πραγματα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...