Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μητσακι κανονισε για το γάμο και στη χειρότερη, αν δεις ότι πεφτει πάνω στο γαμο σου η περιοδος, πάρε για ένα μηνα αντισυλλυπτικά.

Εγώ πάντως κοριτσαρες... ντούρασελ! Έντεκα μέρες σημερα που γεννησα και είμαι σπιτι, έχω κανει γενικό, μαγειρευω κάθε μέρα, απανταω στα email του γραφειου, παίζω με το Αγγελάκι μου, έχω και το μικρούλι να νταντευω αλλά φτου φτου.. δεν πολυκουράζομαι. Κοιμάμαι κατά τις 12 και ο μικρός ξυπναει 2 και 5.30 και μένει για καμια ώρα ξύπνιος. Στις07.30 ξυπναει και ο Άγγελος. κατά τις 5.οο το απόγευμα συνηθως κοιμάμαι για καμια ώρα. Με αυτό το πρόγραμμα δεν νιώθω κουρασμενη ιδιαιτερα.

Αμ για αυτό στις εγκυμοσυνες γινομαι σαν αρκουδα.. ή μαλλον και γι΄αυτό. Γιατι τον υπόλοιπο καιρό είμαι Βέγγος.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μπαίνω συνέχεια και σας διαβάζω αλλά δε καθομαι να γράψω γιατι δε μπορώ να την αποχωριστώ.. Εμείς ειμαστε μια χαρούλα, δε θηλάζουμε αποκλειστικά γιατι εγώ και ο θηλασμός... αποφασίσαμε να χωρίσουμε!! Όλο προβλήματα απο τη πρώτη μέρα.. Πολύ μικρές θηλές, η μπέμπα απο το μαιευτήριο κιολας τις μάτωσε και ήρθε και έδεσε το γλυκό!! Έτσι πίνουμε δυο γεύματα την ημέρα απο τη μανούλα (αρμεγμα κανονικό με το θήλαστρο) και τα υπόλοιπα Almiron!!! Το ξέρω οτι θα μπορούσα να προσπαθήσω κι άλλο αλλά επειδή ήταν κατι που με άγχωνε πολύ, δεν το έκανα..

Κατα τ άλλα η μικρή τρώει μέσο όρο 110 μλ στο γεύμα.. Είναι κάλά?

Ο αφαλός κοντευει να πέσει.. Η μικρή ξυπνάει ανα τριωρο, το πολύ τετράωρο και κολικοί ακόμη δε μας έχουν πιάσει.. Είναι απαραίτητο οτι θα μας πιάσουν? Και αν ναι περίπου ποτε ξεκινάνε?

Απο κιλά είμαι στα +2 (στη γέννα έχασα μόνο 4,5 κιλά) και τόσες μέρες έφαγα τις σοκολάτες που δεν είχα φάει σε όλη την εγκυμοσύνη.. Το καλό είναι οτι το ζάχαρο μας, έφυγε αμέσως μετά τη γέννα.. πήγε αλλού!! :)

O μπαμπάς μας όταν γυρίσαμε απο το μαιευτήριο, πήγε και μου έφερε μια τσάντα σοκολατίτσες, ε και σιγά σιγά τις τιμώ!!!

Να χαιρετήσω με τη σειρά μου την Ελένη και να της πώ οτι μας έλειψε!!

Να ευχηθώ και στην Ελένη1 που σαράντισε (δε ξέρω τι εύχονται όμως :P).

Να στείλω τα φιλιά μου στο Αλεκάκι και να πώ υπομονή στο mitsaki μου και καλό κουράγιο στη ΜΑιρούλα με τα διδυμάκια της παρεούλας!!

Να πώ στη Τζιά μας να της ζήσει, το ίδιο και στην georgialias.. Εύχομαι οτι σας ταλαιπώρησε να ειναι περαστικό..

Και στο Ελενάκι26 καλώς όρισε ο μικρός μαχητης της παρέας στο σπίτι!!

Ευχαριστώ και για ταα καλά σας λογάκια για τη μπέμπα μας!!! Είμαι ερωτευμένηηηηηη!!!!!

Φιλάκια..

βρε μιτσακι εγω αυτο για την περιοδο δεν το χα σκεφτει καθολου και τωρα τα εχω κανονισει ολα!!!μα καλα πως δεν το σκεφτηκα εγω αυτο????

αλεκακι μακαρι να μην κουραστεις καθολου στο ευχομαι!!και εγω μια χαρα ημουν το πρωτο δεκαημερο!!τωρα εχω αρχισει και τα παιζω λιγακι αλλα ειπαμε δεν πτοουμαστε!!!!!

ειδες γωγουλι που στα ελεγα για τον ερωτα με τα μωρακια μας??????????????κοριτσαρες καληνυχτα απο μενα για να παρω τον μπεμπη απο τον μπαμπα να τον ξεκουρασω!!φιλακια σε ολες τισ μανουλες και τα μωρακια τους?

Άσπα μου και βεβαια θα κουραστω αφού σε λίγες μέρες θα πρεπει να πηγαινω και στο γραφειο, χα χα!!! Αλλα όως ειπες, δεν πτοούματε! ρε κοριτσια μην χαλάτε τις σκεψεις σας για το γαμο σας!! Όλα θα ειναι μια χαρά!

Γωγούλι μου δε χρειάζεται να κάνουν όλα τα παιδακια κολικούς. Μακαρι να εισαι από τις τυχερες. Συνηθως ξεκινανε μετα το 15ημερο μέχρι και 3μηνων. Όχι συνεχως όλο αυτό το καιρό, αλλά καποια στιγμη μέσα σε αυτο το διάστημα. Πάντως στον Αγγελο με αλμιρον, κολικους δεν ειχα. Τωρα σε αυτον θα δούμε.

Στην αρχη που τον έφερα τα κακακια του δεν εήταν πολύ σοι... ήταν μόνο 37 εβδομαδων και αμεσως να φαει τη σκόνη ο καυμενος. Τωρα όμως ειναι μια χαρά.

Γωγούλα το ζαχαρο το ξεχναμε!!!!!! Σα να μην υπήρχε... θυμασαι μαρή που έκλαιγες??? Ξερω ότι ταλαιπωρηθηκες με τη βρωμοδιαιτα αλλά είμαι σίγουρη ότι τωρα δε σε νοιάζει τιποτα.

Τα 110 μλ είναι σούπερ!!

Άντε κοριτσαρες καληνυχτα... πάω στον αντρούλη μου και εγώ τον έρμο και παραμελημένο όλο αυτον τον καιρό...άσχετο... έχει φερει ένα μπουκαλι κρασι και θελει λεει να το πιούμε τα δυο μας...και μετά τι θα κανουμε καυμενε τα παιδακια μας οταν θα ουρλιάζουν το βραδυ?? θα δωσουμε και σε αυτά?? Αυτός νομίζει ότι θα γιορτασουμε την αποφοιτηση πάλι.

Φιλάκια κοριτσαρες, καλό βραδυ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μιτσακι αυτό με το γάμο και την περίοδο είναι μία πονεμένη ιστορία. Έγω όταν έκλεισα ημερομηνία γάμου υπολόγιζα με βάση τον κύκλο μου, που σημειωτέον ήταν πιο συνεπής και από ρολόι, ότι θα ήμουν περίπου 10 ημέρες πριν την περίοδο. Αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο (την περίοδο) η οποία αποφάσισε να με επισκεφτεί την ημέρα του γάμου μου η άτιμη !!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καθησα λιγο να σας διαβασω γιατι μου λειψατε..θηλασα τον μικρο και τωρα κοιμαται του καλου καιρου. Σημερα πραγματικα με ξεζουμισε...θηλαζα απο τις 19:40 μεχρι τις 23:20 με πολυ μικρα διαλειμματα για κακα και ρεψιμο. Ξεθεωθηκα ηπια οτι υγρο κυκλοφορουσε στο σπιτι...και να μην κοιμαται ο σκατουλης...απορω πως δεν πιαστηκαν τα τσαουλια απο το πιπιλισμα.Στο τελος ειπα να πλακωθω στο Amaretto μπας και κοιμηθει απο τη σουρα :ΡΡΡ

Ομορφακια μουυυυυ μα χαιρεσαι το καμαρι σου..εννοειται οτι μου ελειψαν τα σχολια σου, προσπερνω το οτι το μωρο ειναι ιδιος ο πατερας του οπως και το σχολιο για την ροζ σκια...αν σου πω οτι ηρθε η μανα μου και κακην κακως με εβαλε να βαφτω και να φτιαχτω για να με φωτογραφισει με τον μπεμπη θα το πιστεψεις...ειναι τελειως τρελη το ξερω.

Τζια αυτα που σου εγραψα για τον θηλασμο ειναι αυτα που εχω διαβασει ενδελεχως απο την Αγλαια και εχω δει και στην πραξη 32 μερες τωρα. Και εμενα στην αρχη μια φορα μου το μπουκωσαν με ξενο γαλα στο Ελενας λεγοντας μου οτι κανω το παιδι μου να λιμοκτωνει. Τοτε εβαλα τα κλαμματα τωρα απλα θα ακουγαν τα μπινελικια της ζωης τους...Κανενας δεν θα μου πει οτι δεν τρεφω επαρκως το παιδι μου αποκλειστικα με δικο μου γαλα.Κανεις παρα μονο η ζυγαρια..και η ζυγαρια ειναι αμειλικτη 4020!! :ΡΡΡ

Κοτοπουλακι σε μωρο που θηλαζει απο την μαμα ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑ!!!!Με το τσαι χορταινει και δεν πινει οσο γαλα χρειαζεται. Δλδ και παρεμβαινει στην αναπτυξη του παιδιου αλλα και στην παραγωγη την δικη σου...ταδε εφη ο παιδιατρος μας.

Μυξουλες εμεις δεν εχουμε αλλα βγαζουμε κατι περιεργους ηχους που εχουν πολυ πλακα...κοριτσια και εγω στην αρχη εκνευριζομουν αν εκλαιγε πολυ ωρα, το καταλαβαινε και γινοταν χειροτερα και μετα αισθανομουν τυψεις γιατι μπορει να σηκωνα την φωνη μου λιγο παραπανω. Καθησα και ορκιστηκα στο εαυτο μου οτι αυτο δεν θα ξαναγινει...οτι και να γινει εγω ειμαι εκει για να τον παρηγορω και να τον κανω να αισθανεται ασφαλεια και αγαπη...και απο τοτε εχει τονωθει πολυ η αυτοπεποιθηση μου και πλεον δεν νευριαζω ο,τι και αν κανει..μαλιστα του μιλαω και κανω και χιουμορ. Το μωρο εννοειται δεν καταλαβαινει αλλα εγω αισθανομαι πολυ καλυτερα και αυτο σιγουρα το νιωθει...παω να ξαπλαρω γιατι 5 εχει εγερτηριο για τον Παυλιτο...

Georgialias ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!

Φιλακια τα λεμε το πρωι. Ματσ μουτσ.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Κορίτσια μπαίνω συνέχεια και σας διαβάζω αλλά δε καθομαι να γράψω γιατι δε μπορώ να την αποχωριστώ.. Εμείς ειμαστε μια χαρούλα, δε θηλάζουμε αποκλειστικά γιατι εγώ και ο θηλασμός... αποφασίσαμε να χωρίσουμε!! Όλο προβλήματα απο τη πρώτη μέρα.. Πολύ μικρές θηλές, η μπέμπα απο το μαιευτήριο κιολας τις μάτωσε και ήρθε και έδεσε το γλυκό!! Έτσι πίνουμε δυο γεύματα την ημέρα απο τη μανούλα (αρμεγμα κανονικό με το θήλαστρο) και τα υπόλοιπα Almiron!!! Το ξέρω οτι θα μπορούσα να προσπαθήσω κι άλλο αλλά επειδή ήταν κατι που με άγχωνε πολύ, δεν το έκανα..

Κατα τ άλλα η μικρή τρώει μέσο όρο 110 μλ στο γεύμα.. Είναι κάλά?

Ο αφαλός κοντευει να πέσει.. Η μικρή ξυπνάει ανα τριωρο, το πολύ τετράωρο και κολικοί ακόμη δε μας έχουν πιάσει.. Είναι απαραίτητο οτι θα μας πιάσουν? Και αν ναι περίπου ποτε ξεκινάνε?

Απο κιλά είμαι στα +2 (στη γέννα έχασα μόνο 4,5 κιλά) και τόσες μέρες έφαγα τις σοκολάτες που δεν είχα φάει σε όλη την εγκυμοσύνη.. Το καλό είναι οτι το ζάχαρο μας, έφυγε αμέσως μετά τη γέννα.. πήγε αλλού!! :)

O μπαμπάς μας όταν γυρίσαμε απο το μαιευτήριο, πήγε και μου έφερε μια τσάντα σοκολατίτσες, ε και σιγά σιγά τις τιμώ!!!

Να χαιρετήσω με τη σειρά μου την Ελένη και να της πώ οτι μας έλειψε!!

Να ευχηθώ και στην Ελένη1 που σαράντισε (δε ξέρω τι εύχονται όμως :P).

Να στείλω τα φιλιά μου στο Αλεκάκι και να πώ υπομονή στο mitsaki μου και καλό κουράγιο στη ΜΑιρούλα με τα διδυμάκια της παρεούλας!!

Να πώ στη Τζιά μας να της ζήσει, το ίδιο και στην georgialias.. Εύχομαι οτι σας ταλαιπώρησε να ειναι περαστικό...

Και στο Ελενάκι26 καλώς όρισε ο μικρός μαχητης της παρέας στο σπίτι!!

Ευχαριστώ και για ταα καλά σας λογάκια για τη μπέμπα μας!!! Είμαι ερωτευμένηηηηηη!!!!!

Φιλάκια..

Γωγουλινι μου μια χαρα σου τρωει η μπουμπου σου!!!Οπως ειπε κ η δοκτωρ μας δεν ειναι απαραιτητο να το πιασει κολικος!

Μαρη τι μονο 4.5 κιλα??αφου 9 πηρες ολα κ ολα!!μην επηρεαζεσαι απο μας!!εμεις γιναμε ελεφαντινες κ προσπαθουμε τωρα να φτασουμε τις αγελαδες κ σιγα σιγα να μιασουμε σε ανθρωπο παλι...εγω εχω κολησει στα 11 κιλα..τα αλλα 12 δεν θελουν να φυγουν τους καλαρεσε!!

PlbZp2.png

λοιπον η μπεμπα ειχε κανονικα παντου αλλα τωρα τις επεσαν τα μπροστα και ειναι σαν αλιεν:P:p:p:p

αντε τα μωρουλια:rolleyes::rolleyes:να μου πεις οταν μαθεις περισσοτερα.

ειδα κ γω κατι μικρες τριχουλες πανω στα σεντονακια του αλλα νομιζα οτι ειναι του Αντρεα:P τωρα θα ξερω κ θα περιμενω να γινει το μωρο μου κουρουπα οχι οτι ειχαμε κ πολυ μαλλι αλλα λεμε!!

PlbZp2.png

Μιτσακι αυτό με το γάμο και την περίοδο είναι μία πονεμένη ιστορία. Έγω όταν έκλεισα ημερομηνία γάμου υπολόγιζα με βάση τον κύκλο μου, που σημειωτέον ήταν πιο συνεπής και από ρολόι, ότι θα ήμουν περίπου 10 ημέρες πριν την περίοδο. Αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο (την περίοδο) η οποία αποφάσισε να με επισκεφτεί την ημέρα του γάμου μου η άτιμη !!!!

ωχ πικρα ε??κ γω δεν εχω κ σταθερο κυκλο....πφφφφφφ σκατα!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

βρε μιτσακι εγω αυτο για την περιοδο δεν το χα σκεφτει καθολου και τωρα τα εχω κανονισει ολα!!!μα καλα πως δεν το σκεφτηκα εγω αυτο????

αλεκακι μακαρι να μην κουραστεις καθολου στο ευχομαι!!και εγω μια χαρα ημουν το πρωτο δεκαημερο!!τωρα εχω αρχισει και τα παιζω λιγακι αλλα ειπαμε δεν πτοουμαστε!!!!!

δεν βλεπεις εδω με την jtse που ηξερε κ τον κυκλο της?αστο τωρα οτι εγινε εγινε μπορει να ειμαστε τυχερες κ να μην μας επισκεφτει η ρουφιανα εκεινη την μερα!

PlbZp2.png

εμεις αυριο θα κανουμε τα γενεθλια της χριστιανας. κ θα ερθουν οι νονοι της, που πολυ γουσταρω να καθομαστε στο μπαλκονι, να καλιαρτευουμε, κ να κανουμε τα τσιγαρακια μας! ανυπομονω...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!!!!

PlbZp2.png

μητσακι κανονισε για το γάμο και στη χειρότερη, αν δεις ότι πεφτει πάνω στο γαμο σου η περιοδος, πάρε για ένα μηνα αντισυλλυπτικά.

Εγώ πάντως κοριτσαρες... ντούρασελ! Έντεκα μέρες σημερα που γεννησα και είμαι σπιτι, έχω κανει γενικό, μαγειρευω κάθε μέρα, απανταω στα email του γραφειου, παίζω με το Αγγελάκι μου, έχω και το μικρούλι να νταντευω αλλά φτου φτου.. δεν πολυκουράζομαι. Κοιμάμαι κατά τις 12 και ο μικρός ξυπναει 2 και 5.30 και μένει για καμια ώρα ξύπνιος. Στις07.30 ξυπναει και ο Άγγελος. κατά τις 5.οο το απόγευμα συνηθως κοιμάμαι για καμια ώρα. Με αυτό το πρόγραμμα δεν νιώθω κουρασμενη ιδιαιτερα.

Αμ για αυτό στις εγκυμοσυνες γινομαι σαν αρκουδα.. ή μαλλον και γι΄αυτό. Γιατι τον υπόλοιπο καιρό είμαι Βέγγος.

κ γω οπως η Ασπα τις πρωτες 10 μερες χαμπαρι δεν πηρα ...μπορει να φταιει κ το γεγονος οτι εγω 9 μηνες ημουν ακουνητη κ ξαφνικα εγινα κομπρεσερ...ε ποσο να αντεξει κ να σηνυθησει το ερμο το σωμα οεο?:P

αυτο με τα αντισυληπτικα δεν το ξερα...δεν εχω παρει κ ποτε μου...οταν ερθει εκεινη η ωρα με το καλο θα μου πεις λεπτομερειες!

PlbZp2.png

καλημεραααααα!!!! Μητσακι μου όταν παιρνεις αντισυλληπτικα δεν έχεις πριοδο και σου έρχεται όταν τα σταματησεις. Για αυτό και στοκουτι έχει 28 χαπακια όσα και οι μέρες του μήνα. Οπότε 10 μερες πριν το γαμο, τα παιρνεις. Εγώ έχω χασει 15, δοξα τον Θεό. έχω 19 ακόμη... οέο...αν μέχρι τα χριστουγεννα έχω χασει άλλα 5 που θα σαραντησω, θα ειμαι χαρούμενη. Θα μου έχουν μεινει 10 μόνο.

ΜΗΤΣΑΚΙΙΙ να χαιρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!! Και όλους όσυς γιορταζουν και αγαπάτε κοριτσαρες!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...