Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι οχι... αισιοδοξια!

τον μαρτιο αρχιζω τον ποδαροδρομο! 6/6 πρεπει να ειμαι τουλαχιστον 65! αλλιως μην ερθετε στα βαφτισια, πατε σε κανα τσιρκο να δειτε κ αλλα ζωακια!

εγω αγορασα 4 φορεματα ψιλοκαλα, στο παλιο νουμερο φυσικα...που ειναι 3 νουμερα πιο μικρα απο αυτα που φοραω τωρα.....:-(:-(:-(.....να δουμε ποτε θα τα βαλω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αγορασα 4 φορεματα ψιλοκαλα, στο παλιο νουμερο φυσικα...που ειναι 3 νουμερα πιο μικρα απο αυτα που φοραω τωρα.....:-(:-(:-(.....να δουμε ποτε θα τα βαλω...

τι γκρινιαζεις? ΑΥΤΟ κ αν ειναι αισιοδοξια! ποτε δεν το εχω κανει με το σκεπτικο οτι ΘΑ... παντως αυτες τις μερες φοραω τα τζιν που φοραγα κ μου ερχεται να σκοτωσω ανθρωπο οπως με κοβουν!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι γκρινιαζεις? ΑΥΤΟ κ αν ειναι αισιοδοξια! ποτε δεν το εχω κανει με το σκεπτικο οτι ΘΑ... παντως αυτες τις μερες φοραω τα τζιν που φοραγα κ μου ερχεται να σκοτωσω ανθρωπο οπως με κοβουν!

...α και στον αγγελο αυτο ειχα κανει. κανεις βεβαια δεν πιστευε ότι θα τα βαλω. Αλλα δε νομιζω να αντεχα να μεινω χοντρη στη ζωη μου....Τεσπα...παντως ειναι ωραια...Καλα ειναι η Χριστιανα?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μου ηρθε και εμενα η κρεμα αλεκα αλλα λεω να ηρεμισω λιγο και μετα να την ξεκινησω......

ελενη και εμενα ετσι κανει της μπεμπας το στομαχι.

αντε κοριτσακι μπραβο...

221882cb0gkyh7q4.gif

να το βαλετε εξω απο το ΚΨΜ

:lol::lol:

ρε δρ. μια κ σε πετυχα να σου κανω μια ερωτηση, κ οποια αλλη ξερει μου λεει κ μενα, γιατι δεν το εχω ξαναδει αυτο...

τρωει σπαστα, 80 τωρα, 80 σε μια ωρα...

κ ολη την υπολοιπη μερα σα να ξερναει νερο.

τι ειναι αυτο?

κ μενα βγαζει νερο κ ρωτησα τη παιδιατρο κ ειπε δεν ειναι τιποτα.

απο ονοματα μου αρεσουν το Ορφεας κ το Βικτωρας.

Αλεκακι ειστε ολοι κουκλια!!!

παωωωω να τη ξαπλααααααρωωωω!!!!!! καληνυχτα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

...α και στον αγγελο αυτο ειχα κανει. κανεις βεβαια δεν πιστευε ότι θα τα βαλω. Αλλα δε νομιζω να αντεχα να μεινω χοντρη στη ζωη μου....Τεσπα...παντως ειναι ωραια...Καλα ειναι η Χριστιανα?

βηχει... κ ο νικηφ. βηχει πολυ ομως τωρα. κ στον υπνο του.

υγιεστατα ολα τα πουλακια μου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

hellooo!!!!

τι κανετε?

εμεις πηγαμε σημερα στον γιατρο...ειμαστε 7700,61 ποντους

καναμε και το εμβολιο του πνευμονοκοκου ,κλαψαμε πολυυυυυ,αλλα ειχε ταλαιπωρηθει γιατι πριν καναμε υπερυχο ισχυων.....

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

χαλια ακομα ,καθως επισης τωρα και η μαμα........

η μπεμπα εχει μυξουλες

εσεις πως ειστε?

απο πυρετο καλα... μας εμεινε ο βηχας. θα περασει κ αυτος. την αλλη βδομαδα θα κανουμε μια γενικη αιματος, κ θα μας παρει τηλ. ο γιατρος να παμε για την εγχειρηση. τωρα βηχει κ ο νικηφ.

θεανουλα, δεν αντεχω αλλο...νυσταζω!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάρες... Και εμείς πήγαμε στο γιατρό σήμερις. Το μοντελάκι μου είναι 5050 κιλά και 58 πόντους. Tο επόμενο top model..... χαχαχαχαχαχα. Αυτό που με χαροποίησε ήταν ότι τη χαρακτήρισε "Απλά ένα τέλειο μωρό.... " Δεν πήγα και δουλειά σήμερα και ήμουν το πρωϊ καφέ τσιγάρο και χαχαχου και το απόγευμα πήγαμε οικογενειακώς στο carrefur κάναμε μια κατάθεση, χλαπακιάσαμε και πίτσες και τώρα θα κοπανήσω και μια βότκα και μιας και έξω βρέχει θα ποτίσω και εγώ τον κήπο μου..... Ααααααααα και για μια παλαβή εδώ μέσα ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!

ειρηνη μια χαρα το μοντελακι σου!!!

λοιπον και γω σας καληνυχτω!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

να μαι κ εγω...λοιπον φυσικα δεν εχω διαβασα και ελπιζω να διαβασω αυριο!περαστικα στο μπαμπα τις ευανθιας ,τον αντρα της θεανως και σε οποια μωρακια και παιδακια ειναι αρρωστα!απο νυφικα τζιφος!πηγα σε 2 οικους και με νευριασαν...\

εγω πρεπει να εχω τσιμπησει κι αλλη ιωση..ανακατευομαι πολυ και μολις τρωω κατι συνερχομαι για λιγο και μεταπαααλι τα ιδια!τωρα βλεπω ταινιουλα με τον αντρουλη μου!.

δαλιδα περαστικα στο παιδακι !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...