Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφου 2 γιατροι μας ειχαν πει οτι ειναι αγορι??? να μη ψαξουμε???

:lol::lol::lol::lol::lol: έκοβε το ματι τους....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ οταν καταπινει το γαλα του, εκτος που πνιγεται η κοιλια του κανει λες κ πετας πετρες σε ενα κουβα. γκουπ γκουπ... τι ειναι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:lol::lol::lol::lol::lol: έκοβε το ματι τους....

την ειδαν τη λουλου... ημουν ετοιμη να τους σκοτωσω, την ωρα που μου λεγαν αγορι(παλι δλδ). μονο η γιαγια μου ηταν σιγουρη οτι ηταν κοριτσι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε δρ. μια κ σε πετυχα να σου κανω μια ερωτηση, κ οποια αλλη ξερει μου λεει κ μενα, γιατι δεν το εχω ξαναδει αυτο...

τρωει σπαστα, 80 τωρα, 80 σε μια ωρα...

κ ολη την υπολοιπη μερα σα να ξερναει νερο.

τι ειναι αυτο?

το 80 τωρα, 80 μετα δεν πειραζει, ξεχνα το. Ξερναει νερο??? Μήπως ειναι σαλια???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

το 80 τωρα, 80 μετα δεν πειραζει, ξεχνα το. Ξερναει νερο??? Μήπως ειναι σαλια???

τοσα πολλα μαζι??? κ σημερα το βραδυ στο τελευταιο γευμα, ενα κλαμα μετα, δεν το ειχε ξανακανει... του σηκωσα το στρωμα τωρα, οπως εχει πει η ελενη, κ κοιμαται οκ... κ αν ξυπνησει λεω που ειναι νηστικος του δινω. αλλα γιατι??? ηταν καλο παιδι ο μπεμπακος μου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κ οταν καταπινει το γαλα του, εκτος που πνιγεται η κοιλια του κανει λες κ πετας πετρες σε ενα κουβα. γκουπ γκουπ... τι ειναι?

καλα του δικου μου να δεις πως κανει.....από την πεινα τους όλα αυτα. Το στομαχι του μωρου ειναι τεραστιο σε σχεση με το σωμα του....για αυτο μας κανει εντυπση ο θορυβος. Δεν ειναι τιποτα...Αλλα ξερναει νερο???

221882cb0gkyh7q4.gif

τοσα πολλα μαζι??? κ σημερα το βραδυ στο τελευταιο γευμα, ενα κλαμα μετα, δεν το ειχε ξανακανει... του σηκωσα το στρωμα τωρα, οπως εχει πει η ελενη, κ κοιμαται οκ... κ αν ξυπνησει λεω που ειναι νηστικος του δινω. αλλα γιατι??? ηταν καλο παιδι ο μπεμπακος μου!

εγω θα πω αυτο μου εχει πει ο Κλεναθους που τον θεωρω κορυφη"απυρετο παιδι που παιρνει βαρος και τα κακα τυ ειναι καλα, ειναι υγιεστατο'. Ειναι ο μηνας φαινεται, γιατι λιγο πολτυ όλα κανουν σχεδια όπως βλεπεις....Ίσως ειναι τα δοντια, τι να πω

221882cb0gkyh7q4.gif

Ετσι κανει και του δικού μου .....κανει και αντίλαλο

Δοντια ειναι Ελενη και μαζευει τα σαλια και τα βγαζει ολα μαζι,γιάυτο τρωει και σπαστα τον ενοχλουν.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ετσι κανει και του δικού μου .....κανει και αντίλαλο

Δοντια ειναι Ελενη και μαζευει τα σαλια και τα βγαζει ολα μαζι,γιάυτο τρωει και σπαστα τον ενοχλουν.

συγκινηθηκα τωρα...αληθεια... το αγορι μου... μακαρι παντως!!!

Αλεκα, θα παρεις καινουργια ψηφιακη? μηπως ηρθε η ωρα??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Αλεκα, θα παρεις καινουργια ψηφιακη? μηπως ηρθε η ωρα??

απο κινητο ειναι....τόσο χαλια???????

221882cb0gkyh7q4.gif

απο κινητο ειναι....τόσο χαλια???????

νομιζα οτι ηταν απο τη ψηφιακη...σορρυ...

τωρα που ειπα Πετρουλακη εφαγα ενα σουφλε ζυμαρικων, ηπια κ ενα περιε κ ακομα να συνελθω απο το σοκ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και εγω σημερα εφαγα τα κερατα μου,...και εχθες....ουφ...δεν θα γινω ανθρωπος ποτε...

221882cb0gkyh7q4.gif

:lol::o

Για πείτε κ ποιο από όλα για μας τις αγορομάνες;;;

Αγαμέμνονας

Αλκιβιάδης

Αριστοτέλης

Αχιλλέας

Αλκίνοος

Βίκτωρας

Βύρωνας

Γεράσιμος

Διομήδης

Δομήνικος

Ελισσαίος

Ιάσωνας (αυτό έχει κάτσει του άντρα μου)

Ιορδάνης

Κλεάνθης

Λάμπρος

Λεωνίδας

Μάξιμος

Νικηφόρος

Οδυσσέας

Ορέστης

Ορφέας

Πελοπίδας

Πρόδρομος

Ροβέρτος

Στέφανος

Στέλιος

Τηλέμαχος

Τιμολέων

Φαίδων

Φίλιππος

Φοίβος (αυτό μου έχει κάτσει εμένα)

Φώτης

αριστοτελη λενε τον αντρα μου και μ'αρεσει παρα πολυ!!!!

φοιβο ελεγαν ενα συμμαθητη μου την 1η γυμνασιο και ημουν ερωτευμενη μαζι του:lol::lol::lol::lol:

αχιλλεα θα εβγαζα τον γιο μου αν δεν βγαζαμε του πεθερου!!!

fCS8p3.png

και εγω σημερα εφαγα τα κερατα μου,...και εχθες....ουφ...δεν θα γινω ανθρωπος ποτε...

οχι οχι... αισιοδοξια!

τον μαρτιο αρχιζω τον ποδαροδρομο! 6/6 πρεπει να ειμαι τουλαχιστον 65! αλλιως μην ερθετε στα βαφτισια, πατε σε κανα τσιρκο να δειτε κ αλλα ζωακια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...