Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κατάλαβα. Δεν πειράζει, να βγει με το καλό η απόφαση, να πας να πάρεις με την ησυχία σου τα φάρμακα και ξεκινάτε τον επόμενο μήνα. Να μας πάνε όλα καλά εύχομαι και να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα!!☺️

διέγερση ποτέ ξεκινάς κοπέλα μου εσύ?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν βρήκα κάποια κοριτσίστικα ονόματα που μου αρέσουν να πάρετε ιδέες:

Αμαρυλλίδα

Αριάδνη

Άρτεμις

Ατθίδα

Άλκιστις

Βικτώρια

Γερλίντα

Δέσποινα

Ελβίρα

Ελισάβετ

Ερυφίλη

Εβελίνα

Ηρώ

Θέμιδα

Ιόλη

Ιφιγένεια

Ιουστίνα

Καλλιόπη

Κασσιανή

Κλημεντίνη

Λήδα (αν είχα κοριτσάκι έτσι θα το βάπτιζα)

Μαγδαληνή

Μιρέλλα

Ξανθίππη

Ολγα

Παυλίνα

Πετρίνα

Πολυξένη

Στέλλα

Στυλιανή

Φαιδρα

Φιλαρέτη

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μωρέ τον έχει ξαναπιάσει βήχας κ δυσπνοια πάλι! Χωρίς πυρετό, εδώ και δυο μέρες.Τις νυχτες δεν μπορεί να κοιμηθεί από τον βήχα κ δεν μπορώ κ εγώ να τον ακούω να υποφερει ετσι. Ακροαστικά δεν πρεπει να εχει πάλι γιαυτο ειπα στον συζυγο να τον παμε στο νοσοκομειο να τον ξαναδουν να μας πουν. Εν τω μεταξύ δεν θα εχει κόσμο γιατί είναι το τριήμερο κ ειναι κ απογευμα!

Αλλά το κουφό ειναι τωρα που ξυπνησε (από τον βηχα) έχει δεκατα, οπότε μηπως ειναι ιωσουλα κ δεν είναι κριση πάλι.Θα δουμε!

Πάω να δω το σαιτ με τα επιπλα, με ενδιαφερει, κ επανερχομαι..

περαστικα και σε σας βρε κοπελα μου!!τι να πω μας ματιαξαν..
:rolleyes:....Εχω αλλάξει εγω φλοτερ σε καζανάκια-λάμπες-καθαρίσμους air condition κτλ.Ανοιγω τεχνικη εταιρια στο πι και φι.!!!
μαστορακο μου εσυ!!
ο μπαμπας βγηκε χθες. τελικα το ενα ποδι εκανε κ τωρα το εχει φασκιωμενο αλλα περπαταει. σε 10 μερες θα βγαλει τα ραμματα.

ευτυχως παει κ αυτο...

αντε και περαστικα του του ανθρωπου;)
Ευανθία περαστικά στον μπαμπάκα.

Τέρμα το θαψιμο στον συζυγο. Θα πιάσω μια ξαδερφη τωρα.... Όλοι μου φταινε σημερα!

Λοιπόν η εν λόγω κάθε χρόνο μας κάνει τα ίδια. Μένουν Αθήνα κ κατεβαίνουν για τις Απόκριες. Ρωτάμε ''θα έρθετε;'', "δεν ξερουμε ακόμα, τελευταία στιγμή , θα δούμε" κ τα ρεστα. Κ πάντα έρχονται. Το οποίο το κάνει για να μην μας αγχωσει κ κάνουμε τιποτα ετοιμασίες, άκουσον άκουσον. Κ να ήθελες χρυσή μου τι; Να σου στρώσω κόκκινο χαλί κ να περιμένω;;; Αλλά βρε παιδιά αν δεν έρθει θα αφήσω το σιδέρωμα για μετά το 3ημερο, την Καθαρή Δευτέρα θα βολευτώ με μια φασολάδα, την Κυριακή μου θα κάνω ότι θελω... Αν μου έρθει όμως απροειδοποίητα θα πρέπει να ψάχνω τελευταια στιγμή τι να φτιάξω για φαγητό, που να τα βρω κλπ. Χειρότερα με δυσκολευει έτσι, δεν το καταλαβαίνουν ρε φουστη μου;;

εμενα να δεις πως μου τη δινουν κατι τετοιοι..τελικα ολοι πλεον ειναι παρτακηδες ..το εχω φιλοσοφησει γιατι το ζω απο ακρως συγγενικα προσωπα μεχρι αγνωστους..

να σας πω κ τα νεα μου!!!

πηγα χθες για το σπιραλ αλλα δεν..εχω λεει πολυ κλειστο τραχηλο και θα με πονεσει,πρεπει λεει να μου κανει ναρκωση..οποτε θα παω στην κλινικη ενα πρωι..:(:(:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

να σας πω κ τα νεα μου!!!

πηγα χθες για το σπιραλ αλλα δεν..εχω λεει πολυ κλειστο τραχηλο και θα με πονεσει,πρεπει λεει να μου κανει ναρκωση..οποτε θα παω στην κλινικη ενα πρωι..:(:(:(

Και θα πρεπει να ξανα αδιαθετήσεις η θα πας οποτε να'ναι ?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Λοιπόν βρήκα κάποια κοριτσίστικα ονόματα που μου αρέσουν να πάρετε ιδέες:

Αμαρυλλίδα

Αριάδνη

Άρτεμις

Ατθίδα

Άλκιστις

Βικτώρια

Γερλίντα

Δέσποινα

Ελβίρα

Ελισάβετ

Ερυφίλη

Εβελίνα

Ηρώ

Θέμιδα

Ιόλη

Ιφιγένεια

Ιουστίνα

Καλλιόπη

Κασσιανή

Κλημεντίνη

Λήδα (αν είχα κοριτσάκι έτσι θα το βάπτιζα)

Μαγδαληνή

Μιρέλλα

Ξανθίππη

Ολγα

Παυλίνα

Πετρίνα

Πολυξένη

Στέλλα

Στυλιανή

Φαιδρα

Φιλαρέτη

Βαλέ και το Δανάη !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ωχ πακέτο! Κ τι νάρκωση;;

Διαφημίσεις

Μαρη Μεφη, τί μαγαζια εχετε;;;;

Μονο εσυ θα ρωτας;;;;

Ασχολείται με εμπόριο φρούτων και στο άσχετο έχει και προ-πο για να κάνει το χαβαλέ του με τους κολλητούς του!!Ευτυχώς που έχει υπαλλήλους γιατί αλλιώς ούτε για ύπνο δεν θα ερχόταν σπίτι!!

Μαγαζί με βαπτιστικά κάποια στιγμή σκέφτηκα ν'ανοίξω εγώ αλλά εδώ έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοια!Και τελικά ξανασκέφτομαι για παιδικό δικό μου,αλλά είναι μεγάλη ευθύνη και το ψιλοφοβάμαι!!!

Για πείτε κ ποιο από όλα για μας τις αγορομάνες;;;

Αγαμέμνονας

Αλκιβιάδης

Αριστοτέλης

Αχιλλέας

Αλκίνοος

Βίκτωρας

Βύρωνας

Γεράσιμος

Διομήδης

Δομήνικος

Ελισσαίος

Ιάσωνας (αυτό έχει κάτσει του άντρα μου)

Ιορδάνης

Κλεάνθης

Λάμπρος

Λεωνίδας

Μάξιμος

Νικηφόρος

Οδυσσέας

Ορέστης

Ορφέας

Πελοπίδας

Πρόδρομος

Ροβέρτος

Στέφανος

Στέλιος

Τηλέμαχος

Τιμολέων

Φαίδων

Φίλιππος

Φοίβος (αυτό μου έχει κάτσει εμένα)

Φώτης

Μαγαζί με βαπτιστικά κάποια στιγμή σκέφτηκα ν'ανοίξω εγώ αλλά εδώ έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοια!Και τελικά ξανασκέφτομαι για παιδικό δικό μου,αλλά είναι μεγάλη ευθύνη και το ψιλοφοβάμαι!!!

Από την στιγμή που βάζεις κλειδί στην πόρτα αρχίζει το άγχος, άστα...

Αν βρεις ένα χώρο ουδέτερο ή δικό σου ή με μικρό ενοίκιο κ αν έχεις κόσμο να σε στηρίξει τουλάχιστον για αρχή γιατί όχι;;;

Από την άλλη ο παιδικός πέρα από ευθύνη είναι κ μεγάλη δεσμευση ενώ με το άλλο το πήξιμο είναι κάποιους μήνες!

Από την στιγμή που βάζεις κλειδί στην πόρτα αρχίζει το άγχος, άστα...

Αν βρεις ένα χώρο ουδέτερο ή δικό σου ή με μικρό ενοίκιο κ αν έχεις κόσμο να σε στηρίξει τουλάχιστον για αρχή γιατί όχι;;;

Από την άλλη ο παιδικός πέρα από ευθύνη είναι κ μεγάλη δεσμευση ενώ με το άλλο το πήξιμο είναι κάποιους μήνες!

Ό,τι έχει σχεση με εμπόριο με ψιλοκουράζει,γιατί βλέπω από τον άντρα μου τί περναει!!Τον Παιδικό τον ξέρω,ξέρω οτι ήμουν πααααρα πολύ καλή στη δουλειά μου(μην ακουστεί ψωνίστικο)και πέρασαν από τα χέρια μου 200 παιδιά και ούτε ένας γονιος δεν είχε παράπονο!Στην πλάτη μου έχουν βγάλει πολλά λεφτά!!Και με βολεύει πιο πολύ με τα δικά μου παιδιά γιατί θα τα έχω μαζί μου!!Απλά φοβάμαι την ευθύνη!Και όσο για τα λεφτά μη νομίζεις οτι βγάζεις τόσα πολλά!2000ε το πολύ καθαρά με 45 παιδιά μάξιμουμ!

Διαφημίσεις

Ό,τι έχει σχεση με εμπόριο με ψιλοκουράζει,γιατί βλέπω από τον άντρα μου τί περναει!!Τον Παιδικό τον ξέρω,ξέρω οτι ήμουν πααααρα πολύ καλή στη δουλειά μου(μην ακουστεί ψωνίστικο)και πέρασαν από τα χέρια μου 200 παιδιά και ούτε ένας γονιος δεν είχε παράπονο!Στην πλάτη μου έχουν βγάλει πολλά λεφτά!!Και με βολεύει πιο πολύ με τα δικά μου παιδιά γιατί θα τα έχω μαζί μου!!Απλά φοβάμαι την ευθύνη!Και όσο για τα λεφτά μη νομίζεις οτι βγάζεις τόσα πολλά!2000ε το πολύ καθαρά με 45 παιδιά μάξιμουμ!

Ναι αλλά θα σου μένει μία βδομάδα Χριστουγ. κ μία Πάσχα κ ο Αυγουστος. Τότε θα τρέχεις για τις δουλειές που δεν μπορεις να κάνεις άλλη ώρα. Άρα χρόνος μηδέν. Ενώ με το μαγαζί θα δουλευεις σεζον. Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μεγαλώσουν κ δεν θα τα έχεις όλη μέρα. Συν την ευθυνη του παιδικού που εγω τουλάχιστον δεν θα κοιμόμουν ποτε ξανα ήσυχη...

Ναι αλλά θα σου μένει μία βδομάδα Χριστουγ. κ μία Πάσχα κ ο Αυγουστος. Τότε θα τρέχεις για τις δουλειές που δεν μπορεις να κάνεις άλλη ώρα. Άρα χρόνος μηδέν. Ενώ με το μαγαζί θα δουλευεις σεζον. Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μεγαλώσουν κ δεν θα τα έχεις όλη μέρα. Συν την ευθυνη του παιδικού που εγω τουλάχιστον δεν θα κοιμόμουν ποτε ξανα ήσυχη...

Δεν ξέρω Δαλιδά!Θα δώ!Πάντως αν ποτέ άνοιγα μαγαζί θα προτιμούσα κάτι με παιδικά ρούχα αλλά μάρκες γιατί εδώ είναι αρκετά ψωνισμένοι με τις μάρκες και γίνονται ανάρπαστα!!Εσύ τί μαγαζί έχεις;;;

Λοιπόν χθες τα είχε πάρει κρανίο η Αλέκα,σημερα εγώ.Ο συζυγος από το πολύ αγχος για το παιδί, του λεω πάμε τωρα που κοιμουνται τα άλλα να είμαι κ εγώ να δουμε τι θα μας πουν, οχι μου λεει θα τον πάω μονος μηπως μας πάρει ώρα κ πεινάσει το μωρό!!

.

AX KORITSAKI MOY...εγω τα πηρα δεν τα πηρα κρανιο στο τελος τον λυπηθηκα κι όλας....ασε δε ειμαι καλο παραδειγμα....

Δεν εχω λόγια.....γιατι εγω εχω τον πιο καλό αντρα αλλα ωρες ωρες ειναι μεγάααλο γαιδουρι ....οπότε σε νοιωθω απόλυτα !!!!
εγω δε μπορω να πω ότι γινεται γαιδουρι...απλα με εχει καλομαθει όχι σε δουλειες και τετοια, αυτα δε με νοιαζουν, αλλα στον τροπο του, και μετα μου κακοφαινεται αν νιωσω λιγο διαφορετικα.
Εμένα πάλι είναι ο χειρότερος από όλους!!Δεν κάνει τίποτα μέσα στο σπίτι!Μέχρι και λάμπες μόνη μου τις αλλάζω!Αφού η Εφη έμαθε και οταν χαλάει κάτι φωνάζει μαμα!!Εντάξει,είναι δικαιολογημένος γιτί όλη την ημέρα δουλευει αλλά να μην σε νοιάζει και τίποτα πέρα από τα μαγαζιά σου πέιε πολύ!!!Και μετά λέει η Αλέκα οτι δεν μαλώνει ποτέ!Ας είχε τον δικό μου και θα σας έλεγα τί τσιρίδες θα έριχνε!!!Εμένα αν δεν τον μπινιλικώσω δεν κάνει τίποτα!!Μόλις αρχίζω και τσιρίζω ΄σούζα κάθεται γιατί ξέρει οτι έχω δίκιο!!!

εγω δε μαλωνω επειδη οι απαιτησεις μου περιοριζονται στα συναισθηματα του για εμενα και τα παιδια...τι να μαλωσω από εκει και περα. Για δουλειες - βοηθεια δεν με πολυνοιαζει. Στον Αγγελο δεν εκανε τιποτα,,,με βοηθουσαν όλοι. Στο μπεμπη κανει πολλα.

καταρχην καλησπερα!!αλεκακι ετσι μπραβο!!μας εχεις παρει χαμπαρι ολες!!;)κι εγω εχω ξαναπει οτι μαλωνω αν χρειαστει κ βρεχω κιολας!!

εμεις εχουμε μαλωσει αρκετες φορες μπροστα στο στρατο κ παντα μετανιωνουμε!!την τελευταια φορα ειπαμε να μη το ξανακανουμε γιατι εχει αρχισει κ καταλαβαινει..:(

:lol:

και εσενα σε εχω καταλαβει ότι εισαι ζορικη...:P Να θυμασαι ότι όσες απαιτησεις και αν εχεις απο τον εαυτο σου, από τους αλλους δε μπορεις να εχεις καμια!!! Ετσι ειναι η ζωη...διαφορετικη για τον καθε ενα ;)

και παραπανω λευτα φανατζομαι...

Για πείτε κ ποιο από όλα για μας τις αγορομάνες;;;

Αγαμέμνονας

Αλκιβιάδης

Αριστοτέλης

Αχιλλέας

Αλκίνοος

Βίκτωρας

Βύρωνας

Γεράσιμος

Διομήδης

Δομήνικος

Ελισσαίος

Ιάσωνας

Ιορδάνης

Κλεάνθης

Λάμπρος

Λεωνίδας

Μάξιμος

Νικηφόρος

Οδυσσέας

Ορέστης

Ορφέας

Πελοπίδας

Πρόδρομος

Ροβέρτος

Στέφανος

Στέλιος

Τηλέμαχος

Τιμολέων

Φαίδων

Φίλιππος

Φοίβος

Φώτης

ελπιζω να βοηθησα....

εγω θα τον ανοιγα τον παιδικο παντως....;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν ξέρω Δαλιδά!Θα δώ!Πάντως αν ποτέ άνοιγα μαγαζί θα προτιμούσα κάτι με παιδικά ρούχα αλλά μάρκες γιατί εδώ είναι αρκετά ψωνισμένοι με τις μάρκες και γίνονται ανάρπαστα!!Εσύ τί μαγαζί έχεις;;;

Δεν έχω μαγαζί, αλλά έφαγε φόλα μια φίλη κ πλήρωσε 10.000.000δρχ. εφορία από κακούς χειρισμούς των λογιστών κ επειδή το έκλεισε πριν τα 3 χρονια :confused::confused::confused: Μου λέει μακάρι να μην το είχα βάλει αυτό το ρημάδι το κλειδί :(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...