Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κατάλαβα. Δεν πειράζει, να βγει με το καλό η απόφαση, να πας να πάρεις με την ησυχία σου τα φάρμακα και ξεκινάτε τον επόμενο μήνα. Να μας πάνε όλα καλά εύχομαι και να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα!!☺️

διέγερση ποτέ ξεκινάς κοπέλα μου εσύ?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευανθία περαστικά στον μπαμπάκα.

Τέρμα το θαψιμο στον συζυγο. Θα πιάσω μια ξαδερφη τωρα.... Όλοι μου φταινε σημερα!

Λοιπόν η εν λόγω κάθε χρόνο μας κάνει τα ίδια. Μένουν Αθήνα κ κατεβαίνουν για τις Απόκριες. Ρωτάμε ''θα έρθετε;'', "δεν ξερουμε ακόμα, τελευταία στιγμή , θα δούμε" κ τα ρεστα. Κ πάντα έρχονται. Το οποίο το κάνει για να μην μας αγχωσει κ κάνουμε τιποτα ετοιμασίες, άκουσον άκουσον. Κ να ήθελες χρυσή μου τι; Να σου στρώσω κόκκινο χαλί κ να περιμένω;;; Αλλά βρε παιδιά αν δεν έρθει θα αφήσω το σιδέρωμα για μετά το 3ημερο, την Καθαρή Δευτέρα θα βολευτώ με μια φασολάδα, την Κυριακή μου θα κάνω ότι θελω... Αν μου έρθει όμως απροειδοποίητα θα πρέπει να ψάχνω τελευταια στιγμή τι να φτιάξω για φαγητό, που να τα βρω κλπ. Χειρότερα με δυσκολευει έτσι, δεν το καταλαβαίνουν ρε φουστη μου;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ρε εσύ είχαμε εδώ διπλα σε μια αποθηκούλα το δεντρο πακέτο να το ανεβασει επάνω στην μεγαλη αποθηκη να μην στραπατσαριστεί εκει μέσα, κ ακόοοοομη! Το έβγαλα κ εγω μες στον δρόμο, κοντεψε να βραχει κ με μια μπόρα κ αμέσως το πήγε. Κουβέντα εγώ, κουβέντα κι αυτός, χιχιχιχι

Εμενα θα το αφηνε να βραχει.....:(

Κανει τα παντα στην δουλεια του αλλα στο σπιτι με το στανιό....

εγω παλι οταν δω και αποειδω...γραφω οτι πρεπει να μου κανει σε ενα χαρτακι κ το κοτσαρω πανω στο παγκο της κουζινας κ επειδη δεν του ξεφευγει τιποτα τετοιο (μη δει κανενα περιεργο χαρτακι κ ειναι κανα τηλ γκομενου...) το βλεπει κ σιγα σιγα τα κανει...

Θα μου γραψει και εκεινος.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εμενα θα το αφηνε να βραχει.....:(

Κανει τα παντα στην δουλεια του αλλα στο σπιτι με το στανιό....

Θα μου γραψει και εκεινος.....

:lol::lol::lol::lol:

Ο δικός σου δεν παίζεται...

Μήπως να βρεις τρόπο οι δουλειές σπιτιού να γινουν δουλειες δουλειάς;;;

:lol::lol::lol::lol:

Ο δικός σου δεν παίζεται...

Μήπως να βρεις τρόπο οι δουλειές σπιτιού να γινουν δουλειες δουλειάς;;;

...σοφή κουβέντα είπες Δαλιδά μου!!!!

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι....καμμια φορα βαζω τον Γιαννη να κανει καμμια δουλίτσα και μου λένε καλα τι κανεις ασε το παιδακι και τους λέω ,ναι να παρουν καμμια γυναικα και να με βλαστημάει? Ασε να κανουν και καμμια δουλεια μην τα θελουν ολα στο χερι.....

Μπραβο συμπεθερα!:P

Μην ξεχασεις να τα μαθεις και στο Νικολα αυτα! Μη σε πιανει η ορεξη να τα μαθεις στο πρωτο και βαρεθεις στο δευτερο!:tongue:

Και πως να αλλαζει φλοτερ να του μαθεις, ε;:wink:

Ελένη1 τα ιδια ειχα ακριβως με μπεμπη!Να σου πω τι κάνω τωρα κ εχει ψιλοστρωσει... Προσπαθω να τον ταιζω μεσα στη μερα 7-8 φορες.Δλδ τον ταιζω στα τριωρα χωρις να κλαιει. Την νυχτα (στις 12) τον ταιζω καθιστή, μετά τον βαζω κουνια κ αμα εχει ησυχια τσιριζει, τον καθυστερώ να πάει 1, κλεινω όοοολα τα φωτα κ τον ταιζω ξαπλωμένη.Αν δεν αποχαυνωθει κ έτσι, επαναλαμβάνω ακόμα μία.Κ έτσι όμως θα ριξει λιγο τσιρίδα, άνα 10λεπτο αντεχει, μετά ξερό. Δεν τον σηκώνω, ουτε ανάβω φωτα, ουτε ξαναταιζω. Κλεινω τα αυτιά κ κοιμάμαι. Κ κοιμάται κ αυτός μέχρι το πρωί στις 9 με 10!!!!!

Προσπάθησε το κ μην ψαρώνεις με το πρώτο κλαματάκι...ούτε την πρώτη τσιριδούλα... βρίσκουν κ εκμεταλλευονται...αν κάτι άλλο του συμβαίνει θα το καταλάβεις...

Το ίδιο κ για σενα Κοτοπουλάκι...

Αντε να κανουμε κι αυτο το συστμα 232 μπας και δουμε διαφορα!

Περαστικα σας!!!!!!!!

Μαρη Μεφη, τί μαγαζια εχετε;;;;

Μονο εσυ θα ρωτας;;;;

Ότι κ να χει ο χριστιανός πρέπει να τα κλείσει κ να ανοίξει ένα με είδη βάπτισης-γάμου γιατί αλλιώς πάνε χαμένοι....:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καταρχην καλησπερα!!

Στα κιλα ειναι μεταξυ προτελευταιας και τελευταιας, στο υψος ειναι εκτος...Στο κεφαλι ειναι σαν τα κιλα.

Από τη μια φαινεσαι και εσυ... από την άλλη ειμαι γατα και εγω...:tongue:

Εσυ δεν εχεις καταλαβει λιγο πολυ το στυλακι της καθε μιας μας εδω?? Ετσι και εγω...Λιγο η διακοσμηση, λιγο τα ρουχα, λιγο το μπαλετο...δε μου κανεις για αναρχοαυτονομη ;)

Κιμι μου ειναι μικρουλης...θα κανει και τις βλακειες του. Εμενα ο Αγγελος κανει τα χιλια δυο σε όλους...απλα με φοβαται εμενα και ειναι μαζεμενος...do not worry δεν πειραζει που του της εβρεξες...χρειαζεται και αυτο καμια φορα.

αλεκακι ετσι μπραβο!!μας εχεις παρει χαμπαρι ολες!!;)κι εγω εχω ξαναπει οτι μαλωνω αν χρειαστει κ βρεχω κιολας!!
αχ μωρε τα σκατουλια....εγω μπροστα στον αγγελο δεν εχω ανταλλαξει ουτε 'ρε'...μονο γλυκες. Δε νομιζω να αντεχα την ανασφαλεια στα ματια του. Καμια φορα που φωναζω στη μαμα μου μου λεει 'μην κανεις ετσι μαμα...φοβαμαι' Αχ το γλυκο μου!!!!!

Αλλα και στο Νικο δεν φωναζω...ουτε αυτος. Του εξηγω τους λογους που τον ηθελα στη ζωη μου...του θυμιζω ότι αν ειναι σαν τους αλλους δεν τον θελω κλπ.

Για αυτο τον παντρευτηκα γιατι ηταν διαφορετικος....και ακομη ειναι...

α καλα και ο Αγγελος ετσι μεγαλωνει...γυμνος!!! Ευτυχως ο μικρος φοραει και ενα μπουφανακι...

εμεις εχουμε μαλωσει αρκετες φορες μπροστα στο στρατο κ παντα μετανιωνουμε!!την τελευταια φορα ειπαμε να μη το ξανακανουμε γιατι εχει αρχισει κ καταλαβαινει..:(
Ηρθα και εγω...

Λοιπον,το μωρο ειναι άγγούρι....χθες με εβγαλε απο τα ρουχα μου...:mad: ευχομαι μονο να αυτα που κανει να ειναι απο τα δοντια του γιατι αλλιως θα εχει μεχρι να μεγαλωσει κόκκινο κώλο.....

Εκτος οτι ειναι αγκαλιτσας και για να κοιμηθει θελει περπατημα ,το βραδυ που κοιματε μόλις ξαπλωσω και σκεπαστω ξυπναει και φωναζει....σηκωνομαι και τον παιρνω αγκαλια και αυτοματος σταματαει και κοιματε ...τον ξαναξαπλωνω και ξανα πεφτω....μολις σκεπαστω και βολευτω ξανα ξυπναει και ξανα τα ιδια......Χθες το εκανε απανωτα 8 φορες.......:mad:

Λεω του Μανωλη ''αυριο θα μας γραψουν οι εφημεριδες''......

αχ,ελενη μου,υπομονη,θα μεγαλωσουν τα σκατουλια κ θα περπαταν μονα!!!
Ελενάκι υπομονή τι πιο καλό βρε από την αγκαλιτσα της μαμάς??? Σκεψουτω έτσι!!!

Εγω σημερα στεναχωρηθηκα πολύ μίλαγα με την μαμά μου και είχε πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο και επιδεινώθηκε η αρθρίτιδα και τις είπαν να μείνει ξάπλα μια βδομάδα μέχρι να αλλάξουν πάλι την θεραπεία , την κατάλαβα που έκλεγε γιατί δεν μπορεί να έρθει να δει τον μπέμπη πολύ στενοχωρήθηκα και σκέφτηκα να πάω εγω δεν βγαίναμε στα λεφτά αλλα δεν βαριέσαι σημασία εχει να της δώσω λίγο χαρά.

Σημερα ειδα ηλιο και βγηκαμε εξω με τον μπεμπη στον μαρσιπο μεγαλη βολτα πήραμε ψωμι και πηγαμε και σουπερ μετα με το ζορι εφτασα σπιτι εχει ανηφόρες εδώ στη κυψελη

περαστικα της ελενακι..
χαιρετω το καταστημα της πολυλογια.....

τι ειστε εσεις βρε?το ασταματητο εχετε

εμας μαλλον μας κολλησε ο μπαμπ ας μας.....μαμα και κορη φτερνιζομαστε.εχουμε μυξες και φλεμματακια....για να δουμε

περαστικα να ειναι κ για σας..
Κοριτσια να παρω παρκοκρεβατο να το εχω στο σαλονι ή ειναι νωρις ακομα για τετοιο; Θα το παιρνω και οταν πηγαινω στη μαμα και στη πεθερα μου!
εγω το εχω ανοιχτο απο την αρχη..βαζω μεσα τα ριλαξ κ πανω τα μωρα για να μην τα πειραζει ο στρατος..;)δεν ειναι καθολου νωρις..
Να πάρουν απο ενα μόνες τους.....δεν ειναι ακριβο και θα κοιμιζουν και εκει το παιδι μεχρι να παει 2 χρονων οταν τυχαινει.
συμφωνω
Αχ....αγκαλια τον κοιμιζω....και να περπαταω κιόλας...αν καθομαι φωναζει ,δεν κοιμάτε με τπτ.

Ελένη μου πόσο σε καταλαβαίνω ακριβώς τα ίδια περνάω με το μεγάλο μου κορίτσι. Υπομονή μωρέ θα μεγαλώσουν και θα φύγουν από την αγκαλίτσα μας και θα τις νοσταλγούμε αυτές τις στιγμές.

Είμαι πολύ χαρούμενη ο Ιωάννης μου επιτέλους έκοψε την πάνα και όχι μόνο αυτό πριν από λίγο πήγε μόνος του στο γιογιό και δεν μας είπε τίποτα. Άντε μειωθήκανε τα pambers σειρά έχουν οι δίδυμες χαχαχα.

μπραβο τον ιωαννη,αντε σειρα εχει ο δικος μου!!!!!!α ρε αννουλα..μερικες φορες δεν το συνηδητοποιω αυτο που ζω με 3 παιδακια κ διδυμα....ποσο μαλλον εσυ με 4!!!!!!!
καλησπερα κοριτσια...

σημερα θα σας πω αλλο ενα κατορθωμα των ομορφακιων!

μετα απο τη δουλεια, παω στη μανα μου να τα παρω να παμε στο μαγαζι. τα κατεβαζει ο μπαμπας μου, τα βαζουμε στο αυτ/το, κ μεχρι να κατεβω εγω με τον μπεμπη, ο μπαμπας μου εχει αφησει τα κλειδια του αυτ/του στη θεση μου. βαζω τον μπεμπη, κλεινω τη πορτα. κ φευγει ο νικηφ. απο το καθισμα του κ παει στη θεση μου, που κατι ηθελε, παρα πολυ επειγον οπως καταλαβαινετε, παταει το συναγερμο κ κλειδωνομαι απεξωωωωωωω..... υστερα απο λιγο αρχιζει να σφυραει κιολας μεσημεριατικα, μια ομορφια ειχε βγει η γειτονια στα μπαλκονια κ με θαυμαζε! να του χτυπαω το τζαμι να πατησει το κουμπι κ αυτος να μην ακουει απο το σφυριγμα! μετα με πιανουν κατι γελια νευρικα, ετοιμη για φονο, κ να εχει ξεκαρδιστει κ αυτος μαζι μου!!! να κοπαναω το τζαμι να σοβαρευτει, αλλα να γελαω κιολας. μου ηρθε η τρελλα! αφου περασε κανα 10λεπτο το καταλαβε το αστροπελεκι μου, το πατησε το ρημαδοκουμπο κ μπηκαααααααα............

παω για τσιγαρακιον κ επιστρεφω!

για φαντασου να μην το εκλεινε...ποσο θα τον ειχες μεσα??:?::?:
αυτη ειναι η λυση. η αμυγδαλεκτομη, χωρις ακομα να εχει βρεθει γιατι. το λυνει ομως το θεμα.

εγω ειχα hpv τυπου 18 (καρκινος του τραχηλου) σε αρχικο σταδιο κ ετσι το πολεμουσα οπως μπορουσα. τα εκανα ολα...για να εχω τα ομορφακια..να με κλειδωνουν εξω απο το αυτ/το σημερα!

μπραβο ρε θηριο...ηρωας..
Πάντως ρε κορίτσια,τα τελευταία χρόνια το μόνο που ακούω συνέχεια για τα παιδάκια είναι αλλεργία στο γάλα όταν είναι μωρά και αφαίρεση αμυγδαλών,όταν λίγο μεγαλώνουν!!
σα να εγινε μοδα..
εμεις τα εχουμε κ τα 2!!!!!! μη ξεφυγουμε.

μονο ο νικηφ. βγηκε power, ο θεος να τον φυλαει κ αυτον! μαλλον απο τα αντιπατρικα που εκανα!!!

για εξηγηστε..τι ειναι αυτα τα αντιπατρικα ακριβως?
Aντε,μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!

Καλημέρα,λουλουδάκι μου!!Τί έγινε με τον Χρήστο;;;;Εμένα στις κουκέτες μου αρέσουν και οι κουρτίνες που το κάνουν να φαίνεται σαν σπιτάκι!Δηλαδή ένα ύφασμα που στην μέση έχει ένα παράθυρο και μπορείς να ράψεις και γλάστρες υφασμάτινες με λουλούδια.Κατάλαβες τί λέω;;;

Πήρα τηλ. για το κουτί-τσάντα και βγαίνει 0,56ε.Μια χαρά!!Μου ήρθε επιτέλους και περίοδος και το γλίτωσα το εγκεφαλικό!!!Κίμη αν σου άρεσε το προσκλητήριο -παραμύθι κάντο και συ.Ή πήγαινε σ'αυτή την κοπέλα.Εχει φοβερές ιδέες!!

τελικα μεφη εισαι πολυ μερακλου!μπραβο σου!
καλημερα!!!δεν εχω διαβασει τιποτα κ φυσικα δεν προβλεπεται..εχω ξεπατωθει στις επισκςψεις..να σας πω τι ωρα ξυπνησαμε ολοι???12!!με ενα ξυπνημα στις 7:15για μαμ του μπεμπη!!!νιωθω πολυ ξεκουραστη επιτελους!!
αυτο εχω να το κανω απο τοτε που ημουν εγκυος στο στρατο!!!:(:(:(
εμενα προχτες που εκανα μπανιο τον μπεμπακο, ηρθε η χριστ. κ πηρε την οδοντοκρεμα της κ ρουφαγε απο το σωληναριο. δεν πειραζει της λεω, αντε να μυριζουν τσιχλοφουσκα τα κακα σου, γιατι δεν αντεχονται αδερφακι μου!

κι εγω που τον βαζω κ του τα βουρτσιζω ακομη δεν εμαθε να τη φτυνει!:lol::lol:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Μπραβο συμπεθερα!:P

Μην ξεχασεις να τα μαθεις και στο Νικολα αυτα! Μη σε πιανει η ορεξη να τα μαθεις στο πρωτο και βαρεθεις στο δευτερο!:tongue:

Και πως να αλλαζει φλοτερ να του μαθεις, ε;:wink:

!

Ελα μωρέ και αν δεν του τα μάθω θα πετάγετε ο Γιαννης

΄να τα φτιάχνει κόντα θα ειναι ,στην αλλη νυφη !!!!!:lol:

Ότι κ να χει ο χριστιανός πρέπει να τα κλείσει κ να ανοίξει ένα με είδη βάπτισης-γάμου γιατί αλλιώς πάνε χαμένοι....:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Ναι βρε, και ολο το φορουμ θα ψωνιζει απο κει!!!

Ασε που πολλα θα τα φτιαχνει και μονη της με τοσες ιδεες που εχει!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...