Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Και μου το πρότεινε ο γιατρός αν θέλω να προχωρήσουμε σε εμβρύομεταφορα η αν θέλω να κάνουμε και άλλο κύκλο διέγερσης να μαζέψουμε και άλλα και είπα πάμε σε εμβρύομεταφορα. Χτυπά ξύλο αν δεν πάει καλά η εμβρύομεταφορα θα προσπαθήσω να κρατήσω παραπάνω βλαστοκυστες. 

Εμένα η Άμυ μου είναι 1.2☹️

Εγώ σου εύχομαι να μείνεις έγκυος και να μη χρειαστεί να ξανακάνεις ωοληψια,εκτός.βεβαια αν θες να κάνεις κ αλλά παιδάκια.Η ΑΜΗ σου όντως δεν είναι και η καλύτερη,αλλά κ με πιο χαμηλή ΑΜΗ μπορείς να κάνεις βλαστοκυστες 

πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

εμενα απο περσυ τον ίδιο καιρο δεν εχει πέσει καθόλου

μπραβο όμς και με χαμηλή αμη τα καταφερες fsh?

Πολύ θετικό το ότι δεν πέφτει η ΑΜΗ σου,μπράβο❤️Αχ αυτά με τις ορμόνες δυστυχώς δεν τα πολυκαταλαβαίνω..δεν ξέρω πόσο επηρεάζει η fsh,πάντως αν θυμάμαι καλά,ο γιατρός δεν της έδινε ιδιαίτερη σημασία (εκτός αν θυμάμαι λάθος)

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη1 τα ιδια ειχα ακριβως με μπεμπη!Να σου πω τι κάνω τωρα κ εχει ψιλοστρωσει... Προσπαθω να τον ταιζω μεσα στη μερα 7-8 φορες.Δλδ τον ταιζω στα τριωρα χωρις να κλαιει. Την νυχτα (στις 12) τον ταιζω καθιστή, μετά τον βαζω κουνια κ αμα εχει ησυχια τσιριζει, τον καθυστερώ να πάει 1, κλεινω όοοολα τα φωτα κ τον ταιζω ξαπλωμένη.Αν δεν αποχαυνωθει κ έτσι, επαναλαμβάνω ακόμα μία.Κ έτσι όμως θα ριξει λιγο τσιρίδα, άνα 10λεπτο αντεχει, μετά ξερό. Δεν τον σηκώνω, ουτε ανάβω φωτα, ουτε ξαναταιζω. Κλεινω τα αυτιά κ κοιμάμαι. Κ κοιμάται κ αυτός μέχρι το πρωί στις 9 με 10!!!!!

Προσπάθησε το κ μην ψαρώνεις με το πρώτο κλαματάκι...ούτε την πρώτη τσιριδούλα... βρίσκουν κ εκμεταλλευονται...αν κάτι άλλο του συμβαίνει θα το καταλάβεις...

Το ίδιο κ για σενα Κοτοπουλάκι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι ειναι....καμμια φορα βαζω τον Γιαννη να κανει καμμια δουλίτσα και μου λένε καλα τι κανεις ασε το παιδακι και τους λέω ,ναι να παρουν καμμια γυναικα και να με βλαστημάει? Ασε να κανουν και καμμια δουλεια μην τα θελουν ολα στο χερι.....

Εμένα πάλι είναι ο χειρότερος από όλους!!Δεν κάνει τίποτα μέσα στο σπίτι!Μέχρι και λάμπες μόνη μου τις αλλάζω!Αφού η Εφη έμαθε και οταν χαλάει κάτι φωνάζει μαμα!!Εντάξει,είναι δικαιολογημένος γιτί όλη την ημέρα δουλευει αλλά να μην σε νοιάζει και τίποτα πέρα από τα μαγαζιά σου πέιε πολύ!!!Και μετά λέει η Αλέκα οτι δεν μαλώνει ποτέ!Ας είχε τον δικό μου και θα σας έλεγα τί τσιρίδες θα έριχνε!!!Εμένα αν δεν τον μπινιλικώσω δεν κάνει τίποτα!!Μόλις αρχίζω και τσιρίζω ΄σούζα κάθεται γιατί ξέρει οτι έχω δίκιο!!!

Εμένα πάλι είναι ο χειρότερος από όλους!!Δεν κάνει τίποτα μέσα στο σπίτι!Μέχρι και λάμπες μόνη μου τις αλλάζω!Αφού η Εφη έμαθε και οταν χαλάει κάτι φωνάζει μαμα!!Εντάξει,είναι δικαιολογημένος γιτί όλη την ημέρα δουλευει αλλά να μην σε νοιάζει και τίποτα πέρα από τα μαγαζιά σου πέιε πολύ!!!Και μετά λέει η Αλέκα οτι δεν μαλώνει ποτέ!Ας είχε τον δικό μου και θα σας έλεγα τί τσιρίδες θα έριχνε!!!Εμένα αν δεν τον μπινιλικώσω δεν κάνει τίποτα!!Μόλις αρχίζω και τσιρίζω ΄σούζα κάθεται γιατί ξέρει οτι έχω δίκιο!!!

:rolleyes:....Εχω αλλάξει εγω φλοτερ σε καζανάκια-λάμπες-καθαρίσμους air condition κτλ.Ανοιγω τεχνικη εταιρια στο πι και φι.!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κίμι να ζησετε πάντα μαζί κ ευτυχισμένοι!!!

Γι' αυτά που λέγατε περι τσακωμών, κ εμένα δεν μου αρεσουν καθόλου κ ειδικά μπροστα στα παιδιά. Από τσακωμούς έχω φαει με το τσουβάλι στο σπίτι μου, δεν βγαζουν πουθενά γιατί δεν υπάρχει ψυχραιμία εκείνη την ώρα.

Εγώ είμαι του στυλ "τώρα δεν σου λέω τιποτα αλλά γρήγορα θα φανεί ποιος είχε το δικιο". Κ κάτι τετοια τα πιάνει καλύτερα από όταν τα έλεγα κατάμουτρα...τα μουτρα μου έτρωγα..κ κακιά γινόμουνα...

:rolleyes:....Εχω αλλάξει εγω φλοτερ σε καζανάκια-λάμπες-καθαρίσμους air condition κτλ.Ανοιγω τεχνικη εταιρια στο πι και φι.!!!

Άνοιξε εσύ και γώ θα πάρω το Φρανζταίσινγκ στην Ξάνθη!!!

Διαφημίσεις

Κίμι να ζησετε πάντα μαζί κ ευτυχισμένοι!!!

Γι' αυτά που λέγατε περι τσακωμών, κ εμένα δεν μου αρεσουν καθόλου κ ειδικά μπροστα στα παιδιά. Από τσακωμούς έχω φαει με το τσουβάλι στο σπίτι μου, δεν βγαζουν πουθενά γιατί δεν υπάρχει ψυχραιμία εκείνη την ώρα.

Εγώ είμαι του στυλ "τώρα δεν σου λέω τιποτα αλλά γρήγορα θα φανεί ποιος είχε το δικιο". Κ κάτι τετοια τα πιάνει καλύτερα από όταν τα έλεγα κατάμουτρα...τα μουτρα μου έτρωγα..κ κακιά γινόμουνα...

Είναι τί χρειάζεται ο καθένας τους για να στανιάρει!Εμένα μόνο με το "χύμα" καταλαβαίνει!!

ο μπαμπας βγηκε χθες. τελικα το ενα ποδι εκανε κ τωρα το εχει φασκιωμενο αλλα περπαταει. σε 10 μερες θα βγαλει τα ραμματα.

ευτυχως παει κ αυτο...

Eυανθία μου ευχαριστώ,αλλα ΔΕΝ έχω σήμερα!Θα την σφάξω την Κίμη!!

Καλά είσαι;;;Αντέχεις;;;;;

ε, οχι κ πολυ....το πολυ 11 το βραδυ εχω ξεραθει...ευτυχως που κανει κ κανα φαι η μαμα γιατι αλλιωσ....γι'αυτο δε μπαινω πολυ στο φορουμ.

εντωμεταξυ τωρα τελευταια μου κοιμαται απο τις 7-8 το απογευμα κ μετα το βραδυ πηγαινοερχομαι, αλλα τον βαζω στο πλαι να μη με βλεπει (γιατι ολο μου χασκογελαει) κ του χτυπαω τη πλατουλα κ κοιμαται. αλλα το κανω κ 6 φορες καθε βραδυ! αυτο με σκοτωνει...εχει κ ενα θεμα με τα κακα...χθες δεν εκανε καθολου, κ ξυπναει το βραδυ απο πονακια κ εχει πολλα αερια κ βρωμερα! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΟΕΟ???

να σε προτιμησουμε δηλαδη?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Άνοιξε εσύ και γώ θα πάρω το Φρανζταίσινγκ στην Ξάνθη!!!

:lol::lol:

ο μπαμπας βγηκε χθες. τελικα το ενα ποδι εκανε κ τωρα το εχει φασκιωμενο αλλα περπαταει. σε 10 μερες θα βγαλει τα ραμματα.

ευτυχως παει κ αυτο...

ε, οχι κ πολυ....το πολυ 11 το βραδυ εχω ξεραθει...ευτυχως που κανει κ κανα φαι η μαμα γιατι αλλιωσ....γι'αυτο δε μπαινω πολυ στο φορουμ.

εντωμεταξυ τωρα τελευταια μου κοιμαται απο τις 7-8 το απογευμα κ μετα το βραδυ πηγαινοερχομαι, αλλα τον βαζω στο πλαι να μη με βλεπει (γιατι ολο μου χασκογελαει) κ του χτυπαω τη πλατουλα κ κοιμαται. αλλα το κανω κ 6 φορες καθε βραδυ! αυτο με σκοτωνει...εχει κ ενα θεμα με τα κακα...χθες δεν εκανε καθολου, κ ξυπναει το βραδυ απο πονακια κ εχει πολλα αερια κ βρωμερα! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΟΕΟ???

να σε προτιμησουμε δηλαδη?

Περαστικα στον μπαμπάκα σου!!!!

Οτι θες πάρε τηλ. εχεις εργαλεια η να φερω τα δικά μου....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ευτυχως παει κ αυτο...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!!

ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol:

Περαστικα στον μπαμπάκα σου!!!!

Οτι θες πάρε τηλ. εχεις εργαλεια η να φερω τα δικά μου....

ευχαριστω!

ουυυυ, ο,τι θες εχει στην αποθηκη! μεχρι κ τριβειο!!!

αφου να φανταστειτε απο πριν γεννησω ειχε ξεχαρβαλωθει το παγκακι που ειχα παρει για το δωματιο του μικρου κ ... ακομα το φτιαχνει!!!!

λεω, αστο να το φτιαξεις οταν παει φανταρος!!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ελα ρε εσύ είχαμε εδώ διπλα σε μια αποθηκούλα το δεντρο πακέτο να το ανεβασει επάνω στην μεγαλη αποθηκη να μην στραπατσαριστεί εκει μέσα, κ ακόοοοομη! Το έβγαλα κ εγω μες στον δρόμο, κοντεψε να βραχει κ με μια μπόρα κ αμέσως το πήγε. Κουβέντα εγώ, κουβέντα κι αυτός, χιχιχιχι

εγω παλι οταν δω και αποειδω...γραφω οτι πρεπει να μου κανει σε ενα χαρτακι κ το κοτσαρω πανω στο παγκο της κουζινας κ επειδη δεν του ξεφευγει τιποτα τετοιο (μη δει κανενα περιεργο χαρτακι κ ειναι κανα τηλ γκομενου...) το βλεπει κ σιγα σιγα τα κανει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω παλι οταν δω και αποειδω...γραφω οτι πρεπει να μου κανει σε ενα χαρτακι κ το κοτσαρω πανω στο παγκο της κουζινας κ επειδη δεν του ξεφευγει τιποτα τετοιο (μη δει κανενα περιεργο χαρτακι κ ειναι κανα τηλ γκομενου...) το βλεπει κ σιγα σιγα τα κανει...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Πές μου οτι έχεις και τέτοια λεχώνα μάνα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...