Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω δεν του εχω οδοντοκρεμα,.μονο με νερακι..

εφαγε κ αφεντης...μονο πανα δεν τον αλλαζω κ δεν περιμενω να ρευτει....παω κ εγω να γυμνασω το ΕΦΗΒΙΚΟ μου σωματακι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ιουδα, λιγο παραστρατησα κι εσυ αμεσως να καρφωσεις!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue: όσο ειναι εδω .οοοολες θηλαζετε. υποκριτριες!!

κανονιστηκε το θεμα με τη συναντηση!!!θα παρεβρεθω κ εγω στανταρακι!!!εκλεισα και ραντεβου να δοκιμασω και κατι νυφικα για να ναι σιγουρη η αθηνα!!χαχαχα

μπραβο ασπουλα!!!!!

Απο το στομα μου το πηρες!!

ποιο μαρη για το τριτο η για την εκμεταλλευση???:)

το ξερουμε οτι τα χεις την Κυριακη,αλλα σε γιορταζουμε 10 μερες πριν κ 10 μερες μετα...τα ποσα κλεινεις??αμα κανεις τουρτα να φερω μανουαλι για τα κερακια απο την εκκλησια εδω διπλα...

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ειμαστε νοικοκυρες σε απογνωση κ οι 2.απλα εγω ειμαι η κοκκινομαλα κ εσυ το ξεκωλο του σιριαλ....

δεν ειμαι εγω το ξεκωλο?? κλαψ!! Κριμα το λιμανι!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Twra girisa!!!! Mefh kai aleca efxaristw gia tis apantiseis, sas exw priksei alla anisixw... Trwei, stamataei, klaiei gia ligo kai meta sinexizei. Mallon dontia einai... Exei kai grinitsa kai trexwwwwww, aggalitses kai triferotita thelei, mporei kai na tis eleipsa.

Mefh trwei apo 670 mexri 790 analoga ta kefia (ti mera) alla kanei megales diakimanseis. Ti na pw tha kousw aleca kai de tha anisixisw (akoma). Ti ta exete ta ptixia!!!!

Omorfakia tha kopsw ton House sigoura. Paw na parw aggalitsa kai ksanarxomai.

kimi gia akoma mia fora DEN IPARXEIS!!!!

Oso gia to gazon OLES TO POTIZETE EKTOS APO MENA, eftixws pira kourtines gia to saloni (pou den eixa) mipws kai sothoume...

Kaλά ε δεν πρεπει να πηγαίνω καλα ετσι;;;; ΟΟοοοοολοι κοιμουνται κ αντι να την πεσω κ εγώ λιγακι καθομαι κ σας διαβαζω.....

Τα διαβασα κ παω για μισαωρη οριζοντιωση γιατί το απογευμα εχουμε παλι επισκεψεις στα νοσοκομεια για τον μεσαιο....Θα σας πω αργοτερα αν προλάβω να μπω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ότι και να ναι , να ειναι περαστικα!!!! φιλια στα μωρακια σου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

και εγω σαν καλη δουλαρα ξεσκονισα,εβαλα σκουπα,σφουγγαρισα,εκανα το μπανιο...ξεσκατωσα κ τα 2.μαγειρεψα κοτοπουλο φουρνο με πατατες.ταισα κ ποτησα..και περιμενω αφεντη να του βαλω να φαει,να παω κ εγω γυμναστηριο ..ειμαι η μονη που παει γυμναστηριο για να ξεκουραστει...

Ατιμηηηη, θα μας ξεκληρησεις!!!!!!!!!;)

Kaλά ε δεν πρεπει να πηγαίνω καλα ετσι;;;; ΟΟοοοοολοι κοιμουνται κ αντι να την πεσω κ εγώ λιγακι καθομαι κ σας διαβαζω.....

Τα διαβασα κ παω για μισαωρη οριζοντιωση γιατί το απογευμα εχουμε παλι επισκεψεις στα νοσοκομεια για τον μεσαιο....Θα σας πω αργοτερα αν προλάβω να μπω...

Τί παθατε βρε;

Dalida! Perastika!!! Mpes na mas peis argotera na mi mas faei ki emas i agwnia...

Μωρέ τον έχει ξαναπιάσει βήχας κ δυσπνοια πάλι! Χωρίς πυρετό, εδώ και δυο μέρες.Τις νυχτες δεν μπορεί να κοιμηθεί από τον βήχα κ δεν μπορώ κ εγώ να τον ακούω να υποφερει ετσι. Ακροαστικά δεν πρεπει να εχει πάλι γιαυτο ειπα στον συζυγο να τον παμε στο νοσοκομειο να τον ξαναδουν να μας πουν. Εν τω μεταξύ δεν θα εχει κόσμο γιατί είναι το τριήμερο κ ειναι κ απογευμα!

Αλλά το κουφό ειναι τωρα που ξυπνησε (από τον βηχα) έχει δεκατα, οπότε μηπως ειναι ιωσουλα κ δεν είναι κριση πάλι.Θα δουμε!

Πάω να δω το σαιτ με τα επιπλα, με ενδιαφερει, κ επανερχομαι..

Λοιπόν χθες τα είχε πάρει κρανίο η Αλέκα,σημερα εγώ.Ο συζυγος από το πολύ αγχος για το παιδί, του λεω πάμε τωρα που κοιμουνται τα άλλα να είμαι κ εγώ να δουμε τι θα μας πουν, οχι μου λεει θα τον πάω μονος μηπως μας πάρει ώρα κ πεινάσει το μωρό!!

Αλλά είχε άλλο σκοπό ο εξυπνούλης. Φορτωσε τα μπαγκάζια του κ πάει για τρεξιμο!!!:shock::shock::shock:

Χθες ήταν να πάμε για ψωνια, σουπερ κ γιατρούς κ τι ωρα ξεκινησαμε γιατί πάλι είχε πεταχτει να τρέξει λίγο;;;; 7 το απόγευμα!!!!:mad::-x:-x:-x Φυσικά δεν πρόλαβα τίποτα, μόνο κουτσα στραβά το σουπερ!

Πως μπορούν κ είναι τόσο αναισθητοι;;;Κ αν πεις κ τίποτα εισαι η υστερική της υπόθεσης;;;

Αντε να δω τι ωρα θα μαζευτει να το παει το παιδι να μου φυγει το αγχος, θα σκάσω στο φινάλε...

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

ουφ παει κ αυτη η βδομαδα! παρασκευη-παρασκευη!!!!!

μεφη χρονια πολλα!!!

δαλιδουλα περαστικα!!!

χαθηκα λιγακι...αλλα ξαναηρθα!

Eυανθία μου ευχαριστώ,αλλα ΔΕΝ έχω σήμερα!Θα την σφάξω την Κίμη!!

Καλά είσαι;;;Αντέχεις;;;;;

Λοιπόν χθες τα είχε πάρει κρανίο η Αλέκα,σημερα εγώ.Ο συζυγος από το πολύ αγχος για το παιδί, του λεω πάμε τωρα που κοιμουνται τα άλλα να είμαι κ εγώ να δουμε τι θα μας πουν, οχι μου λεει θα τον πάω μονος μηπως μας πάρει ώρα κ πεινάσει το μωρό!!

Αλλά είχε άλλο σκοπό ο εξυπνούλης. Φορτωσε τα μπαγκάζια του κ πάει για τρεξιμο!!!:shock::shock::shock:

Χθες ήταν να πάμε για ψωνια, σουπερ κ γιατρούς κ τι ωρα ξεκινησαμε γιατί πάλι είχε πεταχτει να τρέξει λίγο;;;; 7 το απόγευμα!!!!:mad::-x:-x:-x Φυσικά δεν πρόλαβα τίποτα, μόνο κουτσα στραβά το σουπερ!

Πως μπορούν κ είναι τόσο αναισθητοι;;;Κ αν πεις κ τίποτα εισαι η υστερική της υπόθεσης;;;

Αντε να δω τι ωρα θα μαζευτει να το παει το παιδι να μου φυγει το αγχος, θα σκάσω στο φινάλε...

:mad::-x:-x:-x

Δεν εχω λόγια.....γιατι εγω εχω τον πιο καλό αντρα αλλα ωρες ωρες ειναι μεγάααλο γαιδουρι ....οπότε σε νοιωθω απόλυτα !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αντρες κοριτσι μου...τι περιμενεις?

ολοι τα ιδια ειναι...τουλαχιστον μη κανουμε τα παιδια μας ετσι...

Ετσι ειναι....καμμια φορα βαζω τον Γιαννη να κανει καμμια δουλίτσα και μου λένε καλα τι κανεις ασε το παιδακι και τους λέω ,ναι να παρουν καμμια γυναικα και να με βλαστημάει? Ασε να κανουν και καμμια δουλεια μην τα θελουν ολα στο χερι.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...