Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

αντε ελενη μια χαρα ο μικρος,σου ευχομαι να το συνεχισει!!!

ομορφακια το στομαχι σου ηταν χαλια απο τα αντιπατρικα,εχω φιλη που τα εκανε και μετα ηταν πολυ χαλια...τα χαπια ειναι πιθανων να ηταν κορτιζονη.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aλέκα,

Την κυριακη το πρωι στις 11 στο Δημαρχειο εχει παιδικη αποκριατικη γιορτή.Θα εχει κλοουν,μπαλονοκατσκευες ,facepainting,θεατρικα σκετς κτλ .

Εγω θα τον παω το Γιαννακη αν θες φερε και τον Αγγελάκο!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εντυσα τον Γιαννη χελωνονιτζακι και τον πηγε ο μπαμπας του παιδικό,εχουν παρτυ μασκε σημερα.Θα τον παρω, κατα τις 1 για να δουμε θα του αρεσει?

Σιγα σιγα πρεπει να τον ξαναστελνων ,απο το τελος του μηνα λέω.

kai του χρονου ελενιτσα......
Καλήτερα.Κοιμηθηκε κατα τις 23.15 και ''πεταχτηκε'' μονο 2 φορες,μετα εφαγε στις 03.30 και ξανα στις 07.30 !!!!

Ηταν κάλα σήμερα!!

Να δεις που τον ενοχλουν τα δόντια του τελικά...

και εμενα ελενιτσα......εχθες εβαλα το χερι μου στα ουλα του και μιλαμε ειναι φουσκωμενα πολυ....

καλημερα κ απο μενα..εμεις μια χαρα..εγω κουκετα απο ΝΕΟΣΕΤ θα παρω..εχω παρει το μονο του ΧΡΗΣΤΟΥ και αργοτερα θα παμε να παρουμε και το απο πανω να το προσαρμοσουμε..εμεις αναγκαστικα μαζι θα τα χουμε.,απλα θα βαλω την περδικουλα μου απο κατω και θα φτιαξω κουρτινα..για να μη βλεπει ο ενας τα μουτρα της αλλης,αν κ ελπιζω να το πουλησουμε κ να παρουμε μεγαλυτερο σπιτακι..για να ειναι ανετα τα καμαρια μου...
και εγω απο ΝΕΟΣΕΤ εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...και ηταν και οικονομικο.
Aλέκα,

Την κυριακη το πρωι στις 11 στο Δημαρχειο εχει παιδικη αποκριατικη γιορτή.Θα εχει κλοουν,μπαλονοκατσκευες ,facepainting,θεατρικα σκετς κτλ .

Εγω θα τον παω το Γιαννακη αν θες φερε και τον Αγγελάκο!!!!

μαρη φοβαμαι τις ιωσεις ακομη... δεν ξερω...θα δουμε..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ωραία πάμε τοτε την Δευτέρα στην Χωράφά !!!!!

Θα μαζέψουμε και χόρτα....:lol::lol::lol::lol:

λες ε????? το σκεφτομαστε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Πως να μαστε συμπεθερα... τις τελευταιες μερες κατα τις 11 το βραδυ παταει κατι κλαματα, δεν ξερω απο τι ειναι...και αρχισε παλι το κουλο, να μην καθεται στην αγκαλια του μπαμπα της! Τα πηρα κι εγω στο κρανιο χθες γιατι ημουν και ψιλοκομματια και τις εδωσα ξενο να δω... ηπιε μονο 20 ml κι αυτα απο περιεργεια νομιζω! Οποτε ειμαι σιγουρη οτι δεν πειναει (ελπιζω η Μαριανθη να μην εχει ιντερνετ στη Θεσ/νικη!χιχι!). Κοιμηθηκε κατα τις 12, ξυπνησε στις 3, στις 6 και μετα στις 11 (καποιες ωρες κοιμοταν και στην αγκαλια μου!). Παντως, παρ' ολη τη βροχα, εμεις ποτισαμε χθες!!!

Πως να μαστε συμπεθερα... τις τελευταιες μερες κατα τις 11 το βραδυ παταει κατι κλαματα, δεν ξερω απο τι ειναι...και αρχισε παλι το κουλο, να μην καθεται στην αγκαλια του μπαμπα της! Τα πηρα κι εγω στο κρανιο χθες γιατι ημουν και ψιλοκομματια και τις εδωσα ξενο να δω... ηπιε μονο 20 ml κι αυτα απο περιεργεια νομιζω! Οποτε ειμαι σιγουρη οτι δεν πειναει (ελπιζω η Μαριανθη να μην εχει ιντερνετ στη Θεσ/νικη!χιχι!). Κοιμηθηκε κατα τις 12, ξυπνησε στις 3, στις 6 και μετα στις 11 (καποιες ωρες κοιμοταν και στην αγκαλια μου!). Παντως, παρ' ολη τη βροχα, εμεις ποτισαμε χθες!!!

:lol::lol::lol::lol:

Xαρα στο κουράγιο σας...!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

χαααα...όλα θα τα πω στη Μαριανθη... δεν προλαβε να κανει δυο βηματα και μια μια την 'κανετε'! Ιουδες!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Σαν τηλεφωνημα μεταξυ συμπεθερων ακουστηκε ετσι οπως το γραψα!!! "Μαρη συμπεθερα...." Λες να χουν και τετοιο φιναλε τα τηλεφωνηματα μεταξυ συμπεθερων;;

Βρε Ιουδα, λιγο παραστρατησα κι εσυ αμεσως να καρφωσεις!!!

καλημερα!!!δεν εχω διαβασει τιποτα κ φυσικα δεν προβλεπεται..εχω ξεπατωθει στις επισκςψεις..να σας πω τι ωρα ξυπνησαμε ολοι???12!!με ενα ξυπνημα στις 7:15για μαμ του μπεμπη!!!νιωθω πολυ ξεκουραστη επιτελους!!

καποιος θα ειναι διγαμος... ποσες συμπεθερες εχουμε εδω μεσα??? ρε κοτοπουλο, κ εγω θελω να παω για ποτισμα, αλλα φοβαμαι ρε γμτ! θα βγουμε κιολας τη Κυριακη, ανημερα, κ μετα θα εχει ορεξουλες. λεω να παω να κοιμηθω στην αποθηκη, να βαλω ενα ντιβανι, μια κουβερτουλα, κ ενα τσιγκινο βρακακι! κ παλι..επιφοβο το βλεπω!

καλημερα!!!δεν εχω διαβασει τιποτα κ φυσικα δεν προβλεπεται..εχω ξεπατωθει στις επισκςψεις..να σας πω τι ωρα ξυπνησαμε ολοι???12!!με ενα ξυπνημα στις 7:15για μαμ του μπεμπη!!!νιωθω πολυ ξεκουραστη επιτελους!!

μπραβο λουλουδακι μου! αμα δεν εχεις ποτισμα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Βρε ομορφακιον, τον Γιαννακη της Ελενης τον πηρε η κορη της Μαιρης και τον Νικολα η δικια μου η κορη!! (με το νου μας μπαϊραμια κανουμε)!

Καλε τι φοβασαι;Μηπως εχει διαρροη κανενας σωληνας ποτισματος;;;

Και μη μου πεις οτι αργω να γραψω, γιατι παλι με την κουδουνιστρα στο ενα χερι ειμαι, σαν το Ναπολεωντα!!!

Και ναι!!! Μολις την κοιμησα στο ριλαξ!!

Βρε ομορφακιον, τον Γιαννακη της Ελενης τον πηρε η κορη της Μαιρης και τον Νικολα η δικια μου η κορη!! (με το νου μας μπαϊραμια κανουμε)!

Καλε τι φοβασαι;Μηπως εχει διαρροη κανενας σωληνας ποτισματος;;;

Και μη μου πεις οτι αργω να γραψω, γιατι παλι με την κουδουνιστρα στο ενα χερι ειμαι, σαν το Ναπολεωντα!!!

Και ναι!!! Μολις την κοιμησα στο ριλαξ!!

μπραβο στην Ελενη, που τους εβγαλε απο το κεφαλι της... τωρα αναλαμβανουν οι κορες σας να σιδερωνουν πουκαμισα, παντελονια κλπ...

πως κοιμαται μαρη το παιδι σου με τη κουδουνιστρα στο αυτι??? πας να τη δωσεις κ για νυφη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...