Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εβλεπα τον Σπαλιαρα κ αργησα να μπω...ΑΛΕΚΑ δεν μας ειπες τι εγινε στο κεντρο που πηγες???ή ειπες κ το ξεχσα?ωραια επιπλα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ αλλα κ αυτα κουκετες ειναι...

κορυφαιος ο Νικηφορος...ηταν η μερα τους σημερα...εμενα αν μπορουσε,που μεχρι το καλοκαιρι θα μπορει θα πεταξει κ μπεμπα απο μπαλκονι..ανεταααα

Ekleisa πριογραμματακι διμηνο 600 ευρω. Αυτο όμως δεν ειναι για αδυνατισμα. Ειναι ορμονικη εξισορροπηση. Θεωρητικα βεβαια σε βοηθαει στο αδυνατισμα μια που όλες οι ρομονες ειναι ΟΚ. Θα πηγαινω καθε 15 μερες και θα δινω αιμα, θα τσεκαρουν, θα βλεπουν πως ειναι οι ορμονες και τι ιχνοστοιχειο - βιταμινη κλπ μου λειπει. Αναλογα θα λενε τι πρεπει να τρως και τι όχι. Θα σας πω σε δυο μηνες ;)
Edw kai 10 meres i mikri pairnei 20gr ti mera ekei pou epairne 30 i 35. Les na exei tipota? Lew na tis allaksw to gala... Na paw na tis kanw mia ourwn twra pou mou eksigise i doctor pws ginetai???

Βρε σεις ...αφου βλεπετε...όλα τα παιδακια την περνανε αυτη τη φαση...20 γρ. τη μερα, ειναι 600 το μηνα. Τοσο πρεπει να παιρνουν μετα απο τους 3 μηνες για να διατηρησουν την καμπυλη τους. Μην αγχωνεστε!!!!

Καλημερουδια σε όλες τις τσουπρες.... Η Καθαρα Δευτερα ειναι διπλα! Κουραγιο στις εργαζομενες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ekleisa πριογραμματακι διμηνο 600 ευρω. Αυτο όμως δεν ειναι για αδυνατισμα. Ειναι ορμονικη εξισορροπηση. Θεωρητικα βεβαια σε βοηθαει στο αδυνατισμα μια που όλες οι ρομονες ειναι ΟΚ. Θα πηγαινω καθε 15 μερες και θα δινω αιμα, θα τσεκαρουν, θα βλεπουν πως ειναι οι ορμονες και τι ιχνοστοιχειο - βιταμινη κλπ μου λειπει. Αναλογα θα λενε τι πρεπει να τρως και τι όχι. Θα σας πω σε δυο μηνες ;)

Βρε σεις ...αφου βλεπετε...όλα τα παιδακια την περνανε αυτη τη φαση...20 γρ. τη μερα, ειναι 600 το μηνα. Τοσο πρεπει να παιρνουν μετα απο τους 3 μηνες για να διατηρησουν την καμπυλη τους. Μην αγχωνεστε!!!!

Καλημερουδια σε όλες τις τσουπρες.... Η Καθαρα Δευτερα ειναι διπλα! Κουραγιο στις εργαζομενες!

Kalimera aleca!!!!

Kouragio sti douleia kali mou!!!

Egw perimenw na girisei o sizigos apo OAED gia na paw IKEA me ti mama mou. Thelet na sas parw tipota?????:P

Afto to paidi tha me skasei pou den trwei, eimai paranoiki les??? Mwre fovamai tin ouroloimwksi giati akousa merikes fores den kanei pireto, eimai kai vlammeni mana, skeftomai senaria... Les na stamatisw na vlepw House????

Theanoula perastika sas

Eleni26 perastika sti mama sas

Eleni1 ki emena me zorizei i mikra teleftaia. Ti na kaneis dontia mallon... Einai kai mia stalia skatouli, to lipamai, thelei aggalitsa mwre...

Mefh ta fota sou xreiazomai, esi pou me katalavaineis me tin oligofagia. Edw kai 10 meres i mikri pairnei 20gr ti mera ekei pou epairne 30 i 35. Les na exei tipota? Lew na tis allaksw to gala... Na paw na tis kanw mia ourwn twra pou mou eksigise i doctor pws ginetai???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Αγγελική θα συμφωνήσω απόλυτα με την Αλέκα.

Μείωσε την ποσότητα που τρώει;;Πόσα γεύματα των πόσο γρ. κάνει;;;

Μην λές για εξέταση ουρων γιατί είναι πραγματικό παλούκι και εύχομαι να μην σου χρειαστεί ποτέ!!Για να είσαι σίγουρη οτι έχουν παρθεί τα ούρα σωστα,πρέπει να πάς σε μικροβιολογικό ιατρείο,να την πλύνουν εκεί και να περιμένεις εκεί και αν δεν κατουρησει κάθε μισή ώρα αλλάζουν το σακκουλάκι και ξανά πλύσιμο και ξανά αναμονή.Και κάτσε εσύ με το μωρό μέσα στις αρρώστιες που κυκλοφοόύν εκεί μεσα!!!Γιτί μόνη σου να τα πάρεις σωστά λίγο δύσκολο!!!!

Kalimera aleca!!!!

Egw perimenw na girisei o sizigos apo OAED gia na paw IKEA me ti mama mou. Thelet na sas parw tipota?????:P

Afto to paidi tha me skasei pou den trwei, eimai paranoiki les??? Mwre fovamai tin ouroloimwksi giati akousa merikes fores den kanei pireto, eimai kai vlammeni mana, skeftomai senaria... Les na stamatisw na vlepw House????

να βλεπεις χαουζ...εμενα με εχει κανει καλυτερη γιατρο! :tongue: Απλα να μην ταυτιζεσαι παιδακι μου....αμαν με αυτη την ουρολοιμωξη....με το παραμικρό όλο ουρολοιμωξη ακουω. Δεν ειναι εντελως ασυμπτωματικη η ουρολοιμωξη I am sorry.Πυρετο σπανια δεν κανει αλλα κανει άλλα...πχ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΡΟΣ!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εβαλα καινουριες φωτο με τα αγορακια μου...φιλια, παω γραφειο

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εγω εβλεπα τον Σπαλιαρα κ αργησα να μπω...ΑΛΕΚΑ δεν μας ειπες τι εγινε στο κεντρο που πηγες???ή ειπες κ το ξεχσα?ωραια επιπλα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ αλλα κ αυτα κουκετες ειναι...

κορυφαιος ο Νικηφορος...ηταν η μερα τους σημερα...εμενα αν μπορουσε,που μεχρι το καλοκαιρι θα μπορει θα πεταξει κ μπεμπα απο μπαλκονι..ανεταααα

κουκετα θα επαιρνα αν αποφασιζαν να το κανουν κοινοβιο. δεν ξερω ακομα τι θα αποφασισουν. ομως ειναι χαμηλες, δεν θελω να ειναι ψηλα στον υπνο τους ρε γμτ. θελω να κοιμαμαι τα βραδια!!!!

ακριβως μα ακριβως ετσι κανει ο κουνιαδος του:lol::lol:

:P:p:p:p:p:p

παλι με την κιμι εμεινα.......

κοτοπουλακι ετσι κανει και η δικια μου οταν κλαει αμα κανω πως της ανοιγω το φορμακι αρχιζει τα χαμογελα:lol::lol::lol:

πηγα στον γιατρο,πηρα κια τα μωρα μαζι τα ειδε τα χαρηκε!!!!

λοιπον εχω μια μικρη κυστη θα φυγει με την επομενη περιοδο,μου ειπε να συνεχισω τα χαπια για 14 μερες για να διορθωθει ο κυκλος.

η ζαλαδα,το αιμα κλπ ειναι ολα,απο την αυπνια και την κουραση....θα φυγουν οταν αρχισω να κοιμαμαι πιο πολυ.......εχω μελλον δηλαδη......

ομορφακια εκανες και αντιπατρικα,ε?.............κορτιζονη σου εδωσαν καθολου?

μονο αντιπατρικα κ κατι χαπια, αν ηταν κορτιζονη δεν το ξερω. οταν μου τα εκαναν το στομαχι μου γινοταν ΤΕΛΕΙΩΣ χαλια. πηγαινα στο ιασω, μου τα καναν κ γυριζα στη δουλεια, γιατι ηταν κ κρυφο οτι ημουν εγκυος ακομα. ελεγα κατσε να το τσακωσουμε κ μετα το λεμε. μην εχω κ τη γκαντεμια του καθενος...

Kalimera aleca!!!!

καλε...απο σημερα κιολας!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!

κ εμενα εχει κοψει το γαλα... αλλα τωρα τελος. θα τον αφηνω να κλαιει απο τη πεινα για να τρωει. (εγω δεν βλεπω house οπως καταλαβαινετε!)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ακριβως μα ακριβως ετσι κανει ο κουνιαδος του:lol::lol:

Ε άμα δεν ταιριάζανε.......δεν ειδες και με το κοτοπουλάκιον...

κουκετα θα επαιρνα αν αποφασιζαν να το κανουν κοινοβιο. δεν ξερω ακομα τι θα αποφασισουν. ομως ειναι χαμηλες, δεν θελω να ειναι ψηλα στον υπνο τους ρε γμτ. θελω να κοιμαμαι τα βραδια!!!

Αν δεν αλλάξω κρεβατοκάμαρα μαζί τους και εγω για κουκέτα χαμηλή με βλέπω!!

Σαν καποιες απο αυτες που μας εδειξες στο σάιτ.:wink:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εντυσα τον Γιαννη χελωνονιτζακι και τον πηγε ο μπαμπας του παιδικό,εχουν παρτυ μασκε σημερα.Θα τον παρω, κατα τις 1 για να δουμε θα του αρεσει?

Σιγα σιγα πρεπει να τον ξαναστελνων ,απο το τελος του μηνα λέω.

Διαφημίσεις

Καλήτερα.Κοιμηθηκε κατα τις 23.15 και ''πεταχτηκε'' μονο 2 φορες,μετα εφαγε στις 03.30 και ξανα στις 07.30 !!!!

Ηταν κάλα σήμερα!!

Να δεις που τον ενοχλουν τα δόντια του τελικά...

καλημερα κ απο μενα..εμεις μια χαρα..εγω κουκετα απο ΝΕΟΣΕΤ θα παρω..εχω παρει το μονο του ΧΡΗΣΤΟΥ και αργοτερα θα παμε να παρουμε και το απο πανω να το προσαρμοσουμε..εμεις αναγκαστικα μαζι θα τα χουμε.,απλα θα βαλω την περδικουλα μου απο κατω και θα φτιαξω κουρτινα..για να μη βλεπει ο ενας τα μουτρα της αλλης,αν κ ελπιζω να το πουλησουμε κ να παρουμε μεγαλυτερο σπιτακι..για να ειναι ανετα τα καμαρια μου...

Καλήτερα.Κοιμηθηκε κατα τις 23.15 και ''πεταχτηκε'' μονο 2 φορες,μετα εφαγε στις 03.30 και ξανα στις 07.30 !!!!

Ηταν κάλα σήμερα!!

Να δεις που τον ενοχλουν τα δόντια του τελικά...

Aντε,μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!

καλημερα κ απο μενα..εμεις μια χαρα..εγω κουκετα απο ΝΕΟΣΕΤ θα παρω..εχω παρει το μονο του ΧΡΗΣΤΟΥ και αργοτερα θα παμε να παρουμε και το απο πανω να το προσαρμοσουμε..εμεις αναγκαστικα μαζι θα τα χουμε.,απλα θα βαλω την περδικουλα μου απο κατω και θα φτιαξω κουρτινα..για να μη βλεπει ο ενας τα μουτρα της αλλης,αν κ ελπιζω να το πουλησουμε κ να παρουμε μεγαλυτερο σπιτακι..για να ειναι ανετα τα καμαρια μου...

Καλημέρα,λουλουδάκι μου!!Τί έγινε με τον Χρήστο;;;;Εμένα στις κουκέτες μου αρέσουν και οι κουρτίνες που το κάνουν να φαίνεται σαν σπιτάκι!Δηλαδή ένα ύφασμα που στην μέση έχει ένα παράθυρο και μπορείς να ράψεις και γλάστρες υφασμάτινες με λουλούδια.Κατάλαβες τί λέω;;;

Πήρα τηλ. για το κουτί-τσάντα και βγαίνει 0,56ε.Μια χαρά!!Μου ήρθε επιτέλους και περίοδος και το γλίτωσα το εγκεφαλικό!!!Κίμη αν σου άρεσε το προσκλητήριο -παραμύθι κάντο και συ.Ή πήγαινε σ'αυτή την κοπέλα.Εχει φοβερές ιδέες!!

καλημερα μουστογρια...εχεις κ γεννεθλια την Κυριακη??του Αγιου Βαλεντινου γεννηθηκες??πιο πολυ σου ταιριαζει ο Αγιος Παντελεημωνας(κουτσοι στραβοι)/μια χαρα ειναι το καμαρι μου..παιχνιδια δεν εχει αλλα δεν πειραζει...

και εγω ετσι με παραθυρακι σκεφτομαι να την κανω την κουκετα..

μου αρεσε πολυ η προσκληση..αλλα ακομα δεν εχουμε καταληξει στο θεμα....θα δουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...