Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτη ειναι η λυση. η αμυγδαλεκτομη, χωρις ακομα να εχει βρεθει γιατι. το λυνει ομως το θεμα.

εγω ειχα hpv τυπου 18 (καρκινος του τραχηλου) σε αρχικο σταδιο κ ετσι το πολεμουσα οπως μπορουσα. τα εκανα ολα...για να εχω τα ομορφακια..να με κλειδωνουν εξω απο το αυτ/το σημερα!

Εγώ είχα 2,το επόμενο στάδιο ήταν ο καρκίνος και έκανα τραχειλοεκτομή με λούπ!Και έμεινα εύκολα έγκυος στην μπουμπού και δεν έκανα και ράμμα.Και αυτό μετά την 1η γέννα μου βγήκε.Και μου λές οτι πέρασε με την ομοιοπαθητική;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτη η παπαρο που στα ειπε εχει παιδια??? Τα παει σε ομοιοπαθητικο τα παιδια της? Και αν ναι,τα παει απλα για παρακολουθηση ή εχουν κατι και παλι τα παει????? Και αν ειναι ακομη και ετσι, πώς μπορει να λεει σε μαμα ότι το παιδακια της θα εχει και κατι αλλο?? Ήμαρτον Χριστε μου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγώ είχα 2,το επόμενο στάδιο ήταν ο καρκίνος και έκανα τραχειλοεκτομή με λούπ!Και έμεινα εύκολα έγκυος στην μπουμπού και δεν έκανα και ράμμα.Και αυτό μετά την 1η γέννα μου βγήκε.Και μου λές οτι πέρασε με την ομοιοπαθητική;;;;

οχι...περασε με laser. αλλα επρεπε πρωτα να ηρεμησω, γιατι απο το αγχος μου οτι δεν μπορουσα να κανω παιδια, αφου προσπαθουσα κ δεν, επρεπε να δυναμωσω τον οργανισμο μου, για να κανω κ το λειζερ, που ακομα θυμαμαι κ τον πονο κ ολο αυτο που περασα εκεινη τη μερα!

Αυτη η παπαρο που στα ειπε εχει παιδια??? Τα παει σε ομοιοπαθητικο τα παιδια της? Και αν ναι,τα παει απλα για παρακολουθηση ή εχουν κατι και παλι τα παει????? Και αν ειναι ακομη και ετσι, πώς μπορει να λεει σε μαμα ότι το παιδακια της θα εχει και κατι αλλο?? Ήμαρτον Χριστε μου....

ειναι μεγαλη...μαλλον 60. τελειοφοιτη Ουρσουλινων, τα παιδια της ειναι μεγαλα παντρεμενα, χωρισμενη κ την εχει δει μυστηρια...αρωματικα στικς, ψυχαναλυση...τα παντα ολα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Πάντως ρε κορίτσια,τα τελευταία χρόνια το μόνο που ακούω συνέχεια για τα παιδάκια είναι αλλεργία στο γάλα όταν είναι μωρά και αφαίρεση αμυγδαλών,όταν λίγο μεγαλώνουν!!

Πάντως ρε κορίτσια,τα τελευταία χρόνια το μόνο που ακούω συνέχεια για τα παιδάκια είναι αλλεργία στο γάλα όταν είναι μωρά και αφαίρεση αμυγδαλών,όταν λίγο μεγαλώνουν!!

εμεις τα εχουμε κ τα 2!!!!!! μη ξεφυγουμε.

μονο ο νικηφ. βγηκε power, ο θεος να τον φυλαει κ αυτον! μαλλον απο τα αντιπατρικα που εκανα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εμεις τα εχουμε κ τα 2!!!!!! μη ξεφυγουμε.

μονο ο νικηφ. βγηκε power, ο θεος να τον φυλαει κ αυτον! μαλλον απο τα αντιπατρικα που εκανα!!!

φτου του ....μαρή θα τον ματιάσεις μονη σου....!!!

Θα φτάξουν και τα άλλα ειναι θεμα χρόνου!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

φτου του ....μαρή θα τον ματιάσεις μονη σου....!!!

Θα φτάξουν και τα άλλα ειναι θεμα χρόνου!!

ναι...ολα καλα θα πανε! αλλιως θα φανε κ πολυ ξυλο!

αντε... το χ@σαμε κ αποψε.

καληνυχτες!!!

πιασαμε κουβεντα που δεν με τρελλαινει κ τωρα με ποναει το στομαχι μου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω εβλεπα τον Σπαλιαρα κ αργησα να μπω...ΑΛΕΚΑ δεν μας ειπες τι εγινε στο κεντρο που πηγες???ή ειπες κ το ξεχσα?ωραια επιπλα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ αλλα κ αυτα κουκετες ειναι...

κορυφαιος ο Νικηφορος...ηταν η μερα τους σημερα...εμενα αν μπορουσε,που μεχρι το καλοκαιρι θα μπορει θα πεταξει κ μπεμπα απο μπαλκονι..ανεταααα

Ηρθα και εγω...

Λοιπον,το μωρο ειναι άγγούρι....χθες με εβγαλε απο τα ρουχα μου...:mad: ευχομαι μονο να αυτα που κανει να ειναι απο τα δοντια του γιατι αλλιως θα εχει μεχρι να μεγαλωσει κόκκινο κώλο.....

Εκτος οτι ειναι αγκαλιτσας και για να κοιμηθει θελει περπατημα ,το βραδυ που κοιματε μόλις ξαπλωσω και σκεπαστω ξυπναει και φωναζει....σηκωνομαι και τον παιρνω αγκαλια και αυτοματος σταματαει και κοιματε ...τον ξαναξαπλωνω και ξανα πεφτω....μολις σκεπαστω και βολευτω ξανα ξυπναει και ξανα τα ιδια......Χθες το εκανε απανωτα 8 φορες.......:mad:

Λεω του Μανωλη ''αυριο θα μας γραψουν οι εφημεριδες''......

ακριβως μα ακριβως ετσι κανει ο κουνιαδος του:lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

παλι με την κιμι εμεινα.......

κοτοπουλακι ετσι κανει και η δικια μου οταν κλαει αμα κανω πως της ανοιγω το φορμακι αρχιζει τα χαμογελα:lol::lol::lol:

πηγα στον γιατρο,πηρα κια τα μωρα μαζι τα ειδε τα χαρηκε!!!!

λοιπον εχω μια μικρη κυστη θα φυγει με την επομενη περιοδο,μου ειπε να συνεχισω τα χαπια για 14 μερες για να διορθωθει ο κυκλος.

η ζαλαδα,το αιμα κλπ ειναι ολα,απο την αυπνια και την κουραση....θα φυγουν οταν αρχισω να κοιμαμαι πιο πολυ.......εχω μελλον δηλαδη......

ομορφακια εκανες και αντιπατρικα,ε?.............κορτιζονη σου εδωσαν καθολου?

fCS8p3.png

Ναι, καλα! Κι εγω που τη βαζω ολη μερα στο κρεβατι, παλι μετα απο 5 λεπτα ξυπναει!! Τι μομπιλε, τι φωτακια, τιποτα αυτη, θα γκρινιαξει στην αρχη και στο τελος θα πατησει τσιριδες!

Kalimeraaaa!!! Orgiasate pali alla eida to kleisate nwris to magazi.

I dikia mou an psilonistaksei thelei pera dwthe aggalia mexri na nistaksei teleiws. Afto mporei na ginei kai 1 wra meta!!!! An ti valw nwritera apo oso thelei sto krevati, den klaiei, alla kanei kati sparaksikardia miksologimata pou den antexei mana na to afisei etsi. Ki etsi ti sikwnw... Ti na kanw den antexw... Einai mia afti...

Theanoula perastika sas

Eleni26 perastika sti mama sas

Eleni1 ki emena me zorizei i mikra teleftaia. Ti na kaneis dontia mallon... Einai kai mia stalia skatouli, to lipamai, thelei aggalitsa mwre...

Mefh ta fota sou xreiazomai, esi pou me katalavaineis me tin oligofagia. Edw kai 10 meres i mikri pairnei 20gr ti mera ekei pou epairne 30 i 35. Les na exei tipota? Lew na tis allaksw to gala... Na paw na tis kanw mia ourwn twra pou mou eksigise i doctor pws ginetai???

καλησπερα κοριτσια...

σημερα θα σας πω αλλο ενα κατορθωμα των ομορφακιων!

μετα απο τη δουλεια, παω στη μανα μου να τα παρω να παμε στο μαγαζι. τα κατεβαζει ο μπαμπας μου, τα βαζουμε στο αυτ/το, κ μεχρι να κατεβω εγω με τον μπεμπη, ο μπαμπας μου εχει αφησει τα κλειδια του αυτ/του στη θεση μου. βαζω τον μπεμπη, κλεινω τη πορτα. κ φευγει ο νικηφ. απο το καθισμα του κ παει στη θεση μου, που κατι ηθελε, παρα πολυ επειγον οπως καταλαβαινετε, παταει το συναγερμο κ κλειδωνομαι απεξωωωωωωω..... υστερα απο λιγο αρχιζει να σφυραει κιολας μεσημεριατικα, μια ομορφια ειχε βγει η γειτονια στα μπαλκονια κ με θαυμαζε! να του χτυπαω το τζαμι να πατησει το κουμπι κ αυτος να μην ακουει απο το σφυριγμα! μετα με πιανουν κατι γελια νευρικα, ετοιμη για φονο, κ να εχει ξεκαρδιστει κ αυτος μαζι μου!!! να κοπαναω το τζαμι να σοβαρευτει, αλλα να γελαω κιολας. μου ηρθε η τρελλα! αφου περασε κανα 10λεπτο το καταλαβε το αστροπελεκι μου, το πατησε το ρημαδοκουμπο κ μπηκαααααααα............

παω για τσιγαρακιον κ επιστρεφω!

Ntaks, den iparxoun ta paidia sou!!! Poli ton goustarw to Nikiforo!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...