Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Ελένη ακόμα γελάω. Μου αρέσει πάντως που όλα τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ και τα εύκολα και τα δύσκολα. Πολύ σε πάω!!!!

ρε αννουλα τα ξερεις, ποσες φορες να γινεσαι εξαλλη μεσα στη μερα??? δεν βγαινει...

τι τιμωρια να του εβαζα??? τον εβαλα να μου τραγουδαει μιση ωρα μεχρι να φτασουμε στο μαγαζι, οτι τραγουδι ηξερε απο το σταθμο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ομορφάκια,

Το έιδα το δωμάτιο !!!!

το μωρό που θα μπει?

Βρε το Νικιφόρο !!!! αφου δεν εβαλε και το κλειδι στην μίζα μην το πεις ουτε του παπα!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλησπερα κοριτσια...

σημερα θα σας πω αλλο ενα κατορθωμα των ομορφακιων!

μετα απο τη δουλεια, παω στη μανα μου να τα παρω να παμε στο μαγαζι. τα κατεβαζει ο μπαμπας μου, τα βαζουμε στο αυτ/το, κ μεχρι να κατεβω εγω με τον μπεμπη, ο μπαμπας μου εχει αφησει τα κλειδια του αυτ/του στη θεση μου. βαζω τον μπεμπη, κλεινω τη πορτα. κ φευγει ο νικηφ. απο το καθισμα του κ παει στη θεση μου, που κατι ηθελε, παρα πολυ επειγον οπως καταλαβαινετε, παταει το συναγερμο κ κλειδωνομαι απεξωωωωωωω..... υστερα απο λιγο αρχιζει να σφυραει κιολας μεσημεριατικα, μια ομορφια ειχε βγει η γειτονια στα μπαλκονια κ με θαυμαζε! να του χτυπαω το τζαμι να πατησει το κουμπι κ αυτος να μην ακουει απο το σφυριγμα! μετα με πιανουν κατι γελια νευρικα, ετοιμη για φονο, κ να εχει ξεκαρδιστει κ αυτος μαζι μου!!! να κοπαναω το τζαμι να σοβαρευτει, αλλα να γελαω κιολας. μου ηρθε η τρελλα! αφου περασε κανα 10λεπτο το καταλαβε το αστροπελεκι μου, το πατησε το ρημαδοκουμπο κ μπηκαααααααα............

παω για τσιγαρακιον κ επιστρεφω!

:-):-):-):-):-):-)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ομορφάκια,

Το έιδα το δωμάτιο !!!!

το μωρό που θα μπει?

Βρε το Νικιφόρο !!!! αφου δεν εβαλε και το κλειδι στην μίζα μην το πεις ουτε του παπα!!!

το μωρο εχει αλλο δωματιο. τον ημιυπαιθριο, που ειναι 10τμ.

τωρα... οποιος/α θελει να μεινει μονος του, θα μεταφερθει αργοτερα. αν θελουν να ειναι κ τα 3 μαζι παλι γινεται, κ ο η/υπαιθρ. θα γινει γραφεια. θα σου στειλω μια δ/νση να δεις παιδικα κρεβατια χωρις να ειναι κουκετες, που τις τρεμει η ψυχη μου!

www.flendit.com

απο εκει θα παρω κρεβατι διπλο χωρις να ειναι "σκαλοπατοροφος" που λεει κ ο νικηφ. . το μαγαζι που τα φερνει ειναι στην Ηλιουπολεως, παραλληλη της Βουλιαγμενης.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ωραια επιπλα εχει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι.. τα διπλα κρεβατια δεν ειναι ουτε στον θεο, ουτε καταγης.

αλεκα, ακου τι μου ειπε μια στη δουλεια σημερα. κ πες μου γνωμη.

να παω τη χριστ. σε ομοιοπαθητικο, γιατι αυτο που γενναει ο οργανισμος της κ τη χτυπαει εκει, αν αφαιρεσουμε τις αμυγδαλες θα τη χτυπησει καπου αλλου. την εστειλα βεβαια στον εξαποδω απο μεσα μου, αλλα λες να ισχυει??????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

να παω τη χριστ. σε ομοιοπαθητικο, γιατι αυτο που γενναει ο οργανισμος της κ τη χτυπαει εκει, αν αφαιρεσουμε τις αμυγδαλες θα τη χτυπησει καπου αλλου. την εστειλα βεβαια στον εξαποδω απο μεσα μου, αλλα λες να ισχυει??????

Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά είναι βλεκεία!!!Την ομοιοπαθητική δεν την γνωρίζω καθόλου αλλά μου την δίνει που δεν αφήνουν τα παιδιά να κάνουν τα εμβόλια!!Ισως έχει σε κάποιες ασθένειες καλό αλλά όχι σε όλα γιτί αλλιώς θα έπρεπε να καταργήσουν όλους τους άλλους γιατρούς!!

Μια φίλη μου έχει τρίδυμα κοριτσάκια,πέρυσι έκαναν και τα 3 ταυτόχρονα αφαίρεση και η κοπέλα σώθηκε από τις αρρώστιες στην κυριολεξία.

Και η κολλητή της Εφης τις έβγαλε πέρυσι,που ήταν και αυτή ένα παιδάκι σαν την Χριστιάννα,κάθε 2 εβδομάδες 40 πυρετό,και φέτος έχει αρρωστήσει μια φορά.

Αυτη την χτυπάει στο μυαλο....μλκιες!!!!

Ολοι εξω απο το χορο λενε...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά είναι βλεκεία!!!Την ομοιοπαθητική δεν την γνωρίζω καθόλου αλλά μου την δίνει που δεν αφήνουν τα παιδιά να κάνουν τα εμβόλια!!Ισως έχει σε κάποιες ασθένειες καλό αλλά όχι σε όλα γιτί αλλιώς θα έπρεπε να καταργήσουν όλους τους άλλους γιατρούς!!

Μια φίλη μου έχει τρίδυμα κοριτσάκια,πέρυσι έκαναν και τα 3 ταυτόχρονα αφαίρεση και η κοπέλα σώθηκε από τις αρρώστιες στην κυριολεξία.

Και η κολλητή της Εφης τις έβγαλε πέρυσι,που ήταν και αυτή ένα παιδάκι σαν την Χριστιάννα,κάθε 2 εβδομάδες 40 πυρετό,και φέτος έχει αρρωστήσει μια φορά.

εχω κανει ομοιοπαθητικη κ εχω βοηθηθει. περα ομως απο αυτο, κ επειδη εγω ειμαι κ μουστογρια κ δεν εχει σημασια το τομαρι μου, δλδ τοτε που την εκανα δεν ειχα κανενα παιδι, τωρα εχει σημασια, ο παυλος αρνειται κατηγορηματικα να κανουμε οποιαδηποτε εναλλακτικη θεραπεια. να ξερουμε τι φαρμακα παιρνει, οχι χαπια σε σακουλακια, βιοαντιδρασεις κ κατι τετοια που μας εχουν προτεινει. αυτο που λες, οτι θα δω ενα αλλο παιδι, ουτε καν μπορω να το φανταστω στη παρουσα φαση. μακαρι να πανε ολα καλα για να ηρεμησει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αυτη ειναι τελειωμενη κατασταση, τι να λεμε...

οοοοομμμμμμ..... καταλαβες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εχω κανει ομοιοπαθητικη κ εχω βοηθηθει. περα ομως απο αυτο, κ επειδη εγω ειμαι κ μουστογρια κ δεν εχει σημασια το τομαρι μου, δλδ τοτε που την εκανα δεν ειχα κανενα παιδι, τωρα εχει σημασια, ο παυλος αρνειται κατηγορηματικα να κανουμε οποιαδηποτε εναλλακτικη θεραπεια. να ξερουμε τι φαρμακα παιρνει, οχι χαπια σε σακουλακια, βιοαντιδρασεις κ κατι τετοια που μας εχουν προτεινει. αυτο που λες, οτι θα δω ενα αλλο παιδι, ουτε καν μπορω να το φανταστω στη παρουσα φαση. μακαρι να πανε ολα καλα για να ηρεμησει...

Σου το τεκμηρίωσαν ιατρικά οτι για το σύνδρομο του πυρετού(δεν θυμάμαι πως το λες) ευθύνοντε οι αμυγδαλές της;;;;Αν ναι,τότε σίγουρα θα δεις άλλο παιδί!Κατα τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον Παύλο!!Υπάρχει βέβαι και η λύση να την πάς στο Μαγο του χωριού των Ζουλού!!!Εσύ είδες καλό,ήταν όμως τόσο σοβαρό;;

αλεκα, ακου τι μου ειπε μια στη δουλεια σημερα. κ πες μου γνωμη.να παω τη χριστ. σε ομοιοπαθητικο, γιατι αυτο που γενναει ο οργανισμος της κ τη χτυπαει εκει, αν αφαιρεσουμε τις αμυγδαλες θα τη χτυπησει καπου αλλου. την εστειλα βεβαια στον εξαποδω απο μεσα μου, αλλα λες να ισχυει??????

για μενα δεν παιζιε λυση απο την ομοιοπαθητικη....Επισκεφτηκα εγω ομοιοπαθητικο κορυφαιο σε Ελλαδα και Αγγλια για αυτο που εχω και μου ειπε ο ανθρωπος 'δε μπορω να κανω κατι'. Στην ανοσολογια οι ομοιοπαθητικοι σηκωνουν τα χερια ψηλα. Ίσως να μπορουν να βοηθησουν καποιον με προβληματα δερματικα, ψυχολογικα, γαστρεντερικα αλλα μεχρι εκει...

Όσον αφορα για το αν θα χτυπησει κατι άλλο...ίσως...αν η Χριστιανα ειχε αυτο το συνδρομο. Θα σε απογοητεψω αλλα δεν το εχει. Θα το ειχε αν δεν ειχε υπερτροφικες αμυγδαλες. Την αιτια τωρα την ξερεις....

Ακομη όμως και αν το ειχε το συνδρομο δεν σημαινει σιγουρα ότι θα την χτυπησει καπου αλλου. Συγκεκριμενα αυτοανοσα συνδεονται μεταξυ τους, όχι όλα....όσες πιθανοτητες εχει καποιος να παθει κατι χωρις να εχει προιστορια, αλλες τόσες εχει και καποιος που εχει το συνδρομο PFAPA.

Μην ανησυχεις......ο Θεος θα εχει καλα το κοριτσακι σου, ότι και αν λεει ο καθε ενας.

συμφωνω με Μεφη

και με ελενη

221882cb0gkyh7q4.gif

Σου το τεκμηρίωσαν ιατρικά οτι για το σύνδρομο του πυρετού(δεν θυμάμαι πως το λες) ευθύνοντε οι αμυγδαλές της;;;;Αν ναι,τότε σίγουρα θα δεις άλλο παιδί!Κατα τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον Παύλο!!Υπάρχει βέβαι και η λύση να την πάς στο Μαγο του χωριού των Ζουλού!!!Εσύ είδες καλό,ήταν όμως τόσο σοβαρό;;

αυτη ειναι η λυση. η αμυγδαλεκτομη, χωρις ακομα να εχει βρεθει γιατι. το λυνει ομως το θεμα.

εγω ειχα hpv τυπου 18 (καρκινος του τραχηλου) σε αρχικο σταδιο κ ετσι το πολεμουσα οπως μπορουσα. τα εκανα ολα...για να εχω τα ομορφακια..να με κλειδωνουν εξω απο το αυτ/το σημερα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

επισης το να εχει καποιος καποιο αυτοαναοσο συνηθως ειναι κληρονομικο και εμφανιζεται μετα τα 30. Εμενα πχ ο πατερας μου ειχε λυκο (τον απλο όμως στο δερμα). Ηταν μελαχρινος και δεν φαινοταν τιποτα. Με εξετασεις μονο το καταλαβε. Όταν 'τρελαινονταν' αυτο ήταν σε εξαρση και όταν ηρεμουσε καταστελλοταν. Το ειχε απο τα 30 μεχρι τα 4ο και δεν εκανε τιποτα ποτε για αυτο. Μετα τα 40 δεν ξαναεμφανιστηκε τιποτ. Και εμενα στα 31 μου εμφανιστηκε. Ευελπιστω ότι στα 40 μου θα παει στο γερο διαβολο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...