Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια να παρω παρκοκρεβατο να το εχω στο σαλονι ή ειναι νωρις ακομα για τετοιο; Θα το παιρνω και οταν πηγαινω στη μαμα και στη πεθερα μου!

Εγω επειδη το ειχα απο τον Γιαννη το εχω στησει απο την αρχή.Ολη μερα εκει την βγαζει,οταν δεν ειναι αγκαλια δλδ, και εκει κοιματε στην κουνια του μονο το βραδυ.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εγω επειδη το ειχα απο τον Γιαννη το εχω στησει απο την αρχή.Ολη μερα εκει την βγαζει,οταν δεν ειναι αγκαλια δλδ, και εκει κοιματε στην κουνια του μονο το βραδυ.

Eλένη,αυτό που είπες είναι η απάντηση στο προβλημά σου!!Και την ανηψιά μου,όλη την ημέρα την κοίμιζαν στην καλαθούνα και το βράδυ δεν δεχόταν με τίποτα να κοιμηθεί στην κούνια!!Αρχισε να τον βάζεις πιο πολύ και την ημέρα στο κρεββατάκι του και θα δείς διαφορά!

Eλένη,αυτό που είπες είναι η απάντηση στο προβλημά σου!!Και την ανηψιά μου,όλη την ημέρα την κοίμιζαν στην καλαθούνα και το βράδυ δεν δεχόταν με τίποτα να κοιμηθεί στην κούνια!!Αρχισε να τον βάζεις πιο πολύ και την ημέρα στο κρεββατάκι του και θα δείς διαφορά!

Να τον βάζω οταν κοιμάτε?

Γιατι να ειναι μονος του στο αλλο δωματιο δεν γινεται με τπτ χαλαει τον κόσμο!!!

Γενικος ,αν γινεται να ειναι ολη μερα αγκαλια ειναι το ιδανικο γιάυτόν.

Διαφημίσεις

Να τον βάζω οταν κοιμάτε?

Γιατι να ειναι μονος του στο αλλο δωματιο δεν γινεται με τπτ χαλαει τον κόσμο!!!

Γενικος ,αν γινεται να ειναι ολη μερα αγκαλια ειναι το ιδανικο γιάυτόν.

Πρέπει να τον βάζεις και την μέρα.Βάλε του το μόμπιλε,βάλε του τηλεόραση,αν έχεις,για ν'ακόυει φωνές για να μάθει να αποκοιμιέται μόνος του.Εχει συνηθίσει το πάρκο,γιατί εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες και γι'αυτό δεν θέλει.Προσπάθησε να τον βάλεις και ενώ κοιμάται αλλά πιστεύω οτι στην αρχή θα ξυπνάει.Είναι ζήτημα 2-3 ημερών να συνηθίσει.Και με την παραμικρή γκρίνια μην τον σηκώνεις.

Ναι, καλα! Κι εγω που τη βαζω ολη μερα στο κρεβατι, παλι μετα απο 5 λεπτα ξυπναει!! Τι μομπιλε, τι φωτακια, τιποτα αυτη, θα γκρινιαξει στην αρχη και στο τελος θα πατησει τσιριδες!

Πρέπει να τον βάζεις και την μέρα.Βάλε του το μόμπιλε,βάλε του τηλεόραση,αν έχεις,για ν'ακόυει φωνές για να μάθει να αποκοιμιέται μόνος του.Εχει συνηθίσει το πάρκο,γιατί εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες και γι'αυτό δεν θέλει.Προσπάθησε να τον βάλεις και ενώ κοιμάται αλλά πιστεύω οτι στην αρχή θα ξυπνάει.Είναι ζήτημα 2-3 ημερών να συνηθίσει.Και με την παραμικρή γκρίνια μην τον σηκώνεις.

Αχ....αγκαλια τον κοιμιζω....και να περπαταω κιόλας...αν καθομαι φωναζει ,δεν κοιμάτε με τπτ.

Και οταν ξυπναει και φωναζει εεε...εεεε...εεεε και δεν τον σηκωνω πάντα μα πάντα ξερνάει 2-3 γουλιές τυρόγαλο....

Ασε, αυτός ειναι γεννημένος έτσι !!!

Κανω προσπάθιες πάντος,δεν εχω παραδώσει ακομα τα όπλα!:wink:

Κανω ενα μπανακι τωρα που κοιμηθηκε και επανερχομαι.

εγω κοριτσακια μου πιστευω ότι τα μωρα δε μπορουμε να τα μαθουμε συμφωνα με αυτα που θελουμε...εκεινα μας μαθαινουν να κανουμε αυτα που γουσταρουν...Στο παιδι ειναι τελικα. Ο Αγγελος μεχρι και 2, 2.5 χρονων, μια ζωη κρεμασμενος στην αγκαλια μου ηταν...και τι δεν εκανα για να το κοψει. Ανενδοτος αυτος. Ο μικρουλης, μονος του κοιμαται, ξυπναει....τον εχω αγκαλια και καμια φορα κλαιει για να τον αφησω κατω να 'μιλησει' στα ζωακια του....Υπομονη ελενιτσα μου....εισαι και μια σταλιτσα...μιση θα μεινεις :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω κοριτσακια μου πιστευω ότι τα μωρα δε μπορουμε να τα μαθουμε συμφωνα με αυτα που θελουμε...εκεινα μας μαθαινουν να κανουμε αυτα που γουσταρουν...Στο παιδι ειναι τελικα. Ο Αγγελος μεχρι και 2, 2.5 χρονων, μια ζωη κρεμασμενος στην αγκαλια μου ηταν...και τι δεν εκανα για να το κοψει. Ανενδοτος αυτος. Ο μικρουλης, μονος του κοιμαται, ξυπναει....τον εχω αγκαλια και καμια φορα κλαιει για να τον αφησω κατω να 'μιλησει' στα ζωακια του....Υπομονη ελενιτσα μου....εισαι και μια σταλιτσα...μιση θα μεινεις :tongue:

Ελπίζω όχι μισή σε ύψος:(:lol:

Ισα που προλαβα και τελειωσα το μπάνιο,ξύπνησε.

Διαφημίσεις

Αχ....αγκαλια τον κοιμιζω....και να περπαταω κιόλας...αν καθομαι φωναζει ,δεν κοιμάτε με τπτ.

Ελένη μου πόσο σε καταλαβαίνω ακριβώς τα ίδια περνάω με το μεγάλο μου κορίτσι. Υπομονή μωρέ θα μεγαλώσουν και θα φύγουν από την αγκαλίτσα μας και θα τις νοσταλγούμε αυτές τις στιγμές.

Είμαι πολύ χαρούμενη ο Ιωάννης μου επιτέλους έκοψε την πάνα και όχι μόνο αυτό πριν από λίγο πήγε μόνος του στο γιογιό και δεν μας είπε τίποτα. Άντε μειωθήκανε τα pambers σειρά έχουν οι δίδυμες χαχαχα.

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εχει στο πλανηταριο ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ,αν καθεται Νικηφορακος να τον πας,,πρεπει να ναι τελεια κ ειναι λιγη ωρα http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=306

ευχαριστω. θα παμε σιγουρα!

εμενα το λες.....αφου τον ηξερε απο πριν παντρευτουν...επιπλεονν υπαρχει ιστορικο τρελλας στην οικογενεια του και τι εκανε για αυτο η φιλη μου???ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ του παιδιου της......τωρα τι αλλο να σας πω??οταν δεν υπαρχει η στοιχειωδης μορφωση.....

ωραιες φιλες εχεις μαρη! ευτυχως που γνωρισες κ μας!

Το βραδυ μου εκανε και ο Γιαννης εναν ωραιοτατο εμετο και τα ακουσα κιολας οτι δλδ εκανε επειδη τον πιεζω να φαει.Ναι αμα δεν τον πιεζα και λιγο θα ηταν 3,1/2 χρονια νηστικος !!

Σημερα τον πηγα λιγο στον παιδικο να παρει μια γευση γιατι αυριο εχουν παρτυ μασκε και θα τον παω απο το πρωι.

Κοιτουσα πριν το δωματιο του και κουνησα λιγο τα επιπλα(κοψομεσιαστικα) για να δω που θα βαλω την κουνια του μωρου και δεν χωραει πουθενα ετσι ωστε να ειναι το δωματιο ωραιο....οσες τα εχετε στο ιδιο δωματιο πως τα εχετε βαλει ?

τα ειδες ε? να τα σβησω?

οσο πιο νωρις το παραδεχτουμε, τοσο καλυτερα για μας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα κοριτσια...

σημερα θα σας πω αλλο ενα κατορθωμα των ομορφακιων!

μετα απο τη δουλεια, παω στη μανα μου να τα παρω να παμε στο μαγαζι. τα κατεβαζει ο μπαμπας μου, τα βαζουμε στο αυτ/το, κ μεχρι να κατεβω εγω με τον μπεμπη, ο μπαμπας μου εχει αφησει τα κλειδια του αυτ/του στη θεση μου. βαζω τον μπεμπη, κλεινω τη πορτα. κ φευγει ο νικηφ. απο το καθισμα του κ παει στη θεση μου, που κατι ηθελε, παρα πολυ επειγον οπως καταλαβαινετε, παταει το συναγερμο κ κλειδωνομαι απεξωωωωωωω..... υστερα απο λιγο αρχιζει να σφυραει κιολας μεσημεριατικα, μια ομορφια ειχε βγει η γειτονια στα μπαλκονια κ με θαυμαζε! να του χτυπαω το τζαμι να πατησει το κουμπι κ αυτος να μην ακουει απο το σφυριγμα! μετα με πιανουν κατι γελια νευρικα, ετοιμη για φονο, κ να εχει ξεκαρδιστει κ αυτος μαζι μου!!! να κοπαναω το τζαμι να σοβαρευτει, αλλα να γελαω κιολας. μου ηρθε η τρελλα! αφου περασε κανα 10λεπτο το καταλαβε το αστροπελεκι μου, το πατησε το ρημαδοκουμπο κ μπηκαααααααα............

παω για τσιγαρακιον κ επιστρεφω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...