Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ το καλοκαίρι σκέφτομαι να τις βάλω μαζί.Η κούνια κοντά στο παράθυρο,το κρεβάτι παράλληλα στον απέναντι τοίχο,η ντουλάπα στον τοίχο προς τα πόδια τους και ανάμεσα στα κρεββάτια τα ράφια και το γραφείο.Κατάλαβες τίποτα;;;;;

Καταλαβα!!!!

Εμενα ρε γμτ ειναι στενομακρο το δωματιο και αν βαλω τα κρεβατια καθετα δεν εχει χωρο να παρνας και εχει και ο ενας τοιχος το σωμα του καλοριφερ και δεν μπαινει εκει τπτ.....τεσπα....το πολυ πολυ να παω εγω εκει την κρεβατοκαμαρα μου και να τα βαλω αυτα στην δικη μας που ειναι μεγαλη.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταλαβα!!!!

Εμενα ρε γμτ ειναι στενομακρο το δωματιο και αν βαλω τα κρεβατια καθετα δεν εχει χωρο να παρνας και εχει και ο ενας τοιχος το σωμα του καλοριφερ και δεν μπαινει εκει τπτ.....τεσπα....το πολυ πολυ να παω εγω εκει την κρεβατοκαμαρα μου και να τα βαλω αυτα στην δικη μας που ειναι μεγαλη.

Εγώ αυτό ακριβώς θα κάνω αλλά το ακλοκαίρι.Αν και στην αρχή έλεγα να έχουν χωριστά δωμάτια τώρα το προτιμώ.Αν η Εφη θελήσει κάποια στιγμή να μείνει μόνη της έχει καλώς!Βοηθάει και το οτι είναι ίδιο φύλλο.

Καλησπερα κοριτσια!

Πολυ ενδιαφερουσα η μεσημεριανη συζητηση σας, συμφωνω απολυτα μαζι σας!

Ελενη1 (συμπεθερα), ζουμε το ιδιο "δραμα"!

Κουμπαρα, περαστικα σας!

Καλησπερα κοριτσια!

Πολυ ενδιαφερουσα η μεσημεριανη συζητηση σας, συμφωνω απολυτα μαζι σας!

Ελενη1 (συμπεθερα), ζουμε το ιδιο "δραμα"!

Κουμπαρα, περαστικα σας!

Ωραιο ζέυγάρι θα είναι......:rolleyes:...:lol::lol:

Εγώ αυτό ακριβώς θα κάνω αλλά το ακλοκαίρι.Αν και στην αρχή έλεγα να έχουν χωριστά δωμάτια τώρα το προτιμώ.Αν η Εφη θελήσει κάποια στιγμή να μείνει μόνη της έχει καλώς!Βοηθάει και το οτι είναι ίδιο φύλλο.

Εγω δεν τον θελω διπλα μου μεχρι το καλοκαιρι ....και τον Γιαννη 5 μηνων τον πηγα στο δωματιο του.

Θα φτιαξω μια ντουλαπα τοιχου στο παιδικο γιατι εχει την παιδικη και θα παμε εμεις μεσα...θα ειμαστε λιγο στριμωχτα αλλα δεν πειραζει ,ετσι και αλλιως μονο για υπνο μπαινουμε μεσα.

Διαφημίσεις

Καλε, εμενα αντι να στρωνει μετα τους 3 μηνες, εχει αρχισει και χαλαει! ουτε ωραρια εχει, παταει κατι ξαφνικες τσιριδες και κλαματα με λυγμους... Η καλυτερη της θεση ομως ειναι η αλλαξιερα, εκει τα ξεχναει ολα στο λεπτο!

Περα απο την πλάκα ,η κατασταση ωρες ωρες ειναι δράμα.Μου έρχεται να τον πλακώσω....

Μεχρι και την μπλούζα μου εχει σκίσει που την τραβαει την ωρα που παλέυει...έ θηλάζει ηθελα να γράψω...:lol:

Καλε, εμενα αντι να στρωνει μετα τους 3 μηνες, εχει αρχισει και χαλαει! ουτε ωραρια εχει, παταει κατι ξαφνικες τσιριδες και κλαματα με λυγμους... Η καλυτερη της θεση ομως ειναι η αλλαξιερα, εκει τα ξεχναει ολα στο λεπτο!

Ξεβράκωτή?

Γιατι εμενα οταν τον γδυνω για να τον αλλαξω ειναι μες την τρελη χαρα..

Διαφημίσεις

Το βραδυ μου εκανε και ο Γιαννης εναν ωραιοτατο εμετο και τα ακουσα κιολας οτι δλδ εκανε επειδη τον πιεζω να φαει.Ναι αμα δεν τον πιεζα και λιγο θα ηταν 3,1/2 χρονια νηστικος !!

Σημερα τον πηγα λιγο στον παιδικο να παρει μια γευση γιατι αυριο εχουν παρτυ μασκε και θα τον παω απο το πρωι.

Κοιτουσα πριν το δωματιο του και κουνησα λιγο τα επιπλα(κοψομεσιαστικα) για να δω που θα βαλω την κουνια του μωρου και δεν χωραει πουθενα ετσι ωστε να ειναι το δωματιο ωραιο....οσες τα εχετε στο ιδιο δωματιο πως τα εχετε βαλει ?

ελενιτσα μου τρελαμενη σε ακουω και εσενα ε???

εμας μαλλον μας κολλησε ο μπαμπ ας μας.....μαμα και κορη φτερνιζομαστε.εχουμε μυξες και φλεμματακια....για να δουμε

περαστικουλια

Ηρθα και εγω...

Λοιπον,το μωρο ειναι άγγούρι....χθες με εβγαλε απο τα ρουχα μου...:mad: ευχομαι μονο να αυτα που κανει να ειναι απο τα δοντια του γιατι αλλιως θα εχει μεχρι να μεγαλωσει κόκκινο κώλο.....

Εκτος οτι ειναι αγκαλιτσας και για να κοιμηθει θελει περπατημα ,το βραδυ που κοιματε μόλις ξαπλωσω και σκεπαστω ξυπναει και φωναζει....σηκωνομαι και τον παιρνω αγκαλια και αυτοματος σταματαει και κοιματε ...τον ξαναξαπλωνω και ξανα πεφτω....μολις σκεπαστω και βολευτω ξανα ξυπναει και ξανα τα ιδια......Χθες το εκανε απανωτα 8 φορες.......:mad:

Λεω του Μανωλη ''αυριο θα μας γραψουν οι εφημεριδες''......

αχ το γλυκο μου.....

Εγώ το καλοκαίρι σκέφτομαι να τις βάλω μαζί.Η κούνια κοντά στο παράθυρο,το κρεβάτι παράλληλα στον απέναντι τοίχο,η ντουλάπα στον τοίχο προς τα πόδια τους και ανάμεσα στα κρεββάτια τα ράφια και το γραφείο.Κατάλαβες τίποτα;;;;;

και εγω παρολο που τουε εχω τωρα χωριστα, μαζι θα τους βαλω όταν μεγαλωσει και ο μπεμπης...εχω κουξετα στο παιδικι. Στο βρεφικο θα το κανω γραφεια

και εμενα σημερα εχει γκρινια. κι βαζω χερι στα ουλα και ειναι φουλ πρησμενα. Αφου πιανω τα δοντια του...2.5 μηνων σκατο. εννοειτι ότι στην αλλαξιερα ειναι τρισευτυχισμενος

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ξεβράκωτή?

Γιατι εμενα οταν τον γδυνω για να τον αλλαξω ειναι μες την τρελη χαρα..

Και ντυμενη και ξεβρακωτη, και μπανιαρισμενη και χεσμενη, πιανουμε τη συζητηση, λεμε τα τραγουδακια μας και ειμαστε κυριες!! Μιλαει στη μπορντουρα (ευτυχως που εβαλα, με εσωσε), μιλαει στα αυτοκολλητα στον τοιχο, τους γελαει...μια ωραια ατμοσφαιρα, μονο εγω πιανομαι απο την ορθοστασια! Ψαχνω τροπους να την αφηνω εκει με ασφαλεια!! Ειναι πολυ "λαμογιο" ομως, εκει που κλαιει με λυγμους, μολις την βαλω εκει, αρχιζει τα γελακια!

Ελενη26 περαστικα στη μανουλα..οτι αποριες εχεις ρωτα τη ΜΕΦΗ ξερει απο αρθριτικα...

ΕΛΕΝΗ1 εμενα ειναι μεγαλο το δωματιο τους και θα τα βαλω απεναντι το ενα απο το αλλο..

εσυ θα εβαζες Γιαννη σε πανω κρεββατι κουκετας ή ειναι μικρος ακομα???αν τον εβαζες εχω λυση

ελενιτσα μου τρελαμενη σε ακουω και εσενα ε???

και εμενα σημερα εχει γκρινια. κι βαζω χερι στα ουλα και ειναι φουλ πρησμενα. Αφου πιανω τα δοντια του...2.5 μηνων σκατο. εννοειτι ότι στην αλλαξιερα ειναι τρισευτυχισμενος

Και δεν εχω κάν περίοδο.......

Σημερα του αγορασα ενα ελαστικο σετακι απο αυτα που μασανε.....ετοιμα να σκασουν μυτη ειναι τα κατω....

Ελενη26 περαστικα στη μανουλα..οτι αποριες εχεις ρωτα τη ΜΕΦΗ ξερει απο αρθριτικα...

ΕΛΕΝΗ1 εμενα ειναι μεγαλο το δωματιο τους και θα τα βαλω απεναντι το ενα απο το αλλο..

εσυ θα εβαζες Γιαννη σε πανω κρεββατι κουκετας ή ειναι μικρος ακομα???αν τον εβαζες εχω λυση

Μωρε μικρούλης ειναι ακόμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...