Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα το λες.....αφου τον ηξερε απο πριν παντρευτουν...επιπλεονν υπαρχει ιστορικο τρελλας στην οικογενεια του και τι εκανε για αυτο η φιλη μου???ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ του παιδιου της......τωρα τι αλλο να σας πω??οταν δεν υπαρχει η στοιχειωδης μορφωση.....

Στοιχειώδης περηφάνια και φιλότιμο πρέπει να υπάρχει,αλλά που!!Προφανώς αυτόν τον βάζει πιο πάνω από το παιδί της,και δυστυχώς ξέρω και γω πολλές τέτοιες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τον εβαλε να της χτισει σπιτι στο ονομα της και αυτη απλα δε μιλαει......ο καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αξιες και θετει τις δικες του προτεραιοτητες....

Εμένα μια γνωστή μου,την χτύπησε ενω ήταν έγυος στο δευτερο και μπροστά στο μεγάλο το παιδί.Οχι απλα δεν έφυγε,αλλά όταν γέννησε έλεγε μόνη της θα κάνω και ΄τρίτο!!Και πού βασίζεται;;Στους γονείς της που την συντηρούν γιατί αυτός ο άχρηστος ούτε τα τσιγάρα του δεν βγάζει!Και όταν της είπα πως αντέχει έστω και να τον βλέπει μετά από όλα αυτά,ξέρεις τί μου είπε;;;"Είμαι ερωτευμένη!!!".Με τί είσαι ερωτευμένη,ρε ζώο ντυμένο;;;Γι'αυτό σου λέω,αυτές βάζουν το φίκι-φίκι πάνω απ'όλα!Γι'αυτό ζουν!!

εμενα το λες.....αφου τον ηξερε απο πριν παντρευτουν...επιπλεονν υπαρχει ιστορικο τρελλας στην οικογενεια του και τι εκανε για αυτο η φιλη μου???ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ του παιδιου της......τωρα τι αλλο να σας πω??οταν δεν υπαρχει η στοιχειωδης μορφωση.....

Μα τι θα της κανουν τα β/κ σε αυτην την περιπτωση?? Ημαρτον!

Στοιχειώδης περηφάνια και φιλότιμο πρέπει να υπάρχει,αλλά που!!Προφανώς αυτόν τον βάζει πιο πάνω από το παιδί της,και δυστυχώς ξέρω και γω πολλές τέτοιες!!
ετσι ειναι
τον εβαλε να της χτισει σπιτι στο ονομα της και αυτη απλα δε μιλαει......ο καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αξιες και θετει τις δικες του προτεραιοτητες....
:-(:sad::-(
Εμένα μια γνωστή μου,την χτύπησε ενω ήταν έγυος στο δευτερο και μπροστά στο μεγάλο το παιδί.Οχι απλα δεν έφυγε,αλλά όταν γέννησε έλεγε μόνη της θα κάνω και ΄τρίτο!!Και πού βασίζεται;;Στους γονείς της που την συντηρούν γιατί αυτός ο άχρηστος ούτε τα τσιγάρα του δεν βγάζει!Και όταν της είπα πως αντέχει έστω και να τον βλέπει μετά από όλα αυτά,ξέρεις τί μου είπε;;;"Είμαι ερωτευμένη!!!".Με τί είσαι ερωτευμένη,ρε ζώο ντυμένο;;;Γι'αυτό σου λέω,αυτές βάζουν το φίκι-φίκι πάνω απ'όλα!Γι'αυτό ζουν!!
...γυναικες που παντα σιχαινομουν...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Κάποτε είχα διαβάσει κάτι και ήταν από τις μεγαλύτερες αλήθειες της ζωής μου:

Για να δηγήσεις ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι χρειάζεται να βγάλεις άδεια.

Για να εξασκήσεις ένα επάγγελμα χρειάζεται άδεια.

Για να γίνεις γονιός γιατί δεν χρειάζεται άδεια;;

Έτσι θα πρεπε να είναι.Αλλά ο θεός για να τα κάνει έτσι κάτι συγκεκριμένο θα είχε στο νού του,που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το εξηγήσω με τίποτα!!!

Kalησπέρα! Μπήκα για λίγο γιατί το πρωι που τσεκαρα κατι μειλ είδα εχετε γεμισει σελιδες παλι αλλά δεν γινόταν να σας παρακολουθησω. παω να μελετησω να μην μεινω πίσω! Εχω χασει τιποτα συγκλονιστικό;;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ηρθα και εγω...

Λοιπον,το μωρο ειναι άγγούρι....χθες με εβγαλε απο τα ρουχα μου...:mad: ευχομαι μονο να αυτα που κανει να ειναι απο τα δοντια του γιατι αλλιως θα εχει μεχρι να μεγαλωσει κόκκινο κώλο.....

Εκτος οτι ειναι αγκαλιτσας και για να κοιμηθει θελει περπατημα ,το βραδυ που κοιματε μόλις ξαπλωσω και σκεπαστω ξυπναει και φωναζει....σηκωνομαι και τον παιρνω αγκαλια και αυτοματος σταματαει και κοιματε ...τον ξαναξαπλωνω και ξανα πεφτω....μολις σκεπαστω και βολευτω ξανα ξυπναει και ξανα τα ιδια......Χθες το εκανε απανωτα 8 φορες.......:mad:

Λεω του Μανωλη ''αυριο θα μας γραψουν οι εφημεριδες''......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Το βραδυ μου εκανε και ο Γιαννης εναν ωραιοτατο εμετο και τα ακουσα κιολας οτι δλδ εκανε επειδη τον πιεζω να φαει.Ναι αμα δεν τον πιεζα και λιγο θα ηταν 3,1/2 χρονια νηστικος !!

Σημερα τον πηγα λιγο στον παιδικο να παρει μια γευση γιατι αυριο εχουν παρτυ μασκε και θα τον παω απο το πρωι.

Κοιτουσα πριν το δωματιο του και κουνησα λιγο τα επιπλα(κοψομεσιαστικα) για να δω που θα βαλω την κουνια του μωρου και δεν χωραει πουθενα ετσι ωστε να ειναι το δωματιο ωραιο....οσες τα εχετε στο ιδιο δωματιο πως τα εχετε βαλει ?

Ελενάκι υπομονή τι πιο καλό βρε από την αγκαλιτσα της μαμάς??? Σκεψουτω έτσι!!!

Εγω σημερα στεναχωρηθηκα πολύ μίλαγα με την μαμά μου και είχε πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο και επιδεινώθηκε η αρθρίτιδα και τις είπαν να μείνει ξάπλα μια βδομάδα μέχρι να αλλάξουν πάλι την θεραπεία , την κατάλαβα που έκλεγε γιατί δεν μπορεί να έρθει να δει τον μπέμπη πολύ στενοχωρήθηκα και σκέφτηκα να πάω εγω δεν βγαίναμε στα λεφτά αλλα δεν βαριέσαι σημασία εχει να της δώσω λίγο χαρά.

Σημερα ειδα ηλιο και βγηκαμε εξω με τον μπεμπη στον μαρσιπο μεγαλη βολτα πήραμε ψωμι και πηγαμε και σουπερ μετα με το ζορι εφτασα σπιτι εχει ανηφόρες εδώ στη κυψελη

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

χαιρετω το καταστημα της πολυλογια.....

τι ειστε εσεις βρε?το ασταματητο εχετε

εμας μαλλον μας κολλησε ο μπαμπ ας μας.....μαμα και κορη φτερνιζομαστε.εχουμε μυξες και φλεμματακια....για να δουμε

iMLpp3.png

εμας μαλλον μας κολλησε ο μπαμπ ας μας.....μαμα και κορη φτερνιζομαστε.εχουμε μυξες και φλεμματακια....για να δουμε

γεια σου Θεανώ περαστικά σας βρε

97ehp2.pngUBTSp3.png

Ελενάκι υπομονή τι πιο καλό βρε από την αγκαλιτσα της μαμάς??? Σκεψουτω έτσι!!!

Εγω σημερα στεναχωρηθηκα πολύ μίλαγα με την μαμά μου και είχε πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο και επιδεινώθηκε η αρθρίτιδα και τις είπαν να μείνει ξάπλα μια βδομάδα μέχρι να αλλάξουν πάλι την θεραπεία , την κατάλαβα που έκλεγε γιατί δεν μπορεί να έρθει να δει τον μπέμπη πολύ στενοχωρήθηκα και σκέφτηκα να πάω εγω δεν βγαίναμε στα λεφτά αλλα δεν βαριέσαι σημασία εχει να της δώσω λίγο χαρά.

Σημερα ειδα ηλιο και βγηκαμε εξω με τον μπεμπη στον μαρσιπο μεγαλη βολτα πήραμε ψωμι και πηγαμε και σουπερ μετα με το ζορι εφτασα σπιτι εχει ανηφόρες εδώ στη κυψελη

Περαστικά της βρε Ελενίτσα!!!

Δυσκολο εχεις τοσο μακρια τους γονεις...αν τα καταφερεις πηγαινε θα ειναι καλα για ολους σας.

Σας κόλλησε..?......

Περαστικα!!!

Σηκωσε της την κουνια για να ανασαινει καλητερα.

Θεανώ,περαστικά σε σένα και στην μπουμπού!

Ελένη26,περασικά στην μανούλα σου!

Ελένη1,περαστικά να είναι και για σένα τα καμώματα του μπέμπη!!!

Περαστικά και σε μένα που έριξα ένα γερό μάλωμα στην Έφη!!!Κάθε φορά που ετοιμάζεται να πάει ή σχολείο ή μπαλέτο κάνει φασαρία για την κοτσίδα γιατί δεν είναι 1 εκατοστό πιο ψηλά ή πιο χαμηλά!!!Σας το ορκίζομαι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!Και ενώ ήταν έτοιμη να πάει μπαλέτο,ξαναέκανε φασαρία και έφαγε την τιμωρία της και δεν πήγε!Αλλά το παράλογο της υπόθεσης είναι οτι αν αυτή στεναχωριέται 1 φορά εγώ στεναχωριέμαι 1000!!!

Το βραδυ μου εκανε και ο Γιαννης εναν ωραιοτατο εμετο και τα ακουσα κιολας οτι δλδ εκανε επειδη τον πιεζω να φαει.Ναι αμα δεν τον πιεζα και λιγο θα ηταν 3,1/2 χρονια νηστικος !!

Σημερα τον πηγα λιγο στον παιδικο να παρει μια γευση γιατι αυριο εχουν παρτυ μασκε και θα τον παω απο το πρωι.

Κοιτουσα πριν το δωματιο του και κουνησα λιγο τα επιπλα(κοψομεσιαστικα) για να δω που θα βαλω την κουνια του μωρου και δεν χωραει πουθενα ετσι ωστε να ειναι το δωματιο ωραιο....οσες τα εχετε στο ιδιο δωματιο πως τα εχετε βαλει ?

Εγώ το καλοκαίρι σκέφτομαι να τις βάλω μαζί.Η κούνια κοντά στο παράθυρο,το κρεβάτι παράλληλα στον απέναντι τοίχο,η ντουλάπα στον τοίχο προς τα πόδια τους και ανάμεσα στα κρεββάτια τα ράφια και το γραφείο.Κατάλαβες τίποτα;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...