Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουτε εγω εχω τσακωθει ποτε μπροστα στα παιδια..γενικα ουτε πισω..μονο καμμια μουτζα πεφτει οταν δεν βλεπουν απο μερους μου...εχω κολλητη που ο μαλ*(&)ας αντρας της σηκωσε χερι ενω το παιδακι τους 2 χρονων ετρωγε ..διπλα τους..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΟΟΟΟ.

ΜΕΦΗ εσυ που ξερεις..εγω του πηρα τα παιχνιδια του Χρηστακου μου..καταλαβε τον λογο?του εξηγησα μαλλον ψιλοκαταλαβε..ποτε να του τα ξαναδωσω?αυτα που πεταξε κατω τελειωσαν τα πεταξαμε..εκτος απο ενα μαρκαδορο,που δεν γινεται να τον πεταξω..

Αυριο δώστα.Και αν στα ζητάει να του λες όχι και για ποιό λόγο δεν τα δίνεις.Μια χαρά τον κατάλαβε τον λόγο που τα πέταξες!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουτε εγω εχω τσακωθει ποτε μπροστα στα παιδια..γενικα ουτε πισω..μονο καμμια μουτζα πεφτει οταν δεν βλεπουν απο μερους μου...εχω κολλητη που ο μαλ*(&)ας αντρας της σηκωσε χερι ενω το παιδακι τους 2 χρονων ετρωγε ..διπλα τους..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΟΟΟΟ.

..

Τον πατερα μου ποτε δεν τον ακουγα αλλα μου εχει παι κατι καλα...Θυμαμαι παντα μας ελεγε 'αν ο άντρας σας φτασει σε σημειο να σας πει αη στο διαολο, να τα μεζεψετε σιγα σιγα γιατι το χασατε το παιχνοιδι. Αυτο θα φερει κατι χειροτερο...' Και όντως η πιο βαρια κουβεντα που εχω ακουσει ειναι αη παρατα μας...φαντασου ... μετα απο 12 χρονια. Εγω δεν εχω πει ουτε αυτη την κουβεντα. Από μεσα μας μπορει να λεμε τα χιλια δυο, να χιλιοβριζομαστε αλλα απο εξω ... 'κυριοι'!!!

Παντως για εμενα ειναι καλυτερα ετσι, γιατι στα νευρα πολλα λεγονται που αντε μετα να τα ξεχασεις.:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλα κ μενα τα ιδια,τα περιμενω τι να κανω???εγω εβγαινα με κατι μινι πανω απο τον κ^&*ο αλλα με κολλαν απο μεσα..παντως με ξωβυζα οχι..κ εγω τον Θανο λυπαμαι..εγω του πα,και ταττου να θελουν να κανουν τα παιδια ας κανουν..τι θα τους πω?μη κανετε απο τη στιγμη που εγω εχω??και να καπνισουν προτιμω μπροστα μου παρα κρυφα,γιατι δεν ξερεις τι γινεται...

καλα κ εγω ετσι λεω.. ας αφησουν μαλλι, ας καπνισουν, ας κανουν τατου, ας κανουν τρυπες, το μυαλο τους να εχουν να μη μπλεξουν!

ΜΕΦΗ εσυ που ξερεις..εγω του πηρα τα παιχνιδια του Χρηστακου μου..καταλαβε τον λογο?του εξηγησα μαλλον ψιλοκαταλαβε..ποτε να του τα ξαναδωσω?αυτα που πεταξε κατω τελειωσαν τα πεταξαμε..εκτος απο ενα μαρκαδορο,που δεν γινεται να τον πεταξω..

οτι θα ζουσα τετοιες στιγμες δεν το περιμενα!!!!!!

πλακα κανω... κιμι, "εκμεταλλευσου" τη!!!

Τον πατερα μου ποτε δεν τον ακουγα αλλα μου εχει παι κατι καλα...Θυμαμαι παντα μας ελεγε 'αν ο άντρας σας φτασει σε σημειο να σας πει αη στο διαολο, να τα μεζεψετε σιγα σιγα γιατι το χασατε το παιχνοιδι. Αυτο θα φερει κατι χειροτερο...' Και όντως η πιο βαρια κουβεντα που εχω ακουσει ειναι αη παρατα μας...φαντασου ... μετα απο 12 χρονια. Εγω δεν εχω πει ουτε αυτη την κουβεντα. Από μεσα μας μπορει να λεμε τα χιλια δυο, να χιλιοβριζομαστε αλλα απο εξω ... 'κυριοι'!!!

Παντως για εμενα ειναι καλυτερα ετσι, γιατι στα νευρα πολλα λεγονται που αντε μετα να τα ξεχασεις.:rolleyes:

Συμφωνω απολυτως! γιαυτο τα γραφω... η μια κουβεντα, φερνει την αλλη, κ θελω ενα χρονο να επανελθω ψυχολογικα, γιατι "σωματικα" επανερχομαι γρηγορα. αυτα πως τα εχω διαχωρισει στο μυαλο μου, δεν μπορω να καταλαβω!;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμεις δεν βριζομαστε..αν φτασουμε στο σημειο να πει ο ενας τον αλλο μ.... παει ο σεβσμος κ μετα αντε γεια..

στο αμην τον λεω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ!!! τουρκος γινεται!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ---γιατι "σωματικα" επανερχομαι γρηγορα. αυτα πως τα εχω διαχωρισει στο μυαλο μου, δεν μπορω να καταλαβω!

χρυση μου εισαι λυσσαρα για αυτο..προκειμενου να μη χασεις το φικι φικι...εσυ οχι γραμμα..επος ολοκληρο γραφεις..

ΜΕΦΗ ευχαριστω για τη συμβουλη σου....

ετσι ειναι ρε κοριτσακια....τι? Να αρχισουμε να βριζομαστε??? Η να τσακωνομαστε??> Και τι θα βγει??? Όποιου δεν του αρεσει φευγει. Απλα τα πραγματα. Δεν κανει κανεις αγγαρεια.

Βεβαια αυτο που του εχω τονισει ειναι ότι αν φυγει, τα παιδια δεν θα μπορει να τα παρει απο το σπιτι της μανουλας, ουτε για μια νυχτα. Θα ερχεται αυτος να τα βλεπει όοοοοποτε θελει. Αλλιως απο ζωντοχηρα θα λεγομαι χηρα!!!!! χαχα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ---γιατι "σωματικα" επανερχομαι γρηγορα. αυτα πως τα εχω διαχωρισει στο μυαλο μου, δεν μπορω να καταλαβω!

χρυση μου εισαι λυσσαρα για αυτο..προκειμενου να μη χασεις το φικι φικι...εσυ οχι γραμμα..επος ολοκληρο γραφεις..

ΜΕΦΗ ευχαριστω για τη συμβουλη σου....

μου λειψες μπουμπουκακι μου!!! κ εγω σ'αγαπω!

ετσι ειναι ρε κοριτσακια....τι? Να αρχισουμε να βριζομαστε??? Η να τσακωνομαστε??> Και τι θα βγει??? Όποιου δεν του αρεσει φευγει. Απλα τα πραγματα. Δεν κανει κανεις αγγαρεια.

Βεβαια αυτο που του εχω τονισει ειναι ότι αν φυγει, τα παιδια δεν θα μπορει να τα παρει απο το σπιτι της μανουλας, ουτε για μια νυχτα. Θα ερχεται αυτος να τα βλεπει όοοοοποτε θελει. Αλλιως απο ζωντοχηρα θα λεγομαι χηρα!!!!! χαχα!!!

καλα... εννοειται οτι αν φυγει τα χαιρεταει αυτοματως τα παιδια. αγγαρεια δεν κανουμε αλλα τα παιδια ξεχνα τα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εχει στο πλανηταριο ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ,αν καθεται Νικηφορακος να τον πας,,πρεπει να ναι τελεια κ ειναι λιγη ωρα http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=306

εμενα το λες.....αφου τον ηξερε απο πριν παντρευτουν...επιπλεονν υπαρχει ιστορικο τρελλας στην οικογενεια του και τι εκανε για αυτο η φιλη μου???ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ του παιδιου της......τωρα τι αλλο να σας πω??οταν δεν υπαρχει η στοιχειωδης μορφωση.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...