Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Μαγκεψαμε και εδω και 3 μερες μας παιρνει ο υπνος στο ριλαξ, κατι ειναι κι αυτο, γλυτωνουμε την αγκαλια!

Αγγελικη, μην απογοητευεσαι, να εισαι αποφασιστικη, μη σε πτοουν οι τσιριδες! Αρκει να μην την ενοχλουν αυτα που της βαζεις, μην της πεφτει ο σκουφος στα ματια κτλ... Θα μαθει σιγα σιγα! Κι εμας στην αρχη, δεν μπορουσαμε ουτε το μπουφαν να της βαλουμε, αλλα τωρα ουτε κιχ βγαζει!!!

Αγγελική,συμφωνώ με την κοντοχωριανιά μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετοιμαστηκες για το καρναβαλι βρε τρελλη;;;;:tongue::tongue::tongue:

Ποιό καρναβάλι,ρε;;;Μας τα έχει χαλάσει ο καιρός φέτος άστα!!Για μένα το καρναβάλι ήταν ο Κραουνάκης προχθές και χθες που πήγα στους "Αγαμους Θύταις"!!!!

Διαφημίσεις

Αγγελικη μηπως δεν μπορει το μπουφαν στον μαρσιππο??μηπως σκαει το παιδι??ζοριζεται??

Genika den mporei polla rouxa, alla klaiei molis mpei boufan, kai oxi logw marsippou. Mesa sto spiti me formaki kai marsippo einai mes stin trelli xara. Molis mpei panwfori arxizoun ta dramata. Idia o mpampas tis pou de foraei mpoufan oute to xeimwna. Na fantasteite exei mono 2 poulover afto to paidi!!!

Διαφημίσεις

τωρα γελας Αγγελικουλα...σε 20 χρονια που παλι γυμνο θα βγαινει εξω τι θα λες???τοτε θα ειναι ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΣΑΒΒΙΝΑ

0 - @

Ti na pw???? Opws me proeidopoiouse o pateras mou "Ola edw plirwnontai... De tha kaneis ki esi paidi???" Afta mou ta elege giati evgela me ton k@#$lo eksw... Egw provlima de tha exw, tsitsidi as vgainei arkei na xrisimopoiei profilaktiko!!! O Psarris (o antras mou) omws???? Apo twra vlepw tis paraggelies gia siderenia vrakakia :P:p:p

μπραβο ρε κοριτσια... εγω παλι του γραφω γραμμα οταν εχω τσαντιστει. κ για πρακτικους λογους, κ γιατι το γραμμα το διαβαζεις μεχρι τελος, ξεφορτωνεις εσυ, κ ο αλλος καταλαβαινει περισσοτερα. αλλωστε για να τσακωθουμε εμεις, αν κοιμουνται τα παιδια θα τα ξυπνησουμε, κ δεν κανει... κ αν ειναι ξυπνια θα φωναζουν κ τα 2 "φτανειιι ο νικηφ. κ η χριστ. τανει.... χωρις φ".
αχ μωρε τα σκατουλια....εγω μπροστα στον αγγελο δεν εχω ανταλλαξει ουτε 'ρε'...μονο γλυκες. Δε νομιζω να αντεχα την ανασφαλεια στα ματια του. Καμια φορα που φωναζω στη μαμα μου μου λεει 'μην κανεις ετσι μαμα...φοβαμαι' Αχ το γλυκο μου!!!!!

Αλλα και στο Νικο δεν φωναζω...ουτε αυτος. Του εξηγω τους λογους που τον ηθελα στη ζωη μου...του θυμιζω ότι αν ειναι σαν τους αλλους δεν τον θελω κλπ.

Για αυτο τον παντρευτηκα γιατι ηταν διαφορετικος....και ακομη ειναι...

Genika den mporei polla rouxa, alla klaiei molis mpei boufan, kai oxi logw marsippou. Mesa sto spiti me formaki kai marsippo einai mes stin trelli xara. Molis mpei panwfori arxizoun ta dramata. Idia o mpampas tis pou de foraei mpoufan oute to xeimwna. Na fantasteite exei mono 2 poulover afto to paidi!!!
α καλα και ο Αγγελος ετσι μεγαλωνει...γυμνος!!! Ευτυχως ο μικρος φοραει και ενα μπουφανακι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλα κ μενα τα ιδια,τα περιμενω τι να κανω???εγω εβγαινα με κατι μινι πανω απο τον κ^&*ο αλλα με κολλαν απο μεσα..παντως με ξωβυζα οχι..κ εγω τον Θανο λυπαμαι..εγω του πα,και ταττου να θελουν να κανουν τα παιδια ας κανουν..τι θα τους πω?μη κανετε απο τη στιγμη που εγω εχω??και να καπνισουν προτιμω μπροστα μου παρα κρυφα,γιατι δεν ξερεις τι γινεται...

ουτε εγω εχω τσακωθει ποτε μπροστα στα παιδια..γενικα ουτε πισω..μονο καμμια μουτζα πεφτει οταν δεν βλεπουν απο μερους μου...εχω κολλητη που ο μαλ*(&)ας αντρας της σηκωσε χερι ενω το παιδακι τους 2 χρονων ετρωγε ..διπλα τους..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΟΟΟΟ.

ΜΕΦΗ εσυ που ξερεις..εγω του πηρα τα παιχνιδια του Χρηστακου μου..καταλαβε τον λογο?του εξηγησα μαλλον ψιλοκαταλαβε..ποτε να του τα ξαναδωσω?αυτα που πεταξε κατω τελειωσαν τα πεταξαμε..εκτος απο ενα μαρκαδορο,που δεν γινεται να τον πεταξω..

καλα κ μενα τα ιδια,τα περιμενω τι να κανω???εγω εβγαινα με κατι μινι πανω απο τον κ^&*ο αλλα με κολλαν απο μεσα..παντως με ξωβυζα οχι..κ εγω τον Θανο λυπαμαι..εγω του πα,και ταττου να θελουν να κανουν τα παιδια ας κανουν..τι θα τους πω?μη κανετε απο τη στιγμη που εγω εχω??και να καπνισουν προτιμω μπροστα μου παρα κρυφα,γιατι δεν ξερεις τι γινεται...

εμενα αν τα παιδακια μου κανουν κατι χειροτερο από ΄,τι εκανα εγω τοτε θα το εχω χασει το παιχνιδι...γιατι εκανα και πολλα. Θα δουμε. Πανω απο όλα να ειναι καλα. Ο Νικος παντως ειναι πιο ηρεμος. Εγω θα παθω το εγκεφαλικο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...