Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε με νοιαζουν οι μπαλλες κ το παζλ,αλλα το βουρλο πεταξε κ ενα μαρκαδορο απο αυτους με το νερο κ δεν παιζει να κατεβω να τα παρω..στην πυλωτη ειναι στη θεση του παρκινγκ μας ,λογικα θα ειναι εκει οταν ερθει Θανος να τον ανεβασει,αλλιως ....τι να πω

Ρε Κίμη το παράθυρο πώς το έφτασε και πώς το άνοιξε;;;Πρόσεχε,ρε!!Ούτε να το κεφτώ δεν θέλω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα.τώρα σοβαρά,πόσο παραπάνω να πιεί μαρή το μωρό;;Δηλαδή,πρέπει σώνει και καλά να είναι πολύ πιο πάνω από τις καμπύλες ανάπτυξης;;;Δεν το συκρίνω με την δικιά μου γιατί εχουν διαφορετικές καμπύλες.Σε ποιά θέση είναι;;

Την γκρίνια την σιχαίνομαι και γω!Οτι έχω να το πώ το λέω κατευθείαν!!

Θα μου πείς πώς κατάλαβες οτι είμαι του κλασσικού;;;

Στα κιλα ειναι μεταξυ προτελευταιας και τελευταιας, στο υψος ειναι εκτος...Στο κεφαλι ειναι σαν τα κιλα.

Από τη μια φαινεσαι και εσυ... από την άλλη ειμαι γατα και εγω...:tongue:

Εσυ δεν εχεις καταλαβει λιγο πολυ το στυλακι της καθε μιας μας εδω?? Ετσι και εγω...Λιγο η διακοσμηση, λιγο τα ρουχα, λιγο το μπαλετο...δε μου κανεις για αναρχοαυτονομη ;)

δε με νοιαζουν οι μπαλλες κ το παζλ,αλλα το βουρλο πεταξε κ ενα μαρκαδορο απο αυτους με το νερο κ δεν παιζει να κατεβω να τα παρω..στην πυλωτη ειναι στη θεση του παρκινγκ μας ,λογικα θα ειναι εκει οταν ερθει Θανος να τον ανεβασει,αλλιως ....τι να πω

Κιμι μου ειναι μικρουλης...θα κανει και τις βλακειες του. Εμενα ο Αγγελος κανει τα χιλια δυο σε όλους...απλα με φοβαται εμενα και ειναι μαζεμενος...do not worry δεν πειραζει που του της εβρεξες...χρειαζεται και αυτο καμια φορα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Το Θεατρικό παιχνίδι είναι μέσο να εξελιχθεί το παιδί στους εξής τομείς:

Να αναπτύξει το λεξιλογιό του.

Να μάθει να εκφράζει τα συναισθηματά του.

Να μάθει σιγά-σιγά να διηγείται μια ιστορία(αρχή-μέση-τέλος)

Αναπτύσσει την φαντασία του.

Είναι και πολύ ωραίος τρόπος να ΄παίξει μαζί σου.

Kalimera koritsoudia!!!

Exoume ena doktora, exoume kai mia paidopsixologo!!!:P

Exw ena vifa diaolemeno, elpizw na min einai iwsi, na einai tsigarovixas. Etoimazw ti mikri gia marsippada!!!

Otan girisoume tha sas pw ta nea mas...

Aleca, den eida na me apantises (pou den afineis iatriko thema na pesei katw): pws kanoun eksetasi ourwn sta mwra?????

καλημερα!!!!

ασπα οχι δεν την καταφερε την αραχνη:confused: και στο τελος την πεταξε και ηθελε να μιλησουμε.......

συμπεθερα δεν το ειχα σκεφτει ετσι αλλα εχεις δικιο,ειδικα την μπεμπα σαν κουκλα την εχω και παιζω:lol::lol::lol::lol:

αλεκα στα κικο εγω εχω αλλαξει τις θηλες εχει και 0+αλλα με μεγαλυτερη ροη γραφει medium,ειναι πιο μεγαλη η τρυπα.

κιμι νομιζω ο τροπος την ελενης ειναι σωστος να μαθει να μην τα πεταει,να καταλαβει οτι απαξ και βγηκαν απο το παραθυρο δεν θα τα ξαναδει!!!!

αλεκα οντως τον αγαπας πολυ,εγω θα του το κρατουσα σιγουρα ολο το βραδυ:lol::lol::lol: και για να απαντησω και στην ερωτηση σου,ναι εχεις δικιο που νευριασες!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Kalimera koritsoudia!!!

Exoume ena doktora, exoume kai mia paidopsixologo!!!:P

Exw ena vifa diaolemeno, elpizw na min einai iwsi, na einai tsigarovixas. Etoimazw ti mikri gia marsippada!!!

Otan girisoume tha sas pw ta nea mas...

Aleca, den eida na me apantises (pou den afineis iatriko thema na pesei katw): pws kanoun eksetasi ourwn sta mwra?????

περιμενα να απαντησει καμια κοριτσομανα, μια που εγω ειμαι αγορομανα....πλενεις πολυ καλα το μωρουλι με σκετο νερο (πολυ νερο) και μετα υπαρχουν ειδικα σακουλακια στο φαρμακειο.

Το θεμα όμως ειναι ότι θα πρεπει να περιμενεις με γυμνουλι το μωρο, ποτε θα τα κανει...Τα σακουλακια στο φαρμακειο εχουν ειδικη υποδοχη για το πουλακι της...

Τα ιατρικα κεντρα εχουν ειδικους νοσηλευτες που παιρνουν ουρα απο μωρα, για να ειμαστε σιγουροι για το αποτελεσμα.

Στα αγορια ειναι ευκολο...τα πλενεις, περιμενεις αφηνεις να φυγουν τα πρωτα ουρα και συλλεγεις τα επόμενα (στην ιδια ουρηση, απλα οι πρωτες σταλες καλυτερα να μην συλλεγονται)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκα οντως τον αγαπας πολυ,εγω θα του το κρατουσα σιγουρα ολο το βραδυ:lol::lol::lol: και για να απαντησω και στην ερωτηση σου,ναι εχεις δικιο που νευριασες!!!!

ε μα για αυτο σας λεω ότι η πεθερα μου λεει ότι εχει την καλυτερη νυφη και ας μη μαγειρευω, ας μη καθαριζω ας μη γλυκομιλαω....;)

221882cb0gkyh7q4.gif

ΜΕΦΗ το παραθυρο δεν το φτανει καλε μην αγχωνεσαι.απλα το ειχα αφησει λιγο ανοιχτο για να αεριστει το δωματιο κ το προσεξε το ατιμο..παρολα αυτα εχουμε ηδη παραγγειλει καγκελο..

περιμενα να απαντησει καμια κοριτσομανα, μια που εγω ειμαι αγορομανα....πλενεις πολυ καλα το μωρουλι με σκετο νερο (πολυ νερο) και μετα υπαρχουν ειδικα σακουλακια στο φαρμακειο.

Το θεμα όμως ειναι ότι θα πρεπει να περιμενεις με γυμνουλι το μωρο, ποτε θα τα κανει...Τα σακουλακια στο φαρμακειο εχουν ειδικη υποδοχη για το πουλακι της...

Τα ιατρικα κεντρα εχουν ειδικους νοσηλευτες που παιρνουν ουρα απο μωρα, για να ειμαστε σιγουροι για το αποτελεσμα.

Στα αγορια ειναι ευκολο...τα πλενεις, περιμενεις αφηνεις να φυγουν τα πρωτα ουρα και συλλεγεις τα επόμενα (στην ιδια ουρηση, απλα οι πρωτες σταλες καλυτερα να μην συλλεγονται)

Να συμπληρώσω,πως στα κοριτσάκια πρεπει,όταν τα πλύνεις καλά,να στεγνώσεις την περιοχή με αποστειρωμένη γάζα!Αστα είναι μεγάλο παλούκι!!!

Πήρα τηλ.για το προσκλητήριο-παραμύθι.4ε με διάθεση να κάνει καλύτερη τιμή και η κοπέλα έχει πολύ ωραίες ιδέες.Εσεις εκεί στην Αθήνα ρίξτε μια ματιά και σ'αυτήν Την βρήκα στο Φεις του Παρεντς

Τωρα ξαναεφτασε στα χιλια και κατι 24ωρο....εδω και μια εβδομαδα μου επινε περιπου 700 με 800 και προχθες ενω δεν επινε το υπόλοιπο του το ριχνω σε ενα κικο και το κατεβασε όλο...ετσι του πηρα κικο. Αλλα με την απλη πιπιλα. Αφου δεν ειναι μωρε 3 ακομη...

Το Νικολακη μου ναι, τον αγαπαω πολυ... δε θελω να ειναι στεναχωρημενος. Τον αγαπαω όμως επειδη και εκεινος κανει τα παντα για εμενα και δεν με αφηνει ουτε αυτος να στεναχωριεμαι.... αν αλλαξει τακτικη μπορω και να τον ξεαγαπησω και το ξερει...Απλα εχθες το καταλαβε και το εβλεπα στο προσωπο του, και ειχε στεναχωρηθει στα αληθεια. Και εγω ειμαι ανθρωπος που δεν μου αρεσουν και πολυ τα 'προκαταρκτικά'. Πχ δεν μου αρεσει το φλερτ...Με όποιον μου αρεσε τα φτιαχναμε πολυ γρηγορα. Η δεν μου αρεσει η γκρινια, τσακωνομαι τα λεω, τελειωσα. Τα σιχαινομαι τα μουτρα και τη γκρινια...

μπραβο ρε κοριτσια... εγω παλι του γραφω γραμμα οταν εχω τσαντιστει. κ για πρακτικους λογους, κ γιατι το γραμμα το διαβαζεις μεχρι τελος, ξεφορτωνεις εσυ, κ ο αλλος καταλαβαινει περισσοτερα. αλλωστε για να τσακωθουμε εμεις, αν κοιμουνται τα παιδια θα τα ξυπνησουμε, κ δεν κανει... κ αν ειναι ξυπνια θα φωναζουν κ τα 2 "φτανειιι ο νικηφ. κ η χριστ. τανει.... χωρις φ".

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΜΕΦΗ πιστεψε με δεν εχει πια πλακα....περυσι το καλοκαιρι ειχε πεταξει τα παντα ολα απο κατω.....κ δεν ειχαμε κ το μωρο να πεις οτι ζηλευει...ολη μας η προσοχη ηταν πανω του...τον πηρα με το καλο...τιποτα,με το αγριο(τιμωρια στον καναπε)μετα απο 2 μερες το ιδιο...,τον αγνοησαμε..καπως καλυτερα...βαλαμε πλαστικο συρμα κ δεν εφτανε πια να τα πεταξει...πριν 2 βδομαδες πεταξε αθλητικα Θανου....φετος θα βαλουμε τουλαχιστον 3 μετρα υψος πλαστικο...δεν αντεχω ρε συ,ειναι πολυ κουραστικο κ βασικα εχω κ το φοβο μη πεταξει τιποτα σε κανα αμαξι κ βρω κ τον μπελα μου...

Ena drama i volta. Eklaige apo tin wra pou tis evala ti zaketa, mexri tin wra pou girisame kai tis tin evgala. De thelei me tipota oute boufan, oute zaketa, oute kapelo. Opote tis foraw klaiei goera. O marsippos tis aresei, oso eimaste mesa no problem. Molis valei rouxa omws... Ti na kanw re koritsia pws na ti vgalw eksw me ton kwloxeimwna????

μα ΤΙ νοικοκυρα!!!!!! ουτε για παιχνιδι δεν επιασα βελονα στη ζωη μου! ή μαλλον πηγα να ραψω ενα κουμπι, δεν θελετε να ξερετε το σχημα που βγηκε...

τον ειδα εγω... μεγαλουτσικος σου πεφτει...

δεν υπαρχουν τα παιδια. το Ραδιο Αρβυλα το ανακαλυψαμε οταν ειχα κανει εγχειρηση στη κοιλια... να θελω να γελασω κ να μη μπορω..δεν μου εφτανε ο πονος μου. βασικα, αυτη η εκπομπη μου αρεσει περισσοτερο απο τους ΑΜΑΝ. κ τρελλαινομαι για Σταθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια φορα περυσι θα τους πατουσε ο αρης με το αυτοκινητο,ηταν πανω σε ενα μηχανακι αυτος και η σαρδελα μαζι:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Ena drama i volta. Eklaige apo tin wra pou tis evala ti zaketa, mexri tin wra pou girisame kai tis tin evgala. De thelei me tipota oute boufan, oute zaketa, oute kapelo. Opote tis foraw klaiei goera. O marsippos tis aresei, oso eimaste mesa no problem. Molis valei rouxa omws... Ti na kanw re koritsia pws na ti vgalw eksw me ton kwloxeimwna????

Καλημερα κοριτσια!!

Μαγκεψαμε και εδω και 3 μερες μας παιρνει ο υπνος στο ριλαξ, κατι ειναι κι αυτο, γλυτωνουμε την αγκαλια!

Αγγελικη, μην απογοητευεσαι, να εισαι αποφασιστικη, μη σε πτοουν οι τσιριδες! Αρκει να μην την ενοχλουν αυτα που της βαζεις, μην της πεφτει ο σκουφος στα ματια κτλ... Θα μαθει σιγα σιγα! Κι εμας στην αρχη, δεν μπορουσαμε ουτε το μπουφαν να της βαλουμε, αλλα τωρα ουτε κιχ βγαζει!!!

ΜΕΦΗ πιστεψε με δεν εχει πια πλακα....περυσι το καλοκαιρι ειχε πεταξει τα παντα ολα απο κατω.....κ δεν ειχαμε κ το μωρο να πεις οτι ζηλευει...ολη μας η προσοχη ηταν πανω του...τον πηρα με το καλο...τιποτα,με το αγριο(τιμωρια στον καναπε)μετα απο 2 μερες το ιδιο...,τον αγνοησαμε..καπως καλυτερα...βαλαμε πλαστικο συρμα κ δεν εφτανε πια να τα πεταξει...πριν 2 βδομαδες πεταξε αθλητικα Θανου....φετος θα βαλουμε τουλαχιστον 3 μετρα υψος πλαστικο...δεν αντεχω ρε συ,ειναι πολυ κουραστικο κ βασικα εχω κ το φοβο μη πεταξει τιποτα σε κανα αμαξι κ βρω κ τον μπελα μου...

Εγώ πάντως επιμένω οτι είναι πααααρα πολύ μικρός ακόμη!Περυσι ήταν 1,5 ετών Hallo!!!Τί περιμένεις από ένα βρεφάκι;;Εμένα πάντως το μονο που επιανε στην δικιά μου,είναι όταν της στερούσα παιχνίδια και έλεγα οτι τα πέταψα!Τώρα δεν πιάνει τίποτα και έχω σηκώσει τα χέρια ψηλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...