Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας. Σαραντισαμε κι εμείς σήμερα, πήγαμε στην εκκλησία και μετα για κάφε στο σπιτι του παππού και της γιαγιάς.

Μυξούλες έχουμε κι εμεις. Οταν κοιμάται ρουθουνίζει σαν τρενο, αλλά είναι φυσιολογικό. Εχουμε ολόκληρο χειμώνα μπροστα μας για να αγοράζουμε ορούς και ortisalin. Την Τεταρτη θα τα πάω και τα δυο στον παιδίατρο, το Μαρκελλο για εμβόλια και τη μπέμπα για την τυπική εξέταση. Φτασαμε και τα 3 κιλά.!!

δαλιδα ευχαριστω για την απαντηση,δεν ξερω αν θα το αντεχα αυτο το δεσιμο......τα χαπια τα ξεκινησα εχθες το πρωι τα περνω μισο μισο γι'αυτο και ειναι σε 2 μερες το βραδυ που ειδα οτι το ενα ειχε παρα πολλα γρουμπουλια το εβγαλα με το θηλαστρο αλλα μονο το ενα στηθος,σημερα δεν εχει τιποτα,εντωμεταξυ κοριτσια δεν ηταν εκεινο τι κιτρινο γαλα που εβγαινε παντα ειναι νερωσει και ηταν ψιλοασπρουλιαρικο.τωρα θα δω αμα ειναι πως ειναι και το αλλο αυριο και τον ξαναπερνω αμα ειναι ενα τηλ.

μαρκελλος ωραια!!φτασατε τα 40 ε?ποτε περασε ο καιρος.......

fCS8p3.png

μαρκελλος νομιζω οτι και εσυ που εχεις μεζονετα το εχεις σαν εμενα,καλαθουνα και πορτ μπεμπε ετσι?ποσα σετ σεντονια εχεις???????γιατι εμενα τα 3 για το καθενα δεν μου φτανουν!!!!!

fCS8p3.png

σημαινει να μην αγχωνεσαι γιατι αν δεν κανω λαθος θηλαζεις ετσι

????????εμενα μου πε η παιδιατρος να μην ανυσηχησω αν δω πρασινα κακα!ν ανησυχησω μονο αν δω αιματακι.

και αμα ειναι ρευστα τα κακακια???

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

δαλιδα ευχαριστω για την απαντηση,δεν ξερω αν θα το αντεχα αυτο το δεσιμο......τα χαπια τα ξεκινησα εχθες το πρωι τα περνω μισο μισο γι'αυτο και ειναι σε 2 μερες το βραδυ που ειδα οτι το ενα ειχε παρα πολλα γρουμπουλια το εβγαλα με το θηλαστρο αλλα μονο το ενα στηθος,σημερα δεν εχει τιποτα,εντωμεταξυ κοριτσια δεν ηταν εκεινο τι κιτρινο γαλα που εβγαινε παντα ειναι νερωσει και ηταν ψιλοασπρουλιαρικο.τωρα θα δω αμα ειναι πως ειναι και το αλλο αυριο και τον ξαναπερνω αμα ειναι ενα τηλ.

μαρκελλος ωραια!!φτασατε τα 40 ε?ποτε περασε ο καιρος.......

Μαίρη προσοχή! Πρώτα βγάζεις με το θήλαστρο κ μετά πίνεις τα χάπια. απαξ κ πιεις τα χάπια δεν ξαναβάζεις παιδί ούτε βγάζεις με θήλαστρο γιατί έτσι δίνεις πάλι εντολή να ξαναέρθει γάλα και δεν ενεργούν τα χάπια!!!

Από αυτό το γάλα εννοείται πως δεν το δίνεις στα μωρά, το πετάς!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

και αμα ειναι ρευστα τα κακακια???

φυσιολογικοτατα μαιρουλα μου!!!και του μπεμπακου μου ρευστα ειναι!!

κοριτσια χαζευω ολο το απογευμα τα ρουχα στο mothercare στην αγγλια!!μα καλα γιατι ειναι τοσο φθηνα εκει και εδω τα χρυσο πληρωνω?????

Αυτό με τα σεντόνια εφιάλτης...

Ακούστε τι έκανα: πήρα κάτι λευκά σεντόνια ''προίκας'' που είχα που δεν τα χρησιμοποίησα γιατί ήταν μικρά στο κρεβάτι μας, τα έκοψα, έβαλα κ μια μικρή μπορντούρα στο πάνω μέρος κ έτσι έχω κάποια έξτρα.Γιατί να πάω να τα πληρώνω χρυσά για 1 χρόνο τώρα;;

Έχω από τις 5 που ταίζω τον μπέμπη και ακόμα δεν έχει κοιμηθεί.Έχουμε θηλάσει 3 φορές, έχουμε αλλάξει άλλες τόσες, γουλιές με το καντάρι, λόξυγγα κλπ... Τι άλλο να του κάνω;;; Και ακόμα γκρινιάζει!!!!!

Διαφημίσεις

Μαίρη προσοχή! Πρώτα βγάζεις με το θήλαστρο κ μετά πίνεις τα χάπια. απαξ κ πιεις τα χάπια δεν ξαναβάζεις παιδί ούτε βγάζεις με θήλαστρο γιατί έτσι δίνεις πάλι εντολή να ξαναέρθει γάλα και δεν ενεργούν τα χάπια!!!

Από αυτό το γάλα εννοείται πως δεν το δίνεις στα μωρά, το πετάς!

εμ εγω εκανα μακακια,εχθες το πρωι που πηρα το μισο χαπι δεν ειχα βγαλει με το θηλαστρο να αδειασει.......παντως αυτο που εβγαλα εχθε ςτο βραδυ δεν ξαναπρηστικε,το αλλο δεν το πειραζω αμα ειναι να δω πως θα ειναι αυριο.που να τα ξερουμε...μισα μας τα λενε.....

fCS8p3.png

Έχω από τις 5 που ταίζω τον μπέμπη και ακόμα δεν έχει κοιμηθεί.Έχουμε θηλάσει 3 φορές, έχουμε αλλάξει άλλες τόσες, γουλιές με το καντάρι, λόξυγγα κλπ... Τι άλλο να του κάνω;;; Και ακόμα γκρινιάζει!!!!!

και ελεγα οτι μονο τα κοριτσια ειναι ετσι:P

πικρα!!!!!!!!!

fCS8p3.png

μαρκελλος νομιζω οτι και εσυ που εχεις μεζονετα το εχεις σαν εμενα,καλαθουνα και πορτ μπεμπε ετσι?ποσα σετ σεντονια εχεις???????γιατι εμενα τα 3 για το καθενα δεν μου φτανουν!!!!!

Ειχα περιπου 5. Αλλά για το πορτ μπεμπέ χρησιμοποιούσα πάνες.

φυσιολογικοτατα μαιρουλα μου!!!και του μπεμπακου μου ρευστα ειναι!!

κοριτσια χαζευω ολο το απογευμα τα ρουχα στο mothercare στην αγγλια!!μα καλα γιατι ειναι τοσο φθηνα εκει και εδω τα χρυσο πληρωνω?????

α ειπα και εγω,ολα περιεργα μας φαινονται τωρα:D:D

εκει ειναι πιο φθηνα γιατι δεν εχουν φπα στα μωρουδιακα!!!και δεν ειναι και κλεφτες.......

παντως ρε κοριτσια εχει τωρα 3 εβδομαδες που τα πλενω συνεχεια μερα παρα μερα,μιλαμε δεν εχουν παθει τιποτα λες και τα αγορασα σημερα,ουτε τα χρωματα,ουτε να βγαλουν χνουδια,ουτε να γρουμπουλιασουν!!!!!!και τα βαζω και στο πλυντηριο στους 40.

fCS8p3.png

Ειχα περιπου 5. Αλλά για το πορτ μπεμπέ χρησιμοποιούσα πάνες.

χαχαχαχαχα το εκανα και αυτο την προηγουμενη εβδομαδα που μολις αλλαξα τα σεντονια εβγαλε μια ωραια μεγαλη γουλια ο μπεμπης και τα αλλα ηταν στα απλυτα,πηρα και εγω πανα και εβαλα.......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...