Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

μπααα...δεν ταιριαζουν. Την εχω τσεκαρει...;) ειναι περισσοτερο του κλασσικου.

Πού με κατάλαβες,βρε θηρίο;;;Πραγματικά πιο κλασσικούρα στα γούστα(κυρίως στο σπίτι) από μένα δεν υπάρχει!!!Αφού Αρχαιολόγος ήθελα να γίνω!!!Ισως γι'αυτό με "εμπνέει" η Κίμη!!Προσπαθώ να ανακαλύψω,έστω και ερασιτεχνικά,την αρχαιολογική της αξία!!!!

εγω σημερα εχω επετειο γαμου!!!!...με παιρνει η μανα μου κ μου λεει τι ειναι αυριο Πεμπτη??λεω εγω λαικη εχει...οχι μου λεει αλλο..εχει το ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ...οχι μου λεει αχρηστη..επετειο εχετε!!!!δεν το πιστευα..ε της κανω περνανε τα χρονια τι να κανουμε τωρα???καλα που δεν κολλαω σε επετειους κ τα λοιπα..καλα μου λενε,αντρας θα πρεπε να χω γεννηθει..ακου εχω επετειο..κλεινουμε 4 χρονια!!!!να ζησω να τον υπηρετω τον αφεντη..

Καλά,ρε,είναι δυνατόν να την ξεχάσει ΑΥΤΗ την ημέρα η γυναίκα;;;Είναι γιάυτήν τόσο σημαντική,όσο η απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Τούρκους!!!Θυμάσαι;;;Τότε που πήγαινες στο Κρυφό σχολιό και είχες και δάσκαλο τον Παπαδιαμάντη;;;;;;;;

Να ζήσετε,βρε!!Ο καλός θεούλης να του δίνει δύναμη του ανθρώπου

να σε αντέχει(!) και να'στε πάντα γεροί και αγαπημένοι να μεγαλώσετε τα παιδάκια σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα,

μα ακριβως τα ιδια εβλεπα και εγω:!::!::!::!::!:

και μπι-μπι-μπο ειχα και τζον-τζον:lol::lol::lol::lol:ακομα τους εχω:tongue::tongue::tongue:

Εσυ τους εχεις και τωρα στις κούνιες τους βρε...:D

τσα!!ηρθα!!διαβασα κατι λιγα στα παιταχτα..λοιπον αυτος ο συλλογος εχει σαιτ αλλα δεν εχει φωτο..πας απο κει και βλεπεις δειγματα..δεν ξερω αν υπαρχει και κατω..λογικα θα υπαρχει..

τι εγινε,πλακωσε η αθηνα????αν κανονισετε,επειδη δε με βλεπω να μπορω να ερχομαι,σας περιμενω σπιτι μου!!!!!;)

οσο για μουσικη,οταν ημουν εφηβη ακουγα ροκ,χαρντροκ κ ψιλομεταλ..μετα το γυρισα κ στα τεκνο κ στα ρειβ καθοτι ανεβαινα στα μπαρ κ χορευα!!!μετα το γυρισα στα μπουζουκλερι κι επαιρναν φωτια τα τραπεζια..τωρα που γερναω κι εγω ειμαι στα πιο εντεχνα,αλλα ποτε δεν ξεχνω την ιστορια μου!!:tongue::tongue::tongue:

Τι μου θυμησες....και εγω με την μουρλή την αδερφή της Αλεκας ακουγαμε ψιλο μέταλ.Στο αλμπουμ με τις φωτογραφίες μου εχω και 4 του Alice Cooper !!!!!! :rolleyes::P

ο μικρος ευτυχως δεν δακρυσε απο το μεσημερι κ μετα..ελπιζω οτι την γλυτωσαμε!!

Θα του περάσει,θα δείς!!;)

εγω σημερα εχω επετειο γαμου!!!!...με παιρνει η μανα μου κ μου λεει τι ειναι αυριο Πεμπτη??λεω εγω λαικη εχει...οχι μου λεει αλλο..εχει το ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ...οχι μου λεει αχρηστη..επετειο εχετε!!!!δεν το πιστευα..ε της κανω περνανε τα χρονια τι να κανουμε τωρα???καλα που δεν κολλαω σε επετειους κ τα λοιπα..καλα μου λενε,αντρας θα πρεπε να χω γεννηθει..ακου εχω επετειο..κλεινουμε 4 χρονια!!!!να ζησω να τον υπηρετω τον αφεντη..

Χρονια πολλά !!!!

....υπομονη καποια στιγμη θα τον στρωσεις....:lol:

καλε δεν κοιμαται!!!απο τις 18.20 ειναι ξυπνιος!!!

και συγκεκριμενα τωρα γκρινιαζει,εχει την πιπιλα στο στομα και προσπαθει να χωσει και μια αραχνη που κουδουνιζει!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έχω internet για λίγες μέρες γιατί έχω πρόβλημα με την tellas και μάλλον θα χρειαστεί ν' αλλάξω πάροχο. Aleca στέιλε μου με μήνυμα στο face τι τελικά θα αποφασίσετε για την συνάντηση.

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Φιλιά και τα ξαναλέμε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

\

ναι ρε συ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:η μαμα μου εχει κρατησει την ντουλαπα με τα ρουχα που ειχα,της εραβα κιολας ρουχαλακια:rolleyes::rolleyes:

μα ΤΙ νοικοκυρα!!!!!! ουτε για παιχνιδι δεν επιασα βελονα στη ζωη μου! ή μαλλον πηγα να ραψω ενα κουμπι, δεν θελετε να ξερετε το σχημα που βγηκε...

ΖΩΗ που να δω??στο facebook?εδω δεν εχεις φωτος

τον ειδα εγω... μεγαλουτσικος σου πεφτει...

τα επλυνα και εγω.....

ασε ασε.....

τι γελιο κανω με τον κανακη και την παρεα:tongue::tongue::tongue::tongue:

τον σερβετα τον ξερω και απο κοντα και ρε κοριτσια αυτος ο ανθρωπος δεν παιζεται,δεν μπορεις να μιλησεις μαζι του κανονικα,λιωνεις.............

δεν υπαρχουν τα παιδια. το Ραδιο Αρβυλα το ανακαλυψαμε οταν ειχα κανει εγχειρηση στη κοιλια... να θελω να γελασω κ να μη μπορω..δεν μου εφτανε ο πονος μου. βασικα, αυτη η εκπομπη μου αρεσει περισσοτερο απο τους ΑΜΑΝ. κ τρελλαινομαι για Σταθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ μπουμπουκακι μου!!!! παντα μαζι κ παντα αγαπημενοι να ειστε!!!

εγω μια κρεμα ηερας εχω και την εχω κανει κρεμα μηνα!!μια φορα το μηνα θυμαμαι να τη βαλω..

δεν εχεις αναγκη γιαυτο... δεν βλεπεις σαν απειλη τη καθε μερα που περναει απο πανω σου... εγω δεν εχω ουτε ημερας, ουτε μηνα...τπτ, εχω φυσικη ομορφια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ.....

εχω ενα πολυ ευχαριστο νεο. η χριστ. κοιμηθηκε στο κρεβατι της, κ ξυπνησε μονο 5 φορες!!! ειναι λιγες...δεν το λεω για αστειο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μεφη... θα μου λυσεις μια απορια, αν μπορεις?

γιατι μας βαζουν να παιζουμε ρολους στο σπιτι? του δινουν ενα βιβλιο κ τον βαζω να κανει τον πρωταγωνιστη... γιατι ομως? μηπως ειναι χαζο το παιδι μου κ δεν μου το λενε?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

υπομονη ρε ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τι να κανεις???εγω σημερα τσακωθηκα με Χρηστο πολυ ασχημα..ειναι στο δωματιο του,εφαγε κ 2 στον κωλο κ λιγες ειναι...πεταξε το βλαμμ%^&νο τα παιχνιδια του απο το παραθυρο για να βαλει γκολ οσο ταιζα το μωρο!!!!φυσικα εξαφανισα ολα του τα παιχνιδια..αμα τα ξαναδει να με φτυσει..μα ποσο ουφο μπορει να ναι ρε γαμωτο....

υπομονη ρε ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τι να κανεις???εγω σημερα τσακωθηκα με Χρηστο πολυ ασχημα..ειναι στο δωματιο του,εφαγε κ 2 στον κωλο κ λιγες ειναι...πεταξε το βλαμμ%^&νο τα παιχνιδια του απο το παραθυρο για να βαλει γκολ οσο ταιζα το μωρο!!!!φυσικα εξαφανισα ολα του τα παιχνιδια..αμα τα ξαναδει να με φτυσει..μα ποσο ουφο μπορει να ναι ρε γαμωτο....

συνηθισα τωρα...

οσες φορες τα πεταξε εξω ο νικηφ. κ ηταν μικρος, δεν τα μαζεψα ποτε! αληθεια σου λεω. τελος! τι? δεν θα του παρουμε αλλα?? καθε δευτερα ειμαστε πελατακια του τζαμπο. μια, δυο, τρεις, δεν το ξανακανε κιολας ομως!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μεφη... θα μου λυσεις μια απορια, αν μπορεις?

γιατι μας βαζουν να παιζουμε ρολους στο σπιτι? του δινουν ενα βιβλιο κ τον βαζω να κανει τον πρωταγωνιστη... γιατι ομως? μηπως ειναι χαζο το παιδι μου κ δεν μου το λενε?

Το Θεατρικό παιχνίδι είναι μέσο να εξελιχθεί το παιδί στους εξής τομείς:

Να αναπτύξει το λεξιλογιό του.

Να μάθει να εκφράζει τα συναισθηματά του.

Να μάθει σιγά-σιγά να διηγείται μια ιστορία(αρχή-μέση-τέλος)

Αναπτύσσει την φαντασία του.

Είναι και πολύ ωραίος τρόπος να ΄παίξει μαζί σου.

ρε συ... μηπως εχει γενεθλια κ η περδικα σου σημερα???

ειδα το τικερ της...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κίμη,μην κάνεις το λάθος να τον θεωρείς μεγάλο και οτι πρέπει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα,γιατί και αυτός είναι πάααρα πολύ μικρός!Είναι μωρό και δεν φταίει αυτός που έχετε τώρα πια ένα πιο μικρό μωρό.Δεν είναι ουφο΄!μικρό παιδάκι είναι που θέλει και αυτό να παίξει!!Ασε που έχει πλάκα και ο λογος που το έκανε!!!

Διαφημίσεις

kalhmera σας καλες μου!!!!! Εγωέίμαι γραφειο όπως παντα. Λοιπόν, τελικα αλλαξα τα μπιμπερο στο μικρουλη για να ξαναπιει γαλα σαν ανθρωπος....Τρεις μηνες σχεδον πινει ΝΥΚ. Ξαφνικα δεν επιανε τις πιπιλες...του πηρα Κικο και κατεβασε ενα αγλεωρα!! Αφου σε δυο μερες πηρε 150 γρ!!!! 6800 εχει φτασει αλλα θα τον ζυγισω στο γιατρο σε μια εβδομαδα που θα εμβολιαστε για τους τρεις μηνες (σαν τα σκυλακια, ξερετε).

Καλα εχθες ημουν που ήμουν χαλια (χωρις λογο έλεγα αλλα μαλλον από ενστικτο ηταν), γυριζω σπιτι, καθομαι με τα παιδακια μου, παιζουμε κλπ...εχει αργησει ο Νικος. Ξαφνικα χτυπαει το skype to pc το ανοιγω, αν και δεν το χρησιμοποιω και καταλαβαινω ότι ο Νικολακης εχει θρονιαστει στο γραφειο του και παιζει ενα παιχνιδι στο ιντερνετ.......

Θα τον σκοτωνα αμα τον ειχα μπορστα μου. Τον παιρνω τηλ, τον ξεχεζω, σε μιση ωρα ηταν σπιτι.

Συγνωμη εχω αδικο??? Εγω τι ειμαι να τρεχω να φτασω όσο πιο νωρις στο σπιτι?? Εκεινος δηλαδη και γυνμναστηριο και παιχνιδια απο το γραφειο...πότε θα τον δουν τα παιδια???

Εχει χαρη που ειμαι πονοψυχος ανθρωπος και δεν του το κρατησα όλη τη νυχτα γιατι ειχε στεναχωρηθει πολυ και τον λυπηθηκα...τεσπα...

Βασικα ο καιρος μου τνηην ειχε δωσει στα νευρα. Ειναι γελοιο αλλα φωβαμαι πολυ τις καταιγιδες...:-(

οσο για μουσικη,οταν ημουν εφηβη ακουγα ροκ,χαρντροκ κ ψιλομεταλ..μετα το γυρισα κ στα τεκνο κ στα ρειβ καθοτι ανεβαινα στα μπαρ κ χορευα!!!μετα το γυρισα στα μπουζουκλερι κι επαιρναν φωτια τα τραπεζια..τωρα που γερναω κι εγω ειμαι στα πιο εντεχνα,αλλα ποτε δεν ξεχνω την ιστορια μου!!:tongue::tongue::tongue:

α μπραβο και εγω...

εγω σημερα εχω επετειο γαμου!!!!...με παιρνει η μανα μου κ μου λεει τι ειναι αυριο Πεμπτη?? κλεινουμε 4 χρονια!!!!να ζησω να τον υπηρετω τον αφεντη..

να ζησεις να τον υπηρετεις και εσυ τον αφεντη.

Aleca στέιλε μου με μήνυμα στο face τι τελικά θα αποφασίσετε για την συνάντηση.

.

μη σε νοιαζει κοριτσακι θα σε ενημερωσω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

kalhmera σας καλες μου!!!!! Εγωέίμαι γραφειο όπως παντα. Λοιπόν, τελικα αλλαξα τα μπιμπερο στο μικρουλη για να ξαναπιει γαλα σαν ανθρωπος....Τρεις μηνες σχεδον πινει ΝΥΚ. Ξαφνικα δεν επιανε τις πιπιλες...του πηρα Κικο και κατεβασε ενα αγλεωρα!! Αφου σε δυο μερες πηρε 150 γρ!!!! 6800 εχει φτασει αλλα θα τον ζυγισω στο γιατρο σε μια εβδομαδα που θα εμβολιαστε για τους τρεις μηνες (σαν τα σκυλακια, ξερετε).

Καλα εχθες ημουν που ήμουν χαλια (χωρις λογο έλεγα αλλα μαλλον από ενστικτο ηταν), γυριζω σπιτι, καθομαι με τα παιδακια μου, παιζουμε κλπ...εχει αργησει ο Νικος. Ξαφνικα χτυπαει το skype to pc το ανοιγω, αν και δεν το χρησιμοποιω και καταλαβαινω ότι ο Νικολακης εχει θρονιαστει στο γραφειο του και παιζει ενα παιχνιδι στο ιντερνετ.......

Θα τον σκοτωνα αμα τον ειχα μπορστα μου. Τον παιρνω τηλ, τον ξεχεζω, σε μιση ωρα ηταν σπιτι.

Συγνωμη εχω αδικο??? Εγω τι ειμαι να τρεχω να φτασω όσο πιο νωρις στο σπιτι?? Εκεινος δηλαδη και γυνμναστηριο και παιχνιδια απο το γραφειο...πότε θα τον δουν τα παιδια???

Εχει χαρη που ειμαι πονοψυχος ανθρωπος και δεν του το κρατησα όλη τη νυχτα γιατι ειχε στεναχωρηθει πολυ και τον λυπηθηκα...τεσπα...

Βασικα ο καιρος μου τνηην ειχε δωσει στα νευρα. Ειναι γελοιο αλλα φωβαμαι πολυ τις καταιγιδες...:-(

Αλέκα,το ίδιο έκανα και γώ αλλά άλαξα μόνο τις θηλές.Πήρα Κίκο με 3 τρύπες και είδα μια μικρή διαφορά.Πόσο πίνει τώρα;;;

Οσο για το Νίκο,πρέπει να τον αγαπάς πολύ αφού τον λυπήθηκες κιόλας!!Εγώ δεν τον λυπάμαι τον δικό μου ποτέ και για τίποτα!!!!

Αλέκα,το ίδιο έκανα και γώ αλλά άλαξα μόνο τις θηλές.Πήρα Κίκο με 3 τρύπες και είδα μια μικρή διαφορά.Πόσο πίνει τώρα;;;

Οσο για το Νίκο,πρέπει να τον αγαπάς πολύ αφού τον λυπήθηκες κιόλας!!Εγώ δεν τον λυπάμαι τον δικό μου ποτέ και για τίποτα!!!!

Τωρα ξαναεφτασε στα χιλια και κατι 24ωρο....εδω και μια εβδομαδα μου επινε περιπου 700 με 800 και προχθες ενω δεν επινε το υπόλοιπο του το ριχνω σε ενα κικο και το κατεβασε όλο...ετσι του πηρα κικο. Αλλα με την απλη πιπιλα. Αφου δεν ειναι μωρε 3 ακομη...

Το Νικολακη μου ναι, τον αγαπαω πολυ... δε θελω να ειναι στεναχωρημενος. Τον αγαπαω όμως επειδη και εκεινος κανει τα παντα για εμενα και δεν με αφηνει ουτε αυτος να στεναχωριεμαι.... αν αλλαξει τακτικη μπορω και να τον ξεαγαπησω και το ξερει...Απλα εχθες το καταλαβε και το εβλεπα στο προσωπο του, και ειχε στεναχωρηθει στα αληθεια. Και εγω ειμαι ανθρωπος που δεν μου αρεσουν και πολυ τα 'προκαταρκτικά'. Πχ δεν μου αρεσει το φλερτ...Με όποιον μου αρεσε τα φτιαχναμε πολυ γρηγορα. Η δεν μου αρεσει η γκρινια, τσακωνομαι τα λεω, τελειωσα. Τα σιχαινομαι τα μουτρα και τη γκρινια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε με νοιαζουν οι μπαλλες κ το παζλ,αλλα το βουρλο πεταξε κ ενα μαρκαδορο απο αυτους με το νερο κ δεν παιζει να κατεβω να τα παρω..στην πυλωτη ειναι στη θεση του παρκινγκ μας ,λογικα θα ειναι εκει οταν ερθει Θανος να τον ανεβασει,αλλιως ....τι να πω

Τωρα ξαναεφτασε στα χιλια και κατι 24ωρο....εδω και μια εβδομαδα μου επινε περιπου 700 με 800 και προχθες ενω δεν επινε το υπόλοιπο του το ριχνω σε ενα κικο και το κατεβασε όλο...ετσι του πηρα κικο. Αλλα με την απλη πιπιλα. Αφου δεν ειναι μωρε 3 ακομη...

Το Νικολακη μου ναι, τον αγαπαω πολυ... δε θελω να ειναι στεναχωρημενος. Τον αγαπαω όμως επειδη και εκεινος κανει τα παντα για εμενα και δεν με αφηνει ουτε αυτος να στεναχωριεμαι.... αν αλλαξει τακτικη μπορω και να τον ξεαγαπησω και το ξερει...Απλα εχθες το καταλαβε και το εβλεπα στο προσωπο του, και ειχε στεναχωρηθει στα αληθεια. Και εγω ειμαι ανθρωπος που δεν μου αρεσουν και πολυ τα 'προκαταρκτικά'. Πχ δεν μου αρεσει το φλερτ...Με όποιον μου αρεσε τα φτιαχναμε πολυ γρηγορα. Η δεν μου αρεσει η γκρινια, τσακωνομαι τα λεω, τελειωσα. Τα σιχαινομαι τα μουτρα και τη γκρινια...

Καλα.τώρα σοβαρά,πόσο παραπάνω να πιεί μαρή το μωρό;;Δηλαδή,πρέπει σώνει και καλά να είναι πολύ πιο πάνω από τις καμπύλες ανάπτυξης;;;Δεν το συκρίνω με την δικιά μου γιατί εχουν διαφορετικές καμπύλες.Σε ποιά θέση είναι;;

Την γκρίνια την σιχαίνομαι και γω!Οτι έχω να το πώ το λέω κατευθείαν!!

Θα μου πείς πώς κατάλαβες οτι είμαι του κλασσικού;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...