Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμ δεν θα ειναι σπιτι αυτο μετα αλλα παιδικος σταθμος:tongue::tongue::tongue:

ναι λιτσακι ακομα και περνω 2 χαπακια σιδηρο την μερα,θα παω αυριο στον γιατρο να με δει...

ε δεν ηταν κατι με τον μικρο ρε συ θα φυγει.

κιμι να ζησεται να τα εκατοστησεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα η μανα μου παλι μονο την ημερομηνια των μωρων θυμαται:confused::confused::confused:

χιλιοι καλοι χωρανε!!!!;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σαι καλα Μαιρη μου...εγω μονο των παιδιων μου θυμαμαι.κ γεννεθλια αντρουλη..τα δικα μου τα θυμαμαι σπανια...περιμενω κ εγω να τελειωσει αποστειρωση να παγωσουν λιγο κ να παω για νανι..

Διαφημίσεις

ναι τραβα να σπατουλαριστεις να σε βρει το πιπινι τζοβενο...αντε σε λιγο παω κ εγω..ευχαριστω για τις ευχες..ο ΘΕΟΣ να μου δινει δυναμη να τον αντεξω...γιατι ωρες ωρες μου ρχεται να του σπασω το κεφαλι..

ναι τραβα να σπατουλαριστεις να σε βρει το πιπινι τζοβενο...αντε σε λιγο παω κ εγω..ευχαριστω για τις ευχες..ο ΘΕΟΣ να μου δινει δυναμη να τον αντεξω...γιατι ωρες ωρες μου ρχεται να του σπασω το κεφαλι..

ξερεις οτι δεν θα σπασει!!!!!

fCS8p3.png

:wink::lol:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

ακομα???γιατι δεν τον αφηνεις να ξυπνησει οτι ωρα θελει??

καλε δεν κοιμαται!!!απο τις 18.20 ειναι ξυπνιος!!!

και συγκεκριμενα τωρα γκρινιαζει,εχει την πιπιλα στο στομα και προσπαθει να χωσει και μια αραχνη που κουδουνιζει!!!

fCS8p3.png

καλα ειμαι κοριτσακια μου....λεπτομερειες αυριο όμως γιατι εχω πλακωθει ελαφρως με το Νικολακι μου.....:cool:

Κακληνυχτα και απο εμενα. Φιλακια;)

:-(:-(αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα και ολα θα ναι καλα!!!!φιλακια!!!!!:lol:
εγω σημερα εχω επετειο γαμου!!!!...με παιρνει η μανα μου κ μου λεει τι ειναι αυριο Πεμπτη??λεω εγω λαικη εχει...οχι μου λεει αλλο..εχει το ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ...οχι μου λεει αχρηστη..επετειο εχετε!!!!δεν το πιστευα..ε της κανω περνανε τα χρονια τι να κανουμε τωρα???καλα που δεν κολλαω σε επετειους κ τα λοιπα..καλα μου λενε,αντρας θα πρεπε να χω γεννηθει..ακου εχω επετειο..κλεινουμε 4 χρονια!!!!να ζησω να τον υπηρετω τον αφεντη..

να τα χιλιασετε καλη μου!!!ο θεος να σου δινει δυναμη για να το ν αντεχεις!!!:lol:συ ειπας!!!περα απο την πλακα να ειστε παντα υγιεις και εσεις και τα αγγελουδια σας καθως και να στε ευτυχισμενοι!!:P

ρε Μαιρη κ εγω εβαλα μια περδικα κ με πινει δεν το πινω..τι το θελω το ουισκυ μικρο κοριτσακι...στην υγεια μας να μας χαιρονται...

αιντε γεια μας!!!θα κοπανησω και εγω ανα νταστυ τωρα ετσι για να χαλαρωσω γιατι τελικα να κοιμηθω δεν....:-(

χαχαχχα την ιδια μαρκα πινω:lol::lol:

γεια μας!!!!!

αιντε γεια μας μαιρουλα!!!
καλε δεν κοιμαται!!!απο τις 18.20 ειναι ξυπνιος!!!

και συγκεκριμενα τωρα γκρινιαζει,εχει την πιπιλα στο στομα και προσπαθει να χωσει και μια αραχνη που κουδουνιζει!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:τελικα την καταφερε την αραχνη???:lol:

μολις τελειωσε η αποστειρωση μου!!!!!!σε λιγακι που θα κρυωσει τακτοποιω μπουκαλια και γρηηηηηγορα για υπνο..αν αποφασισουν οι αποπανω βεβαια να σεβαστουν το παιδι μου που θελει να κοιμηθει η μανουλα του:tongue::tongue::tongue:

μαρλεν!!!!!που εισαι καλη μου??πηγες εξοχη??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...