Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φερτε φερτε κοριτσια!!!! να τα τσακισουμε ολες μαζι, να βγαινουμε στη πλαζ τυπου "ορκα-Μαγιορκα", να γελαει κ κοσμος μαζι μας!

εγω δεν τρωω που να σκασετε...και παλι όρκα θα ειμαι αλλα αξιοπρεπης όρκα

να το "παρω" κ εγω αυτο???? pleeeaasseeeeeeeeeee..........

οργωσες τον πειραια κ τα περιχωρα μαρη...

τι να κανω μαρη... αφου ημουν τσαχπινα! Και ας όψετασι ο Νικολακης που ηταν τυπος μποεμ και με εριξε αλλιως...θα επιανα και εξωτερικο ;)
Α όχι κοπελιά. Οταν πάω για καφέ πάω για καφέ. Όλο το σετ τσιγάρο καφές και ησυχία.....

!

α και εγω... όλα και όλα
πες τα ρε ειρηνη... γιατι κατι δικες μας, παντρεμενες με Λαγκαδιωτη, θα φερουν το βαλιτσακι του sport billy μαζι!

τι να το κανει αυτη???? Αφου εχει το βυζι!

τι σταθμους ακουτε στο ραδιο???

για να μαθαινουμε κ τα γουστα μας...

αρχιζω.

ΔΙΕΣΗ, ΔΙΦΩΝΟ

και εγω αυτα τα δυο...γενικα ακουω ελληνικα τραγουδια, τα προτιμω. Από σκυλαδικα μου αρεσουν τα ζειμπεκικα. Μπορει να μην τα ακουω αν δεν ειμαι σε μπουζουκλερι, αλλα όταν ειμαι και τα ακουω μερακλωνω τρελα. Προτιμησεις: Παπακωνσταντινου, Πυξ Λαξ, Αλκινοος, Πορτοκαλογλου Μικρουτσικος, Θηβαιος, Σαββοπουλος κλπ. Αγαπημενο τραγουδι ever: Ευτυχως που υπαρχουν π@$#ες:P:p:p:p
τα'χω τα χρονακια μου... τον προλαβα ΚΑΙ αυτον!

και εγω εννοειται...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!

βαριεμαι να σας διαβασω....σε μπορω αλλο 1 μερα λειπω κ γινεται της μουρλης.....η ζουζου ολη μερα εκανε εμμετους εφερα τη γιατρο κ μου ειπε οτι ειναι μια χαρα γενικα μπορει ή το γαλα να της εχει πεσει βαρυ ή περναει ιοση ξοφαλτσα ή απλα ετυχε...αραιωσαμε το γαλα δηλ. 1 μεζουρα ανα 50ml κ μου ειπε να κανουμε κ μια καλιεργια ουρων μηπως ειναι ουρολοιμωξη αλλα βρε κοριτσια δε θα ποναγε οταν κατουραγε?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!

βαριεμαι να σας διαβασω....σε μπορω αλλο 1 μερα λειπω κ γινεται της μουρλης.....η ζουζου ολη μερα εκανε εμμετους εφερα τη γιατρο κ μου ειπε οτι ειναι μια χαρα γενικα μπορει ή το γαλα να της εχει πεσει βαρυ ή περναει ιοση ξοφαλτσα ή απλα ετυχε...αραιωσαμε το γαλα δηλ. 1 μεζουρα ανα 50ml κ μου ειπε να κανουμε κ μια καλιεργια ουρων μηπως ειναι ουρολοιμωξη αλλα βρε κοριτσια δε θα ποναγε οταν κατουραγε?

Ζωη εγραψες χτες οτι εσπασε το προφυλ.! αντε μαρη.. με το καλο κ το δευτερο. κ εμεις ετσι πιασαμε τον μπεμπακο, μην επαναλαμβανομαι!

οσο για τον πονο στην ουρολοιμωξη.... θα στο ελεγε η μπεμπα?

Ζωη συνελθε......;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κατι ειδα για σπορτ μπιλυ.....κι εγω ημουν φαν ηθελα αυτη τη βαλιτσουλα οπωςδηποτε κ τη ζηταγα απο τη μανα μου σαν τρελη...επισης καντυ-καντυ, μικρο μου πονυ, ομαδα τζι, θαντερκατς (ωωωωωω), α κ εμεις δεν ειχαμε barbie αλλα μπι-μπι-μπο!!! κιμι μπορεις να πεις οτι θες....δε με νοιαζει....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΖΩΗ και ο αδερφος του Θανουλη μου ετσι πιαστηκε..αφου τον φωναζω πισω απο την πλατη του σπασμενο καποτ%^$&ιτσα,...χαχα.μου θελαν κ σεξ οι πορνογεροι...παρε τωρα δια τρια την περιουσια.αι σιχτιρ....

μωρο η χριστ. κ κλαιει απαρηγορητη. εχουν ερθει οι νονοι της, ταιριαστο ζευγαρι στη τρελλα!

την κραταει η νονα της αγκαλια κ εχει φρικαρει που δεν μπορει να την ηρεμησει με τπτ... της χαιδευει επιμονα τη πλατη... λεει ο νονος λοιπον, βρε αγαπη μου, μηπως τη τρωει η πλατουλα της κ δεν μπορει να μας το πει??? κ απανταει η νονα... μα δε βλεπεις οδυσσεα?? αυτο κανω τοση ωρα!!

ενα παραδειγμα για τη Ζωη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ζωη εγραψες χτες οτι εσπασε το προφυλ.! αντε μαρη.. με το καλο κ το δευτερο. κ εμεις ετσι πιασαμε τον μπεμπακο, μην επαναλαμβανομαι!

οσο για τον πονο στην ουρολοιμωξη.... θα στο ελεγε η μπεμπα?

Ζωη συνελθε......;)

μη μου λες τετοια γιατι ειμαι απο καισαρικη κ δεν κανει ακομη...θα εχω προβλημα αλλιως δε με ενοιζε καλως να ερθει κ το 2ο κ αμα λαχει κ το 3ο την υγεια μας να χουμε (λεμε τωρα)....δε θα μου το ελεγε βρε αλλα την ειχα τσιτσιδι να δω αν θα δυσανασχετουσε την ωρα που κατουραγε κ δεν..:lol:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Μονο τα συμπραγαλα μας ειναι 3 βαλιτσες..βαλε καλαθουνα, καροτσι, βαση καλαθουνας, ριλαξ αποστειρωτες κτλ κτλ:tongue:

Δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο κυριος...τα φωτα σας μουστογριες μπας και μαθουμε τπτ τα πιπινια...:tongue::tongue::tongue:

Ουτε ακουστα ομως....:rolleyes:

Μην ξεχάσεις την μπανιέρα και καλού κακού πάρε και την κούνια του μαζί σου μην πιαστεί στην καλαθούνα.....και θα θέλει και μασάζ μετά....

Σας τον έδειξα παραπάνω αλλά ξαναδέστον γιατί εμείς βλέπαμε ποιοτικά μικυ μαους κάντυ- κάντυ sport billy οδύσεια του διαστήματος χάιντι και άλλα πολλά ωραία όχι σαν και εσας πιπινόμπεμπες που βλέπατε pokemon digimon και όλες αυτές τις βλακείες....

Εγώ ως επί το πλείστον ελληνικά και επειδή είμαι και καλό παιδί ακούω πολυυυυυυυυυυ Πλούταρχο!

Επεξεργάστηκαν by eirinilagadas

εγω δεν ξερω τιποτα..με τον πικατσου μεγαλωσα..ααα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ βλεπου τα παιδακια σου καρτουν??βρηκα κατι πολυ καλο....

τι βρηκες? να σου πω ενα δειγμα τι βλεπουν, γιατι εχω πει θα γινουμε δωδεκαθειστες εδω μεσα!

Ηρακλη, Οδυσσεα, Τους μυθους των αστερισμων, Τρωικο πολεμο ολη την αρχαιολογια!

σημερα ειδικα παιξανε τους θεους του Ολυμπου. ο νικηφ. ηταν ο Διας...κ ανεβηκε, αν εχετε το θεο σας, πανω στην αλλαξιερα! μου γυρισε το ματι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω δεν ξερω τιποτα..με τον πικατσου μεγαλωσα..ααα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ βλεπου τα παιδακια σου καρτουν??βρηκα κατι πολυ καλο....

βρε αντε απο κει...ποσο εισαι 18? γιατι ο ανηψιος μου που ειναι τοσο μεγαλωσε με ποκεμον...πικα-πικα πικατσουουουουουουουουουουουου:lol:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

τι βρηκες? να σου πω ενα δειγμα τι βλεπουν, γιατι εχω πει θα γινουμε δωδεκαθειστες εδω μεσα!

Ηρακλη, Οδυσσεα, Τους μυθους των αστερισμων, Τρωικο πολεμο ολη την αρχαιολογια!

σημερα ειδικα παιξανε τους θεους του Ολυμπου. ο νικηφ. ηταν ο Διας...κ ανεβηκε, αν εχετε το θεο σας, πανω στην αλλαξιερα! μου γυρισε το ματι!

ευτυχως που δεν ανεβηκε πανω στη ντουλαπα....εγω μικρη εκανα τον ραμπο:confused:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...