Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α όχι κοπελιά. Οταν πάω για καφέ πάω για καφέ. Όλο το σετ τσιγάρο καφές και ησυχία.....

Και εγώ αυτό θα κάνω....

πες τα ρε ειρηνη... γιατι κατι δικες μας, παντρεμενες με Λαγκαδιωτη, θα φερουν το βαλιτσακι του sport billy μαζι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου thanks!!!

ομορφακια μου το παιδακι ειναι σιγουρα του αντρα μου!!χαχαχα

απο βαρακια κανω σιγουρα!!!να εκανε και κατι για τα μπουτια και σιγα μη πηγαινα γυμναστηριο!!!

ειρηνη βλεπεις πως τον εχω!!στα ωπα ωπα!

λοιπον απο πανω αποτο σπιτακι μου μενουν οι γονεις μου!σημερα θα πηγαιναν σ ενα παρτυ μασκε!σε ενα φιλικο σπιτι..ελα μου ομως που απεναντι απο εκεινο το σπιτι εχουν κηδεια και δεν γινεται το παρτυ και φυσικα το παρτυ μεταφερθηκε εδωωωω....οπως καταλαβαινετε θα λαλησουν οι γεροι ...χαχαχα...καθως και εγω απο την αυπνια γιατι ο θεος και η ψυχητους ποτε θα το διαλυσουν!!!

για το λουλουδακι μου που εχει νευρα κ δεν ξερει γιατι....

βαλτο δυνατα, εκτος κ αν κοιμαται το μωρο!

οποτε το βαζει το ραδιο μερακλωνω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

πες τα ρε ειρηνη... γιατι κατι δικες μας, παντρεμενες με Λαγκαδιωτη, θα φερουν το βαλιτσακι του sport billy μαζι!

Ακου μόλις ήρθε ο άντρας μου πάνω από το κεφάλι μου και γελάει με αυτά που γράφουμε που τον θυμήθηκες ρε Ελένη το sport billy? Μαριάνθη ακούς ? Εγώ για καφέ πάω με τσιγάρα και κινητό ούτε τσάντα δεν παίρνω. Ανάλαφρη και χοροπηδηχτούλα!!!!!

Ακου μόλις ήρθε ο άντρας μου πάνω από το κεφάλι μου και γελάει με αυτά που γράφουμε που τον θυμήθηκες ρε Ελένη το sport billy? Μαριάνθη ακούς ? Εγώ για καφέ πάω με τσιγάρα και κινητό ούτε τσάντα δεν παίρνω. Ανάλαφρη και χοροπηδηχτούλα!!!!!

τα'χω τα χρονακια μου... τον προλαβα ΚΑΙ αυτον!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΤΕΛΕΙΟ αυτό χρειαζόμαστε με αυτόν τον χαζόκαιρο.....

πραγματι πολυ καλο τραγουδι!!!!!το εβαλα να δω ποιο ειναι και μετο που τ ακουσε το μωρο αρχισε την κουβεντα!!!σου λεει δε μπορει σ εμενα θα μιλαει κ αυτος αφου ολοι μ εμενα ασχολουνται.!!:-P:lol:
τι σταθμους ακουτε στο ραδιο???

για να μαθαινουμε κ τα γουστα μας...

αρχιζω.

ΔΙΕΣΗ, ΔΙΦΩΝΟ

εμενα δεν θα τουσ ξερετε!!!

Διαφημίσεις

για να θυμουνται οι παλιοι, κ να μαθαινουν οι νεοτεροι!

καλα..εδω ο καιρος ειναι πολυ χαλι. φυσαει σα τρελλος, 80 μποφωρ εχουμε κ βρεχει που κ που...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μηνυμα προς: ΓΚΑΟΥΤΣΟ-ΚΙΜΙ

εκεινη τη μερα κ αν ολα ειναι οκ με τη χριστ. κ ερθω τελικα, παμε μαζι... τι να σε κανουμε? εισαι ικανη να κανεις το γυρο της Αττικης, κ τελικα να πας κ σε αλλο μερος!

κ μετα να φταιμε κιολας!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μη το γελας ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ,ανετα χανομαι κ βαζω κ τα κλαμματα να ερθει πατερουλης να με βρει..

εγω ακουω freedom,deejay,ρυθμος.ααα και sport fm!!!!

H ΠΟΙΟΤΗΤΑ...

ΘΑ σας βαλω το τραγουδι που ακουγα οταν πηγαινα να γεννησω...παντα μου αρεσε αλλα τωρα το λατρευω

μπααα...δεν ταιριαζουν. Την εχω τσεκαρει...;) ειναι περισσοτερο του κλασσικου.

Ο Νικολακης να με γδαρει μπορει. Να με τριψει αποκλειεται :rolleyes:

Τι του εκανες μαρη του ανθρωπου???:rolleyes::rolleyes:

θα φερεις και την μπεμπα ρε συ,τι εγινε!!

Μαιρουλα δεν καταλαβες...τον μπεμπουλη δεν τον αφηνω απο τα ματια μου...πακετο θα σου ερθουμε αν κανονιστει...:cool:

Μονο τα συμπραγαλα μας ειναι 3 βαλιτσες..βαλε καλαθουνα, καροτσι, βαση καλαθουνας, ριλαξ αποστειρωτες κτλ κτλ:tongue:

τι σταθμους ακουτε στο ραδιο???

για να μαθαινουμε κ τα γουστα μας...

αρχιζω.

ΔΙΕΣΗ, ΔΙΦΩΝΟ

Δεν ακουω ραδιοφωνο..γκαριζω ολη μερα σαν το γαιδουρι και ο μπεμπουλης εχει την τιμη να ακουει την μανουλα σε ρολο σολιστ...:lol::lol:

Δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο κυριος...τα φωτα σας μουστογριες μπας και μαθουμε τπτ τα πιπινια...:tongue::tongue::tongue:

αη μαρη!!!!!τον προλαβα εγω τον σπορτ μπιλι και ημουν και πολυ φαν!!!

Ουτε ακουστα ομως....:rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...