Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκα τι έπαθες;;; Περίοδο έχεις κ εσύ;;; Εγώ τα έβαλα με τον μεγάλο...έφαγε κ ένα χαστουκάκι ξωφαλτσο....κ τώρα έχω τυψεις...

δεν εχω περιοιδο...μαλλον ειμαι κουρασμενη;)

alekaki ναι ειχες δικιο για ακομα μια φορα!!!!!!ελα ,μωρε!!!!μην εισαι χαλια!!μαλλον ο παλιοκαιρος φταιει...παω να το κανω μπανιο κ ερχομαι...μολις χριστηκε ολο με μια γουλια....

:-)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγνωμη,αύριο πάς για ταξιδι ή για μετάθεση;;;;;;;;

Μεταθεση?????????????ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ...παω για ταξιδακι αναψυχης...τωρα πως θα εξελιχθει θα δειξει...;)

Χρυση μου δεν ειπαμε τιποτα για β%$ί γιαυτο εξαφανιστηκες! Χθες κατι πηγε να πει η Ελενη αλλά της το εκοψα, ειπα να μην σε απασχολησουμε....:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα να περασετε κ πολύ καλα κανετε κ πατε. Αν δε παμε τωρα, πότε θα παμε;;μετα;;; με τα καπη της Κιμι;;;

Αι ,μαρη με εχετε παρει ολες στο ψιλο και με δουλευετε...:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Δαλιδά,πρίν που έγραψα σαίτα μπερδεύτηκα.Σφεντόνα έχει και είναι τέλεια!

Όσο για το τσίρκο,αστα γιατί στο τέλος έτσι θα ειναι τα δικά μου τα βαφτίσια.Και αυτό γιατί θέλω άλλαντάλλων μπομπονιέρες!!!Ασημένιες ίκόνες για τους μεγάλους(αλλά βρήκα μόνο κάτι πανάκριβες 8,5ε η μία και δεν γίνεται!Θα με χωρίσει ο άλλος) και καρουζέλ μουσικά για τα παιδιά(7,5-8,5ε και θα έχω 70 παιδιά!!!).

Εσυ να κανεις παρεα με την Αλεκα...ταιριαζουν τα γουστα σας...:tongue::tongue::lol::lol:

καλε η μαριανθη ερχεται στην πεθερα!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ ωχ....:lol:

μαριανθη αμα θελεις και βρεις ωρα και αναλογα ποσες μερες θα μεινεται να βρεθουμε καλε!!!!!!

δαλιδα τωρα τον πηρα τηλ.τον γιατρο θα παω αυριο το απογευμα,με τα χαπια εχει μειωθει παρα πολυ το αιμα.

αλεκα τα παιδια κια τα δυο εχουν τα ματια τα δικα σου.

Παω αυριο και φευγω μαλλον Τριτη...θα σου στειλω με πμ το τηλεφωνο...προς το παρον ειμαι φουλ στις μυξες...αν εχεις χρονο παρε τηλ και αν ειμαι καλυτερα σου ερχομαστε στο πι και φι!!!:P

ισως...ασε σου λεω!!αλλο παιδι~!!!!παιρνει και την [πιπιλα του και κοιμαται και δεν χρειαζεται να κουναω 10ωρες!!!ολα τελεια!!!φτου φτου μη το ματιασω!!:tongue::lol:

Φτου φτου...;)

Την έβαλα στο άλμπουμ δοκιμή. Για πείτε μου γνώμες...

Ασπα φτου φτου κ πάλι φτου γιατί κ εγώ μόλις το πω χαλάει το γλυκό...

Αλεκα τι έπαθες;;; Περίοδο έχεις κ εσύ;;; Εγώ τα έβαλα με τον μεγάλο...έφαγε κ ένα χαστουκάκι ξωφαλτσο....κ τώρα έχω τυψεις...

Με ολο το θαρρος Δαλιδουλα γιατι ρε???:(

δεν εχω περιοιδο...μαλλον ειμαι κουρασμενη;)

:-)

Βαλε το Νικολακι να σε τριψει...:cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Το πρωι οταν αντλώ ούτε εγω βγαζω πολυ γαλα πια ,αλλα δεν μου εχει μειωθει η παραγωγή απλα το τρωει σχεδον όλο!!!!

Λες ε???Πρεπει ομως να αυξηθει και η τραπεζα, η οποια παρεπιπτοντως παει πολυ καλα...γεμισα ήδη 1 συρταρι του καταψυκτη!!!

Μαριανθη δεχομαι συγχαρητηρια!!!!

Ναι ξερω χαθηκα (αραγε αναρωτηθηκε καμμια?) αλλα ετρεχα και δεν εφτανα...σημερα μαζευω τα πραγματα και αυριο ανεβαινουμε Θεσ/νικη...μην με πειτε τρελη...το ξερω οτι ειμαι...θα ξεκινησουμε το απογευμα προς βραδακι και ο Θεος βοηθος...παω να διαβασω και επανερχομαι!!

Παρτε με και μενα!!!!!!

Εγω σκεφτομαι να ανεβω την αλλη εβδομαδα αλλα ο αντρουλης μου μου κανει νερα. Θα του λειψει λεει η κορη του η μπαμποθρεφτη τοσες μερες (4 ζητησα...)

byXKp2.png

Καλησπέρα κούκλες!!!! Από ότι είδα όλα καλά και χαίρομαι για αυτό!!!!

ειρηνη μιας και ανεφερες το καλοκαιρι και τις διακοπες,για πειτε εσεις που ξερεται τα μωρα θα ειναι μεγαλα αρκετα ιουλιο-αυγουστο.με το φαγητο τι θα κανουμε?ενταξει την κρεμα την φτιαχνεις ευκολα,με τα υπολοιπα τι κανουμε?

Να σου πω με τόσο μικρό παιδί διακοπές δεν έχω ξαναπάει. Βλέπεις είμαστε και φτωχομπινέδες εμείς με όλη τη σημασία της λέξεως αλλά είμαστε και πολύ large και ο άντρας μου δεν πήγαινε για τα εισητήρια του κοινωνικού τουρισμού. Βέβαια από όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε διακοπές με αυτά επειδή εγώ τις διακοπές μου τις θέλω διακοπές κλείνω ΠΑΝΤΑ με ημιδιατροφή γιατί σιγά μην κάτσω να μαγειρέψω. Αλλά θα σου πω τι είδα πέρσυ σε μια κοπέλα που το μωρό της ήταν 8 μηνών. Είχε μαζί της σακουλάκια μικρά μάλλον σαν αυτά που βάζουν το γάλα και είχε μέσα κατεψυγμένο και αλεσμένο φαγητό. Τα είχε δώσει και της τα έβαλαν στον καταψύκτη του ξενοδοχείου και όταν έφτανε η ώρα του φαγητού έβγαζαν ένα το έβαζαν στο μικροκυμάτων και το τάιζε το μωρό της. Ούτε multi ούτε τπτ.Μου είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα των διακοπών έβαζε παραπάνω φαγητό για να έχει στις διακοπές. Υπάρχουν και τα βαζάκια τα οποία για εμάς είναι αηδία αλλά εγώ που είχα δώσει καναδυό φορές στα μεγάλα μου λόγω έκτακτου περιστατικού τα είχαν γλύψει. Και τέλος μπορείς να δώσεις λίγο πατατούλα λίγο κρεατάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια λίγο τυράκι λίγο ψωμάκι και συμπλήρωμα γάλα. Για μια εβδομάδα δεν θα πάθουν τίποτα τα μωρά μας.Εγώ πάντως όταν κλείσω ξενοδοχείο θα ρωτήσω για την πρώτη εκδοχή που την θεωρώ και καλύτερη αν έχω τη δυνατότητα να την κάνω.

Ναι ξερω χαθηκα (αραγε αναρωτηθηκε καμμια?) αλλα ετρεχα και δεν εφτανα...σημερα μαζευω τα πραγματα και αυριο ανεβαινουμε Θεσ/νικη...μην με πειτε τρελη...το ξερω οτι ειμαι...θα ξεκινησουμε το απογευμα προς βραδακι και ο Θεος βοηθος...παω να διαβασω και επανερχομαι!!

Ωωωωωωωωωω με το καλό να έρθεις Μαριάνθη μου στα Βόρεια. Εύχομαι καλό και ξεκούραστο ταξίδι!!!

μαριανθη το πηρα το πμ,επειδη δεν μπορω να απαντησω θα τα πουμε στο τηλ.:D

Βρώμα Μαίρη πάνω που έλεγα να κανονίσουμε συνάντηση..... Κανονίστε μόνες σας λοιπόν να μας φάνε οι παλιοαθηναίες......

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!!!! Από ότι είδα όλα καλά και χαίρομαι για αυτό!!!!

Να σου πω με τόσο μικρό παιδί διακοπές δεν έχω ξαναπάει. Βλέπεις είμαστε και φτωχομπινέδες εμείς με όλη τη σημασία της λέξεως αλλά είμαστε και πολύ large και ο άντρας μου δεν πήγαινε για τα εισητήρια του κοινωνικού τουρισμού. Βέβαια από όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε διακοπές με αυτά επειδή εγώ τις διακοπές μου τις θέλω διακοπές κλείνω ΠΑΝΤΑ με ημιδιατροφή γιατί σιγά μην κάτσω να μαγειρέψω. Αλλά θα σου πω τι είδα πέρσυ σε μια κοπέλα που το μωρό της ήταν 8 μηνών. Είχε μαζί της σακουλάκια μικρά μάλλον σαν αυτά που βάζουν το γάλα και είχε μέσα κατεψυγμένο και αλεσμένο φαγητό. Τα είχε δώσει και της τα έβαλαν στον καταψύκτη του ξενοδοχείου και όταν έφτανε η ώρα του φαγητού έβγαζαν ένα το έβαζαν στο μικροκυμάτων και το τάιζε το μωρό της. Ούτε multi ούτε τπτ.Μου είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα των διακοπών έβαζε παραπάνω φαγητό για να έχει στις διακοπές. Υπάρχουν και τα βαζάκια τα οποία για εμάς είναι αηδία αλλά εγώ που είχα δώσει καναδυό φορές στα μεγάλα μου λόγω έκτακτου περιστατικού τα είχαν γλύψει. Και τέλος μπορείς να δώσεις λίγο πατατούλα λίγο κρεατάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια λίγο τυράκι λίγο ψωμάκι και συμπλήρωμα γάλα. Για μια εβδομάδα δεν θα πάθουν τίποτα τα μωρά μας.Εγώ πάντως όταν κλείσω ξενοδοχείο θα ρωτήσω για την πρώτη εκδοχή που την θεωρώ και καλύτερη αν έχω τη δυνατότητα να την κάνω.

Ωωωωωωωωωω με το καλό να έρθεις Μαριάνθη μου στα Βόρεια. Εύχομαι καλό και ξεκούραστο ταξίδι!!!

Βρώμα Μαίρη πάνω που έλεγα να κανονίσουμε συνάντηση..... Κανονίστε μόνες σας λοιπόν να μας φάνε οι παλιοαθηναίες......

καλε αμα ειναι να βρεθουμε θα σε πουμε και εσενα και την λιτσα.οσες ειμαστε εδω.τα αλλα 3 κοριτσια ειναι μακρυα και με τετοιο καιρο...

λοιπον ωραια η ιδεα της κοπελας!!!και τα μεταφερουμε με παγοκυστες ε?

χμ καλο.....μα το καλοκαιρι θα ειναι και μεγαλα τον ιουλιο θα εχουν κλεισει τον 8ο και θα μπανουν στον 9ο.

τετοιο φαητο 1 φορα την μερα ετσι?τις αλλες φρουτα και κρεμα?αυτο καταλαβα απο αυτα που εγραψαν τα κοριτσια.

fCS8p3.png

καλε αμα ειναι να βρεθουμε θα σε πουμε και εσενα και την λιτσα.οσες ειμαστε εδω.τα αλλα 3 κοριτσια ειναι μακρυα και με τετοιο καιρο...

λοιπον ωραια η ιδεα της κοπελας!!!και τα μεταφερουμε με παγοκυστες ε?

χμ καλο.....μα το καλοκαιρι θα ειναι και μεγαλα τον ιουλιο θα εχουν κλεισει τον 8ο και θα μπανουν στον 9ο.

τετοιο φαητο 1 φορα την μερα ετσι?τις αλλες φρουτα και κρεμα?αυτο καταλαβα απο αυτα που εγραψαν τα κοριτσια.

Θα με πείτε εννοείται ότι θα με πείτε αλλά δεν το κόβω. Γιατί γμτ θα λείπει η μάνα μου εκτός και αν αφήσω τη μπέμπα στην αδερφή μου.....

Ακριβώς έτσι φρούτα που έχει και σε βαζάκια επίσης και είναι απλά καταπληκτικά. Να φανταστείς ότι εγώ έχω τέτοια στο ντουλάπι μου γιατί τα τρώνε τα μεγάλα μου και ναι κρέμα η οποία λες στη reception σου βάζουν νεράκι στο βραστήρα και τσουπ την έκανες αμέσως!!! Και γάλα πρωϊ και βράδυ. Τόσο απλά και εύκολα είναι τα πράγματα......

Εσυ να κανεις παρεα με την Αλεκα...ταιριαζουν τα γουστα σας...:tongue::tongue::lol::lol:

Βαλε το Νικολακι να σε τριψει...:cool:

μπααα...δεν ταιριαζουν. Την εχω τσεκαρει...;) ειναι περισσοτερο του κλασσικου.

Ο Νικολακης να με γδαρει μπορει. Να με τριψει αποκλειεται :rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Θα με πείτε εννοείται ότι θα με πείτε αλλά δεν το κόβω. Γιατί γμτ θα λείπει η μάνα μου εκτός και αν αφήσω τη μπέμπα στην αδερφή μου.....

Ακριβώς έτσι φρούτα που έχει και σε βαζάκια επίσης και είναι απλά καταπληκτικά. Να φανταστείς ότι εγώ έχω τέτοια στο ντουλάπι μου γιατί τα τρώνε τα μεγάλα μου και ναι κρέμα η οποία λες στη reception σου βάζουν νεράκι στο βραστήρα και τσουπ την έκανες αμέσως!!! Και γάλα πρωϊ και βράδυ. Τόσο απλά και εύκολα είναι τα πράγματα......

θα φερεις και την μπεμπα ρε συ,τι εγινε!!

fCS8p3.png

Εγω θα φέρω μπραουνις το κάνω πολύ ωραίο για την νύφη μου έτσι ομορφακια!!! :):)

φερτε φερτε κοριτσια!!!! να τα τσακισουμε ολες μαζι, να βγαινουμε στη πλαζ τυπου "ορκα-Μαγιορκα", να γελαει κ κοσμος μαζι μας!

κατω απο το σπιτι μου εχει παιδοτοπο... αλλα ελατε σπιτι... θα κατσουμε κ στις σκαλες αν χρειαστει...

τωρα για το δωρο με τι λεφτα θα το παρεις μαρη???

χαιρομαστε που χαιρεσαι μαζι μας:P:p:p:p

πες μου εσυ και μη σε νοιαζει!!!!!!!!!!θα τη βολεψουμε τη δουλεια!!!!!!!!!!:P

αγγελικη οσο για το γλυκακι μπορω και εγω να το φαω!!για να παρηγορηθει η χριστιανα μας θα το χλαπακιασω οοολο!!!:tongue::tongue:

οχι για σενα...για τη φουκαριαρα τη χριστιανα!:cool:

Καλημέρα κορίτσια.

Αντε με το καλό μπας και ηρεμήσει το κορίτσι μας και μαζί και σεις.

Η Ζέτα έχουν απεργία και ο Μιχάλης το κλείσανε το συνεργείο σήμερα για την απεργία. Προτιμώ όταν είμαι μόνη τα πρωινά με την μπέμπα. Ασχολαούμε μαζί της και κάνω και τις δουλειές μου παράλληλα. Ενώ με την Ζέτα η μπέμπα ξεσηκώνεται γιατι της έχει τρελή μιλάμε αδυναμία και θέλει να είναι συνέχεια μαζί της, δεν κοιμάται και χάνει τους ρυθμούς της. Πρέπει να φτιάξω και φαγητό για να φάνε ενώ όταν είμαι μόνη μου τρώω κάτι και μαγειρεύω τα απογεύματα. Και κάνουν κατάληψη και στην τηλεόραση του σαλονιού ενώ μπορούν να δουν στα δωμάτιά τους. Αμάν πια !!! Μην ασχολείστε ,μαζί μου μάλλον με έχει πιάσει η βλακεία μου.

Α δεν σας είπα θα τσακωθώ και με την μάνα μου για την βάπτιση. Ήδη έχει μάλλον τσαντιστεί γιατί ενώ δεν είχαμε ακόμα νονό μου έλεγε να βάλω την ανηψιά μου, κόρη της αδερφής μου. Εξαιτίας βλακειών της αδερφής μου δεν έχουμε και τις καλύτερες των σχέσεων τα τελευταία δύο χρόνια αλλά η μαμά μου επέμενε. Ο Μιχάλης ούτε να το ακούσει. Προχθές λοιπόν με πήρε η πρώτη ξαδέρφη μου, η μοναδική που έχω στην Ελλάδα, από την πλευρά της μαμάς μου και όταν της είπα ότι δεν έχουμε νονό, μου λέει έκλεισε θα το βαπτίσουμε εμείς. Της είπα ότι θα το συζητήσουμε την Κυριακή που θα πάμε και δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Σημειωτέον ότι με την ξαδέρφη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις σαν αδερφές ένα πράγμα. Έκανα το λάθος και δεν το είπα στην μαμά μου και σήμερα το πρωι την πήρε ο αδερφός της και της είπα ότι χάρηκε πολύ που την μπέμπα θα την βαπτίσουν τα εγγόνια του (οι γιοι της ξαδέρφης μου 22 και 19 ετών). Με πήρε η μαμά μου και έλεγε γιατί δεν της το είχα πει και τα σχετικά ενώ μου ξαναείπε να βαλω μαζί με τα αγόρια και την κόρη της αδερφής μου. Στο τέλος μου έκλεισε και το τηλέφωνο.

απο την ωρα που ειπαμε με την αδερφη μου οτι θα βαφτισει τον μπεμπακο, τρωμε τα μουστακια μας! δεν φανταζεσαι γκρινια... κ δεν τολμαμε να πουμε μια κουβεντα εχουμε κ τη μανουλα μας, που δεν ασχολειται αλλα ολο τη μουρη της χωνει.., "κανονιστε! μου θελετε να βαλετε κ λαδι!". στανταρακι αυτο, μια φορα τη μερα...

πω πω τα καταφερα..2 μερες η forthnet με βασανιζει χωρις ορια...καταφερα κ διαβασα.ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ οριστικα..

Μαρκελακι επισης να χαιρεσαι το μαρκελινο.

εμεις ηρεμια σχετικα..βεβαια εχω βρωποπεριοδο κ χανω γυμναστηριο αλλα δεν μπορω να κανω κατι,

ΑΣΠΑ χαιρομαι που ακολουθησες τα βηματα μου..ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ποιος παιδοτοπος ειναι κατω απο το σπιτι σου??αυτος που ηταν ο ΜΥΛΩΝΑΣ?

ΑΓΓΕΛΙΚΗ αν κ αργα πολυ κατατοπιστικες οι πληροφοριες σου για το Θησειο,ενοιωσα μεγαλυτερη βλαχαρα κ απο τη ΜΕΦΗ..δεν συνατιομαστε οι ασχετες στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ?δεν πρεπει να εχω παει στο Θησειο ποτε,ομως,.μη με βρισετε απλα δε μου αρεσει καθολου,το βρισκω πολυ σαν χαμηλοταβανο ενα πραγμα.κλεισουρα ξερω εγω...

εγω θα τα βοηθαω τα παιδακια μου οσο θελουν γιατι κ η μανουλα κ ο πατερουλης μου εχουν κανει τα παντα για μενα..στα πεθερικα μου ομως οπως ελεγε κ η γιαγιακα μου οπως με εχεις θα σε εχω,κηπον με εχεις κηπον σε εχω/.εμενα χεσμενη με υν χεσμενους θα τους εχω....ειπα κακες κουβεβτες...

ναι... ο ΜΥΛΩΝΑΣ. τι κλεισουρα μωρη τρελλη το Θησειο? μηπως εχεις καταλαβει Πλακα? το Θησειο ειναι ωραιο...εχει κ την Ακροπολη απεναντι...δεν θυμασαι??? μια απλα... αλλο πραμα... να παρουμε κ τα ποδηλατα μας!!

ιωαννα θα συμφωνησω με την συμπεθερα μου,να κανει νονους οποιους θελειςεσυ κια με οποιους εχεις καλυτερη σχεση.....οσο για τις μαμαδες δεν εννοουν να καταλαβουν οτι πλεων εχουμε τις δικες μας οικογενειες στις οποιες κανουμε εμεις κουμαντο........

εγω παντως τις τα λεω στα ισια,στο σπιτι σου και στο σπιτι μου.....

οπως βλεπεις τα λεω και εγω ετσι γιατι οντως εχουν λαλησει οι μανες μας:mad:

ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!

Kale ekei emena gi' afto ta kserw... Sto Thisseio pantreftika, stin Agia Marina. Ekei eixan pantreftei kai oi goneis mou giati ki aftoi ekei emenan!!! O pateras mou (gennimenos to 1923, eksou kai nomiza pws i Eleni itan simmathitria tou) sto Thisseio emene to 1942 pou irthe stin Athina apo tin eksotiki Akrata.

Eipa Thisseio giati exei polla kafe kai metro. Mipws thete Gazi pou einai kai pio trendy kai exei kai metro??? Exei ginei poli wraio to Gazi kai exei disekatomiria kafe. Exei kai na parkareis.

δεν ξερω τπτ απο Γκαζι!!! κ δεν θελω κιολας... θελω κατι ..."γραφικο"...σα κ μενα...

Εσυ Ελενιτσα τι χαιρεσαι???που εισαι 26?που εισαι κουκλα??που το παιδι ειναι κλωνος σου??αι σιχτιρ κ συ μεσημεριατικα

την ακουσε κ η μικρη κ αθωα ελενιτσα!!

μόλις μπηκα σπιτι...αυτη η μουνταμαρα σημερα μου τη δινει...τεσπα

πωπω...με κολασες μεσημεριατικα....

κανε αυτο που θες εσυ....όλο και καποιος στεναχωριεται παντα, γιατι να εισαι εσυ αυτος????

θα αποφασισετε επι τελους???? Λοιπον το αυτοκινητο εχει αλλες δυο θεσεις. Μπορω να περασω απο καπου να παρω δυο ατομα. Μπορεις να περιμενεις Πετρου ραλλη και πειραιως να σε παρουμε απο εκει????

με το καλο τα κοριτσακια....

ναι μοιαζουν τα σκατουλια....μαλλον μοιαζουν και οι δυο στο μπαμπα ους τελικα....

ναι το ελενακι μας ειναι απο τα πιπινακια

ελα μη μας βαζεις πιο δυσκολα.....

Ειχα ενα γκομενο απο Παγκρατι...πισω απο το σταδιο εμενε...το Γιωργακη. Αρχιμηδους. Δε σου λεω επιθετο γιατι ηταν και ενας λογος που τον εδιωξα

θα βαλω...και των τεσσαρων μας χαχα

να το "παρω" κ εγω αυτο???? pleeeaasseeeeeeeeeee..........

οργωσες τον πειραια κ τα περιχωρα μαρη...

Στις 10 επρεπε να τον ταισεις κ ασ μην εκλαιγε. Θα σου κοιμόταν μετά μεχρι τις 8 το πρωι.Οταν τον βλέπεις κ γλαρωνει τη νυχτα να τον ταιζεις, θα ειναι καλύτερα κ για σενα

Αφου είναι αυθημερον ολο το πανηγυρι παλι καλά!!!! Ανακουφιστηκα, αντε με το καλό να ξεμπερδεψετε!!!

Τουλάχιστον έκανε μια γενική εκκαθάριση ή τσαμπα πηγε το ψαλσιμο;;;;

Και του χρόνου τα πάρτυ σας, να είσαστε καλά!

οσο για τα άλλα συμφωνώ απόλυτα! Τα σκεφτομαι κ κουραζομαι...

Μαιρούλα τι έγινε πήγες στον γιατρό;;;

Ασπούλα πάει κ αυτό το αγχος!!

Τα κολλύρια αυτά έχουν μια μικρη δοση αντιβιωσούλας νομίζω πάντως.Για διαβασε μέσα να μου πεις!

Εγω το βρισκω εντελως υπερβολικο μιας κ έεεεεχετε να κουβαλήσετε πράματα κ πραματα. Να ξέρεις κυκλοφορουν στο εμποριο κ πολύ μεγαλα σφουγγαρια που βαζεις το μωρό πανω κ το πλενεις σε μπανιεριτσα.Μετα το πετας. Αν κ εγώ ακόμα τον πλενω στο ορθιο ή τον κραταει ο αντρας μου από τις μασχαλες κ εγω σαπουνιζω ξεβγαζω.Μπορεις κ ετσι.

Καλα να περασετε σας ευχομαι!

εισαι καλα? για τη Μανα μου μιλαμε....οχι βεβαια!!! μονο κρα.

Ωραίο το τσίρκο!!

Μέφη πιάσε δουλεια! ΤΙ μπορω να κάνω σε τσίρκο;; Εχεις καμμιά παρασταση από σταθμό;;;

αν εχεις ORCHESTRA στην πατρα, δεν ξερω..., πηγαινε κ δες...

πως το εκανες αυτο μαριανθη??? απο το νοτο βρεθηκες στον Βορρα???

τρεχα στα κοριτσια γρηγορα!!! ζητα τους ασυλο!!!

ισως...ασε σου λεω!!αλλο παιδι~!!!!παιρνει και την [πιπιλα του και κοιμαται και δεν χρειαζεται να κουναω 10ωρες!!!ολα τελεια!!!φτου φτου μη το ματιασω!!:tongue::lol:

μωρε ΦΤΟΥ ΤΟΥ!!! τι το θες το γυμναστηριο αφου εχεις το παιδι σου? βαρακια κανεις μια φορα...

http://an-agapas.gr/f1l3s/product_images/PR088.jpg

Α κι αυτή μου αρεσε...

κ εμενα!!!!!!!!!!!!!!!

οταν γεννηθηκε η αδερφη μου ημουν 9χρ. κ οι ξαδερφες μου μεγαλυτερες απο μενα. καθε απογευμα επρεπε να τρωμε κ εμεις κρεμα μαζι με τη μπεμπα. δεν θες να ξερεις τι μπουτια ειχαμε κανει μεσα σ'ενα μηνα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εβαλα νεες φωτο!!!

παω να τα κανω μπανιο και θα τις δω σε λιγο.

ειρηνη εχεις δικιο δεν ειναι δυσκολα και η λυση με το καταψυκτη ειναι πολυ καλη,βεβαια θα χρειαστω ενα συρταρι με τα δυο αλλα και τι εγινε,ψυγειακη εχουμε.

fCS8p3.png

θα φερεις και την μπεμπα ρε συ,τι εγινε!!

Α όχι κοπελιά. Οταν πάω για καφέ πάω για καφέ. Όλο το σετ τσιγάρο καφές και ησυχία.....

παω να τα κανω μπανιο και θα τις δω σε λιγο.

ειρηνη εχεις δικιο δεν ειναι δυσκολα και η λυση με το καταψυκτη ειναι πολυ καλη,βεβαια θα χρειαστω ενα συρταρι με τα δυο αλλα και τι εγινε,ψυγειακη εχουμε.

Και εγώ αυτό θα κάνω....

οταν γεννηθηκε η αδερφη μου ημουν 9χρ. κ οι ξαδερφες μου μεγαλυτερες απο μενα. καθε απογευμα επρεπε να τρωμε κ εμεις κρεμα μαζι με τη μπεμπα. δεν θες να ξερεις τι μπουτια ειχαμε κανει μεσα σ'ενα μηνα!!!

Δεν θέλω δεν θέλω και είναι και αφρατούλικα τα μεγάλα μου!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by eirinilagadas

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...