Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που εισαι εσυ αλεκακι μου???οτι θα ρωταγα και τσουπ εμφανιστηκες!!!

den eimai και πολυ καλα σημερα....τεσπα...όχι κατι συγκεκρινμενο....αλλα ειμαι εδω και μου φτιαχνει την διαθεση. Ειδες που δεν εχει τιποτα ο μπεμπακος...καλα εγω ημουν σιγουρη;)

..ελα ομως που μολις ακουω πεταλουδα μου ρχεται στο μυαλο ΑΛΕΚΑ-ΒΡΑΔΥ-ΛΙΜΑΝΙ..τι να κανω?θα δουμε..

σε ευχαριστω καλη μου...μου'ρχεται να κλαψω απο τη συγκινηση...εγω...πεταλουδιτσα...

αλεκα τα παιδια κια τα δυο εχουν τα ματια τα δικα σου.

Ο μεγαλος ναι...ο μικρος ακομη δεν ξερω,....μοιαζουν πολυ στου Νικου

Τί να κάνω που όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι μας έχουν από δυο παιδιά;;;Στο τραπέζι θα είμαστε 120 μεγάλοι και 60 παιδιά!!!

Α και εγω...καμια 150αρια ειμαστε οι μεγαλοι και καμια 50αρια τα μικρα...αλλα αυτη ειναι η χαρα μου ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα βάλω φωτο μια κατασκευουλα που εφτιαξαν στον σταθμο σαν δωρακι για την γιορτη του γιου μου. Είναι ένα ελεφαντάκι, σκεφτομουν να τυπωσω προσκληση σε ρυζοχαρτο να το τυλιξω κ να το βαλω μεσα του. Επίσης να βρω κ άλλα πατρον γι άλλα ζωάκια.

Μισό να την φτιάξω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Την έβαλα στο άλμπουμ δοκιμή. Για πείτε μου γνώμες...

Ασπα φτου φτου κ πάλι φτου γιατί κ εγώ μόλις το πω χαλάει το γλυκό...

Αλεκα τι έπαθες;;; Περίοδο έχεις κ εσύ;;; Εγώ τα έβαλα με τον μεγάλο...έφαγε κ ένα χαστουκάκι ξωφαλτσο....κ τώρα έχω τυψεις...

Την έβαλα στο άλμπουμ δοκιμή. Για πείτε μου γνώμες...

Ασπα φτου φτου κ πάλι φτου γιατί κ εγώ μόλις το πω χαλάει το γλυκό...

Αλεκα τι έπαθες;;; Περίοδο έχεις κ εσύ;;; Εγώ τα έβαλα με τον μεγάλο...έφαγε κ ένα χαστουκάκι ξωφαλτσο....κ τώρα έχω τυψεις...

Δαλιδά,είναι πολύ ωραίο,αλλά θα το προτιμούσα πρόσκληση για γεννέθλια!Πάντως πραγματικά μου αρέσει πολύ!Για πόσες προσκλήσεις μ΄λάμε;;;

Διαφημίσεις

Δαλιδά άκου για πρόσκληση:Να βρείς μια εικόνα απο παραμύθι ή από βιβλίο από Τσίρκο (την Εξωτερική όψη που φαίνεται σαν σκηνή) και να το υπώσει και να το κόψεις.

Εχω κ ένα τσιρκο πλειμομπιλ θα παρω ιδεες...

Ρε συ τι κλεφτες που υπάρχουν;; Χαζευα τωρα καρουζελ για μπομπονιέρα κ οι ιδιες μπομπο αλλού τις ειχαν 2,5 αλλού 3,5. Κ κάποιες άλλες αλλού 6,5 κ αλλού τις ίδιες 8.5. Συγχυστηκα κ σταματησα το ψαξιμο... Αν τις ξαναβρω θα τις βάλω να δείτε, το έχω ξαναπάθει έτσι ειδικά με τις μπομπό, οπότε ψαξτε το...

Δαλιδά,είναι πολύ ωραίο,αλλά θα το προτιμούσα πρόσκληση για γεννέθλια!Πάντως πραγματικά μου αρέσει πολύ!Για πόσες προσκλήσεις μ΄λάμε;;;

Για καμμιά 40αριά, 50 το πολύ. Δε ξέρω ακόμα...

Θα βρω μια άλλη να σου δείξω...

Εχω κ ένα τσιρκο πλειμομπιλ θα παρω ιδεες...

Ρε συ τι κλεφτες που υπάρχουν;; Χαζευα τωρα καρουζελ για μπομπονιέρα κ οι ιδιες μπομπο αλλού τις ειχαν 2,5 αλλού 3,5. Κ κάποιες άλλες αλλού 6,5 κ αλλού τις ίδιες 8.5. Συγχυστηκα κ σταματησα το ψαξιμο... Αν τις ξαναβρω θα τις βάλω να δείτε, το έχω ξαναπάθει έτσι ειδικά με τις μπομπό, οπότε ψαξτε το...

΄

Τα φθηνά δεν έχουν μουσική.

http://an-agapas.gr/f1l3s/product_images/PR072.jpg

Χωρίς την φωτό στο κέντρο σκέτο να μπει το κειμενο!

Μου φάνηκε πολύ συνηθισμένη όμως κ 3Ε χωρίς την εκτυπωση...

Διαφημίσεις

http://an-agapas.gr/f1l3s/product_images/PR072.jpg

Χωρίς την φωτό στο κέντρο σκέτο να μπει το κειμενο!

Μου φάνηκε πολύ συνηθισμένη όμως κ 3Ε χωρίς την εκτυπωση...

Οντως,είναι συνηθισμένο.Ακου:Στο παραμύθι με τον Πινόκιο έχει φωτο από τσιρκο.Θα πάς σένα καλό τυπογραφείο να στο κάνουν και θα τους πείς να ανοίγει η πόρτα από το τσίρκο και μέσα να έχει το κείμενο.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!!!!ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΙΔΕΕΣ!!!

alekaki ναι ειχες δικιο για ακομα μια φορα!!!!!!ελα ,μωρε!!!!μην εισαι χαλια!!μαλλον ο παλιοκαιρος φταιει...παω να το κανω μπανιο κ ερχομαι...μολις χριστηκε ολο με μια γουλια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...