Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δαλιδα,μια πολυ ωραια ιδεα που φυσικα εδω την ειδα σιγα μη το σκεφτομουνα μονη μου ειναι το ΤΣΙΡΚΟ...παρε κ τον αντρα της ΜΕΦΗΣ ολοκληρο ελεφανατ δαμαζει..και θα ειναι υπερπαραγωγη..τα βαφτησια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δαλιδα,μια πολυ ωραια ιδεα που φυσικα εδω την ειδα σιγα μη το σκεφτομουνα μονη μου ειναι το ΤΣΙΡΚΟ...παρε κ τον αντρα της ΜΕΦΗΣ ολοκληρο ελεφανατ δαμαζει..και θα ειναι υπερπαραγωγη..τα βαφτησια

Ωραίο το τσίρκο!!

Μέφη πιάσε δουλεια! ΤΙ μπορω να κάνω σε τσίρκο;; Εχεις καμμιά παρασταση από σταθμό;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αν είναι δυνατόν!!!!ΑΣΠΑ τί σου είπα;;;;;;

Οπως σου έχω ξαναπεί καλύτερα σε πάπυρο παρά σε πέτρες!!

Ρε Κίμη,σοβαρά τώρα!!Πεταλούδα;;;;Και τί εγινε που είναι παρεμφερές;;;Σε πληροφωρώ καμία σχέση τα αγορίστικα με τα κοριτσίστικα.

εμ μεφη μου τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται...

Ναι βρε συναντηθείτε Συνταγμα στις 10 το πρωι για να φτασετε Θησείο στις 4 γιατί σιγουράκι θα χαθείτε κ στην ευθεία....:lol::lol::lol::lol:

:lol::P:lol:

χαχαχαχα:lol:

Διαφημίσεις

Δαλιδά,πρίν που έγραψα σαίτα μπερδεύτηκα.Σφεντόνα έχει και είναι τέλεια!

Όσο για το τσίρκο,αστα γιατί στο τέλος έτσι θα ειναι τα δικά μου τα βαφτίσια.Και αυτό γιατί θέλω άλλαντάλλων μπομπονιέρες!!!Ασημένιες ίκόνες για τους μεγάλους(αλλά βρήκα μόνο κάτι πανάκριβες 8,5ε η μία και δεν γίνεται!Θα με χωρίσει ο άλλος) και καρουζέλ μουσικά για τα παιδιά(7,5-8,5ε και θα έχω 70 παιδιά!!!).

Μεφη πολυ ωραίο το προσκλητήριο, όσο για την τσαντούλα μου έδωσες ωραία ιδέα αντί να κάτσω να το κάνω από χαρτονι μόνη μου. Είναι από atlas paketo ή αλλού ?

Ναι Ιωάννα μου.

καλε η μαριανθη ερχεται στην πεθερα!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ ωχ....:lol:

μαριανθη αμα θελεις και βρεις ωρα και αναλογα ποσες μερες θα μεινεται να βρεθουμε καλε!!!!!!

δαλιδα τωρα τον πηρα τηλ.τον γιατρο θα παω αυριο το απογευμα,με τα χαπια εχει μειωθει παρα πολυ το αιμα.

αλεκα τα παιδια κια τα δυο εχουν τα ματια τα δικα σου.

fCS8p3.png

Όσο για το τσίρκο,αστα γιατί στο τέλος έτσι θα ειναι τα δικά μου τα βαφτίσια.Και αυτό γιατί θέλω άλλαντάλλων μπομπονιέρες!!!Ασημένιες ίκόνες για τους μεγάλους(αλλά βρήκα μόνο κάτι πανάκριβες 8,5ε η μία και δεν γίνεται!Θα με χωρίσει ο άλλος) και καρουζέλ μουσικά για τα παιδιά(7,5-8,5ε και θα έχω 70 παιδιά!!!).

Που είναι μαμωτο κ δεν τα βρισκω η αχρηστη;;;

Αν δεν έχεις που να μείνεις κατεβα θα σε βολέψω, τι να κάνω;;;;

Καρουζ΄λ τυπωμένο σε προσκλήσεις και καρουζελ μπομπονιέρες.

Αχ θα με βάλεις να ψάχνω για καρουζελ τώρα;;;Οιμε...

Διαφημίσεις

70 παιδιά? Καλέ κανένα παιδικό σταθμό θα καλέσεις? Εμένα με το ζόρι θα βγούν καμιά 20αριά ενώ στην Ζέτα ήταν 5-6.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Που είναι μαμωτο κ δεν τα βρισκω η αχρηστη;;;

Πήγαινε στο www.kaligraphics.gr .Θα σου βγάλει κάτι εικόνες.Εκεί.

70 παιδιά? Καλέ κανένα παιδικό σταθμό θα καλέσεις? Εμένα με το ζόρι θα βγούν καμιά 20αριά ενώ στην Ζέτα ήταν 5-6.

Τί να κάνω που όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι μας έχουν από δυο παιδιά;;;Στο τραπέζι θα είμαστε 120 μεγάλοι και 60 παιδιά!!!

εχω το καλυτερο παιδακι στο κοσμο!!!απο την ωρα που γυρισαμε απο αθηνα σταματησαν οι κολικοι κξαι το μονο που κανει ολη την ημερα ειναι να κουβεντιαζουμε και να γελαει!χαζευει κα τα παιχνιδια του μονος του και τουσ μιλαει!!αχ ειμαι πολυ χαρουμενη και ευτυχισμενη!!!

εχω το καλυτερο παιδακι στο κοσμο!!!απο την ωρα που γυρισαμε απο αθηνα σταματησαν οι κολικοι κξαι το μονο που κανει ολη την ημερα ειναι να κουβεντιαζουμε και να γελαει!χαζευει κα τα παιχνιδια του μονος του και τουσ μιλαει!!αχ ειμαι πολυ χαρουμενη και ευτυχισμενη!!!

Τα μωρακια γουσταρουν την ρουτινα τους γιατί ετσι νιωθουν ασφαλεια. Μάλλον στο ξενο περιβάλλον στρεσαριζοταν το μωρουλινι....

Τα μωρακια γουσταρουν την ρουτινα τους γιατί ετσι νιωθουν ασφαλεια. Μάλλον στο ξενο περιβάλλον στρεσαριζοταν το μωρουλινι....

ισως...ασε σου λεω!!αλλο παιδι~!!!!παιρνει και την [πιπιλα του και κοιμαται και δεν χρειαζεται να κουναω 10ωρες!!!ολα τελεια!!!φτου φτου μη το ματιασω!!:tongue::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...