Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ρωτησω ανα ξερει καποια,απο εχθες περνω το χαπι για να σταματησει το γαλα,ο γιαρος μου ειπε θα παρω 2 μερες τωρα και αλλες 2 μερες την αλλη εβδομαδα,να μην βγαλω με το θηλαστρο,να φοραω σουτιεν συνεχεια κια να πινω μεχρι 2 λιτρα υγρα την μερα.αλλα απο το ενα στηθος εχω γρουμπουλακια οπως οταν ηταν γεματο,τι να κανω?ειναι φυσιολογικο?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ με τον λόξυγγα βρήκα κ κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό να του τον σταματάω και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο: Του ρίχνω φυσιολ. ορό και από το ξάφνιασμα κ την έκπληξη σταματάει!! Αυτό βέβαια τις νύχτες που θέλω να κοιμηθούμε από το να περιμένω να του περάσει!!! Αν τον βάλω στήθος κάηκα γιατί μέχρι να ξεπεράσουμε γουλιές και ρεψίματα θα περάσει 1 ώρα, οπότε δεν συμφέρει!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλα τον ειχα ντυμενο οταν βγηκαμε..

μαιρη τωρα τις εκανε τις μυξες..ηταν πεντακαθαρει η μυτουλα του..

μην ανησυχεις και εμενα του πεφτουν τα μαλλακια του...θα βγαλουν αλλα...

Διαφημίσεις

α.....ευχαριστω βρε κοριτσια για τις απαντησεις!!!!!

ασπα καλυτερα να παρεις τον παιδιατρος σας μηπως θελει να τον ακροαστη.γιατι εμενα την ακουσε και μου ειπε ενταξει.

fCS8p3.png

να ρωτησω ανα ξερει καποια,απο εχθες περνω το χαπι για να σταματησει το γαλα,ο γιαρος μου ειπε θα παρω 2 μερες τωρα και αλλες 2 μερες την αλλη εβδομαδα,να μην βγαλω με το θηλαστρο,να φοραω σουτιεν συνεχεια κια να πινω μεχρι 2 λιτρα υγρα την μερα.αλλα απο το ενα στηθος εχω γρουμπουλακια οπως οταν ηταν γεματο,τι να κανω?ειναι φυσιολογικο?

Μάλλον εξαρτάται από τα χαπια γιατί εγώ κ τις δύο φορές πήρα μόνο 2 μέρες κ μετά τέλος. Επίσης το έβγαλα όλο με το θήλαστρο, να μην μείνει τίποτα στα στήθη και μετά δέθηκα΄. Στον 2ο που δεν δέθηκα σε συνδυασμο με τα χάπια, το γάλα κατέβαινε κ πήγε να μου πετρώσει. Το έβγαλα πάλι όλο με θήλαστρο, δέθηκα καλά κ γάλα στοπ. Πιστευω κ χωρίς χάπια μόνο με το δέσιμο θα τα είχα καταφέρει γιατι δεν είχα γάλα σχεδόν καθόλου!!

Αν παραγίνουν τα γουρμπουλάκια ΄ρώτα το γιατρό σου για σίγουρα!

εγω τον λυπαμαι να τον αφησω με λοξυγγα και σημερα μου εβγαλε κ εμενα γουλιες το πρωι...κοριτσακια το γαλα μου εχει μειωθει αισθητα!!τι να κανω???να τον βαζω μονο στηθος???αλλα με ποναει ρε γαμωτο...

Μάλλον εξαρτάται από τα χαπια γιατί εγώ κ τις δύο φορές πήρα μόνο 2 μέρες κ μετά τέλος. Επίσης το έβγαλα όλο με το θήλαστρο, να μην μείνει τίποτα στα στήθη και μετά δέθηκα΄. Στον 2ο που δεν δέθηκα σε συνδυασμο με τα χάπια, το γάλα κατέβαινε κ πήγε να μου πετρώσει. Το έβγαλα πάλι όλο με θήλαστρο, δέθηκα καλά κ γάλα στοπ. Πιστευω κ χωρίς χάπια μόνο με το δέσιμο θα τα είχα καταφέρει γιατι δεν είχα γάλα σχεδόν καθόλου!!

Αν παραγίνουν τα γουρμπουλάκια ΄ρώτα το γιατρό σου για σίγουρα!

τι εννοεις δεθηκες???

Διαφημίσεις

τι εννοεις δεθηκες???

Είμαι για δέσιμο που λέμε;;;

Παίρνεις χοντρή γάζα από φαρμακείο σαν αυτή που φορούν οι αθλητες στα γόνατα κ.α. και την περνάς γύρω γύρω από το στήθος σφικτά σαν κορσέ της παλιάς εποχής ένα πράμα, έτσι ώστε να μην έχει χώρο να κατέβει το γάλα!!! Αλλά παραμένεις έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς για 3-4 μέρες!!! Και στον ύπνο! Μόνο για μπάνιο την έβγαζα κ έπαιρνα κ καμμιά ανάσα!!!

Με το θήλαστρο δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται δουλεια με την παραγωγή. Προσπάθησε μόνο στήθος κ πάρε καμμιά καλή κρεμούλα για τις θηλές να βάζεις. Εγώ αντίθετα δεν αντέχω το θήλαστρο, εφιάλτης....

αααααααααααααααααααααααααα!!!!!

εγω δεν αντεχω το στομα του!!με ποναει πολυ οπως τρωει!!!!με το θηλαστρο μια χαρα!τωρα τον βαζω στο στηθος μετα αφου τον ταισω γιατι δεν τον φτανει και ετσι δεν μου μενει γαλα πολυ για μετα!!!δραμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...