Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mefh οντως πολυ ωραιο!!!

ασπα χαιρομαι που καθαρισατε..αντε και καλη αρχη με το καινοριο γαλα..σημερα σαν να σταματησε το δακρυ του...θα φανει...

εγω τελικα εκλεισα ραντεβου στο συλλογο γονεων παιδιων με συνδρομο down και θα τα κανω εκει,προσκλητηρια κ μπομπονιερες,απο βδομαδα θα παω να διαλεξω..

Ευουλα εχουν σαιτ ή μονο με ραντεβου μπορεις να τα δεις;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

mefh οντως πολυ ωραιο!!!

ασπα χαιρομαι που καθαρισατε..αντε και καλη αρχη με το καινοριο γαλα..σημερα σαν να σταματησε το δακρυ του...θα φανει...

εγω τελικα εκλεισα ραντεβου στο συλλογο γονεων παιδιων με συνδρομο down και θα τα κανω εκει,προσκλητηρια κ μπομπονιερες,απο βδομαδα θα παω να διαλεξω..

ευτυχως λιτσακι μου...καλη η ιδεα σου...υπαρχει κανενα site να δω κ εγω???

ελπιζω να καθαρισει το ματακι του...

Μεφη πολύ ωραια κ σαν ιδεα καλή!

Το προσκλητηριο ειναι οντως παραμυθι;;Τι γραφει;;

Δωσε καμμια ιδεα για μας τις αγορομανες...

Λοιπόν!Σας προειδοποιώ!!Οι ιδέες μου είναι ακριβές!Εκτός από τις τυπωμένες προσκλήσεις (Μικρις πρίγκηπαςκ.λ.π.) μου αρέσουν τα εξής:

Σύτή την σελίδα,είδα στις μπομπονιέρες μια σαίτα.Να τυπώσεις την πρόσκληση,να την κάνεις πάπυρο και να την δέσεις πάνω στην σαίτα!

Επίσης,στην Έφη είχα κάνει ένα κουτί τετράγωνο και μέσα είχε την πρόσκληση κολλημένη στον πάτο και καραμέλες.Αυτό με αγορίστικα χρώματα.Και να βάλετε τα μεγάλα παι΄διά σας να ζωγραφίσουν το φόντο της προσκλησης.

mefh οντως πολυ ωραιο!!!

Ευη,πολύ ωράία κίνηση!Και γω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω υλικά(κουτιά,ανθρωπάκια κ.α.) από το χαμόγελο του παιδιού αλλά τελικά την απέρριψα την ιδέα.

Τα κολλύρια αυτά έχουν μια μικρη δοση αντιβιωσούλας νομίζω πάντως.Για διαβασε μέσα να μου πεις!!

και αντιβιωσούλα και κορτινοζούλα
vaptisi_13.jpg

Αυτό είναι το προσκλητήριο.

πολύ ωραιο ειναι ;)
στο συλλογο γονεων παιδιων με συνδρομο down και θα τα κανω εκει,προσκλητηρια κ μπομπονιερες,απο βδομαδα θα παω να διαλεξω..
εχει κάποιο σαιτ??
Ναι ξερω χαθηκα (αραγε αναρωτηθηκε καμμια?) αλλα ετρεχα και δεν εφτανα...σημερα μαζευω τα πραγματα και αυριο ανεβαινουμε Θεσ/νικη...μην με πειτε τρελη...το ξερω οτι ειμαι...θα ξεκινησουμε το απογευμα προς βραδακι και ο Θεος βοηθος...παω να διαβασω και επανερχομαι!!
γιατί πας Θεσσαλονικη??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ναι ξερω χαθηκα (αραγε αναρωτηθηκε καμμια?) αλλα ετρεχα και δεν εφτανα...σημερα μαζευω τα πραγματα και αυριο ανεβαινουμε Θεσ/νικη...μην με πειτε τρελη...το ξερω οτι ειμαι...θα ξεκινησουμε το απογευμα προς βραδακι και ο Θεος βοηθος...παω να διαβασω και επανερχομαι!!

αν ειναι για βολτα πολυ καλα κανεις!1 να περασεις υπεροχα!!καλο σας ταξιδι!!

πολυ ωραιες ιδεες εχει η μουστογρια..ξερει κ απο παπυρους,αφου εκει εμαθε τα πρωτα της γραμματα..εγω πριγκηπα ειχα κανει τον ταλιμπαν ,τωρα θελω να νεραιδα αλλα η μανα μου η καρακαλτακα λεει οτι ειναι παρεμφερες σαν θεμα κ καλυτερα ειναι η πεταλουδα..ελα ομως που μολις ακουω πεταλουδα μου ρχεται στο μυαλο ΑΛΕΚΑ-ΒΡΑΔΥ-ΛΙΜΑΝΙ..τι να κανω?θα δουμε..

Διαφημίσεις

πολυ ωραιες ιδεες εχει η μουστογρια..ξερει κ απο παπυρους,αφου εκει εμαθε τα πρωτα της γραμματα..εγω πριγκηπα ειχα κανει τον ταλιμπαν ,τωρα θελω να νεραιδα αλλα η μανα μου η καρακαλτακα λεει οτι ειναι παρεμφερες σαν θεμα κ καλυτερα ειναι η πεταλουδα..ελα ομως που μολις ακουω πεταλουδα μου ρχεται στο μυαλο ΑΛΕΚΑ-ΒΡΑΔΥ-ΛΙΜΑΝΙ..τι να κανω?θα δουμε..

Αν είναι δυνατόν!!!!ΑΣΠΑ τί σου είπα;;;;;;

Οπως σου έχω ξαναπεί καλύτερα σε πάπυρο παρά σε πέτρες!!

Ρε Κίμη,σοβαρά τώρα!!Πεταλούδα;;;;Και τί εγινε που είναι παρεμφερές;;;Σε πληροφωρώ καμία σχέση τα αγορίστικα με τα κοριτσίστικα.

Λοιπόν!Σας προειδοποιώ!!Οι ιδέες μου είναι ακριβές!Εκτός από τις τυπωμένες προσκλήσεις (Μικρις πρίγκηπαςκ.λ.π.) μου αρέσουν τα εξής:

Σύτή την σελίδα,είδα στις μπομπονιέρες μια σαίτα.Να τυπώσεις την πρόσκληση,να την κάνεις πάπυρο και να την δέσεις πάνω στην σαίτα!

Επίσης,στην Έφη είχα κάνει ένα κουτί τετράγωνο και μέσα είχε την πρόσκληση κολλημένη στον πάτο και καραμέλες.Αυτό με αγορίστικα χρώματα.Και να βάλετε τα μεγάλα παι΄διά σας να ζωγραφίσουν το φόντο της προσκλησης.

Καλέ δε με νοιάζει. Ετσι κι αλλιώς ούτε πολύ κόσμο θα έχουμε κ προσκλήσεις θα βγουν λίγες. Απλά σκεφτομαι να τις κάνω μόνη μου κ έχω κολλήσει από θέματα. Σκεφτηκα "άγρια ζωα", καμηλοπαρδαλεις, λιονταρια, ελέφαντες τέτοια. Αλλά τωρα μου φαινονται πολύ συνηθισμενα.ΓΙα πες τιποτα άλλο.Οχι πριγκηπες, καραβοκύρηδες κ τα συναφη...

ρε δε πατε να παιξετε ολες ΤΖΟΚΕΡ??

αααα ποιες αλλες ασχετες θα ερθουν συναντηση να δωσουμε ραντεβου Συνταγμα???

Ναι βρε συναντηθείτε Συνταγμα στις 10 το πρωι για να φτασετε Θησείο στις 4 γιατί σιγουράκι θα χαθείτε κ στην ευθεία....:lol::lol::lol::lol:

Καλέ δε με νοιάζει. Ετσι κι αλλιώς ούτε πολύ κόσμο θα έχουμε κ προσκλήσεις θα βγουν λίγες. Απλά σκεφτομαι να τις κάνω μόνη μου κ έχω κολλήσει από θέματα. Σκεφτηκα "άγρια ζωα", καμηλοπαρδαλεις, λιονταρια, ελέφαντες τέτοια,ΚΙΜΗ

Εχει κάτι στικερ για μπομπονιέρες με καραβάκι.αεροπλανάκια κ.α.Μπρείς και εκεί να βάλεις ΄΄εναν πάπυρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...