Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα πήγα ένα τριωράκι στο γραφειο. Ήθελα να κάνω πρόβα απουσίας να δω πως θα αντιδράσει η μπεμπούλα, πόσο θα φάει κτλ.

Να εγκλιματίζομαι και εγώ.

Λεώ να πάω και την άλλη εβδομαδα μια φορα ακομα

Αυτη την εβδομαδα που τη ζυγισα είχε πάρει μόνο 100 γραμμαρια...στεναχωρεθηκα λιγακι γιατι και το γάλα που έβγαζα με το θηλαστρο κάθε πρωι μειωθηκε και αυτό.

Οπότε την έχω από τη Δευτερα φουλ στο βυζι, πίνω και μαραθο, η παραγωγη επανηλθε και περιμενω τωρα να ερθει η Κυριακη να τη ζυγισω!

Στον παιδοχειρουργο θα παμε την αλλη εβδομαδα που εχει ο μπαμπας της αδεια για να ερθει και αυτος.

Τριημερο θα παμε Βολο σε φιλους που εχουν ενα μωρακι 6 μηνων και ολα τα κομφορ (μπανιερα, παρκοκρεβατα κτλ.) Ο υπερπροστατευτικος μπαμπας μας ομως θελει να τα κουβαλησει όλα, ακομα και το μπανιερο της. Λέει θα αλλάξει που θα αλλάξει σπιτι το μωρο, να εχει τα δικα της πραγματα...δεν ειναι υπερβολικο βρε κοριτσια?

:D:D:D:D:D:D:D

Το πρωι οταν αντλώ ούτε εγω βγαζω πολυ γαλα πια ,αλλα δεν μου εχει μειωθει η παραγωγή απλα το τρωει σχεδον όλο!!!!

Μην μετακομίσεις όλα τα πραγματα καλέ....πάρε μονο οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησει απο το αλλο μωρακι.

Οσο για το μπάνιο ...έ δεν εχουν πιάσει και πουρί τα μωρα να πρεπει να τα μουλιάζσουμε .....ενα πλιτς πλιτς αρκει.:wink:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μόλις μπηκα σπιτι...αυτη η μουνταμαρα σημερα μου τη δινει...τεσπα

Εγω θα φέρω μπραουνις το κάνω πολύ ωραίο για την νύφη μου έτσι ομορφακια!!! :):)

πωπω...με κολασες μεσημεριατικα....

Α δεν σας είπα θα τσακωθώ και με την μάνα μου για την βάπτιση. Ήδη έχει μάλλον τσαντιστεί γιατί ενώ δεν είχαμε ακόμα νονό μου έλεγε να βάλω την ανηψιά μου, κόρη της αδερφής μου. Εξαιτίας βλακειών της αδερφής μου δεν έχουμε και τις καλύτερες των σχέσεων τα τελευταία δύο χρόνια αλλά η μαμά μου επέμενε. Ο Μιχάλης ούτε να το ακούσει. Προχθές λοιπόν με πήρε η πρώτη ξαδέρφη μου, η μοναδική που έχω στην Ελλάδα, από την πλευρά της μαμάς μου και όταν της είπα ότι δεν έχουμε νονό, μου λέει έκλεισε θα το βαπτίσουμε εμείς. Της είπα ότι θα το συζητήσουμε την Κυριακή που θα πάμε και δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Σημειωτέον ότι με την ξαδέρφη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις σαν αδερφές ένα πράγμα. Έκανα το λάθος και δεν το είπα στην μαμά μου και σήμερα το πρωι την πήρε ο αδερφός της και της είπα ότι χάρηκε πολύ που την μπέμπα θα την βαπτίσουν τα εγγόνια του (οι γιοι της ξαδέρφης μου 22 και 19 ετών). Με πήρε η μαμά μου και έλεγε γιατί δεν της το είχα πει και τα σχετικά ενώ μου ξαναείπε να βαλω μαζί με τα αγόρια και την κόρη της αδερφής μου. Στο τέλος μου έκλεισε και το τηλέφωνο.

κανε αυτο που θες εσυ....όλο και καποιος στεναχωριεται παντα, γιατι να εισαι εσυ αυτος????

Θησειο,ενοιωσα μεγαλυτερη βλαχαρα κ απο τη ΜΕΦΗ..δεν συνατιομαστε οι ασχετες στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ?δεν πρεπει να εχω παει στο Θησειο ποτε,ομως,.μη με βρισετε απλα δε μου αρεσει καθολου,το βρισκω πολυ σαν χαμηλοταβανο ενα πραγμα.κλεισουρα ξερω εγω...

..

θα αποφασισετε επι τελους???? Λοιπον το αυτοκινητο εχει αλλες δυο θεσεις. Μπορω να περασω απο καπου να παρω δυο ατομα. Μπορεις να περιμενεις Πετρου ραλλη και πειραιως να σε παρουμε απο εκει????

στις 16.00 εχει ραντεβου με γυναικολογο αδερφουλα μου να δει αν ολα ειναι καλα...αα και μια ξεδερφη απο Ζακυνθο 4 χρονια το παλευαν τα καταφεραν .πηγαν κ στον Παντο κ ξερετε τι με χαλασε??180ευρω μια απλη επισκεψη...αμαρτια μεγαλη...
με το καλο τα κοριτσακια....
αλεκα κοιτουσα τις φωτογραφιες του μπεμπη σου τωρα,ποσο μοιαζουν με τον αγγελακο!!!!!
ναι μοιαζουν τα σκατουλια....μαλλον μοιαζουν και οι δυο στο μπαμπα ους τελικα....
Twra eida foto tis elenis (26). Kale ti koukla!!!! Kai eisai kai 26 xronwn, me toses gries edw mesa nomiza pws to 26 simaine pws eixes gennithei to 1926!!!!

Kai o mpemphs glykas einai, fatou ligaki ta patousakia apo mena...

ναι το ελενακι μας ειναι απο τα πιπινακια
Kale ekei emena gi' afto ta kserw... Sto Thisseio pantreftika, stin Agia Marina. Ekei eixan pantreftei kai oi goneis mou giati ki aftoi ekei emenan!!! O pateras mou (gennimenos to 1923, eksou kai nomiza pws i Eleni itan simmathitria tou) sto Thisseio emene to 1942 pou irthe stin Athina apo tin eksotiki Akrata.

Eipa Thisseio giati exei polla kafe kai metro. Mipws thete Gazi pou einai kai pio trendy kai exei kai metro??? Exei ginei poli wraio to Gazi kai exei disekatomiria kafe. Exei kai na parkareis.

ελα μη μας βαζεις πιο δυσκολα.....

Αγγελικη Παγκρατιωτισσα ημουνα ..απλα δεν το χω.

Μαρη ΜΕΦΗ σαν τους γυμνοσαλιαγγες μολις μπαινω με μυριζεσαι κ ξεφυτρωνεις...?

Ειχα ενα γκομενο απο Παγκρατι...πισω απο το σταδιο εμενε...το Γιωργακη. Αρχιμηδους. Δε σου λεω επιθετο γιατι ηταν και ενας λογος που τον εδιωξα

Θα βαλεις καμια καινουρια φωτο?????

θα βαλω...και των τεσσαρων μας χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Όχι 13 υπνο. Απλα ειχε φαει 5 το απόγευμα και κοιμήθηκε από τις 10 εως τις 6 το πρωι

Στις 10 επρεπε να τον ταισεις κ ασ μην εκλαιγε. Θα σου κοιμόταν μετά μεχρι τις 8 το πρωι.Οταν τον βλέπεις κ γλαρωνει τη νυχτα να τον ταιζεις, θα ειναι καλύτερα κ για σενα

μη φωναζετε... γραφετε γραφετε, που να προλαβω η γυναικα...

καλα λυσσαξαν κ τα ομορφακια, μεχρι να πανε να σβερκωθουν με ειχε φαει η αγωνια να μπω!!!

παμε στο ιατρειο, ψυχη ζωσα μεσα ευτυχως!

την εξεταζει, βρισκει κ λιγο υγρο στο αυτακι... κ μας λεει γυρω στην ανοιξη, μηπως διορθωθουν...

εμεις... του λεω, ηρθαμε για να τις βγαλουμε! δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο!

το παιδι ροχαλιζει, πυρετους, μυξες, γκρινια ολη την ωρα...

μου εκανε Εισητηριο για το Αγ.Σοφια, μεχρι 7/3/10 θα τις εχουμε βγαλει...

κ τα κρεατακια σετακι.

μου εδωσε να κανει την αλλη βδομαδα Γεν. Αιματος, κ μια εβδομαδα πριν την επεμβαση θα μας τηλεφ. να κανονισουμε τη μερα, κ να ειναι θεονηστικη κ νερο(τα ξερετε αυτα...).

η νοσηλεια θα ειναι ημερησια...θα μπουμε πρωι κ το απογ. θα βγουμε...

αυτα... κ το κοστος της εγχειρησης ειναι 0 αρκει να εχω θεωρημενο το βιβλιαριο του ΙΚΑ.

πηγαινοερχομαι κιολας, γιατι ξυπναει, κλαιει βηχει πνιγεται...

Αφου είναι αυθημερον ολο το πανηγυρι παλι καλά!!!! Ανακουφιστηκα, αντε με το καλό να ξεμπερδεψετε!!!

να'στε καλα ρε κοριτσια...

στην επιστροφη ειχα αλλο θεμα...

τι θα γινει αν κατσει πανω στη συναντηση μας???

καντε την κ βαλτε φωτο ρε...

το πρωι με πηρε κ η πεθερα μου να μου πει οτι το Σαββατο θα μου δωσει τη πρεσα της, κ οταν εχει λεφτα κ μου παρει καινουργια θα της δωσω πισω τη δικη της...

με νευριασε κ η μανα μου σημερις, γιατι της εχω δωσει κλειδια για κατι εκτακτο, κ αυτη ηρθε να παρει τα ασιδερωτα κ ειδε τον κακο χαμο που γινοταν γιατι χτες ειχαμε γεμισει σερπαντινες κ τις πεταγαμε ο ενας στον αλλο κ τις παρατησαμε οπως ηταν το πρωι. τι να κανουμε δλδ, κλεισμενοι μεσα? κ μου λεει στο τηλ. φριξαμε με την ακαταστασια σου!!! εχω κ την κριτικη επιτροπη καθε τρεις κ λιγο. καλη μανα δεν ειμαι, τσαπατσουλα ειμαι, ολα τα κακα πανω μου μαζεμενα!!!

Τουλάχιστον έκανε μια γενική εκκαθάριση ή τσαμπα πηγε το ψαλσιμο;;;;

ρε κορίτσια τί τρέξιμο είναι κ αυτό; μιλάμε δεν προλαβαίνω ούτε να μπω να πω ένα γεια! χτες το βράδυ που ξέκλεψα λιγο χρόνο όλο έξω με πέταγε κ μου σπασε τα νεύρα!

καλά αυτές τις μέρες όλο κόσμο έχω! κάναμε κ μασκέ πάρτυ το σάββατο! παιδικό! ωραία ήταν! αλλά κούραση! τώρα ετοιμαζόμαστε για απόκριάτικη εξόρμηση στην εξοχή κ τώρα έιναι που θα σας χάσω τελείως! δεν ξέρω κ τί απέγινε με τη συνάντηση! αλέκα αν δεν ξαναμπω να με ενημερώσεις με σμσ!

εμένα πάντως με το που περάσουν τους 6 μήνες κ αρχίσουν φρούτα κ φαγητό είναι το χειρότερό μου! αυτά τα φρούτα το πρωί είναι πολύ δεσμευτικά! πρέπει να πάρουμε μαζί μας το μούλτι:eek:, που σημαίνει ότι το πρωί δεν πάμε πουθενά! κ το μεσημεριανό πάλι έιναι πακέτο. γιατί πού να πας κουβαλώντας ένα σωρό πραγματα για τάισμα που πρέπει να είναι κ ζεστό! μόνο η κρεμα το απογευμα είναι κάπως καλύτερα αλλά και γι υτή είναι πολλά τα μπαγκάζια! κ εμεις τον ιούνιο θα πάμε κρήτη, πρωτα ο θεός, κ σκέφτομαι πού θα μείνουμε κ πως θα μαγειρεύω ολα αυτά:confused::confused:

ενώ τώρα όλα ειναι μια χαρά.... πείνασε η μικρή; τσακ πετάμε το μαστάρι έξω κ σε 5΄ είμαστε οκ!;)

ήθελα να ξερα η αλέκα ΄πως το βρίσκει έυκολο!:confused:

Και του χρόνου τα πάρτυ σας, να είσαστε καλά!

οσο για τα άλλα συμφωνώ απόλυτα! Τα σκεφτομαι κ κουραζομαι...

ετσι σκεφτομαι μην ειναι καμια αλλη μακακια και παθω και τιποτα.....

Μαιρούλα τι έγινε πήγες στον γιατρό;;;

εδω ειμαι κ εγω!ολα καθαρη στην εξεταση του μπεμπη!!!λοιπον ο μπεμπης ειχε βαρεθει το γαλα παρακαλω και γι αυτο δε το επινε!!!τωρα πινει αλλο και τρωει οσο ενα κανονικο παιδι πλεον!!!το τσεκαραμε 4 φορεσ το θεμα με το γαλα και αναγκαστικα αλλαξαμε!δεν το επινε καθολου το παλιο!!τωρα με αυτο το γαλα κανει κακα κυππαρισι!κοντεψα να παθω εμφραγμα οταν τα ειδα!!!ευη οχι κολλιριο με αντιβιωση!!!!!!!εμεις ταλαιπωρηθηκαμε καιρο αλλα περασε με ορο χαμομιλι και tobradex η tobrex δε θυμαμαι ακριβως..αγαπες μου δεν εχω διαβασει [πολλα γιατι εχω κοσμο και μπηκα στα γρηγορα

ομορφακια πολυ χαρηκα για την μικρη!!!!!!!!!!αληθεια:::::!!!!πεταω σημερα!!!ελπιζω οτι θα τελειωσει το μαρτυριο!!!

Ασπούλα πάει κ αυτό το αγχος!!

Τα κολλύρια αυτά έχουν μια μικρη δοση αντιβιωσούλας νομίζω πάντως.Για διαβασε μέσα να μου πεις!

Τριημερο θα παμε Βολο σε φιλους που εχουν ενα μωρακι 6 μηνων και ολα τα κομφορ (μπανιερα, παρκοκρεβατα κτλ.) Ο υπερπροστατευτικος μπαμπας μας ομως θελει να τα κουβαλησει όλα, ακομα και το μπανιερο της. Λέει θα αλλάξει που θα αλλάξει σπιτι το μωρο, να εχει τα δικα της πραγματα...δεν ειναι υπερβολικο βρε κοριτσια?

?

Εγω το βρισκω εντελως υπερβολικο μιας κ έεεεεχετε να κουβαλήσετε πράματα κ πραματα. Να ξέρεις κυκλοφορουν στο εμποριο κ πολύ μεγαλα σφουγγαρια που βαζεις το μωρό πανω κ το πλενεις σε μπανιεριτσα.Μετα το πετας. Αν κ εγώ ακόμα τον πλενω στο ορθιο ή τον κραταει ο αντρας μου από τις μασχαλες κ εγω σαπουνιζω ξεβγαζω.Μπορεις κ ετσι.

Καλα να περασετε σας ευχομαι!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Στις 10 επρεπε να τον ταισεις κ ασ μην εκλαιγε. Θα σου κοιμόταν μετά μεχρι τις 8 το πρωι.Οταν τον βλέπεις κ γλαρωνει τη νυχτα να τον ταιζεις, θα ειναι καλύτερα κ για σενα

!

λες ε θα το κάνω διότι μου ειπε ο γιατρος να προσπαθήσουμε από 3 να τα κάνουμε 4 τα γεύματα σιγά σιγά.

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

http://www.kalligraphics.gr/#Κορίτσια,δείτε αυτό το προσκλητήριο!Και θα μου άρεζε να μπεί σε κουτί τσάντα!!!Δεν ξέρω αν μπόρεσα να το βάλω σωστά!Μου άρεσε το παραμύθι με την πριγκίπισσα!

Ωχ ωχ ηρθε και εμένα η σειρά μου να τα ακούσω!!!!!!
εμ κιμι ειναι ειναι αυτη!!!χαχαχα:lol:
Στάνη;;;;;Τί είναι αυτό;;;;;Σε κατι τέτοιο γεννήθηκες;;Δηλαδή να σε μετράμε μετά Χριστού;;;;

Εγώ τώρα πιά δεν προλαβαίνω να πάω πουθενά,γιτί κάθομαι όλη την ημέρα πάνω από τον υπλογιστή,τρώγοντας τα νύχια μου,καπνίζοντας και περιμένω την ώρα που θα μπείς εσύ!!!!

Α!Και γω είμαι Σαβαττογεννημένη!

και εγω σαββατογεννημενη ειμαι!!σε τρωει καλη μου μεφη ο κ@λ΅@ς και εσενα!!

Σαββατογεννημενη ειναι κ η κορουλα μου...αληθεια ειναι τοσο καλη η μασελα σου που μπορεις κ τρως νυχια???να ξερω σε 60-70 χρονια που θα σε φτασω ηλικιακα τι να προτιμησω..

:lol::lol::lol:

μα και ο μπανιερο????ΕΛΕΟΣ!!!!!

εγω τζια μου 14 μερες στην αθηνα τον καναμε στα χερια μπανιο και πολυ κουραστικαμε γιατι ειναι βαρυτο παιδι!και νευριαζε και το ιδιο γιατι δεν βολευοταν!αλλα πιστευω οτι με ενα μαξιλαρακι θα ναι οκ!!!!χαζομαρα μας που δεν το σκεφτηκαμε κ εμεις!!/

Να προτιμήσεις "Μαόνι ξύλο" με σατέν επένδυση!!!!

χαχα:lol::lol:

ΜΕΦΗ==Κοίταξε υπάρχει και άλλη λύση αν δεν θες να κουβαλάς το μπανάκι.Πάρε 3 πετσέτες από το σπίτι σου,βάλτες κάτω στην μπανιέρα που θα ακουμπήσει το μωρό και πλύντο εκεί.Εγώ έτσι έκανα με την Εφη οταν πηγαίναμε ταξίδια!

να την ακους ΤΖΙΑ τη μανα βλαχα,ακομα δεν ξερει τι ειναι το μπανακι...3 πετσετες της πουλησαν κ τις βαφτησε μπανακι...

:lol::lol:

λες ε θα το κάνω διότι μου ειπε ο γιατρος να προσπαθήσουμε από 3 να τα κάνουμε 4 τα γεύματα σιγά σιγά.

ελενακι μου εμας μας εχει πει να κανει 5 γευματα.....

Πάω για ταισμα κ επανερχομαι...

θα κοιταξω τι λεει το λκολλιριο!θυμασαι που ταλαιπωριομουν οταν γεννηθηκε???4 μερες βαζαμε τις πρωτες 4 που γεννηθηκε και δεν εγινε τιποτα!μετα εβαζα μονο ορο...τιποτα ..μετα ορο και χαμομιλι γιατι μου γεμιζε τσιμπλες..δεν ανοιγε καν,..,μετα 10 μερες το ιδιο το κολλιριο και μετα μασαζ πολυυυυ δυνατοστον δακρυικο πορο και προς τα κατω διπλα στη μυτη του η φορα και συνηλθε!

Διαφημίσεις

ΜΕΦΗ ωραιο και το προσκλητηριο και η τσαντουλα να το βαλεις..πολυ ομορφο....εγω που δεν εχω ιδεες να δω τι θα κανω στον μπεμπη μου..

mefh οντως πολυ ωραιο!!!

ασπα χαιρομαι που καθαρισατε..αντε και καλη αρχη με το καινοριο γαλα..σημερα σαν να σταματησε το δακρυ του...θα φανει...

εγω τελικα εκλεισα ραντεβου στο συλλογο γονεων παιδιων με συνδρομο down και θα τα κανω εκει,προσκλητηρια κ μπομπονιερες,απο βδομαδα θα παω να διαλεξω..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ναι ξερω χαθηκα (αραγε αναρωτηθηκε καμμια?) αλλα ετρεχα και δεν εφτανα...σημερα μαζευω τα πραγματα και αυριο ανεβαινουμε Θεσ/νικη...μην με πειτε τρελη...το ξερω οτι ειμαι...θα ξεκινησουμε το απογευμα προς βραδακι και ο Θεος βοηθος...παω να διαβασω και επανερχομαι!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μεφη πολύ ωραια κ σαν ιδεα καλή!

Το προσκλητηριο ειναι οντως παραμυθι;;Τι γραφει;;

Δωσε καμμια ιδεα για μας τις αγορομανες....

Ναι ξερω χαθηκα (αραγε αναρωτηθηκε καμμια?) αλλα ετρεχα και δεν εφτανα...σημερα μαζευω τα πραγματα και αυριο ανεβαινουμε Θεσ/νικη...μην με πειτε τρελη...το ξερω οτι ειμαι...θα ξεκινησουμε το απογευμα προς βραδακι και ο Θεος βοηθος...παω να διαβασω και επανερχομαι!!

Χρυση μου δεν ειπαμε τιποτα για β%$ί γιαυτο εξαφανιστηκες! Χθες κατι πηγε να πει η Ελενη αλλά της το εκοψα, ειπα να μην σε απασχολησουμε....:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα να περασετε κ πολύ καλα κανετε κ πατε. Αν δε παμε τωρα, πότε θα παμε;;μετα;;; με τα καπη της Κιμι;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Συγνωμη,αύριο πάς για ταξιδι ή για μετάθεση;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...