Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσυ Ελενιτσα τι χαιρεσαι???που εισαι 26?που εισαι κουκλα??που το παιδι ειναι κλωνος σου??αι σιχτιρ κ συ μεσημεριατικα

Ωχ ωχ ηρθε και εμένα η σειρά μου να τα ακούσω!!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Αγγελικη Παγκρατιωτισσα ημουνα ..απλα δεν το χω.

Μαρη ΜΕΦΗ σαν τους γυμνοσαλιαγγες μολις μπαινω με μυριζεσαι κ ξεφυτρωνεις...

αν δε με θελουν τα παιδια μου δε με νοιαζει καθολου..παω Ζακυνθο κ θα δου τι θα παθουν,θα τα γραψω ολα στην εκκλησια που εχει κ αναγκη η κακομοιρα..αα κ μην ξανοιγεσαι με μενα κακομοιρα γιατι ειμαι παρασκευη κ 13 γεννημενη...το μωρακι μου χαιδευτικα παντα με λεει μαυρογατα...χιχιχιχ

ρε ΑΓΓΕΛΙΚΗ τι το πες το ΓΚΑΖΙ??ακομα πιο ασχετη...ειναι εκει κοντα στην Πειραιως που τραγουδουσε ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ?εγω με τα μπουζουκια προσανατολιζομαι...σου δινω πασες μπουρτζοβλαχαρα..αληθεια βρε ΜΕΦΗ το κομπιουτερ το χρησιμοποιεις κ στη στανη που πας καθε πρωι???

Στάνη;;;;;Τί είναι αυτό;;;;;Σε κατι τέτοιο γεννήθηκες;;Δηλαδή να σε μετράμε μετά Χριστού;;;;

Εγώ τώρα πιά δεν προλαβαίνω να πάω πουθενά,γιτί κάθομαι όλη την ημέρα πάνω από τον υπλογιστή,τρώγοντας τα νύχια μου,καπνίζοντας και περιμένω την ώρα που θα μπείς εσύ!!!!

Α!Και γω είμαι Σαβαττογεννημένη!

Σαββατογεννημενη ειναι κ η κορουλα μου...αληθεια ειναι τοσο καλη η μασελα σου που μπορεις κ τρως νυχια???να ξερω σε 60-70 χρονια που θα σε φτασω ηλικιακα τι να προτιμησω..

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα πήγα ένα τριωράκι στο γραφειο. Ήθελα να κάνω πρόβα απουσίας να δω πως θα αντιδράσει η μπεμπούλα, πόσο θα φάει κτλ.

Να εγκλιματίζομαι και εγώ.

Λεώ να πάω και την άλλη εβδομαδα μια φορα ακομα

Αυτη την εβδομαδα που τη ζυγισα είχε πάρει μόνο 100 γραμμαρια...στεναχωρεθηκα λιγακι γιατι και το γάλα που έβγαζα με το θηλαστρο κάθε πρωι μειωθηκε και αυτό.

Οπότε την έχω από τη Δευτερα φουλ στο βυζι, πίνω και μαραθο, η παραγωγη επανηλθε και περιμενω τωρα να ερθει η Κυριακη να τη ζυγισω!

Στον παιδοχειρουργο θα παμε την αλλη εβδομαδα που εχει ο μπαμπας της αδεια για να ερθει και αυτος.

Τριημερο θα παμε Βολο σε φιλους που εχουν ενα μωρακι 6 μηνων και ολα τα κομφορ (μπανιερα, παρκοκρεβατα κτλ.) Ο υπερπροστατευτικος μπαμπας μας ομως θελει να τα κουβαλησει όλα, ακομα και το μπανιερο της. Λέει θα αλλάξει που θα αλλάξει σπιτι το μωρο, να εχει τα δικα της πραγματα...δεν ειναι υπερβολικο βρε κοριτσια?

Γεία σου Τζία!Μπράβο σου κοριτσάκι μου που το προσπαθείς με τον θηλασμό!Εγώ συμφωνώ με τον άντρα σου!Και γω έτσι κάνω!

Διαφημίσεις

και εγω ΤΖΙΑ αν κ υπερβολικο το βρισκω σε ξενο μπανακι ειδικα δε θα το εβαζα,αλλα αμα ειναι για 3 μερες μονο δεν μπορειτε να το πλυνετε στα χερια???καλα εγω σιγα μη ξεκουβαλουσα για 3 μερες...για 3 μηνες μπορει...

Σαββατογεννημενη ειναι κ η κορουλα μου...αληθεια ειναι τοσο καλη η μασελα σου που μπορεις κ τρως νυχια???να ξερω σε 60-70 χρονια που θα σε φτασω ηλικιακα τι να προτιμησω..

Να προτιμήσεις "Μαόνι ξύλο" με σατέν επένδυση!!!!

μα και ο μπανιερο????ΕΛΕΟΣ!!!!!

Κοίταξε υπάρχει και άλλη λύση αν δεν θες να κουβαλάς το μπανάκι.Πάρε 3 πετσέτες από το σπίτι σου,βάλτες κάτω στην μπανιέρα που θα ακουμπήσει το μωρό και πλύντο εκεί.Εγώ έτσι έκανα με την Εφη οταν πηγαίναμε ταξίδια!

Διαφημίσεις

Κοίταξε υπάρχει και άλλη λύση αν δεν θες να κουβαλάς το μπανάκι.Πάρε 3 πετσέτες από το σπίτι σου,βάλτες κάτω στην μπανιέρα που θα ακουμπήσει το μωρό και πλύντο εκεί.Εγώ έτσι έκανα με την Εφη οταν πηγαίναμε ταξίδια!

Ε μα ναι, δεν θα την κάνω αφρολουτρο 3 μερες, απλως θα την πλυνω, τα ποδαρακια της θα ακουμπησουν στο αλλο μπανιερο, δε θα παθει τπτ

Το πολυ πολυ να παρω μαζι μια πετσετε ξαπλωστρουλα που της εχω στο μπανιο

byXKp2.png

Ε μα ναι, δεν θα την κάνω αφρολουτρο 3 μερες, απλως θα την πλυνω, τα ποδαρακια της θα ακουμπησουν στο αλλο μπανιερο, δε θα παθει τπτ

Το πολυ πολυ να παρω μαζι μια πετσετε ξαπλωστρουλα που της εχω στο μπανιο

Με τον τρόπο που σου λέω μπορείς να την ξαπλώσεις επάνω στην πετσέτα και να την κάνεις και αφρόλουτρο.

ΜΕΦΗ==Κοίταξε υπάρχει και άλλη λύση αν δεν θες να κουβαλάς το μπανάκι.Πάρε 3 πετσέτες από το σπίτι σου,βάλτες κάτω στην μπανιέρα που θα ακουμπήσει το μωρό και πλύντο εκεί.Εγώ έτσι έκανα με την Εφη οταν πηγαίναμε ταξίδια!

να την ακους ΤΖΙΑ τη μανα βλαχα,ακομα δεν ξερει τι ειναι το μπανακι...3 πετσετες της πουλησαν κ τις βαφτησε μπανακι...

ΜΕΦΗ==Κοίταξε υπάρχει και άλλη λύση αν δεν θες να κουβαλάς το μπανάκι.Πάρε 3 πετσέτες από το σπίτι σου,βάλτες κάτω στην μπανιέρα που θα ακουμπήσει το μωρό και πλύντο εκεί.Εγώ έτσι έκανα με την Εφη οταν πηγαίναμε ταξίδια!

να την ακους ΤΖΙΑ τη μανα βλαχα,ακομα δεν ξερει τι ειναι το μπανακι...3 πετσετες της πουλησαν κ τις βαφτησε μπανακι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...