Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ιωαννα θα συμφωνησω με την συμπεθερα μου,να κανει νονους οποιους θελειςεσυ κια με οποιους εχεις καλυτερη σχεση.....οσο για τις μαμαδες δεν εννοουν να καταλαβουν οτι πλεων εχουμε τις δικες μας οικογενειες στις οποιες κανουμε εμεις κουμαντο........

εγω παντως τις τα λεω στα ισια,στο σπιτι σου και στο σπιτι μου.....

οπως βλεπεις τα λεω και εγω ετσι γιατι οντως εχουν λαλησει οι μανες μας:mad:

fCS8p3.png

στις 16.00 εχει ραντεβου με γυναικολογο αδερφουλα μου να δει αν ολα ειναι καλα...αα και μια ξεδερφη απο Ζακυνθο 4 χρονια το παλευαν τα καταφεραν .πηγαν κ στον Παντο κ ξερετε τι με χαλασε??180ευρω μια απλη επισκεψη...αμαρτια μεγαλη...

στις 16.00 εχει ραντεβου με γυναικολογο αδερφουλα μου να δει αν ολα ειναι καλα...αα και μια ξεδερφη απο Ζακυνθο 4 χρονια το παλευαν τα καταφεραν .πηγαν κ στον Παντο κ ξερετε τι με χαλασε??180ευρω μια απλη επισκεψη...αμαρτια μεγαλη...

πω τον π....η ο μαστρομηνας και επερνε 100 ευρω....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ΑΣΠΑ χαιρομαι που ακολουθησες τα βηματα μου.

Ετσι!!Έχεις το κληρονομικό χάρισμα από τον ξαδερφό σου τον Μωησή και σ'ακολουθεί ο λαός σου;;;Μπορείς ν'ανοίξεις και θάλασσες αν χρειαστεί;;;

.ΑΓΓΕΛΙΚΗ αν κ αργα πολυ κατατοπιστικες οι πληροφοριες σου για το Θησειο,ενοιωσα μεγαλυτερη βλαχαρα κ απο τη ΜΕΦΗ..

΄Σε οικτήρω!!!!!!Το χειρότερο από το να είσαι βλαχάρα ξέρεις ποιό είναι;;;Να είσαι παντρεμένη με βλάχο και να έχεις και πεθερά βλάχα!!!!

εγω θα τα βοηθαω τα παιδακια μου οσο θελουν

Τα παιδάκια σου μπορεί να θέλουν,την νύφη και τον γαμπρό τους ρώτησες;;;;;;

γιατι κ η μανουλα κ ο πατερουλης μου εχουν κανει τα παντα για μενα..

Τί να κάνουν και αυτοί οι αθώοι άνθρωποι!!Προκειμένου να μη ακούν το στόμα σου προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα!Άσε που με κάποιο τρόπο έπρεπε και να σε παντρέψουν για να ζήσουν επιτέλους κάποια στιγμή ήρεμη ζωή!!

Διαφημίσεις

...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ αν κ αργα πολυ κατατοπιστικες οι πληροφοριες σου για το Θησειο,ενοιωσα μεγαλυτερη βλαχαρα κ απο τη ΜΕΦΗ..δεν συνατιομαστε οι ασχετες στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ?δεν πρεπει να εχω παει στο Θησειο ποτε,ομως,.μη με βρισετε απλα δε μου αρεσει καθολου,το βρισκω πολυ σαν χαμηλοταβανο ενα πραγμα.κλεισουρα ξερω εγω...

...

Kale ekei emena gi' afto ta kserw... Sto Thisseio pantreftika, stin Agia Marina. Ekei eixan pantreftei kai oi goneis mou giati ki aftoi ekei emenan!!! O pateras mou (gennimenos to 1923, eksou kai nomiza pws i Eleni itan simmathitria tou) sto Thisseio emene to 1942 pou irthe stin Athina apo tin eksotiki Akrata.

Eipa Thisseio giati exei polla kafe kai metro. Mipws thete Gazi pou einai kai pio trendy kai exei kai metro??? Exei ginei poli wraio to Gazi kai exei disekatomiria kafe. Exei kai na parkareis.

Αγγελικη Παγκρατιωτισσα ημουνα ..απλα δεν το χω.

Μαρη ΜΕΦΗ σαν τους γυμνοσαλιαγγες μολις μπαινω με μυριζεσαι κ ξεφυτρωνεις...

αν δε με θελουν τα παιδια μου δε με νοιαζει καθολου..παω Ζακυνθο κ θα δου τι θα παθουν,θα τα γραψω ολα στην εκκλησια που εχει κ αναγκη η κακομοιρα..αα κ μην ξανοιγεσαι με μενα κακομοιρα γιατι ειμαι παρασκευη κ 13 γεννημενη...το μωρακι μου χαιδευτικα παντα με λεει μαυρογατα...χιχιχιχ

ρε ΑΓΓΕΛΙΚΗ τι το πες το ΓΚΑΖΙ??ακομα πιο ασχετη...ειναι εκει κοντα στην Πειραιως που τραγουδουσε ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ?εγω με τα μπουζουκια προσανατολιζομαι...σου δινω πασες μπουρτζοβλαχαρα..αληθεια βρε ΜΕΦΗ το κομπιουτερ το χρησιμοποιεις κ στη στανη που πας καθε πρωι???

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα πήγα ένα τριωράκι στο γραφειο. Ήθελα να κάνω πρόβα απουσίας να δω πως θα αντιδράσει η μπεμπούλα, πόσο θα φάει κτλ.

Να εγκλιματίζομαι και εγώ.

Λεώ να πάω και την άλλη εβδομαδα μια φορα ακομα

Αυτη την εβδομαδα που τη ζυγισα είχε πάρει μόνο 100 γραμμαρια...στεναχωρεθηκα λιγακι γιατι και το γάλα που έβγαζα με το θηλαστρο κάθε πρωι μειωθηκε και αυτό.

Οπότε την έχω από τη Δευτερα φουλ στο βυζι, πίνω και μαραθο, η παραγωγη επανηλθε και περιμενω τωρα να ερθει η Κυριακη να τη ζυγισω!

Στον παιδοχειρουργο θα παμε την αλλη εβδομαδα που εχει ο μπαμπας της αδεια για να ερθει και αυτος.

Τριημερο θα παμε Βολο σε φιλους που εχουν ενα μωρακι 6 μηνων και ολα τα κομφορ (μπανιερα, παρκοκρεβατα κτλ.) Ο υπερπροστατευτικος μπαμπας μας ομως θελει να τα κουβαλησει όλα, ακομα και το μπανιερο της. Λέει θα αλλάξει που θα αλλάξει σπιτι το μωρο, να εχει τα δικα της πραγματα...δεν ειναι υπερβολικο βρε κοριτσια?

Ηρθε η θεια μου σημερα που ειχε να δει το μπεμπη κανα μηνα και μου ειπε ότι δε μου μοιαζει πια...μοιαζει λεει στον μπαμπα του...η τυφλη. Τεσπα! Καλα να ειναι τα παιδακια και να μοιαζουν όπου θελουν.

Θα βαλεις καμια καινουρια φωτο?????

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...