Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι σήμερα πήγες για υπέρηχο; Συγγνώμη αν έχεις γράψει ήδη κάτι και δεν το είδα! 

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα !!!

Ηρθα και εγω στο σπιτακι μου!!!

Μπραβο Ασπα! ολα καλα ο μπεμπης.

καλως την!ευτυχως ολα καλα!!!!

Εγω θα φέρω μπραουνις το κάνω πολύ ωραίο για την νύφη μου έτσι ομορφακια!!! :):)
και απο αυτο τρωω!!!!χαχα:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

μη φωναζετε... γραφετε γραφετε, που να προλαβω η γυναικα...

καλα λυσσαξαν κ τα ομορφακια, μεχρι να πανε να σβερκωθουν με ειχε φαει η αγωνια να μπω!!!

παμε στο ιατρειο, ψυχη ζωσα μεσα ευτυχως!

την εξεταζει, βρισκει κ λιγο υγρο στο αυτακι... κ μας λεει γυρω στην ανοιξη, μηπως διορθωθουν...

εμεις... του λεω, ηρθαμε για να τις βγαλουμε! δεν μπορουμε να περιμενουμε αλλο!

το παιδι ροχαλιζει, πυρετους, μυξες, γκρινια ολη την ωρα...

μου εκανε Εισητηριο για το Αγ.Σοφια, μεχρι 7/3/10 θα τις εχουμε βγαλει...

κ τα κρεατακια σετακι.

μου εδωσε να κανει την αλλη βδομαδα Γεν. Αιματος, κ μια εβδομαδα πριν την επεμβαση θα μας τηλεφ. να κανονισουμε τη μερα, κ να ειναι θεονηστικη κ νερο(τα ξερετε αυτα...).

η νοσηλεια θα ειναι ημερησια...θα μπουμε πρωι κ το απογ. θα βγουμε...

αυτα... κ το κοστος της εγχειρησης ειναι 0 αρκει να εχω θεωρημενο το βιβλιαριο του ΙΚΑ.

πηγαινοερχομαι κιολας, γιατι ξυπναει, κλαιει βηχει πνιγεται...

Αντε με το καλό μπας και ηρεμήσει το κορίτσι μας και μαζί και σεις.

Η Ζέτα έχουν απεργία και ο Μιχάλης το κλείσανε το συνεργείο σήμερα για την απεργία. Προτιμώ όταν είμαι μόνη τα πρωινά με την μπέμπα. Ασχολαούμε μαζί της και κάνω και τις δουλειές μου παράλληλα. Ενώ με την Ζέτα η μπέμπα ξεσηκώνεται γιατι της έχει τρελή μιλάμε αδυναμία και θέλει να είναι συνέχεια μαζί της, δεν κοιμάται και χάνει τους ρυθμούς της. Πρέπει να φτιάξω και φαγητό για να φάνε ενώ όταν είμαι μόνη μου τρώω κάτι και μαγειρεύω τα απογεύματα. Και κάνουν κατάληψη και στην τηλεόραση του σαλονιού ενώ μπορούν να δουν στα δωμάτιά τους. Αμάν πια !!! Μην ασχολείστε ,μαζί μου μάλλον με έχει πιάσει η βλακεία μου.

Α δεν σας είπα θα τσακωθώ και με την μάνα μου για την βάπτιση. Ήδη έχει μάλλον τσαντιστεί γιατί ενώ δεν είχαμε ακόμα νονό μου έλεγε να βάλω την ανηψιά μου, κόρη της αδερφής μου. Εξαιτίας βλακειών της αδερφής μου δεν έχουμε και τις καλύτερες των σχέσεων τα τελευταία δύο χρόνια αλλά η μαμά μου επέμενε. Ο Μιχάλης ούτε να το ακούσει. Προχθές λοιπόν με πήρε η πρώτη ξαδέρφη μου, η μοναδική που έχω στην Ελλάδα, από την πλευρά της μαμάς μου και όταν της είπα ότι δεν έχουμε νονό, μου λέει έκλεισε θα το βαπτίσουμε εμείς. Της είπα ότι θα το συζητήσουμε την Κυριακή που θα πάμε και δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Σημειωτέον ότι με την ξαδέρφη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις σαν αδερφές ένα πράγμα. Έκανα το λάθος και δεν το είπα στην μαμά μου και σήμερα το πρωι την πήρε ο αδερφός της και της είπα ότι χάρηκε πολύ που την μπέμπα θα την βαπτίσουν τα εγγόνια του (οι γιοι της ξαδέρφης μου 22 και 19 ετών). Με πήρε η μαμά μου και έλεγε γιατί δεν της το είχα πει και τα σχετικά ενώ μου ξαναείπε να βαλω μαζί με τα αγόρια και την κόρη της αδερφής μου. Στο τέλος μου έκλεισε και το τηλέφωνο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Η Ζέτα έχουν απεργία και ο Μιχάλης το κλείσανε το συνεργείο σήμερα για την απεργία. Προτιμώ όταν είμαι μόνη τα πρωινά με την μπέμπα. Ασχολαούμε μαζί της και κάνω και τις δουλειές μου παράλληλα. Ενώ με την Ζέτα η μπέμπα ξεσηκώνεται γιατι της έχει τρελή μιλάμε αδυναμία και θέλει να είναι συνέχεια μαζί της, δεν κοιμάται και χάνει τους ρυθμούς της. Πρέπει να φτιάξω και φαγητό για να φάνε ενώ όταν είμαι μόνη μου τρώω κάτι και μαγειρεύω τα απογεύματα. Και κάνουν κατάληψη και στην τηλεόραση του σαλονιού ενώ μπορούν να δουν στα δωμάτιά τους. Αμάν πια !!! Μην ασχολείστε ,μαζί μου μάλλον με έχει πιάσει η βλακεία μου.

Α δεν σας είπα θα τσακωθώ και με την μάνα μου για την βάπτιση. Ήδη έχει μάλλον τσαντιστεί γιατί ενώ δεν είχαμε ακόμα νονό μου έλεγε να βάλω την ανηψιά μου, κόρη της αδερφής μου. Εξαιτίας βλακειών της αδερφής μου δεν έχουμε και τις καλύτερες των σχέσεων τα τελευταία δύο χρόνια αλλά η μαμά μου επέμενε. Ο Μιχάλης ούτε να το ακούσει. Προχθές λοιπόν με πήρε η πρώτη ξαδέρφη μου, η μοναδική που έχω στην Ελλάδα, από την πλευρά της μαμάς μου και όταν της είπα ότι δεν έχουμε νονό, μου λέει έκλεισε θα το βαπτίσουμε εμείς. Της είπα ότι θα το συζητήσουμε την Κυριακή που θα πάμε και δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Σημειωτέον ότι με την ξαδέρφη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις σαν αδερφές ένα πράγμα. Έκανα το λάθος και δεν το είπα στην μαμά μου και σήμερα το πρωι την πήρε ο αδερφός της και της είπα ότι χάρηκε πολύ που την μπέμπα θα την βαπτίσουν τα εγγόνια του (οι γιοι της ξαδέρφης μου 22 και 19 ετών). Με πήρε η μαμά μου και έλεγε γιατί δεν της το είχα πει και τα σχετικά ενώ μου ξαναείπε να βαλω μαζί με τα αγόρια και την κόρη της αδερφής μου. Στο τέλος μου έκλεισε και το τηλέφωνο.

Mi dineis simasia sti mama sou, egw etsi kanw :-) Tis pairnw ki ena dwro, tis kanw kai glikes kai afto itane!!!! Ti tha kanei, tha sou meinei gia panta thimwmeni PAIDI TIS EISAI!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Φάντάζομαι τι νέυρα θα εχεις......Μα καλα δεν καταλαβαινουν πως σε στεναχωρουν?δεν θυμουντε οταν ηταν εκεινοι στην θεση σου τι ηθελαν σαν γονεις για τα παιδια τους?

Για ολους τα λεω οχι μονο για την δικη σου μαμα γιατι ολες οι μαμαδες μας εχουνε λαλήσει ......

Η γνωμη μου ειναι να κανεις κουμπαριά με οποιους εσυ θελεις!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Poli grinia to savinaki simera.... Kai olo dagwnei tis pipiles tou mpimpero kai sfiggetai... Sas to kanoun esas afto??? Mallon dontakia einai e?

Δοντια ειναι...ο δικός μου εδω και λιγες μερες που αρχισε και πιανει με τα χερακια του τρωει τις σαλιαρες !!!!

Παω να ξαπλωσω λιγακι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Δοντια ειναι...ο δικός μου εδω και λιγες μερες που αρχισε και πιανει με τα χερακια του τρωει τις σαλιαρες !!!!

Παω να ξαπλωσω λιγακι.

Na tis vazeis stin apostirwsi... Xe xeeee. Exoun na fane klwsteeeeesssss!

πω πω τα καταφερα..2 μερες η forthnet με βασανιζει χωρις ορια...καταφερα κ διαβασα.ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ οριστικα..

Μαρκελακι επισης να χαιρεσαι το μαρκελινο.

εμεις ηρεμια σχετικα..βεβαια εχω βρωποπεριοδο κ χανω γυμναστηριο αλλα δεν μπορω να κανω κατι,

ΑΣΠΑ χαιρομαι που ακολουθησες τα βηματα μου..ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ποιος παιδοτοπος ειναι κατω απο το σπιτι σου??αυτος που ηταν ο ΜΥΛΩΝΑΣ?

ΑΓΓΕΛΙΚΗ αν κ αργα πολυ κατατοπιστικες οι πληροφοριες σου για το Θησειο,ενοιωσα μεγαλυτερη βλαχαρα κ απο τη ΜΕΦΗ..δεν συνατιομαστε οι ασχετες στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ?δεν πρεπει να εχω παει στο Θησειο ποτε,ομως,.μη με βρισετε απλα δε μου αρεσει καθολου,το βρισκω πολυ σαν χαμηλοταβανο ενα πραγμα.κλεισουρα ξερω εγω...

εγω θα τα βοηθαω τα παιδακια μου οσο θελουν γιατι κ η μανουλα κ ο πατερουλης μου εχουν κανει τα παντα για μενα..στα πεθερικα μου ομως οπως ελεγε κ η γιαγιακα μου οπως με εχεις θα σε εχω,κηπον με εχεις κηπον σε εχω/.εμενα χεσμενη με χουν χεσμενους θα τους εχω....ειπα κακες κουβεβτες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...