Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Hello! Χρόνια πολλά στο Μάρκελλο και στο Νικηφόρο. Να είναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!!! Να γίνουν άνθρωποι καλοί και αξιόλογοι!!! Ελένη τελείωσε η ταλαιπωρία σας επιτέλους!!! Θα δεις ένα άλλο παιδάκι ειδικά στον ύπνο από την πρώτη στιγμή... Εδώ θα είμαστε και θα μου πεις δίκιο είχες Ειρήνη..... Εμείς αύριο θα πάμε στο γιατρό να ζυγιστούμε και να μετρηθούμε.... Εγώ πάντως κορίτσια δεν ξέρω αν έχετε υπόψην σας πόση υγρασία έχει στο Λαγκαδά αλλά την βγάζω τη μικρή και καροτσάδα και μαρσιπάδα από το 40 ημερών. Προχθές μου την είχε δώσει μέσα στο σπίτι και την πήρα με -3 μέσα στην κουβερτούλα της στο καθισματάκι της και την πήγα βόλτα με το αυτοκίνητο που ΔΕΝ το είχα ζεστάνει πριν. Δεν έβγαλε κιχ και μάλιστα όταν γυρίσαμε την τάισα κοιμησμένη γιατί είχε κουραστεί το παιδί!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την ειρηνη...καλα κανεις. Εγω δεν τον εχω βγαλει ακομη γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη απο την δουλεια για να κουβαλαω και τα δυο παιδακια μου......Αλλιως θα τον εβγαζα και εγω και ας εχει κρυο. Περισυ το χειμωνα ημασταν αγγλια. Μιλαμε για βρωμοκρυο. Ο Αγγελος ηταν 2.5 βεβαια αλλα ουτε συναχι δεν εκανε. Αφου ελεγα ότι με τοσο κρυο σκοτωθηκαν και τα μικροβια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν το μπορώ ρε Αλέκα το μέσα.... Δεν αντέχω..... Ορισμένες φορές βέβαια θέλω να είμαι μέσα και να μην δω και κανέναν γιατί το δικό μου το σπίτι είναι κέντρο διερχομένων διημερεύουμε διανυκτερεύουμε 24 ώρες το 24ωρο 365 το χρόνο και αυτό με κουράζει. Αλλά το μέσα μπαααααααααα δεν..... Δώσε μου βόλτα και πάρε μου την ψυχή... Αφού να φανταστείς κάποτε έπαιρνα απόφαση ότι θέλω να πάω βόλτα και είχα φύγει πριν το αποφασίσω. Τώρα βέβαια λίγο δύσκολο αλλά και πάλι δεν με χαλάει αλλά δεν είμαι για μακρυά.....

ουτε εγω μπορω το μεσα....αλλα εγω ειμαι συνεχεια εξω χαχα. Για αυτο εχω 'φυλακισει' τα παιδακια μου...Τωρα που θα ανοιξει ο καιρος, θα καει!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Το χειρότερό μου ήταν το καλοκαίρι. Μόλις έκλεισαν τα σχολεία φεύγει ο μεγάλος 1 εβδομάδα στη Νάουσα σε ποδοσφαιρικό τουρνουά. Μετά πάει 15 μέρες σε μία κατασκήνωση της εκκλησίας εδώ κοντά (μη φανταστείς κατηχητικού απλά είναι της μητρόπολης). Η μικρή (λάθος η μεσαία τώρα πια) κάθε απόγευμα στις παιδικές χαρές με τις φίλες της. Μετά πάνε και οι δυο κατασκήνωση στο Σταυρό Χαλκιδικής. Και μετά πάμε και διακοπές. Εμένα με την κοιλιά μου μας έφαγαν τα σίδερα και τα παιδιά μου αλώνιζαν. Και ήμουν μόνη όλη μέρα. Και αυτό δεν το αντέχω. Φέτος πάλι τα μεγάλα θα λείπουν πάλι θα με φάνε τα σίδερα αλλά τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη. Βέβαια θα έχω να ετοιμάζω και πάλι βαλίτσες επί και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές και φαντάζομαι τις διακοπές με καρότσια παρκοκρέβατα και τα σχετικά αλλά τουλάχιστον δεν θα είμαι ΜΕΣΑ!!!!

Διαφημίσεις

ελενιτσα επιτελους θα ησυχαση το καημενο το κοριτσακι!!!αντε με το καλο!!κρεατακια εχω βγαλει και εγω οταν ημουν μικρη αλλα το θυμαμαι γιατι δεν ειχε ναρκωσει κια θυμαμαι που η νοσοκομα μου εβαφε τα νυχια για να με απασχολει.

ευανθια περαστικα στον μπαμπα σου!

συμπεθερα,δε λενε η νυφη μοιαζει στην πεθερα?τοπ μοντελ και αυτη;)

ειρηνη μιας και ανεφερες το καλοκαιρι και τις διακοπες,για πειτε εσεις που ξερεται τα μωρα θα ειναι μεγαλα αρκετα ιουλιο-αυγουστο.με το φαγητο τι θα κανουμε?ενταξει την κρεμα την φτιαχνεις ευκολα,με τα υπολοιπα τι κανουμε?

fCS8p3.png

ουτε εγω μπορω το μεσα....αλλα εγω ειμαι συνεχεια εξω χαχα. Για αυτο εχω 'φυλακισει' τα παιδακια μου...Τωρα που θα ανοιξει ο καιρος, θα καει!!!!

εμεις αλεκα μου τωρα που καναμε και του πνευμονιοκοκου....θα τα περνω μαζι μου και στο σουπερ,φτανει πια με την μαμα μου.....

fCS8p3.png

ειρηνη μιας και ανεφερες το καλοκαιρι και τις διακοπες,για πειτε εσεις που ξερεται τα μωρα θα ειναι μεγαλα αρκετα ιουλιο-αυγουστο.με το φαγητο τι θα κανουμε?ενταξει την κρεμα την φτιαχνεις ευκολα,με τα υπολοιπα τι κανουμε?

μια χαρα θα ειναι το καλοκαιρι βρε...οιυτε εποστειρωση ουτε τιποτα. Κρεμουλες, γαλατακι, και ενα φαγακι το μεσημερι. Εγω μαγειρευα καθε δυο ημερες την κραετοσουπα, την εβαζα ψυγειο και ετρωγε και την δευτερη ημερα.
εμεις αλεκα μου τωρα που καναμε και του πνευμονιοκοκου....θα τα περνω μαζι μου και στο σουπερ,φτανει πια με την μαμα μου.....

ναι μωρε....και εγω περιμενω πως και πως να τον βγαλω. Αλλα ετσι και αλλιως όλο βρεχει τωρα...πούν να τον παω??

221882cb0gkyh7q4.gif

μια χαρα θα ειναι το καλοκαιρι βρε...οιυτε εποστειρωση ουτε τιποτα. Κρεμουλες, γαλατακι, και ενα φαγακι το μεσημερι. Εγω μαγειρευα καθε δυο ημερες την κραετοσουπα, την εβαζα ψυγειο και ετρωγε και την δευτερη ημερα.

ναι μωρε....και εγω περιμενω πως και πως να τον βγαλω. Αλλα ετσι και αλλιως όλο βρεχει τωρα...πούν να τον παω??

αν παω σε ξενοδοχειο τι παιζει?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια τί τρέξιμο είναι κ αυτό; μιλάμε δεν προλαβαίνω ούτε να μπω να πω ένα γεια! χτες το βράδυ που ξέκλεψα λιγο χρόνο όλο έξω με πέταγε κ μου σπασε τα νεύρα!

καλά αυτές τις μέρες όλο κόσμο έχω! κάναμε κ μασκέ πάρτυ το σάββατο! παιδικό! ωραία ήταν! αλλά κούραση! τώρα ετοιμαζόμαστε για απόκριάτικη εξόρμηση στην εξοχή κ τώρα έιναι που θα σας χάσω τελείως! δεν ξέρω κ τί απέγινε με τη συνάντηση! αλέκα αν δεν ξαναμπω να με ενημερώσεις με σμσ!

ομορφάκια κάτι λίγα διάβασα για τη χριστιάννα! μακάρι όλα να πάνε καλά! θυμήθηκα που ο γιατρός που μίλησα μου είχε πει ότι βγαίνουν άνετα κι ας είναι τόσο μικρή, κ μια απλή νάρκωση είναι! μάλλον τελικά επρεπε να πας στο αγ σοφια από την αρχή! εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν κ να ησυχάσει η μικρούλα κ εσείς φυσικά! δεν κατάλαβα για πότε είναι να γίνει η επέμβαση(δε διαβασα πολλά), όπως κ νά χει πάντως η παναγίτσα μαζί σας! κ μετά να μας κεράσεις γλυκακι βρε!!!;)

α να χαίρεσαι κ το γιο σου!

μαρκελάκι να χαίρεσαι κ εσύ το αντράκι σου!!!

εμένα πάντως με το που περάσουν τους 6 μήνες κ αρχίσουν φρούτα κ φαγητό είναι το χειρότερό μου! αυτά τα φρούτα το πρωί είναι πολύ δεσμευτικά! πρέπει να πάρουμε μαζί μας το μούλτι:eek:, που σημαίνει ότι το πρωί δεν πάμε πουθενά! κ το μεσημεριανό πάλι έιναι πακέτο. γιατί πού να πας κουβαλώντας ένα σωρό πραγματα για τάισμα που πρέπει να είναι κ ζεστό! μόνο η κρεμα το απογευμα είναι κάπως καλύτερα αλλά και γι υτή είναι πολλά τα μπαγκάζια! κ εμεις τον ιούνιο θα πάμε κρήτη, πρωτα ο θεός, κ σκέφτομαι πού θα μείνουμε κ πως θα μαγειρεύω ολα αυτά:confused::confused:

ενώ τώρα όλα ειναι μια χαρά.... πείνασε η μικρή; τσακ πετάμε το μαστάρι έξω κ σε 5΄ είμαστε οκ!;)

ήθελα να ξερα η αλέκα ΄πως το βρίσκει έυκολο!:confused:

170301c7zifsub1b.gif

Η αλεκα ότι δε μπορει να αποφυγει το σπολσμβσνει κσλη μου...κσι το κσνει να ειναι ευκολο ;).

Φρουτακια?? ΟΚ παιρνω μαζι το μουλτι το μικρο και τι εγινε???? Μεσημερι ειπαμε, μαγειρευα μια φορα στις δυο ημερες. Απογευμα πφφφφ....κρεμουλα ! σιγα το πραγμα.

Δυσκολο εγω βρισκω μονο τις αρρωστειες και τα χτυπηματα..ησυχια ειχατε σημερα ε???

Αντε παω να ξανακοιμηθω. φιλακια στις πρωινες

221882cb0gkyh7q4.gif

Kαλημέρα!

εμένα πάντως με το που περάσουν τους 6 μήνες κ αρχίσουν φρούτα κ φαγητό είναι το χειρότερό μου! αυτά τα φρούτα το πρωί είναι πολύ δεσμευτικά! πρέπει να πάρουμε μαζί μας το μούλτι:eek:, που σημαίνει ότι το πρωί δεν πάμε πουθενά! κ το μεσημεριανό πάλι έιναι πακέτο. γιατί πού να πας κουβαλώντας ένα σωρό πραγματα για τάισμα που πρέπει να είναι κ ζεστό! μόνο η κρεμα το απογευμα είναι κάπως καλύτερα αλλά και γι υτή είναι πολλά τα μπαγκάζια! κ εμεις τον ιούνιο θα πάμε κρήτη, πρωτα ο θεός, κ σκέφτομαι πού θα μείνουμε κ πως θα μαγειρεύω ολα αυτά:confused::confused:

ενώ τώρα όλα ειναι μια χαρά.... πείνασε η μικρή; τσακ πετάμε το μαστάρι έξω κ σε 5΄ είμαστε οκ!;)

Ας ειναι τουλαχιστον καλόφαγα τα μωράκια μας να μην τα κυνηγάμε και ολα τα αλλα τα παλέυουμε.

Αν πας Ιουλιο στην Κρητη ελα να μεινεις Χανια ,θα ειμαι και εγω και θα μαγειρευω και για σας βρέ.....:wink:

αν παω σε ξενοδοχειο τι παιζει?

Οπως ειπε η Αλέκα!!!

Περνεις το μούλτι μαζι και σε 5 λεπτα ετοιμα!!Τα ξενοδοχεια τωρα εχουν μεσα και κουζινα και ψυγειο,θα μαγειρευεις καθε 2 μερες ,την μια μεριδα θα την τρωει και την άλλη μεριδα στο ψυγειο!

Ταπερακι και μουλτι στην τσαντα και σε οποιο εστιατοριο τρωτε εσεις θα ζητας μια ''μπρίζα'' βζζζ..βζζζζ το μουλτι και ετοιμο!!!!!:wink:

Ολες οι τουριστριες ετσι κανουν.

Η αλεκα ότι δε μπορει να αποφυγει το σπολσμβσνει κσλη μου...κσι το κσνει να ειναι ευκολο ;).

Φρουτακια?? ΟΚ παιρνω μαζι το μουλτι το μικρο και τι εγινε???? Μεσημερι ειπαμε, μαγειρευα μια φορα στις δυο ημερες. Απογευμα πφφφφ....κρεμουλα ! σιγα το πραγμα.

Δυσκολο εγω βρισκω μονο τις αρρωστειες και τα χτυπηματα..ησυχια ειχατε σημερα ε???

Αντε παω να ξανακοιμηθω. φιλακια στις πρωινες

Ααααχ...τσίμπισα και το φιλάκι...:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Δεν το μπορώ ρε Αλέκα το μέσα.... Δεν αντέχω..... Ορισμένες φορές βέβαια θέλω να είμαι μέσα και να μην δω και κανέναν γιατί το δικό μου το σπίτι είναι κέντρο διερχομένων διημερεύουμε διανυκτερεύουμε 24 ώρες το 24ωρο 365 το χρόνο και αυτό με κουράζει. Αλλά το μέσα μπαααααααααα δεν..... Δώσε μου βόλτα και πάρε μου την ψυχή... Αφού να φανταστείς κάποτε έπαιρνα απόφαση ότι θέλω να πάω βόλτα και είχα φύγει πριν το αποφασίσω. Τώρα βέβαια λίγο δύσκολο αλλά και πάλι δεν με χαλάει αλλά δεν είμαι για μακρυά.....

ουτε εγω μπορω το μεσα!!! η μανα μου λεει οτι εχω "σπιτοδιωχτη" κ αναρωτιεται που εμοιασα(στον πατερα μου...). το σπιτι ειναι μονο για υπνο. τι να κατσω να κανω? τη καλη νοικοκυρουλα? τα παιρνω κ τα 3 κ αλωνιζουμε...

ρε κορίτσια τί τρέξιμο είναι κ αυτό; μιλάμε δεν προλαβαίνω ούτε να μπω να πω ένα γεια! χτες το βράδυ που ξέκλεψα λιγο χρόνο όλο έξω με πέταγε κ μου σπασε τα νεύρα!

καλά αυτές τις μέρες όλο κόσμο έχω! κάναμε κ μασκέ πάρτυ το σάββατο! παιδικό! ωραία ήταν! αλλά κούραση! τώρα ετοιμαζόμαστε για απόκριάτικη εξόρμηση στην εξοχή κ τώρα έιναι που θα σας χάσω τελείως! δεν ξέρω κ τί απέγινε με τη συνάντηση! αλέκα αν δεν ξαναμπω να με ενημερώσεις με σμσ!

ομορφάκια κάτι λίγα διάβασα για τη χριστιάννα! μακάρι όλα να πάνε καλά! θυμήθηκα που ο γιατρός που μίλησα μου είχε πει ότι βγαίνουν άνετα κι ας είναι τόσο μικρή, κ μια απλή νάρκωση είναι! μάλλον τελικά επρεπε να πας στο αγ σοφια από την αρχή! εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν κ να ησυχάσει η μικρούλα κ εσείς φυσικά! δεν κατάλαβα για πότε είναι να γίνει η επέμβαση(δε διαβασα πολλά), όπως κ νά χει πάντως η παναγίτσα μαζί σας! κ μετά να μας κεράσεις γλυκακι βρε!!!;)

α να χαίρεσαι κ το γιο σου!

μαρκελάκι να χαίρεσαι κ εσύ το αντράκι σου!!!

ευχαριστω μουρλοκουκου μου...

δεν εχουμε καταληξει ακομα σε ημ/νια...

σε αντιθεση με σενα, θεωρω πιο δυσκολο το θηλασμο απο το χειροκινητο ταισμα! το φρουτο φρεσκο οκ... δεν ειναι δυσκολο. το φαγητο οπως αλεκα, στο ταπερ κ στο ζεσταινουν σε ενα μπρικι στη ταβερνα, η κρεμα ειναι την ωρα που ξεκουραζομαστε. αν απ'ολα αυτα το πιο δυσκολο σου φαινεται το φρουτο στις διακοπες, υπαρχουν κ τα βαζακια. τι λεω τωρα στη μανα που θηλαζει...τεσπα... παντως το παιρνω το φρουτοβαζακι, γιατι εχω τη γκρινια που να γυρναμε στο δωματιο κτλ... απλα για το φαγητο σε βαζακι ειμαι τελειως αρνητικη(γιατι το εχω δοκιμασει κ αυτο!) στον νικηφορο. οπως του το εδινα σε 1 ωρα το εχ@ζε, οπως ηταν! δεν μιλαω για τη μποχαινη... αλλο πραμα... ηταν κ αυγουστος, τιγκα στη μυγα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λοιπόν,ότι θυμάμαι:

1)Ομορφάκια,με το καλό να κάνετε την επέμβαση να ηρεμήσετε και εσείς και το Χριστιανάκι!

2)Ευανθία,εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πατέρα σου!!

3)Ελένη1.μια χαρά είναι ο μπέμπης σου!!Και εμένα τα δικά μου τα παιδιά από τον ύπνο μεγαλώνουν γιατί από φαί άστα να πάνε!!!

4)Εγώ την βγάζω την μπέμπα βόλτα από 2 μηνών.Και σκεφτείται οτι εδώ έχουμε πολύ περισσότερο κρύο σε σχέση με την Αθήνα!

Στα δικά μου!ΠΟΝΑΩ :ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!Εχώ 4 μέρες καθυστέρηση(ΈΓκυος δεν είμαι,πήτα τέστ) και είμαι σκτ!!!!!

Χθές το βράδυ πήγα στην συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη και των Σπείρα-σπείρα!!!

Ήταν κάτι διαφορετικό,απίστευτες φωνές,ωραία τραγουδια,πολύ γέλιο ΑΛΛΑ απίστευτα γλοιώδης ο άνθρωπός!!Και λέω έτσι γιατί την λέξη Λούτσος(!) την έλεγε ΄κάθε 2 λεπτά!Άσε που κάποια στιγμη που κάποιοι μιλούσαν μέσα στην αίθουσα άρχισε να ουρλιάζει και να λέει "Να φύγετε,δεν σας αξίζει να με βλέπετε και να είστε εδώ!!Να φύγετε!Να πάτε στην Βανδή(Θα είναι το Σάββατο αυτή στην πλατεία μας)."Κάποια στιγμή έκανε την εμφανισή του και ο Γαλάτης και ήρθε και έδεσε το γλυκό με τις λούγκρες!!Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους γκέι αλλά αυτός και οι υπόλοιποι της παρέας του παραπροκαλούσαν!!!Κατα τ'άλλα ο άνθρωπος είναι ευφιέστατος ως προς την τέχνη του!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...