Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Τώρα που θα πας στο Έλενας θα σου τα εξηγήσουν όλα . Πρέπει να τους πεις όμως Κ τα φάρμακα που έχεις πάρει Κ πόσο κοντά τα επερνες μήπως επιρεαζουν την εξέταση. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα κ εμεις... μου λεει το πρωι, πριν φυγει για τη δουλεια, σου εχω πολλα νεα, αλλα θα στα πω αυριο που θα ειμαστε ολη τη μερα μονοι μας! λιωνω για κους κους, να τα αναλυουμε, κ να βγαζουμε κατι ασυληπτα συμπερασματα τελικα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

στο πρωτο παιδι το ζευγαρι ψιλοχανεται... στα επόμενα δεν έχει πολύ γέλιο??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

η χριστιανα γραφεται με ενα ν. δεν ειναι 2 ονοματα. κανονικα γιορταζει 23/5 του Αγ.Χριστιανου. αλλα επειδη δεν το μαθανε ποτε αυτο, κ γιορταζανε την αδερφη του αντρα μου τα χριστουγεννα, συνεχιζουμε τη παραδοση... κ εγω πριν λιγο καιρο εμαθα τη κανονικη γιορτη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Νόμιζα πως ήταν δυο ονόματα να σουπω την αλήθεια. Ένας γνωστός μας έχει βαφτισει έτσι το κοριτσακι του από τις δυο γιαγιαδες.

Με καλει ο λόχος γλυκειά μου, τωρα που έχεις δικτυο θα τα πουμε μετά. Φιλουθκια!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

στο πρωτο παιδι το ζευγαρι ψιλοχανεται... στα επόμενα δεν έχει πολύ γέλιο??

εντελως ομως... στο πρωτο εισαι βουτηγμενος στη χαζομαρα! στα επομενα, ομως... ασε που κουτσομπολευουμε ΚΑΙ τα παιδια μας... λεει ο νικηφ. μαμα, δεν με πειραζει που μας πετανε χαλικια οταν ειμαι με την Ασημινα! αυτη του εχει γινει βδελλα. καταλαβες... ειναι μια με κατι γυαλια, βρηκε το χαζο το δικο μου, του κατσικωθηκε... κ του πετανε χαλικια, κ αυτος στη κοσμαρα του!

αλλο... τον ηφαιστο ξερεις πως τον λεει? ΗΠΕΣΤΟΝ

για τον δαιδαλο, βαζει τα γυαλακια της κολυμβησης, κ παει στον τεχνικο της φορθνετ που ειχε ερθει κ του λεει, ειμαι ο ζεζαλος! τι να πει ο χριστιανος...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Νόμιζα πως ήταν δυο ονόματα να σουπω την αλήθεια. Ένας γνωστός μας έχει βαφτισει έτσι το κοριτσακι του από τις δυο γιαγιαδες.

Με καλει ο λόχος γλυκειά μου, τωρα που έχεις δικτυο θα τα πουμε μετά. Φιλουθκια!!!!

δεν εχω!!!!!!! ειμαι στην αδερφη μου..

αυριο.. προσευχηθειτε..

σε λιγο θα φυγουμε κ εμεις, γιατι νυχτωνει!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εδω ειμαι παλι!!ξυπνησε ο μπεμπης και ξεκινησε η σειρηνα για φαγητο!!!

μας ελειψες πολυ!!αντε βαλε ιντερνετ!!!τον εβγαλα εξω και τον πηγα στην πεθερα μου για να πιω εναν καφε γιατι ειχα ενα ψιλοσαλταρισμα!!και μια βολτα με το αυτοκινητο καναμε για να κοιμηθει μια μερα..αλλα δεν ειχε κρυο..ασε αρχισε να μου ερχεται κ κοσμος και παναγια μου!!!το κρυβο στο δωματιο...εν το μεταξυ ειμαι και εγω σαν κρυωμενη καπως...λετε να το κολλησα τιποτα η κακουργα μανα???αμαν...πηγα και πηρα το οτρισαλιν να του βγαλω τις μυξες..μισο να του σταματησω το λοξυγγα γιατι νιαουριζει και επιστρεφωωω...να σου πω την αληθεια ελενιτσα μου κ εμενα ψιλοβηχει αλλα οχι συνεχεια...

αλεκακι εγω ταισα οπωσ βλεπεις και i am back!!!

Καλως ηρθες πισω Ελενιτσα,

Εμεις σαραντησαμε και καναμε και την βολτα μας μεσα στο ιερο, αντε με το καλο και σε ολα τα υπολοιπα μωρακια ,απο αυριο θα αρχισουν να μου ερχονται κατι ψιλιεπισκεπτες για να δουν το μωρο(θειες,νονες κτλ).

Ευτυχως εχει καλες μερες και μπορω και ανοιγω το σπιτι τεντα να αεριζετε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Elenitsa1 μπραβο σας να σας ζησει κ παλι ο μπεμπακος..δε μου λες ,μπορει να ψιλοκλαιει για τις μυξουλες??

Μπορει να ειναι λιγο ανησυχο και να μην μπορει να φαει κτλ.

Βαζε του ορο πριν απο καθε γευμα και σηκωνετο ορθιο για να τρεχει προς τα εξω οτι υπαρχει στην μυτουλα.

Πρεπει να ειναι πολυ μπουκωμενο για να ανησυχισεις ,ολα εχουν λιγες μυξουλες.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

μου φγαινεται οτι εχει αρκετες ρε γαμωτο!θα βαλω ορο σημερα και απο αυριο παιρνω την παιδιατρο για περισσοτερες πληροφοριες!μπορει να θελει να ρθει να τον δει!τον λυπαμαι ρε γαμωτο...

Αχ ρε ομορφάκια να 'σαι καλά! Τώρα μπήκα και σε διάβασα και έφτιαξε η διαθεση μου!!!!!

Βρε τρελοκαμπέρω και εσύ και το Αλεκάκι τα έχετε όλα κλεισμένα για την βάπτιση από τώρα;;; Εμείς ακόμα δεν έχουμε κουμπάρο, μας βλέπω να ψαχνόμαστε πάλι τελευταία στιγμή...

Άσπα μην αγχώνεσαι και μένα όταν πιάνει τα φτερνίσματα δεν σταματάει, μπορεί να κάνει κ 10 απανωτα. Για πες τρόπο που του σταματάς τον λόξυγγα;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αχ ρε ομορφάκια να 'σαι καλά! Τώρα μπήκα και σε διάβασα και έφτιαξε η διαθεση μου!!!!!

Βρε τρελοκαμπέρω και εσύ και το Αλεκάκι τα έχετε όλα κλεισμένα για την βάπτιση από τώρα;;; Εμείς ακόμα δεν έχουμε κουμπάρο, μας βλέπω να ψαχνόμαστε πάλι τελευταία στιγμή...

Άσπα μην αγχώνεσαι και μένα όταν πιάνει τα φτερνίσματα δεν σταματάει, μπορεί να κάνει κ 10 απανωτα. Για πες τρόπο που του σταματάς τον λόξυγγα;;

τον βαζω στο στηθος τραβαει λιγες ρουφιξιες και λοξυγγας στοπ!!!!και επειδη βγαζω κιολας γαλα σε μπουκαλι αφηνω παντα λιγακι γαλα κ οταν τον πιασει μετα το φαγητο του το δινω και του σταματαει!!

βρε δαλιδα εχω πολυ υγρασια στο σπιτι παρολο που εχω ολη μερα αναμενο το καλοριφερ στους 22 και γι αυτο φοβαμαι για τον μικρουκη

Εγώ στον 1ο που τον γέννησα Γενάρη μόλις σαράντησε ρώτησα την γιατρό να τον βγάλω έξω ή θα κρυώσει;; Μου είπε: ντύσε τον καλά όχι υπερβολικά κ πηγαινε τον βόλτα στα Βραχνεικα!!!! :o:o Εγώ κάγκελο, ο καιρός χάλια να φυσάει και πριν από λίγες μέρες είχε χιονίσει κιόλας. Της λέω δεν θα την αρπάξει;;:confused:και μου είπε από το κρύο δεν κρυώνουν, μακρυά όμως από παιδάκια και κλειστούς χώρους με κόσμο, αυτά το αρρωσταίνουν!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ασπα τις ειχε απο την αρχη τις μυξουλες?

γιατι εμενα εχει αρκετες απο την πρωτη στιγμη και την ακουσε η παιδιατρος και ειπε ορο και το οτρισαλιν,αχ ειχαμε να την κανουμε 3 μερες και της βγαλαμε εχθες και σπαραζε.....

εμενα θα μου πει καμια γιατι το παιδι μου μενει φαλακρο???????

ελενη1 ξερεις τι παρατηρησα απο τοτε που τα βαζω το λαδι για την νινιδα και τα κανω μασαζ......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...