Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιορταζει και ο μαρκελλος???

πολυχρονος λοιπον κι ο μαρκελλακος μας!!!γερος κ τυχερος!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!

τι κανετε?

απο τα λιγα που διαβασα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΟ Κ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΟ!!! ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Μαιρουλα, μια χαρουλα τα μικρουλια!

Ασπα καλη αρχη βρε...κουραγιο μανα!!!

Φακες δε θελω...εχω κ εγω στο ψυγειο...

σημερα μπηκε ο μπαμπακας μου στο νοσοκομειο για να κανει επεμβαση στους φλεβιτες του... κ πηγε μονος του γιατι η μαμα μου κραταγε το μικρο κ αυριο πρωι πρωι θα τον εγχειρισουν κ παλι μονος του θα ειναι κ ειμαι πολυ στεναχωρημενη, θα παει μια θεια μου αλλα κ παλι δεν ειναι το ιδιο...

αν ολα πανε καλα θα βγει μεθαυριο...ο καημενουλης μου...θα του κανουν κ επισκληριδιο,...

ξυπνησε ο μικρος...

Καλη επιτυχία να εχει!!

Κρίμα ρε γμτ να ειναι μόνος του....δεν γινετε να κρατησει η θεια το μωρο για κανα δυωρο και να πεταχτει η μαμά σου?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αυτό που με σοκάρει είναι η λέξη "επέμβαση"...για όλους κ για οτιδηποτε....

..

εμενα με σοκαρει για τα παιδια μονο....
Κορίτσια σήμερα η μπέμπα έχει κάνει δύο φορές κακά της (ενώ συνήθως κάνει μία) και το χρώμα τους ήταν ανοικτό πράσινο προς το κίτρινο (sorry για την περιγραφή). Επίσης έχει λίγη γκρίνια που δεν το συνηθίζει παρά μόνο όταν πεινάει. Λέτε να κρύωσε ? Σημειωτέον και η Ζέτα δεν πήγε σήμερα σχολείο γιατί χθες της πόναγε η κοιλιά και πηγε αρκετές φορές τουαλέτα. Λέτε να την κόλλησε τίποτα ?
μακαρι να μην κολλησει το μικρο και να περασει γρηγορα στη Ζετα

παιδια εχω φρικαρει...θελω επειγοντως υπνο..κι οταν ξαπλωνω δε με πιανει κατευθειαν ρε γαμωτο..κι αυτα ειναι 2!!εχουν απαιτησεις τα καημενα!!κι ο στρατουλης μου ο καημενος ολα αυτος τα ακουει..τα νευρα μου εννοω..

:-(:sad::-(:sad:

σημερα μπηκε ο μπαμπακας μου στο νοσοκομειο για να κανει επεμβαση στους φλεβιτες του... κ πηγε μονος του γιατι η μαμα μου κραταγε το μικρο κ αυριο πρωι πρωι θα τον εγχειρισουν κ παλι μονος του θα ειναι κ ειμαι πολυ στεναχωρημενη, θα παει μια θεια μου αλλα κ παλι δεν ειναι το ιδιο...

αν ολα πανε καλα θα βγει μεθαυριο...ο καημενουλης μου...θα του κανουν κ επισκληριδιο,...

ξυπνησε ο μικρος...

περαστικα του μωρε...εχει κανει και η μανα μου πριν 4 χρονια. Δεν ειναι τιποτα. Όλα θα πανε καλα. Με το καλο να γυρισει και σπιτακι του. Και στα δυο θα κανει????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευανθια περαστικα του..σκεψου παντως οτι δεν μπορειτε να ειστε εκει οχι οτι δεν θελετε..αυτος το καταλαβαινει ειμαι σιγουρη.

Διαφημίσεις

Παιδιά ο Μιχάλης επιμένει ότι η μπέμπα μόλις είπε αμπα που σημαίνει μπαμπά. 3 μηνών!!!! σιγά μην την στείλουμε και στην ΝΑΣΑ

:lol::lol::lol::lol:

Χαζομπαμπάδες...!!!

Παιδιά ο Μιχάλης επιμένει ότι η μπέμπα μόλις είπε αμπα που σημαίνει μπαμπά. 3 μηνών!!!! σιγά μην την στείλουμε και στην ΝΑΣΑ

:P:p:pσαν τη διαφημιση με τις μαμαδες!:tongue::tongue:

Τετοια ωρα δεν επρεπε να ειχαμε νεα για την Χριστιάνα?

ισως καθυστερουν απο πολυ κοσμο..

Διαφημίσεις

κοριτσια παω λιγο να συμμαζεψω το χαμο,να νταντεψω τα μωρα που εχουν γκρινια..και ισως επανελθω..

ηρθα και εγω για λιγο ναι λοιπόν τελείωσα με τα πλυντήρια επιτέλους τακτοποίησα!!!

Ευανθία περαστικά στον μπαμπα σου η ομορφακια δεν μπήκε ακομα ε?

Ολοι αυτη περιμενουμε να μας πει τι εγινε με το παιδι.

Καλη επιτυχία να εχει!!

Κρίμα ρε γμτ να ειναι μόνος του....δεν γινετε να κρατησει η θεια το μωρο για κανα δυωρο και να πεταχτει η μαμά σου?

δυστυχως οχι. πρωτον γιατι εχει ξεχασει πια απο μωρα κ δευτερον γιατι δε νομιζω να δεχοταν.

κ το κουφο ειναι οτι η αδερφη του που υποτιθεται οτι ειναι καθηκον της να ειναι εκει ουτε κουβεντα για να παει...

περαστικα του μωρε...εχει κανει και η μανα μου πριν 4 χρονια. Δεν ειναι τιποτα. Όλα θα πανε καλα. Με το καλο να γυρισει και σπιτακι του. Και στα δυο θα κανει????

κ στα δυο. η μαμα σου ειχε αναρρωσει ευκολα? θα μπορει να περπαταει οταν βγει?

ευανθια περαστικα του..σκεψου παντως οτι δεν μπορειτε να ειστε εκει οχι οτι δεν θελετε..αυτος το καταλαβαινει ειμαι σιγουρη.

ναι μωρε, κ εχει κανει κ πολλα χειρουργια στη ζωη του κ δε παραπονιεται. αλλα ξερεις τωρα η αδυναμια της κορης στο μπαμπα!!! κ η μακακια ειναι οτι τοσο καιρο δεν το σκεφτομουνα ετσι, σημερα που μπηκε με επιασε!

:lol::lol::lol:

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...