Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

28 Ιανουαριου που πηγαμε στο γιατρο ήταν 7200.

Τωρα δεν ξερω ποσο εχει παει γιατι την ζυγαρια την εδωσα πισω.

Ειναι βαρυς ομως ,με εχει κοψομεσιάσει.

Elενίτσα καθε πότε αλλάζετε μήνα;;; Γιατί κ εγώ 28 τον ζυγίσαμε κ ήταν 6450γρ. κ 3 μηνών. Μόνο το δικό μου δεν έφτασε τα 7 ακόμα;;;

Ρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι? Τα ζουζούνια σας τα έχετε βγάλει καροτσάδαή οχι ακομη? Εμείς δεν έχουμε βγει ακόμα.. Λέω να την βγάλω αφού κλείσουμε τους 3μήνες.. Μακακία κάνω? Λέτε μετά να αρρωσταίνει με το παραμικρό?

Στον πρώτο που είχα χρόνο κ δεν είχα κ άλλο παιδί μαζί, από 40 ημερών πηγαίναμε απαραιτήτως 1-1.30 ώρα καροτσάδα τη μέρα! Αυτός μπας κ κοιμηθεί κ εγώ μπας κ γυμναστώ! Αρρώστησε πρώτη φορά 10 ή 11 μηνών, δεν θυμάμαι, αλλά από ίωση που κόλλησε από άλλον κ όχι από τις βόλτες!!!

Θα προσέχεις να την ντύνεις καλά. Όχι πολύ φορτωμένα γιατί εκνευρίζονται αλλά ούτε κ καλοκαιρινά! Και θα τσεκάρεις χεράκια, αυτάκια να είναι ζεστα!

Βγάλτην αλλάζουν διάθεση...

Καλα ειναι ,τον παω τα πρωινα στη πεθερα μου και ολη μερα γυρνανε εξω!!!

Περναει πολυ γρηγορα ο καιρος και σε λιγο δεν θα ειναι πια μωρα ,τα μωρά μας να τα χαρουμε τωρα!!!!

Εχεις απόλυτο δίκιο.Ειδικά εμείς που κλείσαμε δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία!!

καλησπερα κοριτσια!ηρθε η παιδιατρος και καναμε τα δευτερα εμβολια.

ο μπεμπης ειναι 5100 και 58,5εκ.

η μπεμπα 4100 και 58εκ. ω ναι τον εφτασε:lol::lol:στο υψος ε,γιατι στα κιλα μπα......

η παιδιατρος ευχαριστημενη γιατο θεμα το βραδυνο και τις γκρινιας,δεν βγαζουμε ακρη,μου ειπε να μην τον χαλασω απο το προγραμμα του να τον αφησω να κοιμαται οταν θελει,μπορει και αυτο να τον εκνευριζει.

αυτα τα νεα μας.παω να ξαπλωσω λιγο τα λεμε το βραδυ.

Μανεκέν η κυρία! Αστην αυτή, θα είναι του κορμιού, με δίαιτες κ τα ρέστα!

Η παιδίατρος τι σου λέει για το βάρος της; Γιατί αν θυμάμαι καλά γεννήθηκε 1650γρ;;; Κ εφτασε 4100;;; Αρα 2,5 σε 3 μήνες είναι πολύ καλά, κ ο δικός μου τόσο έχει πάρει!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλεκακι περιμενουμε νεα απο το κεντρο...

λοιπον ακουστε.....μην παθετε sok αλλα σημερα ξεκινησα γυμναστηριο και διαιτα!!!κοσμοιστορικο το γεγονος λοιπον!!ας το γιορτασουμε!!!εκανα 30 λεπτα διδρομοκαι 20 ποδηλατο!!!ω ναι!!!!!εγω!!!που με το γυμναστηριο ειμαι τσακωμενη!!!!!!

ελενακι1 τον αυτωματο πωλητη τον θελω....παρολο το γυμναστηριο και τη διαιτα!!!χαχαχα:tongue:

Ολα καλα θα ειναι... μην αγχωνεσαι. Καλα εκανες και πηγες γυμναστηριο. Να εισαι αδυνατη νυφουλα ;). Εγω σημερα μετρησα τη μεση ( Ο θεος να την κανει και ειναι94 ποντους :P:p:p142 ήταν ετοιμογεννη :confused:.Πρεπει να παει 74!!!!!!

η μπεμπα 4100 και 58εκ. ω ναι τον εφτασε:lol::lol:στο υψος ε,γιατι στα κιλα μπα......

η παιδιατρος ευχαριστημενη γιατο θεμα το βραδυνο και τις γκρινιας,δεν βγαζουμε ακρη,μου ειπε να μην τον χαλασω απο το προγραμμα του να τον αφησω να κοιμαται οταν θελει,μπορει και αυτο να τον εκνευριζει.

μπραβο μαιρουλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Στον πρώτο που είχα χρόνο κ δεν είχα κ άλλο παιδί μαζί, από 40 ημερών πηγαίναμε απαραιτήτως 1-1.30 ώρα καροτσάδα τη μέρα! Αυτός μπας κ κοιμηθεί κ εγώ μπας κ γυμναστώ! Αρρώστησε πρώτη φορά 10 ή 11 μηνών, δεν θυμάμαι, αλλά από ίωση που κόλλησε από άλλον κ όχι από τις βόλτες!!!

Θα προσέχεις να την ντύνεις καλά. Όχι πολύ φορτωμένα γιατί εκνευρίζονται αλλά ούτε κ καλοκαιρινά! Και θα τσεκάρεις χεράκια, αυτάκια να είναι ζεστα!

Βγάλτην αλλάζουν διάθεση...

!

Και εγω αυτο σκεφτομαι....ότι δεν θα ξαναεχω μωρουλι και πολυ τον ευχαριστιεμαι...Παντως και εγω τον Αγγελο απο 20 ημερων, 1 με 2 ωρες την ημερα καροτσαδα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ερώτηση:

Το μπεμπάκι είχε πολλές τσιμπλες κ έτρεχε συνέχεια το δεξί του μάτι. Μας είπε οφθαλμίατρος κ βάλαμε στάλες κ να κάνουμε μασαζάκι στην περιοχή μπας κ "σπάσει" μόνο του:shock::shock::shock: (ο δακραιικός πόρος ή κάτι τέτοιο).Αν συνεχίσει να κλαίει μέχρι 6 μηνών θα του κάνει επεμβασούλα λέει!

Εχει καμμία κοπελίτσα αντίστοιχη εμπειρία;;;; Πονάει, γίνεται με νάρκωση, τι;;;;;;

Μπράβο στα μπεμπάκια,μια χαρα μεγαλωνουν και η νύφη μόντέλο!!!!:D

7 καλη μου!!εσυ νομιζα 7 γεννησες!!τελικα εχουν μια μερα διαφορα τα μικρα μας!

ουτε κ εγω εχω κανει τιποτα με νυφικο!!καλο ε???

σουπερ τα μπεμπινια μαιρουλα??????

αλεκακι περιμενουμε νεα απο το κεντρο...

λοιπον ακουστε.....μην παθετε sok αλλα σημερα ξεκινησα γυμναστηριο και διαιτα!!!κοσμοιστορικο το γεγονος λοιπον!!ας το γιορτασουμε!!!εκανα 30 λεπτα διδρομοκαι 20 ποδηλατο!!!ω ναι!!!!!εγω!!!που με το γυμναστηριο ειμαι τσακωμενη!!!!!!

ελενακι1 τον αυτωματο πωλητη τον θελω....παρολο το γυμναστηριο και τη διαιτα!!!χαχαχα:tongue:

Αντέ με το κάλο να αρχίσεις να χάνεις κιλάκια και να γίνεις και εσυ μοντέλο σαν την νύφη μου...:lol:

(θα σου βαλω μέσα και μερικα προιοντα light για ...ξεκαρφωμα)

Elενίτσα καθε πότε αλλάζετε μήνα;;; Γιατί κ εγώ 28 τον ζυγίσαμε κ ήταν 6450γρ. κ 3 μηνών. Μόνο το δικό μου δεν έφτασε τα 7 ακόμα;;

Καθε 20 του μηνος αλλαζουμε μήνα !!!!!

Κλείσαμε σαν μάναδες αλλα θα μας ''φορτωσουν'' τα εγγόνια μας.;)

Να ειμαστε καλα να δουμε εγγονια και θα τα κρατησω ,τι να κανω....:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Ερώτηση:

Το μπεμπάκι είχε πολλές τσιμπλες κ έτρεχε συνέχεια το δεξί του μάτι. Μας είπε οφθαλμίατρος κ βάλαμε στάλες κ να κάνουμε μασαζάκι στην περιοχή μπας κ "σπάσει" μόνο του:shock::shock::shock: (ο δακραιικός πόρος ή κάτι τέτοιο).Αν συνεχίσει να κλαίει μέχρι 6 μηνών θα του κάνει επεμβασούλα λέει!

Εχει καμμία κοπελίτσα αντίστοιχη εμπειρία;;;; Πονάει, γίνεται με νάρκωση, τι;;;;;;

Δεν ξερω λεπτομέριες αλλα ξέρω πως συμβαινει σε πολλα μωρακια αυτο και δεν ειναι τίποτα!

Το πιο πιθανο ειναι να του περασει ως τοτε και να μην χρειαστειτε τπτ.

Αν ηταν απο την μερα που γεννηθηκε ετσι θα ηταν πιο δυσκολο.

Κανε του εντατικα το μασαζακι μπας και επανελθει.

Ερώτηση:

σε όλες τις περιπτωσεις που τον εχω ακουσει, φτιαχνει μονο του. Ελπιζω να γινει το ιδιο και με την δικη σας

Κλείσαμε σαν μάναδες αλλα θα μας ''φορτωσουν'' τα εγγόνια μας.;)

Να ειμαστε καλα να δουμε εγγονια και θα τα κρατησω ,τι να κανω....:rolleyes:

α μαρη βρωμογρια και εσυ!!!! Εμενα παντως δεν με βλεπω...εσυ θα αντεξεις μαρη βρωμα ε??

221882cb0gkyh7q4.gif

σε όλες τις περιπτωσεις που τον εχω ακουσει, φτιαχνει μονο του. Ελπιζω να γινει το ιδιο και με την δικη σας

α μαρη βρωμογρια και εσυ!!!! Εμενα παντως δεν με βλεπω...εσυ θα αντεξεις μαρη βρωμα ε??

Παρακαλαω να ειμαι γυρω στα 65 με 70 που σημαινει πως θα εχουν παντρευτει σε νορμαλ ηλικια και δεν θα γκαστρωσουν καμμια στα εικοσι τους...(σκυλα πεθερα έ...) !!!!!!

Θα εχω και την συνταξουλα μου τοτε (αν δινουν ακομα συνταξεις)και θα εχω κοπελα να τα νταντευει και εγω θα επιβλεπω!:wink:

Παρακαλαω να ειμαι γυρω στα 65 με 70 που σημαινει πως θα εχουν παντρευτει σε νορμαλ ηλικια και δεν θα γκαστρωσουν καμμια στα εικοσι τους...(σκυλα πεθερα έ...) !!!!!!

Θα εχω και την συνταξουλα μου τοτε (αν δινουν ακομα συνταξεις)και θα εχω κοπελα να τα νταντευει και εγω θα επιβλεπω!:wink:

φανταζεσαι μαρη να μας φερουν εγγονι σε καμια 20αρια χρονια???:confused: Οιμε!!!!! ως πότε θα δουλευουμε???

221882cb0gkyh7q4.gif

Α εμένα κάτι μου λέει πως δεν θα τα πάω καλά με τις νύφες μου....οπότε ότι χρειαστούν ναι εκεί θα είμαι, αλλά για να αναθρέψω δε με βλέπω...δεν το βρίσκω σωστό....anyway εχω κάτι κολλήματα κι εγώ...

Διαφημίσεις

φανταζεσαι μαρη να μας φερουν εγγονι σε καμια 20αρια χρονια???:confused: Οιμε!!!!! ως πότε θα δουλευουμε???

Πρεπει να καταστρωσουμε σχεδιο ωστε να προσεχουν μην κανουν παιδι μικροι.....λέω οταν πανε γυρω στα 13 να τα παμε και να τα αφησουμε με καμμια δεκαπενταρια μωρα για μια-δυο μερες και να τα νταντευουν μονοι τους......

....έ του που^%η ενα σόκ θα το πάθουν.:lol:

Α εμένα κάτι μου λέει πως δεν θα τα πάω καλά με τις νύφες μου....οπότε ότι χρειαστούν ναι εκεί θα είμαι, αλλά για να αναθρέψω δε με βλέπω...δεν το βρίσκω σωστό....anyway εχω κάτι κολλήματα κι εγώ...

Ααα και εγω το Γιαννη τωρα που πηγε 3,5 χρονων τον πηγαινω στην πεθερα μου.....εχω και εγω τα δικά μου ....ξέρεις...αλλιως η μαμα...

καλησπερουδια!!μολις μπορεσα να μπω..ολη τη μερα ημοιυν σαν ζαβλακωμενο!!!

καταρχην

χρονια πολλα στο νικιφορινι της ελενης μας!!!!να τον καμαρωσεις κ γαμπρο!!!

να παω να μελετησω?λεγατε κατι αξιολογο?πηγε η ελενη στο νοσοκομειο τη μικρη?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

α εμενα θα με ευγνωμονουν οι νυφιτσες μου ;). Απο εκει και αν θελουν τη βοηθεια μου θα την εχουν σε οτιδηποτε. Αν θελουν μονοι τους, δεκτο. Τηλεφωνο με ραντεβου θα παιρνω για να με δεκτουν. Γενικα όμως, αυτο που μου αρεσει στο ότι εχω αγορια ειναι ότι συνηθως δεν θελουν την πεθερα πολυ στα ποδια τους. :) Τα παιδακια μου να προσεχουν και να αγαπανε και εγω μπορω να εξαφανιστω για παντα.

Πρεπει να καταστρωσουμε σχεδιο ωστε να προσεχουν μην κανουν παιδι μικροι.....λέω οταν πανε γυρω στα 13 να τα παμε και να τα αφησουμε με καμμια δεκαπενταρια μωρα για μια-δυο μερες και να τα νταντευουν μονοι τους......

....έ του που^%η ενα σόκ θα το πάθουν.:lol:

εγω τον αγγελο φοβαμει λογω ζωδιου. Καρκινος γαρ!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερουδια!!μολις μπορεσα να μπω..ολη τη μερα ημοιυν σαν ζαβλακωμενο!!!

καταρχην

χρονια πολλα στο νικιφορινι της ελενης μας!!!!να τον καμαρωσεις κ γαμπρο!!!

να παω να μελετησω?λεγατε κατι αξιολογο?πηγε η ελενη στο νοσοκομειο τη μικρη?

6.50 το απογευμα εχει ραντεβου με ΩΡΛ. Κατα τα αλλα μονο αξιόλογα λεμε εδω μεσα :tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...