Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α και άλλη αναλαμπή!!

Ξέρετε ποια θα είναι η μυστηριώδης κοπελίτσα στην συνάντηση;;;; Κάποια που στην αρχή θα την περάσετε για τους "ανώμαλους" που λέγαμε κ θα την κοιτάτε σαστισμένοι κ καχύποπτοι κ μετά τσα!!!!!! Θα σας πει είμαι η JTSE!!!!!!!!

Που είναι οι φωτό κυρία μου;;;;;;;;;;;;

Μη τάξεις τ' αγιου κερί και του παιδιού παιχνίδι (α και της Δαλιδάς φωτογραφία). Δεν έχω βγάλει ακόμα, μουέβγαλε σήμερα η Ζέτα που την έχω σπίτι αλλά δεν βλέπονται. Τεσπά θα προσπαθήσω να βάλω για να γλυτώσω το λυντσάρισμα.

ρε κοριτσια ασχετο..αυριο εχουν απεργια εγω που ειναι να παω να παρω το επιδομα απο οαεδ δηλαδη να μην παω???

Άμα θές για βόλα πήγαινε, γιατό χλωμό το βλέπω να είναι αυτοί εκεί.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι? Τα ζουζούνια σας τα έχετε βγάλει καροτσάδαή οχι ακομη? Εμείς δεν έχουμε βγει ακόμα.. Λέω να την βγάλω αφού κλείσουμε τους 3μήνες.. Μακακία κάνω? Λέτε μετά να αρρωσταίνει με το παραμικρό?

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι? Τα ζουζούνια σας τα έχετε βγάλει καροτσάδαή οχι ακομη? Εμείς δεν έχουμε βγει ακόμα.. Λέω να την βγάλω αφού κλείσουμε τους 3μήνες.. Μακακία κάνω? Λέτε μετά να αρρωσταίνει με το παραμικρό?

Εμείς έχουμε βγει κάποιες φορές. Με τον ποδόσακο και με κουβερτούλα δεν κρυώνει.

Έβαλα και φωτος με το παλιό μαλλί (Ακούς Δαλιδά???????????????)

3qg3p2.png qfe4p2.png

Egw tin evgala to Savato to prwi me to marsipo (mpas kai xasw kanena kilo). O giatros stin episkepsi twn 3 minwn mou eipe oti apo twra kai sto eksis, ki as kanei krio, na ti vgazw eksw, kanei kalo, arkei na ti ntinw kala. Mou eipe ws kai mia wra sto dromo kala einai.

Διαφημίσεις

Καλέ σκουριασα, δεν αντεξα ουτε 1 ωρα ποδαροδρομο!!! Ατιμα γηρατια!!!

Κοριτσια βγαλτε τα μωρα βολτα οσο πιο συχνα μπορειτε!! Την εβαλα τη στολη του σκι και το ναιλον μπροστα στο καροτσι (εννοειται και σκουφο!) και οταν την επιασα μολις γυρισαμε δεν ηταν πουθενα κρυα, ουτε στο προσωπο, εγω αντιθετως...ξυλιασα!

Ομορφακαι χρόνια πολλά στον Νικηφόρο να τον χαίρεσαι και να τον δεις όπως ποθεις!!!! Υγεία και τύχη του εύχομαι!!! Περαστικά στην μικρή πως είναι σήμερα?

Και εμάς κορίτσια ο παιδίατρος είπε τώρα που κλείσαμε τον τρίτο να βγαίνουνε με τον μάρσιπο μέχρι να πάρουμε καρότσι! Λέω να πάμε καμιά βόλτα σήμερα δεν έχει πολύ κρύο αλλά έχω και ένα σορο δουλειές έχω ακόμα πλυντήρια να βάλω και βαριέμαι!!! Να σκουπίσω θέλω πω πω.......

97ehp2.pngUBTSp3.png

Ομορφακαι χρόνια πολλά στον Νικηφόρο να τον χαίρεσαι και να τον δεις όπως ποθεις!!!! Υγεία και τύχη του εύχομαι!!! Περαστικά στην μικρή πως είναι σήμερα?

Και εμάς κορίτσια ο παιδίατρος είπε τώρα που κλείσαμε τον τρίτο να βγαίνουνε με τον μάρσιπο μέχρι να πάρουμε καρότσι! Λέω να πάμε καμιά βόλτα σήμερα δεν έχει πολύ κρύο αλλά έχω και ένα σορο δουλειές έχω ακόμα πλυντήρια να βάλω και βαριέμαι!!! Να σκουπίσω θέλω πω πω.......

Ασε τις δουλειες και βγειτε βόλτα,απο πεμπτη ο καιρος χαλαει παλι και δεν θα μπορειτε.

Και οσο για την ακαταστασια στο σπιτι αν σου πουν και τιποτα ''ρίχτα''στο μωρο...γιάυτο τα εχουμε...:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ασε τις δουλειες και βγειτε βόλτα,απο πεμπτη ο καιρος χαλαει παλι και δεν θα μπορειτε.

Και οσο για την ακαταστασια στο σπιτι αν σου πουν και τιποτα ''ρίχτα''στο μωρο...γιάυτο τα εχουμε...:lol:

Καλά λες βρε Ελένη άλλωστε δεν τελειώνουν ποτέ οι δουλειές!!! Ο Γιαννάκης καλα είναι?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Καλα ειναι ,τον παω τα πρωινα στη πεθερα μου και ολη μερα γυρνανε εξω!!!

Περναει πολυ γρηγορα ο καιρος και σε λιγο δεν θα ειναι πια μωρα ,τα μωρά μας να τα χαρουμε τωρα!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...