Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!!

Χρόνια πολλά στον άπαιχτο ατακαδόρο Νικηφόρο κ στον όμορφο Μάρκελλο!!!

Ομορφάκια αποφασίστε τι θα κάνετε έχουμε σκάσει από το άγχος λέμε!!!

Για σένα μπήκα σκατούλα να δω τι κάνετε:cool::cool::cool:

Αλέκα με τα πενηντάρικα τι γίνεται;;;; Α και συμπλήρωσε: Δαλιδά ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ (οχι σκέτο Καρναβάλι):lol::lol::lol:

Μέφη ο Παλαμάς σου δεν εμφανίστηκε ακόμη;;;;

Αγγελική τέτοιες φάσεις δεν τις χάνουμε.Τραβάμε φωτό!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω ειμαι στο γραφειο θα το κανω το απογευμα απο το σπιτι...ειμαι χαλια!! Εχθες ποτισαμε το γκαζον αλλα το παραποτισαμε....εσπασε η μ#$*#@α .....και ειμαι και στις καργα γονιμες 14 εχθες....πηρα τον γιατρο μου για να παρω το χαπι της επομενης μερας αλλα ηταν αντιθετος γιατι δημηουργει ανακαταταξεις και ειναι πολυ νωρις ακομα για να παιρνω τετοιου ειδους χαπια λογω γεννας..επισης μου ειπε οτι αν μεινω εγκυος παλι ειναι πολυ νωρις...να μην αγχωνωμαι λεει και θα το δουμε ειναι λιγο σπανιο να σημβει...αλλα ποτε δε ξερεις...ηρθε η ωρα για σπιραλ μου φαινεται...μερικες απο εσας απο οτι ειδα εχουν ποσο κραταει και ποσο κοστιζει και γινεται ναρκωση για την τοποθετηση????

help please:sad::-(:sad:

Επεξεργάστηκαν by zouzou78

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Α και άλλη αναλαμπή!!

Ξέρετε ποια θα είναι η μυστηριώδης κοπελίτσα στην συνάντηση;;;; Κάποια που στην αρχή θα την περάσετε για τους "ανώμαλους" που λέγαμε κ θα την κοιτάτε σαστισμένοι κ καχύποπτοι κ μετά τσα!!!!!! Θα σας πει είμαι η JTSE!!!!!!!!

Που είναι οι φωτό κυρία μου;;;;;;;;;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πετάγομαι κι εγώ σαν τη &@^() που λέει πολύ σωστά η Δαλιδά!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΗ!!!!! (ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ)!!!!

Όλο το βράδυ στην αγκαλιά μου κοιμήθηκε, γιατί κάτι την έπιανε μόλις την άφηνα στο κρεβάτι, αφήστε που μέχρι τη 1 είχε κάτι σπαρακτικά κλάματα σαν κολικούς!!

Ομορφάκιο, επιτέλους θα ηρεμήσετε πιστεύω!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω ειμαι στο γραφειο θα το κανω το απογευμα απο το σπιτι...ειμαι χαλια!! Εχθες ποτισαμε το γκαζον αλλα το παραποτισαμε....εσπασε η μ#$*#@α .....και ειμαι και στις καργα γονιμες 14 εχθες....πηρα τον γιατρο μου για να παρω το χαπι της επομενης μερας αλλα ηταν αντιθετος γιατι δημηουργει ανακαταταξεις και ειναι πολυ νωρις ακομα για να παιρνω τετοιου ειδους χαπια λογω γεννας..επισης μου ειπε οτι αν μεινω εγκυος παλι ειναι πολυ νωρις...να μην αγχωνωμαι λεει και θα το δουμε ειναι λιγο σπανιο να σημβει...αλλα ποτε δε ξερεις...ηρθε η ωρα για σπιραλ μου φαινεται...μερικες απο εσας απο οτι ειδα εχουν ποσο κραταει και ποσο κοστιζει και γινεται ναρκωση για την τοποθετηση????

help please:sad::-(:sad:

Zwi, de les kala pou potises to gazon??? Edw exei pesei ksirasia...

Min anisixeis, kali mou, de tha exeis provlima!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πετάγομαι κι εγώ σαν τη &@^() που λέει πολύ σωστά η Δαλιδά!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΗ!!!!! (ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ)!!!!

Όλο το βράδυ στην αγκαλιά μου κοιμήθηκε, γιατί κάτι την έπιανε μόλις την άφηνα στο κρεβάτι, αφήστε που μέχρι τη 1 είχε κάτι σπαρακτικά κλάματα σαν κολικούς!!

Ομορφάκιο, επιτέλους θα ηρεμήσετε πιστεύω!

Kopopoulaki (pou leei kai o mikros mou anipsios) ki emena to vradi, 2-3 meres twra, enw koimotan moni tis thelei aggalitses kai mou klaiei paraponiarika (soufrwnei kai to xeilaki, asta ena drama zw). O giatros mou eipe pws metaksi 3 kai 4 mina pernoun diafores nevrologikes allages kai tsatizontai pou den mporoun na koimithoun efkola, i genika tsatizontai kai theloun manoula. E, gi' afto eimetha kai emeis edw, gi' afti tin aggalitsa... Ipomoni koritsaki, tha megalwsoun ta skatakia mas...

Zwi, de les kala pou potises to gazon??? Edw exei pesei ksirasia...

Min anisixeis, kali mou, de tha exeis provlima!

Kαι εγω απο την πολυ ξηρασια το επαθα εεε αμα εχεις καιρο λυσσας μετα αυτο του λεω του δικου μου να μην αφηνουμε διανυκτερευσεις που κανει με το καραβι να πηγαινουν χαμενες γιατι μετα.....θα πρεπει να δουλεψει εξω για να μας ζει....!!! τρωμε και πολυ οι ατιμες 2 που ειμαστε αμα ερθει κ 3ο...μελος την κατσαμε!!! περα απο την πλακα καλως να ερθει απλα ειναι πολυ νωρις ακομη για τον οργανισμο μου για 2η εγκυμοσυνη...ευχαριστω που με καθυσηχαζεις παντως μακαρι να μην εχει συμβει κατι...;)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Αγγελική, νανούρισμα είναι αυτό ή τσιφτετέλι για να ανέβουμε στα τραπέζια;;;; Χθες κατέβασα τα τραγούδια της Ζουγανέλη, φοβερή φωνή!!!!!! Ναι μωρέ, υπομονή θα κάνουμε με τη γκρίνια!!!

Ζωή, don't panic!!!

καλημερα κοριτσια!!!

χρονια πολλα στον νικηφορακο και στον μαρκελλο!!!!!

μεφη δεν το ηξερα εγω νομιζα μονο οσο θηλαζεις περνεις σιδηρο,που να σε πω την αληθεια ουτε τοτε επερνα,οπωτε θυμομουν.....

fCS8p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

χρονια πολλα στον νικηφορακο και στον μαρκελλο!!!!!

μεφη δεν το ηξερα εγω νομιζα μονο οσο θηλαζεις περνεις σιδηρο,που να σε πω την αληθεια ουτε τοτε επερνα,οπωτε θυμομουν.....

Makakia ama den epairnes sidiro. Ki egw tin patisa, epeidi eixa 42 aimatokriti se oli tin eggimosini, meta ti genna apo moni mou apofasisa na min pairnw sidiro. Kai na oi zalades kai na i adinamia... Kata tis 12 to prwi den mporousa oute to paidi na sikwsw. Ksanarxisa to sidiro kai vrika tin igeia mou. Kai de thilasa...

αυτο με το σιδηρο το εχω κι εγω επαιρνα σε ολη την εγκυμοσυνη και κανα μηνα μετα τωρα το εκοψα γιατι εμενα με πειραζε στο εντερο και μου ειχε πει ο γιατρος να το κοψω αφου σταματησω να θηλαζω αλλα η κομωτρια (ασχετο) μου ειπε οτι γενικα ο οργανισμος ερχεται στα ισια του γυρω στο 6μηνο οποτε αν δεν παιρνεις σιδηρο τοτε πρεπει να παρεις οπωςδηποτε για τα μαλια γιατι θα αρχιουν να πεφτουν οχι εντονα αλλα στο χαλαρο αρα μηπως γενικα πρεπει να παιρνουμε εστω κ μερα παρα μερα...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...