Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό είναι ένα πολύ καλό και ήρεμο παιδάκι και φτύστο!!!!!Πόσο πίνει τώρα γάλα,γιατί εμένα άρχισε πάλι να μου κάνει νούμερα!!!

Mefh mou twra pinei girw sta 750ml ti mera. Tin Paraskevi ti zigisame ston paidiatro kai eftase ta 6400. Tha eprepe na trwei parapanw alla de thelei. Vevaia pairnei apo 180-200gr ti vdomada, tsisakia kanei polla kai kaka mia fora ti mera, ante dio. Fantazomai apo oti mou eipe kai o giatros pws einai ok. Mou eipe an arxisei na min pairnei na tis kanoume mia eksetasi ourwn.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ

Σήμερα που γορτάζεις

δεν θέλω να γκρινιάζεις.

Χρόνια πολλά να ζήσεις,

και να τα εκατοστήσεις!!!!

---------------------------------

Και τούτο εδώ θυμήσου

για πάντα στην ζωή σου

αγάπη και φιλία

είναι η ευτυχία!!!!!!!!!

Mefh mou twra pinei girw sta 750ml ti mera. Tin Paraskevi ti zigisame ston paidiatro kai eftase ta 6400. Tha eprepe na trwei parapanw alla de thelei. Vevaia pairnei apo 180-200gr ti vdomada, tsisakia kanei polla kai kaka mia fora ti mera, ante dio. Fantazomai apo oti mou eipe kai o giatros pws einai ok. Mou eipe an arxisei na min pairnei na tis kanoume mia eksetasi ourwn.

Και μένα τόσο και λιγότερο πίνει!!Μέχει σκάσει!Τώρα είναι 6600γρ αλλά είναι και μια βδομάδα μεγαλύτερη!Τα κιλά τους πιστεύω οτι είναι νορμάλ.

Και μένα τόσο και λιγότερο πίνει!!Μέχει σκάσει!Τώρα είναι 6600γρ αλλά είναι και μια βδομάδα μεγαλύτερη!Τα κιλά τους πιστεύω οτι είναι νορμάλ.

Ante, poiitria!!!! Palama tha se fwnazw...

Makari na etrwgan parapanw na min eixame to agxos. Paw na tin mpoukwsw pali!!!

Καλημέρα σε όλες.

Ομορφάκια και Μαρκελλάκι να χαίρεστε τα ζουζούνια σας. (το εορτολόγιο γράφει ότι σήμερα γιορτάζει και ο Μάρκελλος, μαζί με τον Νικηφόρο και τον Παγκράτιο).

Ομορφάκια περαστικά για το Χριστιανάκι. Θα έπρεπε να ειναι πιο προσεκτικοί και ευαίσθητοι στο Παίδων, με παιδιά έχουν να κάνουν. Όσο για τις μειώσεις των τριτέκνων που δικαιούστε, ώς συνήθως, μάλλον πρέπει να τρέξεις εσύ και γι΄αυτά. Όσο large και να είστε γιατί να μην κάνετε χρήση κάποιων προνομίων που δικαιούστε. Άντε γιατί σε αυτήν την χώρα πολύ υπεράνω μας έχουν μάθει και καρπώνται κάποιοι άλλοι αυτά που δικαιούμαστε πρωτίστως εμείς.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

mefh ευχαριστουμε κ για τις ευχες κ για τις παιδαγωγικες μεθοδους που μας μαθαινεις! δεν το ηξερα, αυτο για το χερακι...

jtse, τρεχω...αλλα εγω τρεχω. δεν υπαρχει περιπτωση να μη τα παρω ή να μη τα ζητησω. ο παυλος ομως βαριεται να ξεκουνηθει να παει που εχει ελευθερα τα πρωινα να κοιμαται συνεχως.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αγγελικη ευχαριστω κ σενα... σορυ, ξεχαστηκα.

λοιπον, ειμαι πολυ χαρουμενη κ αισιοδοξη μολις τωρα. γιατι εβαλα αναζητηση στο google το ονομα του ωρλ που θα παμε κ φαινεται πολυ καλος, με βιβλιογραφια, λεπτομερεις εργασιες... κ στο παρεντσ στο παλιο φορουμ τον αναφερουν. ΜΑΚΑΡΙ θεουλη μου να βρηκαμε τη λυση!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

jtse, τρεχω...αλλα εγω τρεχω. δεν υπαρχει περιπτωση να μη τα παρω ή να μη τα ζητησω. ο παυλος ομως βαριεται να ξεκουνηθει να παει που εχει ελευθερα τα πρωινα να κοιμαται συνεχως.

Δυστυχώς έτσι είναι. Άμα δεν τρέξουμε εμείς, δεν γίνεται τίποτα. Αν πάρω παράδειγμα από τον Μιχάλη βαριέται να τρέξει για οτιδήποτε εκτός αν πρόκειται για μπάλα.

λοιπον, ειμαι πολυ χαρουμενη κ αισιοδοξη μολις τωρα. γιατι εβαλα αναζητηση στο google το ονομα του ωρλ που θα παμε κ φαινεται πολυ καλος, με βιβλιογραφια, λεπτομερεις εργασιες... κ στο παρεντσ στο παλιο φορουμ τον αναφερουν. ΜΑΚΑΡΙ θεουλη μου να βρηκαμε τη λυση!

Άντε μπας και δείτε και προκοπή.

3qg3p2.png qfe4p2.png

γιαυτο....ενα γλυκακι θα το παρετε!!!!!

731198g6p4uedc08.gif

Μιάμ-μιάμ....

Πολυχρονος να τον χαιρεσε !!!!!

Μακαρι!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελενιτσααααα..........σημερα γιορταζει το νικηφορακι!!!! οχι το μαρκελλακι...(νομιζω δλδ.:rolleyes:..)

Να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου και όλα σου τα παιδακια!!!!! Να στα εχει ο θεουλης καλα!
γιαυτο....ενα γλυκακι θα το παρετε!!!!!

731198g6p4uedc08.gif

και βεβαια!!! Εγω θα παρω δυο, ετσι για το γαμωτο!
Eeeela re aleca!!! Ki emena me eixe kapsei i mama mou otan eimoun 2-3 xronwn. Mou exise kafto kakao sto mpratso!!! Polis ponos alla nomizw i mama mou eklaige pio poli apo mena. Panta dld pio poli apo mena eklaige, afou otan epefta kai xtipousa (sixno fainomeno, eidika me to podilato...) sikwnomoun grigora grigora kai tis elega "den exw tipota, koita! den ponaei!!!" O pateras mou tin kleidwse eksw apo to spiti mia fora pou eixa xtipisei giati ekane san trelli apo to agxos...

Kai nai! Se AFTI ti morfi manas metallaswmai!!!

και εμενα όταν χτυπαει σηκωνεται και μου λεει δεν πειραζει μαμα, δεν πειραζει. Ειμαι καλα!!

Αυτό είναι ένα πολύ καλό και ήρεμο παιδάκι και φτύστο!!!!!Πόσο πίνει τώρα γάλα,γιατί εμένα άρχισε πάλι να μου κάνει νούμερα!!!

Εμενα απο την προηγουμενη Παρασκευη τρωει γυρω στα 800 απο 1000 και που επινε πριν. Ακριβως το ιδιο που μου ειχε κανει και ο Αγγελος και που κανουν και τα υπ΄λολοιπα μωρακια απο ό,τι βλεπω. Αλλα τον ζυγισα και αυτες τις 3-4 μερες εχει παρει γυρω στα 70 γρ. Οπότε δεν ανησυχω. Σε μια εβδομαδα θα γινει 3 μηνων και ειναι 6.650. Εχει παρει πανω απο 3 κιλα απο τοτε που γεννηθηκε...ποσο πια???

Νια μαρη... θα τελειωσετε με δαυτον!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Αλέκα μου σίγουρα δεν είσαι εσύ ο λόγος το αντίθετο μπορώ να πω.....άσε μαρή και καμιά κουβέντα να πέσει κάτω.... αν και το περίμενα από εσένα.....

:tongue::tongue::tongue::tongue:......δε θελω απωλειες απο το παρεακι! ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρκελλακι να χαιρεσαι το Μαρκελλακι σου. Δεν ξερω αν γιορταζει παντως εσυ να το χαιρεσαι και το Μαρκελλακι σου και το ξανθο μπεμπακι σου!!! Να εισαστε παντα καλα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρκελλακι να χαιρεσαι το Μαρκελλακι σου. Δεν ξερω αν γιορταζει παντως εσυ να το χαιρεσαι και το Μαρκελλακι σου και το ξανθο μπεμπακι σου!!! Να εισαστε παντα καλα!

Nai!!! Xronia Polla kai ston Markello!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...