Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tωρα ηρθα εγω.ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μου πολυ στεναχωρηθηκα..γιατι το πας στο ΠΑΙΔΩ το παιδι??εγω εχω ορκιστει αννν ποτε χτυπα ξυλο γινει κατι κατευθειαν ΙΑΣΩ,δεν προκειται να το σκεφτω το ΠΑΙΔΩΝ για πολλους λογους...περαστικα στη ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ σου...

ΑΛΕΚΑ τη μια το δενεις με λουρι την αλλη το ζεματας...να καλεσω ΠΡΟΝΟΙΑ ή θα το πας μονη σου??κ εγω εκανα κατι κακο,2-3-10 φορες το εχω χτυπησει ελφρα βεβαια στο χερι οταν κανει μακακια..χοντρη κ ειπε πεθερα οτι απαγορευεται λεει γιατι περνανε κατι νευρα κ μπορει να παθει ζημια το παιδι...

ΔΑΛΙΔΑ εσυ δε ρωταγες για ομιλια???εμας με το ζορι αλλα λεει αρκετες κουβεντες,εχω ακουσει πολλα περισσοτερα απο συνομιληκα του αλλα τον συγχωρω γιατι ειναι κουκλος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tωρα ηρθα εγω.ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μου πολυ στεναχωρηθηκα..γιατι το πας στο ΠΑΙΔΩ το παιδι??εγω εχω ορκιστει αννν ποτε χτυπα ξυλο γινει κατι κατευθειαν ΙΑΣΩ,δεν προκειται να το σκεφτω το ΠΑΙΔΩΝ για πολλους λογους...περαστικα στη ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ σου...

ΑΛΕΚΑ τη μια το δενεις με λουρι την αλλη το ζεματας...να καλεσω ΠΡΟΝΟΙΑ ή θα το πας μονη σου??κ εγω εκανα κατι κακο,2-3-10 φορες το εχω χτυπησει ελφρα βεβαια στο χερι οταν κανει μακακια..χοντρη κ ειπε πεθερα οτι απαγορευεται λεει γιατι περνανε κατι νευρα κ μπορει να παθει ζημια το παιδι...

ΔΑΛΙΔΑ εσυ δε ρωταγες για ομιλια???εμας με το ζορι αλλα λεει αρκετες κουβεντες,εχω ακουσει πολλα περισσοτερα απο συνομιληκα του αλλα τον συγχωρω γιατι ειναι κουκλος..

Κάτσε και λίγο σπίτι σου παιδάκι μου..... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα...οχι επισημα βεβαια, αλλα μερα ειναι κ τωρα...

κοιμηθηκε σχετικα καλα... της δωσαμε ντεπον, ο πυρετος εφτασε 38.4, δεν μπορω να πω... το βραδυ ηταν ηρεμη σχετικα...τωρα εχω μπερδευτει. να τη παω ή να μη τη παω? αυτα μου κανει, κ με τρελλαινει. θα παρω κ μια μασκα μαζι μου να της τη βαλω εκει περα να ησυχασουμε. που οτι κυκλοφορει στον αερα το πιανει με τη πρωτη...

εχω 1000 δουλειες, το σπιτι ειναι μες στη σερπαντινα, απλυτα πιατα, ξαναμανα τσαντα νοσοκ. που χτες την αδειασα (τι το θελω κ γω? οποτε την αδειαζω αυτη τη τσαντα την αλλη μερα τη ξαναγεμιζω η γκαντεμω!)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω ταιζω και γραφω με το αριστερο.. ;)

κοιμάται και ισα που ρουφάει το τρουφακι..

καληνύχτα αλεκάκι μου..

... και δεν εκαψες εσυ τοχερι του παιδιου, μονο του κάηκε.. μουρλή..:D

Γειά σου Γωγουλίνι !!!!

Ετσι ακριβως γραφω και εγω....:P

καλημερα...οχι επισημα βεβαια, αλλα μερα ειναι κ τωρα...

κοιμηθηκε σχετικα καλα... της δωσαμε ντεπον, ο πυρετος εφτασε 38.4, δεν μπορω να πω... το βραδυ ηταν ηρεμη σχετικα...τωρα εχω μπερδευτει. να τη παω ή να μη τη παω? αυτα μου κανει, κ με τρελλαινει. θα παρω κ μια μασκα μαζι μου να της τη βαλω εκει περα να ησυχασουμε. που οτι κυκλοφορει στον αερα το πιανει με τη πρωτη...

εχω 1000 δουλειες, το σπιτι ειναι μες στη σερπαντινα, απλυτα πιατα, ξαναμανα τσαντα νοσοκ. που χτες την αδειασα (τι το θελω κ γω? οποτε την αδειαζω αυτη τη τσαντα την αλλη μερα τη ξαναγεμιζω η γκαντεμω!)

Πηγαινε και αρχισε να βρίζεις να βγαλει το παιδι τις αμυγδαλες .....την ψυχη σας εχουν βγάλει τα ζώα!!!!

Πες μας ,εχουμε αγωνια με το Χριστιανάκι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

εγω σημερα εκαψα το χερι τουπαιδιου μου...ειχα αφησει ζεστο νερο στο τραπεζι, του λεω να μην το πειραξει και πηγε το πειραχτηρι να το πιασι, καηκε, ταρχτηκε, το κουνησε, επεσε το νερο στο τραπεζι και εκαψε το χερακι του. Ευτυχως το νερο ηταν ζεστο και όχι καυτο. Και ξερετε με τι του περασε?? Μαχαιρι όμως...με την κρεμα για το συγκαμα. ευτυχως

.....τι θες και συ και ...μαγειρέυεις..????:lol::lol:

Πλάκα πλακα πολυ ασχημο πραγμα το καψιμο ,ευτυχώς δεν ηταν βραστό το νερο να τον ξεπετσιάσεις τον Αγγελάκο!!

sudocream εβαλες?αυτη γραφει για εγκαυματα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καηλμερουδια!!!!!!

Φιλάκια στις στρουμπουλές μουριτσες των μωρων σας!!!

α...νομιζα στην δικη μας! :tongue:
.....τι θες και συ και ...μαγειρέυεις..????:lol::lol:

Πλάκα πλακα πολυ ασχημο πραγμα το καψιμο ,ευτυχώς δεν ηταν βραστό το νερο να τον ξεπετσιάσεις τον Αγγελάκο!!

sudocream εβαλες?αυτη γραφει για εγκαυματα.

:lol::lol::lol: δεν μαγειρευα μαρη... Γιατι Κυριακη εχουμε???:tongue: ενα παιχνιδι πηγα να του φτιαξω αυτο με το χοτ γουιλς που αλλαζουν χρωμα τα αυτοκινητα αναλογα με τη θερμοκρασια.Αχρηστη και σε αυτο...:rolleyes:. Τη ζινκο του εβαλα.

να πας και αν δεις τι θα σου πουνε ( με μασκα, όπως ειπες)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γειά σου Γωγουλίνι !!!!

Ετσι ακριβως γραφω και εγω....:P

Πηγαινε και αρχισε να βρίζεις να βγαλει το παιδι τις αμυγδαλες .....την ψυχη σας εχουν βγάλει τα ζώα!!!!

Πες μας ,εχουμε αγωνια με το Χριστιανάκι.

ελενιτσα, δεν την πηγα τελικα! λεω μη κολλησει κ τπτ αλλο(που το'χει κ ευκολακι), το απογ. εχω ραντεβου με ωρλ να τις βγαλουμε...αλλα πρεπει να ηρεμησουν πρωτα οι αμυγδαλες. θα τη δει κ βλεποντας κ κανοντας(πολυ γρηγορα ελπιζω!)

καηλμερουδια!!!!!!

α...νομιζα στην δικη μας! :tongue:

:lol::lol::lol: δεν μαγειρευα μαρη... Γιατι Κυριακη εχουμε???:tongue: ενα παιχνιδι πηγα να του φτιαξω αυτο με το χοτ γουιλς που αλλαζουν χρωμα τα αυτοκινητα αναλογα με τη θερμοκρασια.Αχρηστη και σε αυτο...:rolleyes:. Τη ζινκο του εβαλα.

να πας και αν δεις τι θα σου πουνε ( με μασκα, όπως ειπες)

εμενα με ειχε καψει η μανα μου με το σιδερο στο χερι μου, ακομα εχω το σημαδι-αλλα δεν φαινεται πια στο σημειο που ειναι, κ ακομα θυμαμαι τον πονο! οσο για το καυτο νερο να σου πω, οτι ειχε παραμορφωθει ΟΛΟ μου το προσωπο ειχε γεμισει πετσακια απο το βραστο νερο που ειχε αφησει ακρη ακρη στον παγκο... μετα βεβαια δεν εμεινε κανενα σημαδι... απλα, "το'χει" η γυναικα!!! τη χρησιμοποιησαν με μεγαλη επιτυχια κ στο Γ ραιχ...

Μαρκελλάκι,

Σήμερα τον γιορτάζεις τον Μάρκελλο η το καλοκαίρι??????

ελενιτσααααα..........σημερα γιορταζει το νικηφορακι!!!! οχι το μαρκελλακι...(νομιζω δλδ.:rolleyes:..)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

γιαυτο....ενα γλυκακι θα το παρετε!!!!!

Oμορφάκια μου,να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!Να'να γερός και δυνατός και πάντα ευτυχισμένος!!!Και γω για δώρο σου στέλνω ένα ποιημα!!!!!

Σήμερα που γορτάζεις

δεν θέλω να γρινιάζεις.

Χρόνια πολλά να ζήσεις,

και να τα εκατοστήσεις!!!!

---------------------------------

Και τούτο εδώ θυμησου

για πάντα στην γιορτή σου.

αγάπη και φιλία

είναι η ευτυχία!!!!!!!!!

γιαυτο....ενα γλυκακι θα το παρετε!!!!!

731198g6p4uedc08.gif

Xronia sas Polla!!! Na ton xairesai, ola sou ta paidakia na ta xairesai!!!!

Kalimera ki olas. Vlepw irthate sta isia sas, 7000 selides gemisate pali.

I mirki mou ksipnise stis 5 kai stis 6:30 kai den griniaze, milouse moni tis!!! Exei 2 meres pou to kanei afto... Kathetai stin kounia tis kai milaei sto skotadi. Meta ksanakoimatai. Ma ti ein touto????

χαχαχχαχαχαχα:lol::lol::lol:μολις του εκανα μπανιο.

με πηρε ο γιατρος,μου ειπε οτι ειναι ορμονικες αλλαγες,αλλα αμα εχω παλι πολυ αιμα να παω μια βολτα να με δει μηπως εχω καμια κυστουλα.

επισης για τις ζαλαδες μου ειπε να παρω σιδηρο και πολλα υγρα.

μου ειπε οτι ολα συντελουν στην περιοδο,δηλαδη η αυπνια,η κουραση...

Ρε Μαιρούλα,δεν συνέχισες το σίδηρο μετά την γέννα;;;Πρέπει να παίρνεις σίδηρο για 3 μήνες μετά!!!!

Άν βρίσω εγώ θα φταίω;;;;;;Με φέρνεις στην απαίσια θέση να συμφωνήσω με μια πεθερά!!!!Στο χέρι υπάρχουν λεπτά νεύρα που από το χτύπημα μπορεί μέχρι και να παραλύσουν!!!ΠΟΤΕ χτύπημα στο χέρι!!!!!

εγω σημερα εκαψα το χερι τουπαιδιου μου...ειχα αφησει ζεστο νερο στο τραπεζι, του λεω να μην το πειραξει και πηγε το πειραχτηρι να το πιασι, καηκε, ταρχτηκε, το κουνησε, επεσε το νερο στο τραπεζι και εκαψε το χερακι του. Ευτυχως το νερο ηταν ζεστο και όχι καυτο. Και ξερετε με τι του περασε?? Μαχαιρι όμως...με την κρεμα για το συγκαμα. ευτυχως

Eeeela re aleca!!! Ki emena me eixe kapsei i mama mou otan eimoun 2-3 xronwn. Mou exise kafto kakao sto mpratso!!! Polis ponos alla nomizw i mama mou eklaige pio poli apo mena. Panta dld pio poli apo mena eklaige, afou otan epefta kai xtipousa (sixno fainomeno, eidika me to podilato...) sikwnomoun grigora grigora kai tis elega "den exw tipota, koita! den ponaei!!!" O pateras mou tin kleidwse eksw apo to spiti mia fora pou eixa xtipisei giati ekane san trelli apo to agxos...

Kai nai! Se AFTI ti morfi manas metallaswmai!!!

Xronia sas Polla!!! Na ton xairesai, ola sou ta paidakia na ta xairesai!!!!

Kalimera ki olas. Vlepw irthate sta isia sas, 7000 selides gemisate pali.

I mirki mou ksipnise stis 5 kai stis 6:30 kai den griniaze, milouse moni tis!!! Exei 2 meres pou to kanei afto... Kathetai stin kounia tis kai milaei sto skotadi. Meta ksanakoimatai. Ma ti ein touto????

Αυτό είναι ένα πολύ καλό και ήρεμο παιδάκι και φτύστο!!!!!Πόσο πίνει τώρα γάλα,γιατί εμένα άρχισε πάλι να μου κάνει νούμερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...