Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Τώρα που θα πας στο Έλενας θα σου τα εξηγήσουν όλα . Πρέπει να τους πεις όμως Κ τα φάρμακα που έχεις πάρει Κ πόσο κοντά τα επερνες μήπως επιρεαζουν την εξέταση. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποιος να εχει τετοια προσκλητηρια ομως! θα τα βρω αν υπαρχουν!!! νταξει το συμφωνησαμε τωρα με την σιστερ.

λεω να αναρτησω το προσκλητηριο μας, οταν θα κοντευει η βαφτιση κ οποια κοριτσια θελουν ας ερθουν με τα καμαρια τους!!! θα χαρω παρα πολυ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

jtse...

πληρωθηκες τελικα απο τον οαεδ? εγω πηγα.. μου ειπαν σε ενα μηνα να παω, κ στη κουμπαρα μου, σε 2 μηνες... αν θες, πες μου ποσα πηρες, γιατι μου λενε 2000 κ σαν να ειναι πολλα, νομιζω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γεια σου ασπουλα... μου λειψατε παρα πολυ!

το εβγαλες εξω? γιατι επισκεψεις δεν εχεις, απ'οτι διαβασα... εμενα κ φταρνιζεται κ βηχει... αστα..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ο δρ. του μπεμπη ειπε μονο φυσιολογικο ορο. εχεις παρει??? ουτως ή αλλως τους βαζουμε δλδ, γιατι εχουν κ λιγα υπολειμματα απο τη γεννα, κ το γαλα τους δημιουργει βλεννες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ποιος να εχει τετοια προσκλητηρια ομως! θα τα βρω αν υπαρχουν!!! νταξει το συμφωνησαμε τωρα με την σιστερ.

λεω να αναρτησω το προσκλητηριο μας, οταν θα κοντευει η βαφτιση κ οποια κοριτσια θελουν ας ερθουν με τα καμαρια τους!!! θα χαρω παρα πολυ...

εγω θα έρθω!!!... εμεις μάλλον.. οικογενειακώς. ;)

omorfakia καλως ηρθες!!!!επιτελους!!!!!

κοριτσακια S O S!!! ο μπεμκακος μου μου φτερνιζεται περισσοτερο απο το κανονικο κ εχειμκ μυξουλες...μηπως το πουντιασα το παιδι μου?//

τα μωρά δεν κρυώνουν... κολλάνε μικρες ιωσούλες. Όπως σου ειπε και η ομορφακια βάλε ορό.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλε ναι! οικογενειακως! εννοειται... μονο που δεν θα κανουμε τραπεζι. γιατι αυτη τη φορα δεν μπορουμε... λεμε μονο για το σπιτι-μπαλκονι, εντελως οικογενειακα. ετσι κ αλλιως αυτοι που καλεσαμε στα προηγ. τραπεζια ειναι οι ιδιοι που καλουμε στα παρτυ γενεθλιων μας. αλλα ξερεις τι θα ηταν ωραια? μια φωτο με ολα τα μπεμπινια νοεμβριου 2009!

ο μπεμπης εχει λιωσει στον υπνο. η κουμπαρα μου ελεγε οτι για να σταματησει τον θηλασμο, ενω δεν ειχε πολυ γαλα, δεθηκε, πηρε κ το χαπι. Εγω το σταματαω χωρις τπτ... σιγα σιγα.. κ ποτε δεν επαθα τπτ. μηπως κανω λαθος??? μου βγαλει τπτ με τους αδενες στο μελλον?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οι γνωμες διιστανται ομορφακια μου. τα χαπάκια είναι βρωμοφαρμακα, πολύ τοξικά. Από την άλλη να εισαι σιγουρη ότι έχει καθαρισει καλά το στηθος σου... τι να πω??? Εγώ τόσο βυζί, στραφι πήγε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι μαρη το ειδα... στη φωτο που μου εστειλες.. χαθηκε το μωρο. πιο μικρο απο το βυζι.. δεν ηθελα να σε πληγωσω στο μαιευτηριο, αλλα τωρα σε πληγωνω ανετα! θα μειωθει κ αυτο σιγα σιγα...

καπνισες τελικα??? γιατι κ εγω περιμενω παρεα για να κανω ενα να το χαρω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τι να μειωθεί??? και να μειωθεί πού θα πάει?? Στο πάτωμα θα πέσει!!! 5 νούμερο φοράω σου λέω!!!! Έχω πάρει το πακετο και δεν έχω κανει ακόμη... περιμένω να το κανω σε πολύ σούπερ φάση...προς το παρόν όλο τρέχω.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εμεις αυριο θα κανουμε τα γενεθλια της χριστιανας. κ θα ερθουν οι νονοι της, που πολυ γουσταρω να καθομαστε στο μπαλκονι, να καλιαρτευουμε, κ να κανουμε τα τσιγαρακια μας! ανυπομονω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

προσπαθω να διαβασω οσα προηγουμενα μπορω...

μαριανθη μου σου ελειψα???

ειδα τις φωτο του μπεμπη σου... θεος! πανεμορφος! αλλα δεν θα αφησω ασχολιαστα ορισμενα πραγματα, οπως καταλαβαινεις, κ με ξερεις αλλωστε...

πρωτον, το μωρο ειναι ιδιο ο πατερας του, μονο η στολη του λειπει του μπαγασακου.

κ δευτερον, αν ηταν ιδιο η μανα του θα επρεπε να ειχε βαλει κ αυτη τη ροζ σκια στο ματι, σε μια αυθορμητη φωτογραφια????

πλακα σε κανω... κ εγω στη βαφτιση της χριστ. ροζ σκια ειχα βαλει, να ταιριαζει με τα καφε μου ματια!!

βλεπω εχεις παρει μαστερ στον θηλασμο! μπραβο σου!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αχ τι καλά... να σου ζησει η Χριστιάννα σου! Και όλα τα παιδάκια!! Εγω λέω να πάρω τον αντρούλη μου κάπου ρομαντικά ( στο μπαλκόνι), και να κανουμε ένα όπως παλιά που κουτσομπολευαμε όλο τον κόσμο. Αλλά θέλω να έχω όρεξη. Προς το παρόν όρεξη να καπνισω έχω μόνο τα μεσημέρι που τρέχω και που ειμαι μόνη μου.

221882cb0gkyh7q4.gif

Τι να μειωθεί??? και να μειωθεί πού θα πάει?? Στο πάτωμα θα πέσει!!! 5 νούμερο φοράω σου λέω!!!! Έχω πάρει το πακετο και δεν έχω κανει ακόμη... περιμένω να το κανω σε πολύ σούπερ φάση...προς το παρόν όλο τρέχω.

εμενα ξαναγινονται κανονικα, χωρις την απαραιτητη πτωση. νταξει δεν ειναι κ ντουρα αλλα οχι κ σα της γιαγιας μου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμένα και πριν ήταν σαν της γιαγιάς μου... είναι το πρωτο που θα παει για αποσυρση

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...